www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Solarograma

Active Members
 • Content Count

  190
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

143 Excellent

3 Followers

About Solarograma

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  Ordinul Negru, Kultika, Dara Project, Argus Megere, Katharos XIII, various projects
 • Gear
  Chitara electrica Framus Panthera Satin black - 7 strings
  -Seymour Duncan Blackouts AHB-1 set-
  Chitara electrica Framus Panthera Burgundy burst - 7 strings
  -Bare Knuckle Aftermarth set-
  Chitara electrica Framus Panthera Studio Custom - 7 strings
  -Seymour Duncan SH1-7(n), SSL2-7(m), SH4-7(b)-
  HB 12 strings electro-acoustic guitar
  Chitara acustica Reghin 1967
  Fractal AX8
  Hughes & Kettner TriAmp MK I
  Peavey 6505+
  Orange TH30
  Cab Hughes & Kettner TriAmp 4x12 (V30)
  Variant 1 x 12 cab (Eminence Legend)
  KORG N364
  Pedalboard(s) Pedaltrain & Rockcase.
  Blackstar HT-Dual
  Voodoo Lab Wahzoo
  Eventide H9
  Strymon Timeline
  Tc Trinity2 Reverb
  Line 6 MM4
  MXR Phaser 1974
  EHX Hoax Flanging Phase
  DOD 280 compresor clone
  Korg Pitchblack Tuner
  e-bow plus
  + various maruntisuri

Recent Profile Visitors

14,003 profile views
 1. Daca are cineva, e in conditii bune si vrea sa-l dea, ofer pret cinstit. PM (indicat cu ceva poze) sau aveti si nr de telefon. Mentionez ca nu sunt interesat de alte pedale, e doar un moft, mai am acasa cel putin 3 pedale de delay asa ca nu voi raspunde la alte propuneri. Multumesc frumos!
 2. Solarograma

  Dara Project - Alternative Folk/post Rock/metal - Timisoara

  DYI lyric video la o piesa noua Dara Project, enjoy!
 3. Solarograma

  Ordinul Negru

  Mi-am dat seama ca nu am facut topic si cu trupa asta pe RGC :))) Asadar, avem doua clipuri faine facute in ultima vreme pe care le las aici de urmarit si un album nou, "Faustian Nights" ce il gasiti la Loud Rage Music in mod oficial.
 4. Solarograma

  vând Case pedalier amp

  Sta degeaba pe dulap, bag o reducere: 180 de ron!
 5. Mi-au mai ramas pedalele astea trei, ratacite prin casa, daca cineva vrea sa le achizitioneze pe toate odata fac un discount semnificativ. Tc Corona Chorus = 350 ron Ibanez phat head bass overdrive = 150 ron Ibanez graphic bass eq BE10, rare&vintage anii ’80 = 250 ron Nu sunt interesant de vreun schimb, iar transportul il suporta cumparatorul (pot sa trimit cu rambus in cont colector sa fie mai ieftin, dar NU trimit cu Posta Romana).
 6. Stare buna, are cateva julituri de la transportul pe la concerte, toate inchizatoarele functioneaza corespunzator, am inlocuit panza de jos cu velcro fiindca asigura o mai buna aderenta/stabilitate pedalelor, capacul este detasabil, foarte practic si usor de transportat. Il dau pentru ca am trecut la Axe-fx si nu mai folosesc pedale live. Daca e cineva din Timisoara interesat, e perfect...daca nu il pot trimite si cu curierul cu rambus in cont colector, ca sa fie mai ieftin transportul dar cumparatorul il achita.
 7. Pedala asta am avut-o mult timp backup in caz ca pica ampul pentru live, acum presat de unele investitii o dau pentru ca nu am mai folosit-o de mult, totusi preampul suna super fain, mai trageam acasa direct in placa de sunet, fiindca are si simulator de cabinet.E buna la multe aplicatii. Nu sunt interesat si nu raspund la nici o varianta de schimb.Transportul il plateste cumparatorul dar trimit cu rambus in cont colector ca sa fie mai ieftin. 
 8. O pedala care este destul de rara pe forumul de RGC, eu am luat-o de pe ebay din Franta, in stare foarte buna, are doar vopseaua dusa pe ici colo, switchurile functioneaza perfect. Este tot ce ai nevoie pentru modulatie, suna excelent, mie mi-a placut foarte mult dar o vand ca am trecut pe Fractal AX8 de aceea nu sunt interesat si nu raspund la nici o varianta de schimb.Transportul il plateste cumparatorul dar trimit cu rambus in cont colector ca sa fie mai ieftin.
 9. O pedala clasica in stare foarte buna, suna super... calitate exceptionala marca TC, o dau ca am trecut la Fractal AX8, de aceea nu sunt interesat si nu raspund la nici o varianta de schimb.Transportul il plateste cumparatorul dar trimit cu rambus in cont colector ca sa fie mai ieftin.
 10. Motivul pentru care vand acest amp este ca am nevoie de o solutie live eficienta si compacta inclusiv pentru flight-dates. Ampul suna absolut superb, este aproape nou, am cantat de 2 ori live cu el si am tras in studio de alte cateva ori, in rest a stat doar in husa lui la sala de repetitii si utilizat ocazional. L-am cumparat ca imi place ft. mult clean-ul de pe el iar cu un drive in fata suna bestial. Este un amp binecunoscut, compact (tot de aceea a fost si achizitionat), nu foarte greu de transportat (~15 kg dc imi amintesc bine)dar tot am nevoie si de pedalboard, asa ca in acest moment caut o solutie unica. De altfel sunt disponibil si la schimburi dar doar cu Fractal AX8, evident ofer si diferenta de bani, daca cineva doreste acest schimb. Pretul este fix, cumparatorul plateste transportul daca e cazul, dar as prefera cumva sa facem deal-ul live ca nu prea imi vine sa-l dau la o firma de curierat.
 11. Solarograma

  vând [EXPIRAT] TC Hall of Fame reverb

  da, mai este valabil, pretul scrie in anunt: 450 de ron. mersi
 12. Solarograma

  vând [EXPIRAT] TC Hall of Fame reverb

  Marturisesc ca ma incearca si un schimb cu un Digitech Wammy 5, ceva roto/leslie stuff sau poate o pedala de fuzz (pot oferi la schimb extra sa suplimentez dc e cazul si un o clona DOD 280 compresor excelenta, Ibanez phat head overdrive, Tc Corona Chorus sau un Ibanez graphic eq GE10 pt bass dar care suna excelent si pt chitara). Pentru delay mai smecher (Timefactor, Skreddy sau Catalinbread etc. pot adauga si un Flashback).
 13. A fost case-ul meu pentru pedalierul de la Hughes and Kettner Triamp I, dar intrucat nu mai folosesc ampul live de ceva vreme, nu mai am nevoie nici de acest case. Il am de vreo 10 ani de cand am si ampul, este foarte durabil, am calatorit peste tot si in continuare este solid as a rock! Am mai pierdut pe traseu ceva parti din buretele interior, insa poate fi inlocuit fara probleme, pedalierul se potriveste si este protejat excelent si in conditile date. Poate fi adaptat si pentru pedale sau alte pedaliere de amp, dimensiunile interne sunt: lungime 50 de cm, latime 19 cm si inaltime 12 cm.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.