www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Solarograma

Active Members
 • Posts

  194
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Solarograma last won the day on August 23

Solarograma had the most liked content!

3 Followers

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  Ordinul Negru, Katharos XIII, Cursed Cemetery, Argus Megere, Kultika, various projects
 • Gear
  Chitara electrica Framus Panthera Satin black - 7 strings
  -Seymour Duncan Blackouts AHB-1 set-
  Chitara electrica Framus Panthera Burgundy burst - 7 strings
  -Bare Knuckle Aftermarth set-
  Chitara electrica Framus Panthera Studio Custom - 7 strings
  -Seymour Duncan SH1-7(n), SSL2-7(m), SH4-7(b)
  Fender Classic Series 70s Stratocaster
  HB 12 strings electro-acoustic guitar
  Chitara acustica Reghin 1967
  Fractal AX8
  Hughes & Kettner TriAmp MK I
  Peavey 6505+
  Orange TH30
  Fender VM Bandmaster
  Cab Hughes & Kettner TriAmp 4x12 (V30)
  Korg N364
  Korg Monotron
  Pedalboard(s) Pedaltrain & Rockcase.
  Blackstar HT-Dual
  Fulltone OCD 1.7
  Death by Audio Evil Fuzz
  Earthquaker Devices Erupter fuzz
  Earthquaker Devices Data Corrupter
  Old Blood Noise Endeavors The Hunt
  Old Blood Noise Endeavors Signal Blender
  ZVex Fat Fuzz Factory
  ProCo RAT
  Behringer SF 300 fuzz
  JPTR FX Add Violence Super fuzz
  Crazy Tube Constellation fuzz
  Boss HM-2
  Digitech Whammy DT
  EHX POG2
  Voodoo Lab Wahzoo
  Eventide H9
  Strymon Timeline
  Tc Trinity2 Reverb
  Line 6 DL4 MK II
  Line 6 MM4
  Source Audio Ventris Dual Reverb
  Meris Mercury 7 Reverb
  MXR Phaser 1974
  DOD 280 compressor clone
  Korg Pitchblack Tuner
  e-bow plus
  + various maruntisuri

