Solarograma

Active Members
 • Content count

  187
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

127 Excellent

1 Follower

About Solarograma

 • Rank
  Membru
 • Birthday 22/12/07

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Nume
  None
 • Trupa
  Kultika, Argus Megere, Dara Project, Ordinul Negru, Katharos XIII, various projects
 • Scule
  Chitara electrica Framus Panthera Satin black - 7 strings
  -Seymour Duncan Blackouts AHB-1 set-
  Chitara electrica Framus Panthera Burgundy burst - 7 strings
  -Bare Knuckle Aftermarth set-
  Chitara electrica Framus Panthera Studio Custom - 7 strings
  -Seymour Duncan SH1-7(n), SSL2-7(m), SH4-7(b)-
  HB 12 strings electro-acoustic guitar
  Chitara acustica Reghin 1967
  Hughes & Kettner TriAmp MK I
  Peavey 6505+
  Cab Hughes & Kettner TriAmp 4x12 (V30)
  Variant 1 x 12 cab (Eminence Legend)
  KORG N364
  Pedalboard(s) Pedaltrain PT-3 SC & PT2 & Kinsman pedalb.
  Blackstar HT-Dual
  Voodoo Lab Wahzoo
  Dunlop Crybaby Wah
  Eventide H9
  Strymon Timeline
  Tc Trinity2 Reverb
  TC Nova Delay
  Line 6 DL4
  Line 6 MM4
  MXR Phaser 1974
  EHX Hoax Flanging Phase
  DOD 280 compresor clone
  Boss Ps 6 Harmonizer
  Korg Pitchblack Tuner
  Boss FV-500H
  e-bow plus
  + various maruntisuri

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.banatiandarkness.com

Recent Profile Visitors

12,458 profile views
 1. Ma bate curiozitatea, am cantat pe unul anul trecut la un gig si mi-a placut ft mult. Daca e din Bucuresti (sau chiar si din alte orase) in principiu pot rezolva si cu transportul ca sa fie ok pentru toata lumea.
 2. vând Line 6 DL 4

  Am tot ezitat sa o dau sau nu, am si avut-o la vanzare, m-am razgandit, imi place enorm de mult, dar nu prea o mai folosesc asa de mult, imi doresc alt gear si n-as tine banii blocati... Pedala este luata de pe forum, pe alocuri s-a mai dus vopseaua de pe carcasa insa functioneaza perfect. Vine si cu alimentator la pachet original (stiut fiind faptul ca ea in mod normal se vinde fara acest alimentator care mai e si ala vreo o suta si ceva de lei pe Thomann+transport). O trimit cu FanCourier-ul cu rambus in cont colector, astfel cumparatorul plateste doar ca sa ajunga pedala la el.
 3. vând Dunlop DC Brick

  Are toate cablurile si functioneaza corespunzator, singurul impediment vizual este ca incercand sa ii dau velcro-ul de pe fata jos s-a luat un pic din logo (am avut o pedala montata deasupra pentru a economisi spatiu in pedalboard). O trimit cu FanCourier-ul cu rambus in cont colector, astfel cumparatorul plateste doar ca sa ajunga pachetul la el.
 4. Ne prea l-am folosit, decat in vreo 2 tour-uri, mai mult l-am utilizat pt rigul de acasa. Este in stare foarte buna si pedalboardul si soft caseul, fara probleme cu fermoarul sau mai stiu eu ce. Aveti si specificatiile tehnice: Frame: 60x40x9.5 cm Mai multe informatii gasiti in link-ul atasat, e foarte spatios si light, eu il dau ca mi-am restrans foarte mult setupul pt live. O trimit cu FanCourier-ul cu rambus in cont colector, astfel cumparatorul plateste doar ca sa ajunga pachetul la el.
 5. Pedala de reverb super clean, suna extraordinar de la tonuri scurte/roomy la surf si lungi ambient/e-bow stuff, am dat la schimb pe ea un TC Hall of Fame, care desi avea mai multe moduri de reverb nu avea claritatea si definitia acestei pedale+ ca are si boost incorporat (super util la solo-uri sau parti care sa iasa in evidenta) Din pacate o dau fiindca...Strymon Big Sky(nu era in plan dar s-a nimerit) si nu mai am loc de ea in pedalboard, ca as folosi-o macar ca si boost. Made in U.S.A., o pedala durabila si cu suficiente reglaje sa multumeasca orice pretentie. O trimit cu FanCourier-ul cu rambus in cont colector, astfel cumparatorul plateste doar ca sa ajunga pedala la el. Pe mine m-a convins video-ul asta inainte de a o auzi live:
 6. vând [EXPIRAT] Digitech JamMan Stereo

