Solarograma

Active Members
 • Content count

  187
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

131 Excellent

1 Follower

About Solarograma

 • Rank
  Membru
 • Birthday 22/12/07

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Nume
  None
 • Trupa
  Kultika, Argus Megere, Dara Project, Ordinul Negru, Katharos XIII, various projects
 • Scule
  Chitara electrica Framus Panthera Satin black - 7 strings
  -Seymour Duncan Blackouts AHB-1 set-
  Chitara electrica Framus Panthera Burgundy burst - 7 strings
  -Bare Knuckle Aftermarth set-
  Chitara electrica Framus Panthera Studio Custom - 7 strings
  -Seymour Duncan SH1-7(n), SSL2-7(m), SH4-7(b)-
  HB 12 strings electro-acoustic guitar
  Chitara acustica Reghin 1967
  Hughes & Kettner TriAmp MK I
  Peavey 6505+
  Orange TH30
  Cab Hughes & Kettner TriAmp 4x12 (V30)
  Variant 1 x 12 cab (Eminence Legend)
  KORG N364
  Pedalboard(s) Pedaltrain PT-3 SC & PT2 & Kinsman pedalb.
  Blackstar HT-Dual
  Voodoo Lab Wahzoo
  Dunlop Crybaby Wah
  Eventide H9
  Strymon Timeline
  Tc Hall of Fame
  Tc Trinity2 Reverb
  TC Nova Delay
  Line 6 DL4
  Line 6 MM4
  MXR Phaser 1974
  EHX Hoax Flanging Phase
  DOD 280 compresor clone
  Korg Pitchblack Tuner
  Boss FV-500H
  e-bow plus
  + various maruntisuri

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.banatiandarkness.com

Recent Profile Visitors

12,725 profile views
 1. Sursa Harley Benton , Pedalboardul Stagg si pedala Hartke bass attack pleaca azi spre noii lor proprietari.
 2. Dap aia e+ am uitat sa precizez Line 6 DL4 si TC Nova Delay vin cu alimentatoare incluse in pret.
 3. Salutare stimati comeseni, ca sa nu fac osutademii de threaduri iaca comprim totul intr-unul desi recunosc ca e mai greu de urmarit. Fac curatenie generala, am o gramada de chestii pe care le tin aproximativ degeaba sau cu putin use asa ca in principiu am incercat sa pun cel mai bun pret de pe forum ca sa fie mai lesne si sa nu mai negociem ca la piata, singura exceptie se face pentru mai multe itemuri achizitionate laolalta. Transportul se achita de catre cumparator prin curierat cu rambus in cont colector ca sa fie bine pt toata lumea. Asadar pomelnicul: Pedalboards Pedaltrain 3 SC cu soft case, dimensiuni 60x40x9.5 cm 500 ron Pedalboard Stagg, semana ft mult popularul model de la Kinsman, dimensiuni 57 x 39X13 cm 150 ron Surse Dunlop Dc Brick 300 ron Sursa Harley Benton 100 ron Eventide Power Supply 9V DC/500mA 80 ron TC Nova pedals 12V 50 ron Generic 9V 200 mA power adaptor 30 ron Pedals Line 6 delay DL4 550 ron TC Nova delay 600 ron Boss Fv-500H Pedala de Volum/Expresie 300 ron Dod Compressor 280 HGE Contraptions 200 ron Ibanez graphic eq GE10, rare&vintage anii ’80 250 ron Tc Corona Chorus 380 ron Korg Pitchblack Plus PB-02 200 ron Hartke bass attack vxl 230 ron Ibanez phat head overdrive 180 ron Patch-cables facute in majoritatea dintre ele de cineva de pe forum in urma cu cativa ani, calitative si fara noise (4 cabluri Sommer, 2 Cordial, 2 Rockcable, 1 no name dar ft ok) 50 ron toata gramada La schimb as fi interesat exclusiv de un TC-Helicon Mic Mechanic 2 si/sau de un Digitech Whammy 5. Eventual pentru mai multe itemuri si o diferenta de bani din partea mea, un cabinet de chitara 2x12(nu o diferenta baneasca mai mare de 5-600 de ron).
 4. vând Boss Fv-500H Pedala de Volum/Expresie

  update de pret: 300 de ron.
 5. vând Whammy 5

  Vad ca nu poti primi PM-uri, dc cumva te intereseaza un schimb cu Line 6 DL4 delay, Pedaltrain 3 Sc pedalboard sau Dunlop DC brick+pedala de volum BOSS 500H da-mi de stire.mersi!
 6. O clona super faina construita de HGE Contraptions/Razvan S din Timisoara.Suna ft bine, mega durabil construita, am folosit-o pe o perioada super lunga cu Fender-ul Bandmaster si cu Triampul.Acum mi-am schimbat setupul si de aceea vand o gramada de pedale fiindca nu le mai folosesc, imi pare rau sa o dau, isi face treaba ft bine si de aceea nu imi bat joc de ea sa o dau pe...3 lei, cine are nevoie de compresie mai discreta, calda sau de un clean boost nu va regreta. Deasemenea cred ca toata lumea de pe forum cunoaste calitatea pedalelor construite de Razvan. Trimit cu Fancurier-ul cu rambus in cont colector, astfel cumparatorul plateste doar sa ajunga pedala la el.
 7. Folosita ocazional, super rezistenta. Trimit cu Fancurier-ul cu rambus in cont colector, astfel cumparatorul plateste doar sa ajunga pedala la el.
 8. cumpăr Cabinet 2 x 12

