www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Solarograma

Active Members
 • Content Count

  192
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Solarograma last won the day on February 24

Solarograma had the most liked content!

Community Reputation

147 Excellent

3 Followers

About Solarograma

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  Ordinul Negru, Kultika, Dara Project, Argus Megere, Katharos XIII, various projects
 • Gear
  Chitara electrica Framus Panthera Satin black - 7 strings
  -Seymour Duncan Blackouts AHB-1 set-
  Chitara electrica Framus Panthera Burgundy burst - 7 strings
  -Bare Knuckle Aftermarth set-
  Chitara electrica Framus Panthera Studio Custom - 7 strings
  -Seymour Duncan SH1-7(n), SSL2-7(m), SH4-7(b)-
  HB 12 strings electro-acoustic guitar
  Chitara acustica Reghin 1967
  Fractal AX8
  Hughes & Kettner TriAmp MK I
  Peavey 6505+
  Orange TH30
  Fender VM Bandmaster
  Cab Hughes & Kettner TriAmp 4x12 (V30)
  Variant 1 x 12 cab (Eminence Legend)
  KORG N364
  Pedalboard(s) Pedaltrain & Rockcase.
  Blackstar HT-Dual
  Fulltone Fat boost
  Catalinbread Manx fuzz
  Earthquaker Devices Erupter fuzz
  Old Blood Noise Endeavours The Hunt
  ProCo RAT
  Behringer SF 300 fuzz
  EHX POG2
  Waldorf Analog Filter
  Voodoo Lab Wahzoo
  Eventide H9
  Strymon Timeline
  Tc Triple delay
  Tc Trinity2 Reverb
  Line 6 DL4
  Line 6 MM4
  Source Audio Ventris Dual Reverb
  MXR Phaser 1974
  DOD 280 compresor clone
  Korg Pitchblack Tuner
  e-bow plus
  + various maruntisuri

Recent Profile Visitors

14774 profile views
 1. Pun tot aici si partea a doua, in care am experimentat cu ce platforme sunt potrivite pentru acest tip de pedale(din ce am avut noi la indemana):
 2. Ma pasioneaza subiectul de fuzzuri pentru facut zgomot de drone/doom/stoner/sludge/crust/black...este o gradina foarte larga. Pentru cine are asemenea curiozitati am facut la Consonance Studio din Timisoara, impreuna cu colegul meu Andrei Jumuga de la Ordinul Negru, un prim shootout cu ce am avut la indemana pentru niste inregistrari...dar mai urmeaza si diverse alte combinatii de ampuri, microfoane si pedale din aceasta zona. In clip este descris ce am folosit de aceasta data...enjoy!
 3. Am folosit aceasta pedala la greu, de fapt acesta este si motivul pentru care o vand, ca am stors-o creativ de toata energia si e timpul ca altcineva sa se bucure de ea. Nu e o pedala simpla, mai degraba pentru cei cu rabdare si care doresc sa experimenteze psihedelic/shoegaze/drone/post-rockuri atmosferice...am gasit pe net si exemple foarte faine si pot sa transfer acest know-how viitorului proprietar cu niste tonuri foarte faine de small stone phaser, vibe, tremolo normal si chopped, chiar si fuzz + noise de speriat vecinii... Eu am cumparat-o de pe ebay, are si alimentator original luat tot de mine de pe Thomann. Pentru ca am folosit-o si live si aveam mai multe tonuri si cum nu le putem schimba foarte repede si sa le tin exact minte, mi-am pus niste repere cu banda adeziva care acum nu s-au mai luat jos de tot, a ramas lipiciul pe suprafata pedalei...dar asta nu afecteaza cu nimic functionalitatea ireprosabila..a si mai are si velcro pe spate ca a stat in pedalboard. Schimb doar cu pedale de reverb (EarthQuaker Devices Levitation, Walrus Audio Slö, Old Blood Noise Endeavors Dark Star sau eventual RV6 de la Boss). Am si cutia originala si cumparatorul plateste transportul daca nu e din Timisoara sau imprejurimi.
 4. Am acest cabinet facut de Iulian de la Variant de aproape 10 ani (imi dau seama acum ca am cautat prin anunturi - aveti si link la threadul lui). Il vand fiindca deobicei il cantam lejer in casa dar de ceva vreme am trecut pe Axe-fx + casti si sta degeaba. L-am folosit si in studio pentru pasaje de clean, diful Eminence Legend (12''/120w/8Ohm) fiind foarte cald si potrivit pentru tonuri mai linistite, vintage...acasa am cantat pentru mine si high-gain cu un Fender VM head sau Peavey 6505 (cat se poate canta in bloc de tare) si e ok, dar in studio nu suna fain full blast, nu e zona lui de comfort. Pretul consider ca e extrem de cinstit, numai cat costa diful nou e pe acolo; e potrivit pentru incepatori also, nu e nici greu pentru cei care vor sa-l care ~12 kg. Prefer sa-l dau in Timisoara, dar daca e o sa ma stradui sa-l ambalez cat se poate omeneste de safe sa ajunga intreg la destinatie & cumparatorul plateste transportul. Las si un clip mai recent in care toate partile de chitara sunt trase prin acest cabinet cu un Fender VM head.
 5. Ma intereseaza si alte schimburi cu pedale de fuzz pe care NU se poate canta blues: Zvex, Idiotbox, Lastgasp Art Laboratories, 4ms , Death by Audio etc; ofer of course eventualele diferente. Mai sunt curios si de TC Eyemaster sau alte clone Boss HM-2.
 6. Ofer pretul pietei SH, ma intereseaza doar aceasta varianta. PM cu poza va rog.
 7. L-am luat de pe forum, dus in studio unde si-a facut treaba impecabil; nu o sa il mai folosesc ca acasa/live cant pe Axe-fx. Face ce trebuie sa faca si inca ft bine, este in stare foarte buna, variante de schimb ar fi doar cu Fulltone OCD 1.7 cu diferenta evident din partea mea. Transportul il plateste cumparatorul, asa cum am facut si eu la randul meu.
 8. Am aceasta clona facuta de Razvan @HGE Contraption care suna foarte bine dar mi-am comandat un alt compressor cu un alt profil si am nevoie de un overdrive mai low gain pentru stacking first in line cu fuzz-urile, asa ca m-am hotarat sa il dau. Tube scream-ul din imagine (modat 808) nu e pe gustul meu, adauga celebrele mids care nu prea ma coafeaza, as cauta ceva mai transparent care sa adauge doar putin gain fara sa schimbe prea mult caracteristica tonului. Daca aveti pe acasa ceva clone de care nu mai aveti nevoie (dar functionale nu kit-uri) sau chiar pedale "originale" (pot adauga vreo 200 de ron max. daca se merita) va rog sa imi dati mai multe detalii pe PM.
 9. Nu e chiar pe filmul meu dar o sa iau in considerare. Multumesc!
 10. Ideal ZVEX Fuzz Factory, dar sunt interesat si de alte pedale similare, poate chiar si de clone facute oameni established de pe forum, e doar un moft experimental, nu m-as intinde in directia asta prea tare cu bugetul. PM cu obiectul si conditii. Multumesc frumos!
 11. Ideal/prioritar EHX Micro sau Nano POG, dar sunt deschis si la alte pedale. PM cu poza cu obiectul si conditii. Multumesc frumos!
 12. A fost unul pe forum, dar din pacate nu am vazut la vremea respectiva anuntul si poate atunci nu era ceva ce ma interesa neaparat. Daca are cineva PM me cu detalii. Mersi,
 13. Nu se stie niciodata cine ce are pe aici, asa ca imi incerc norocul. Daca are cineva pedala asta si vrea sa o dea, PM me si ne intelegem noi. Multumesc, p.s. nu sunt interesat de alte fuzz-uri sau clone.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.