www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Solarograma

Active Members
 • Posts

  194
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Solarograma last won the day on February 24 2021

Solarograma had the most liked content!

3 Followers

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  Ordinul Negru, Katharos XIII, Cursed Cemetery, Argus Megere, Kultika, various projects
 • Gear
  Chitara electrica Framus Panthera Satin black - 7 strings
  -Seymour Duncan Blackouts AHB-1 set-
  Chitara electrica Framus Panthera Burgundy burst - 7 strings
  -Bare Knuckle Aftermarth set-
  Chitara electrica Framus Panthera Studio Custom - 7 strings
  -Seymour Duncan SH1-7(n), SSL2-7(m), SH4-7(b)
  Fender Classic Series 70s Stratocaster
  HB 12 strings electro-acoustic guitar
  Chitara acustica Reghin 1967
  Fractal AX8
  Hughes & Kettner TriAmp MK I
  Peavey 6505+
  Orange TH30
  Fender VM Bandmaster
  Cab Hughes & Kettner TriAmp 4x12 (V30)
  Korg N364
  Korg Minilogue
  Korg Monotron
  Pedalboard(s) Pedaltrain & Rockcase.
  Blackstar HT-Dual
  Fulltone OCD 1.7
  Death by Audio Evil Fuzz
  Earthquaker Devices Erupter fuzz
  Earthquaker Devices Data Corrupter
  Old Blood Noise Endeavours The Hunt
  ZVex Fat Fuzz Factory
  ProCo RAT
  Behringer SF 300 fuzz
  Crazy Tube Constellation fuzz
  Boss HM-2
  EHX POG2
  Voodoo Lab Wahzoo
  Eventide H9
  Strymon Timeline
  Tc Trinity2 Reverb
  Line 6 DL4 MK II
  Line 6 MM4
  Source Audio Ventris Dual Reverb
  MXR Phaser 1974
  DOD 280 compresor clone
  Korg Pitchblack Tuner
  e-bow plus
  + various maruntisuri