Recent Profile Visitors

16729 profile views

Solarograma's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

149

Reputation

 1. Un "wall of sound" hotarat in stilul Super fuzz, inspiratia creatorului este din sunetul violent de la un EP celebru Nine Inch Nails. Cine cunoaste JTPR fx, stie ca soundul produselor este unul foarte aparte, calitatea este fara compromisuri (cu garantie pe viata incl. daca pedalele sunt "abuzate") si totul este conceput sa-ti culegi dintii din tarana dupa primul acord. In acest moment pedala este o raritate absoluta, nu se mai fabrica si nici pe reverb.com nu se mai gaseste. A fost folosita de mine cu dragoste doar acasa si in studio, vreau sa-mi iau un Moon Op Amp Fuzz by Keeley, acesta fiind motivul pentru care o dau sau fac schimb. Cumparatorul achita transportul daca nu e din Timisoara sau imprejurimi, il trimit cu rambus in cont colector ca sa iasa mai ieftin.
 2. Salutare! Se vinde aceasta pedala achizitionata de noua, anul trecut. Este mint condition, folosita doar acasa si la studio, este varianta superioara a celebrului delay DL4 MKI de la Line 6. Contine pe langa delay-urile clasice din DL4 MKI si delay-uri si reverb-uri din Helix, care suna absolut genial. Vine fara alimentator (din fericire cei de la Line 6 au inlocuit la varianta 2 cu unul mai friendly si generic de 9V 500mA), eu am reusit sa-l pierd pentru ca am pus pedala la alimentarea comuna din pedalboard si pur si simplu nu-l mai gasesc. Nu fac schimburi, motivul pentru care o vand este ca mi-am luat un Meris LVX. Cumparatorul achita transportul daca nu e din Timisoara sau imprejurimi, il trimit cu rambus in cont colector ca sa iasa mai ieftin.
 3. Negociabil sau schimb cu obiective foto pt Nikon(dau si diferenta daca e).
 4. Salut! Vreau sa fac cuiva o bucurie sa se apuce de foto, am un body Nikon D90 si as vrea niste obiective beginner la el (Nikkor 18-55, 55-300 si eventual unul fix de 50/1.8 sau unul de 18-105) Pentru asta ofer la schimb aceste pedale: - MXR Custom Shop Phase 90 - Old Blood Noise Endeavors Signal Blender - DOD 280 compressor clone (by HGE Contraptions) (~200 ron) In functie de oferta ne caulculam diferente, sunt dispus sa contribui si cu o mica suma de bani daca e cazul. Dati click pe fiecare pentru mai multe informatii despre pedala si pret. Multumesc!
 5. L-am folosit in studio in doua randuri. Mi-a placut enorm sa combin diverse efecte de fuzz, distorsuri intre ele si cu pedale experimentale ca si DBA Evil Filter, Data Corrupter sau Bit Commander, ies niste chestii absolut unice si geniale! De asemenea cu Eventide Modfactor, care pe cat de fain e pe atat de enervat ca nu are buton de clean blend, asa ca pedala asta si-a facut treaba si la capitolul acesta. Am vazut ceva pe net si de aceea vreau sa o dau, nu sunt extrem de sigur ca vreau sa ma despart de ea, e o scula utila in studio, live sau doar pentru compus texturi originale, posibilitatile sunt nelimitate. Las si descrierea producatorului: "The Signal Blender provides a number of parallel routing solutions through its use of a pair of send/returns, primary input and output, switching, and volume control. Signal Blender can be used as a: Parallel effect blender 3-to-1 mixer 1-to-3 splitter Active ABY in either direction Volume level setter A courtesy 9V power outlet and phase correction switches for both Sends add further versatility to this box. Clever switching allows for latching or momentary on/off action." Cumparatorul achita transportul daca nu e din Timisoara sau imprejurimi, il trimit cu rambus in cont colector ca sa iasa mai ieftin.
 6. Avem si Whammy, asa ca-s receptiv la schimburi cu fuzz-uri drone sau pedale de la Red Panda(Contex sau Raster2) ori cash.
 7. Death by Audio Evil Filter mi-am luat, dar schimb cu alte fuzzuri nebune pentru drone/doom...gen Black Arts Toneworks, alte pedale Death by Audio, Boss Hyperfuzz, Devi Ever, pedale de tot felul de la Earthquaker Devices etc.de genu...sau overdrive T-Rex Mudhoney II, Hudson Broadcast sau Mad Professor Royal Blue. Daca e cazul dau si diferenta, nu-i problema...numai sa fie pe filmul meu ...a, si sa nu uit, tobarului meu ii trebuie un Digitech Whammy 5 sau DT, asa ca pot fi sensibil si la o oferta in aceasta categorie.
 8. Pedala originala, nu reissue Waza Craft, stare perfecta. Cine stie despre ce e vorba, e pure gold...la second astfel de pedale apar pe aici super rar iar pe Reverb sunt aberant de scumpe. Am folosit-o in studio, niciodata live, la schimb doar cu Death by Audio Evil Filter cu diferenta din partea mea. Cumparatorul plateste transportul, pot sa trimit cu rambus in cont colector, ca sa iasa mai ieftin.
 9. Au mai fost la vanzare pe forum, dar nu am vazut in ultima vreme. As fi curios de varianta 2, dar daca aveti si pe cea initiala si nu am alternative mai bune ok. PM cu poza si pret. Multumesc frumos!
 10. Daca aveti, va rog sa ma contactati. Sa fie in stare de functionare, ofer pretul corect. Multumesc frumos!
 11. Pun tot aici si partea a doua, in care am experimentat cu ce platforme sunt potrivite pentru acest tip de pedale(din ce am avut noi la indemana):
 12. Ma pasioneaza subiectul de fuzzuri pentru facut zgomot de drone/doom/stoner/sludge/crust/black...este o gradina foarte larga. Pentru cine are asemenea curiozitati am facut la Consonance Studio din Timisoara, impreuna cu colegul meu Andrei Jumuga de la Ordinul Negru, un prim shootout cu ce am avut la indemana pentru niste inregistrari...dar mai urmeaza si diverse alte combinatii de ampuri, microfoane si pedale din aceasta zona. In clip este descris ce am folosit de aceasta data...enjoy!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.