www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

costache popescu ghergani

Newcomers
 • Posts

  0
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  bucuresti

Other Information

 • Gear
  Savoi modified, Hohner( custom painted), VOX Night Train

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

costache popescu ghergani's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

2

Reputation

 1. Vand amp Fender Vaporizer modificat, stare foarte buna. Ampul a fost achizitionat de la Mihnea Ferezan, care l-a si modificat initial super-profi, impreuna cu Sorin Dragoi. Are un Celestion Vintage 30 in locul celor doua chinezarii din fabrica. Are conectica schimbata, de foarte buna calitate. Reverb pe arc. Footswitch care trece ampul pe modul Vaporizer. Aici am facut o modificare impreuna cu Sorin Dragooi pt a folosi functia asta ca pe un canal de bust reglabil (din fabrica Vaporizer sarea peste toate reglajele, era un maxim ce putea duce ampul). Acum ampul suna ca un Fender cristal pe intrarea bright si este mai fat pe normal. Are husa lui originala. L-am folosit numai in casa, dar a fost folosit inainte de achizitie de catre Mihnea Ferezan in concert cu King Solomon. Poate fi incercat in Bucuresti. Nu trimit in tara. Puteti incerca cu schimburi, dar prefer vanzarea caci am pus ochii pe alt amp.
 2. Salut ! Am pedala asta la vanzare - Lovepedal Pickle Vibe https://www.facebook.com/groups/672614226095338/permalink/1083962568293833/?sale_post_id=1083962568293833
 3. Foarte bune observatiile! Multumesc! Pozele pe care l-ai comentat cu atata exactitate demonstreaza insa ca nu am nimic de ascuns. Strat-ul poate fi probat si criticat mai ales dupa cum suna!
 4. Salut, am un American Strat din 2007. Poti sa-l probezi in Bucuresti daca vrei. Suna demential, L-am ales dupa multe cautari, are case-ul original, tratament relic !!!!! Electronica este impecabila, freturile la fel, setup-ul este ireprosabil , Mentenanta este facuta de catre Cornel Ursu(Senia, GuitarShop).Ma despart greu de el, de aceea pretul este 4500 lei insa putem discuta. Contact: 0722506260 Costache
 5. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0722 506 260 Accept schimburi: Nu accept schimburi Sunt interest de dozele din titlu. Prefer Bucuresti. Contact PM sau telefon.
 6. Salut. Am un VOX NIGHT TRAIN 15w, cu cabinetul lui, dif. Celestion Greenback si are loop facut de Viorel Fartat (Viotubeamp). Are tonul unui vox classic (clean si crunch) pe modul bright si devine metalifer pe modul Thick. Daca te intereseaza sa discutam un schimb ma poti contacta la 0722 506 260. Multumesc.
 7. Multumesc pentru sfat. In mod firesc o sa o probez pe ampul meu inainte de a o cumpara sa vad ce se intampla,daca voi gasi vre-una.
 8. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0722 506 260 Accept schimburi: Accept schimburi Ma intereseaza EHX Worm, de preferinta varianta veche. Contact 0722 506 260
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.