Recent Profile Visitors

15751 profile views

Solarograma's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

148

Reputation

 1. Salut, intre timp s-a dat; dar oricum nu as fi lasat asa de mult la pret. Mersi frumos!
 2. - Sintetizator analogic autentinc 4-voiced - Complet programabil cu 200 de pozitii de memorie (100 preset, 100 user) - Sequencer bestial cu 16 pasi cu posibilitatea functionarii automate - Functie de osciloscop ce iti permite sa vizualizezi forma de unda - Panou frontal din aluminiu, potentiometre cauciucate, spate din lemn - MIDI, USB MIDI si Audio Sync pentru toate tipurile de conectivitate studio si live (sincronizare directa cu SQ1, volca, electribe si alte Korg devices) - Opt moduri de voce (Poly, Duo, Unison, Mono, Chord, Delay, Arpegiator, Side Chain) - Intrari si iesiri audio si pentru casti - Alimentator original inclus - Greutate 2,8 kg Transportul il plateste cumparatorul cu rambus in cont colector (ca sa iasa mai ieftin). Are cutia originala, il ambalez ft bine. Schimb doar cu TC Electronic Plethora X5, pedale de chitara fuzz face (germanium) sau alte pedale de fuzz sau overdrive; ne intelegem la eventualele diferente.
 3. Stare perfecta+alimentator original (inclus in pret); stiut fiind ca la acest model Line 6 nu il ofera default ci mai platesti ~200 de ron in plus. Este o pedala de delay iconica si extrem de versatila, eu o vand pentru ca asa de mult imi plac ca am 2, dar mi-am comandat pentru unul din pedalboarduri noua versiune MKII. Cumparatorul plateste transportul (trimit prin Fan cu rambus in cont colector, ca sa iasa mai ieftin). Nu ma tenteaza vreun schimb decat daca aveti miraculos urmatoarele pedale: T-Rex Mudhoney II, Death by Audio Fuzz War, Danelectro 3369 fuzz, EQD Life Pedal v2 sau Boss Hyperfuzz.
 4. Pedala originala, nu reissue Waza Craft, stare perfecta. Cine stie despre ce e vorba, e pure gold...la second astfel de pedale apar pe aici super rar iar pe Reverb sunt aberant de scumpe. Am folosit-o in studio, niciodata live, la schimb doar cu Death by Audio Evil Filter cu diferenta din partea mea. Cumparatorul plateste transportul, pot sa trimit cu rambus in cont colector, ca sa iasa mai ieftin.
 5. O pedala boutique de inspiratie Big Muff, foarte diversa ca si plaja de sunete datorita eqului Baxandall, are o saturatie minunata pentru "wall-of-sound" dar are in tolba si tonuri soft "overdriveish" + fain pt solouri psychedelice. Stare exceptionala, are velcro pe spate, folosit doar acasa si in studio. Nu sunt interesat de schimburi decat cu Death by Audio Evil Filter cu diferenta din partea mea. Din ce am vazut nu se mai fabrica, iar pe reverb preturile evident devin speculative. Cumparatorul plateste transportul, pot sa trimit cu rambus in cont colector, ca sa iasa mai ieftin.
 6. Pentru clape si chitara (l-am folosit cu fuzz-uri si suna demential), probabil suna bine & experimental si pentru alte instrumente, nu am incercat. Stare exceptionala, are velcro pe spate, folosit doar acasa si in studio. Nu sunt interesat de schimburi decat cu Death by Audio Evil Filter cu diferenta din partea mea evident. - Semnal complet analogic: Preamp -> Filter -> Overdrive - Filtre analogice multi-mod (low pass, band pass si high pass) - Filtrul se poate modula de LFO, envelope follower sau semnal extern - Overdrive post-filtru cu gain ajustabil - LFO cu plaje diferite - Envelope follower cu mai multe moduri si sectiune trigger - True-bypass - Intrare si iesire audio (Jack mare); intrare Cutoff CV, Evelope Follower CV si Trigger - Alimentator original inclus In acest moment este discontinued iar preturile pe reverb au luat-o razna la acest device. Cumparatorul plateste transportul, pot sa trimit cu rambus in cont colector, ca sa iasa mai ieftin.
 7. Au mai fost la vanzare pe forum, dar nu am vazut in ultima vreme. As fi curios de varianta 2, dar daca aveti si pe cea initiala si nu am alternative mai bune ok. PM cu poza si pret. Multumesc frumos!
 8. Daca aveti, va rog sa ma contactati. Sa fie in stare de functionare, ofer pretul corect. Multumesc frumos!
 9. Am cutie si alimentator dedicat. Nu are nici o urma de utilizare, a stat in setup meu de clapa doar acasa de aprox un an jumate de cand am achizitionat-o noua de la Soundcreation. Este o pedala foarte aparte pentru ce stie sa faca (se pot utiliza trei delay units in paralel sau serial, sincroniza cu tap tempo, toneprints etc.). Sunt pe net o gramada de videouri de la ambient guitar la shred. Eu o vand pentru ca vreau sa-mi iau un Korg Kaoss Pad 3+ si/sau un Korg Monotribe (asadar accept schimburi + eventuale diferente DOAR cu aceste acareturi). Trimit in tara doar cu servicii de curierat (la Posta nu stau la coada) si cumparatorul plateste transportul.
 10. Nu va temeti, pedala asta stie sa faca si blues-rock si sa fie un bun ajutor sa se auda shredul mai tare, este extrem de versatila...numai un tembel ca mine canta drone black metal cu ea...
 11. A doua generatie Class A JFET booster, made in USA, calitatea Fulltone este recunoscuta si suna foarte bine. Ce mi-a placut in mod special la ea este fine-tunningul cu cele doua mini-potentiometre de bass/treble si transparenta. Eu am folosit-o in a ii "da un gura" la un Peavey 6505, ambele linii de chitara ritm sunt trase asa aici: si a da un pic de extra kick la un fuzz de inspiratie Big-Muff (Catalinbread Manx fuzz) aici: O vand pentru ca nu tin prea mult pedalele dupa ce inregistrez cu ele, sunt in cautare de noi explorari si deja am cumparat altceva pentru viitoarele proiecte. Trimit in tara doar cu servicii de curierat (la Posta e horror cu statul la coada) si cumparatorul plateste transportul.
 12. Pun tot aici si partea a doua, in care am experimentat cu ce platforme sunt potrivite pentru acest tip de pedale(din ce am avut noi la indemana):
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.