  sunt dispus la negocieri ca sta degeaba.
 7. Un delay care suna intr-un mare fel, cine este interesat stie despre ce este vorba, pe net sunt o gramada de clipuri.O sa-mi para rau dupa el si probabil in viitor o sa-mi iau un V2 doar ca sa am ici colo posibilitatea de a folosi in studio tape simularile absolut geniale pe care le face.Il dau pentru ca am nevoie de bani pentru o alta investitie urgenta, e vorba de prioritati si de ce ma pot lipsi momentan din echipamentul de cantat. Voi ignora orice oferta de schimb iar de trimis daca nu sunteti din Timisoara, il trimit cu FanCourier-ul cu rambus in cont colector, astfel cumparatorul plateste doar ca sa ajunga pedala la el.
 8. vând [EXPIRAT] Digitech JamMan Stereo

  Available, ca deh oamenii "ie" seriosi...
 9. vând [EXPIRAT] Digitech JamMan Stereo

  Momentan e rezervat...
 10. O pedala care face ce trebuie sa faca, stare foarte buna, momentan nu ii gasesc cutia dar o mai caut. Trimit cu FanCourier-ul cu rambus in cont colector, astfel cumparatorul plateste doar ca sa ajunga pedala la el.
 11. O pedala super cool, o am de ceva timp si imi pare tare rau sa o dau dar odata cu Eventide H9, o folosesc destul de putin. De altfel d'asta o sa si dau ca sa-mi finantez o investitie privind Eventide H9 Core. O trimit cu FanCourier-ul cu rambus in cont colector, astfel cumparatorul plateste doar ca sa ajunga pedala la el. Are velcro pe spate ca a stat in pedalboard dar din pacate nu ii mai gasesc cutia, anyway vine ambalata corespunzator.
 12. Am cumparat de curand pedala de curiozitate si pentru backup la sala datorita versatilitatii si a calitatii algoritmilior vs pretul platit. Contine efectele din cele 4 pedale modeler (delay, modulatie, filter si drive)+reverb din pedala lor (Verbzilla). Detin si DL4 si MM4 si pot sa spun ca efectele chiar sunt comparabile, am fost ft suprins de treaba asta, de altfel gasiti si pe net o gramada de clipuri foarte clare despre cum suna aceasta pedala. O dau pentru ca am nevoie de bani pentru o alta investitie.Este ca noua pentru ca am folosit-o ft putin si are velcro pe spate ca a stat in pedalboard. O trimit cu FanCourier-ul cu rambus in cont colector, astfel cumparatorul plateste doar ca sa ajunga pedala la el.
 13. - Stocheaza peste 35 de minute stereo, calitate CD, în 99 de memorii interne - Opțional SDHC card poate stoca peste 16 ore la calitate audio CD - Functie Reverse - 4 switchuri de înaltă calitate pentru looping si loop selection - Conectare la computer prin USB (JamManager Loop Librarian software) - Intrarea AUX vă permite să înregistrați muzică de pe CD-uri si MP3 playere - 3 moduri de oprire (Stop, Finish, and Fade) - Posibilitate de incarcare cu linii de bas, tobe, armonii, și mai mult, pentru a crea o întreagă trupă - Incetineste sau accelereaza orice loop, fara a schimba pitch - Ieșire Rhythm Output - Intrare microfon XLR balansat cu gain control - Metronom cu multiple sunete de ritm - Carcasă de metal robustă - Inregistrare automată la detectarea semnalului audio - Alimentator inclus Un looper de calitate superioara, este in stare buna, are velcro pe spate ca a stat in pedalboard. Il dau pentru ca am schimbat sistemul de redare de samples live si nu il mai folosesc decat ocazional acasa. Il trimit cu FanCourier-ul cu rambus in cont colector, astfel cumparatorul plateste doar ca sa ajunga pedala la el. Nu sunt interesat decat de un eventual schimb+diferenta (din partea mea) pentru un Eventide H9 Core.
 14. Argus Megere

  Tot albumul se poate asculta aici:
 15. vând [EXPIRAT] Demeter Compulator

  Ramane doar la vanzare, mi-am comandat noise suppressor.