  yes, mersi de sugestie, am vb cu el...dar n-am primit un raspuns cu da sau nu la intrebarea daca pot folosi ambele difuri daca imi leg unul din ampurile care scot doar 8ohmi la el (am un Orange 30h si un Peavey 6505 in plan ce vreau sa folosesc), nu-s foarte priceput la partea asta tehnica, din anunt is tentat sa cred ca nu e ceea ce caut eu...
 9. In principiu un Marshall, dar as mai fi interesat si de alte brand-uri, jur de 1500 ca si valoare SH. Pot sa ofer la schimb (+ diferente in bani in jur de 5-600 de ron in momentul de fata): Line 6 DL4, Boss PS-6 Harmonist, Dunlop Dc brick, Pedaltrain 3 SC (fiecare dintr-e ele avand anunturi aici pe forum), TC Nova Delay, MXR Phaser 1974, EHX Hoax Flanging Phase, DOD 280 compresor clone, Boss FV-500H(probabil unele dintre ele cu anunturi de vanzare in curand).
 10. Salutare! Caut pedala din titlu (Boss RV-500). Pot sa ofer la schimb (+eventuale diferente, combinatii de mai multe pedale etc.):Line 6 DL4, Boss PS-6 Harmonist, Dunlop Dc brick, Pedaltrain 3 SC (fiecare dintr-e ele avand anunturi aici pe forum) si/sau: TC Nova Delay, MXR Phaser 1974, EHX Hoax Flanging Phase,TC Trinity 2 reverb, DOD 280 compresor clone, Boss FV-500H (care altfel nu prea le-as da decat in cazul de mai sus amintit).
 11. Ma bate curiozitatea, am cantat pe unul anul trecut la un gig si mi-a placut ft mult. Daca e din Bucuresti (sau chiar si din alte orase) in principiu pot rezolva si cu transportul ca sa fie ok pentru toata lumea.
 12. vând Line 6 DL 4

  Am tot ezitat sa o dau sau nu, am si avut-o la vanzare, m-am razgandit, imi place enorm de mult, dar nu prea o mai folosesc asa de mult, imi doresc alt gear si n-as tine banii blocati... Pedala este luata de pe forum, pe alocuri s-a mai dus vopseaua de pe carcasa insa functioneaza perfect. Vine si cu alimentator la pachet original (stiut fiind faptul ca ea in mod normal se vinde fara acest alimentator care mai e si ala vreo o suta si ceva de lei pe Thomann+transport). O trimit cu FanCourier-ul cu rambus in cont colector, astfel cumparatorul plateste doar ca sa ajunga pedala la el.
 13. vând Dunlop DC Brick

  Are toate cablurile si functioneaza corespunzator, singurul impediment vizual este ca incercand sa ii dau velcro-ul de pe fata jos s-a luat un pic din logo (am avut o pedala montata deasupra pentru a economisi spatiu in pedalboard). O trimit cu FanCourier-ul cu rambus in cont colector, astfel cumparatorul plateste doar ca sa ajunga pachetul la el.
 14. Ne prea l-am folosit, decat in vreo 2 tour-uri, mai mult l-am utilizat pt rigul de acasa. Este in stare foarte buna si pedalboardul si soft caseul, fara probleme cu fermoarul sau mai stiu eu ce. Aveti si specificatiile tehnice: Frame: 60x40x9.5 cm Mai multe informatii gasiti in link-ul atasat, e foarte spatios si light, eu il dau ca mi-am restrans foarte mult setupul pt live. O trimit cu FanCourier-ul cu rambus in cont colector, astfel cumparatorul plateste doar ca sa ajunga pachetul la el.
 15. Pedala de reverb super clean, suna extraordinar de la tonuri scurte/roomy la surf si lungi ambient/e-bow stuff, am dat la schimb pe ea un TC Hall of Fame, care desi avea mai multe moduri de reverb nu avea claritatea si definitia acestei pedale+ ca are si boost incorporat (super util la solo-uri sau parti care sa iasa in evidenta) Din pacate o dau fiindca...Strymon Big Sky(nu era in plan dar s-a nimerit) si nu mai am loc de ea in pedalboard, ca as folosi-o macar ca si boost. Made in U.S.A., o pedala durabila si cu suficiente reglaje sa multumeasca orice pretentie. O trimit cu FanCourier-ul cu rambus in cont colector, astfel cumparatorul plateste doar ca sa ajunga pedala la el. Pe mine m-a convins video-ul asta inainte de a o auzi live: