www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Solarograma

Active Members
 • Posts

  194
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Solarograma last won the day on February 24 2021

Solarograma had the most liked content!

3 Followers

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  Ordinul Negru, Katharos XIII, Cursed Cemetery, Argus Megere, Kultika, various projects
 • Gear
  Chitara electrica Framus Panthera Satin black - 7 strings
  -Seymour Duncan Blackouts AHB-1 set-
  Chitara electrica Framus Panthera Burgundy burst - 7 strings
  -Bare Knuckle Aftermarth set-
  Chitara electrica Framus Panthera Studio Custom - 7 strings
  -Seymour Duncan SH1-7(n), SSL2-7(m), SH4-7(b)
  Fender Classic Series 70s Stratocaster
  HB 12 strings electro-acoustic guitar
  Chitara acustica Reghin 1967
  Fractal AX8
  Hughes & Kettner TriAmp MK I
  Peavey 6505+
  Orange TH30
  Fender VM Bandmaster
  Cab Hughes & Kettner TriAmp 4x12 (V30)
  Korg N364
  Korg Monotron
  Pedalboard(s) Pedaltrain & Rockcase.
  Blackstar HT-Dual
  Fulltone OCD 1.7
  Death by Audio Evil Fuzz
  Earthquaker Devices Erupter fuzz
  Earthquaker Devices Data Corrupter
  Old Blood Noise Endeavors The Hunt
  Old Blood Noise Endeavors Signal Blender
  ZVex Fat Fuzz Factory
  ProCo RAT
  Behringer SF 300 fuzz
  JPTR FX Add Violence Super fuzz
  Crazy Tube Constellation fuzz
  Boss HM-2
  Digitech Whammy DT
  EHX POG2
  Voodoo Lab Wahzoo
  Eventide H9
  Strymon Timeline
  Tc Trinity2 Reverb
  Line 6 DL4 MK II
  Line 6 MM4
  Source Audio Ventris Dual Reverb
  Meris Mercury 7 Reverb
  Vox DelayLab
  MXR Phaser 1974
  DOD 280 compressor clone
  Korg Pitchblack Tuner
  e-bow plus
  + various maruntisuri

Recent Profile Visitors

16231 profile views

Solarograma's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

148

Reputation

 1. L-am folosit in studio in doua randuri. Mi-a placut enorm sa combin diverse efecte de fuzz, distorsuri intre ele si cu pedale experimentale ca si DBA Evil Filter, Data Corrupter sau Bit Commander, ies niste chestii absolut unice si geniale! De asemenea cu Eventide Modfactor, care pe cat de fain e pe atat de enervat ca nu are buton de clean blend, asa ca pedala asta si-a facut treaba si la capitolul acesta. Am vazut ceva pe net si de aceea vreau sa o dau, nu sunt extrem de sigur ca vreau sa ma despart de ea, e o scula utila in studio, live sau doar pentru compus texturi originale, posibilitatile sunt nelimitate. Las si descrierea producatorului: "The Signal Blender provides a number of parallel routing solutions through its use of a pair of send/returns, primary input and output, switching, and volume control. Signal Blender can be used as a: Parallel effect blender 3-to-1 mixer 1-to-3 splitter Active ABY in either direction Volume level setter A courtesy 9V power outlet and phase correction switches for both Sends add further versatility to this box. Clever switching allows for latching or momentary on/off action." Cumparatorul achita transportul daca nu e din Timisoara sau imprejurimi, il trimit cu rambus in cont colector ca sa iasa mai ieftin.
 2. Avem si Whammy, asa ca-s receptiv la schimburi cu fuzz-uri drone sau pedale de la Red Panda(Contex sau Raster2) ori cash.
 3. ...sau ceva cu urmatoarele caracteristici: -stereo -self oscillating -tone knob -sa contina si reverse delay -nu TC Nova delay sau Repeater, ca am mai avut si e usor too digital pentru gusturile mele Daca aveti ceva de genul (ar mai fi un EQD Avalanche Run V2 in categorie), bagati un PM cu oferta voastra, cu info despre uzura si o poza. Mare multumire! p.s. daca caracteristicile de mai sus nu sunt intalnite, promit sa nu raspund
 4. Pedala clasica de overdrive. Nu (mai) am cutia la ea, dar o voi ambala corespunzator pentru transport. O trimit cu Fancourier(prin rambus in cont colector ca sa iasa mai ok pentru cumparator).
 5. Death by Audio Evil Filter mi-am luat, dar schimb cu alte fuzzuri nebune pentru drone/doom...gen Black Arts Toneworks, alte pedale Death by Audio, Boss Hyperfuzz, Devi Ever, pedale de tot felul de la Earthquaker Devices etc.de genu...sau overdrive T-Rex Mudhoney II, Hudson Broadcast sau Mad Professor Royal Blue. Daca e cazul dau si diferenta, nu-i problema...numai sa fie pe filmul meu ...a, si sa nu uit, tobarului meu ii trebuie un Digitech Whammy 5 sau DT, asa ca pot fi sensibil si la o oferta in aceasta categorie.
 6. Salut, intre timp s-a dat; dar oricum nu as fi lasat asa de mult la pret. Mersi frumos!
 7. - Sintetizator analogic autentinc 4-voiced - Complet programabil cu 200 de pozitii de memorie (100 preset, 100 user) - Sequencer bestial cu 16 pasi cu posibilitatea functionarii automate - Functie de osciloscop ce iti permite sa vizualizezi forma de unda - Panou frontal din aluminiu, potentiometre cauciucate, spate din lemn - MIDI, USB MIDI si Audio Sync pentru toate tipurile de conectivitate studio si live (sincronizare directa cu SQ1, volca, electribe si alte Korg devices) - Opt moduri de voce (Poly, Duo, Unison, Mono, Chord, Delay, Arpegiator, Side Chain) - Intrari si iesiri audio si pentru casti - Alimentator original inclus - Greutate 2,8 kg Transportul il plateste cumparatorul cu rambus in cont colector (ca sa iasa mai ieftin). Are cutia originala, il ambalez ft bine. Schimb doar cu TC Electronic Plethora X5, pedale de chitara fuzz face (germanium) sau alte pedale de fuzz sau overdrive; ne intelegem la eventualele diferente.
 8. Stare perfecta+alimentator original (inclus in pret); stiut fiind ca la acest model Line 6 nu il ofera default ci mai platesti ~200 de ron in plus. Este o pedala de delay iconica si extrem de versatila, eu o vand pentru ca asa de mult imi plac ca am 2, dar mi-am comandat pentru unul din pedalboarduri noua versiune MKII. Cumparatorul plateste transportul (trimit prin Fan cu rambus in cont colector, ca sa iasa mai ieftin). Nu ma tenteaza vreun schimb decat daca aveti miraculos urmatoarele pedale: T-Rex Mudhoney II, Death by Audio Fuzz War, Danelectro 3369 fuzz, EQD Life Pedal v2 sau Boss Hyperfuzz.
 9. Pedala originala, nu reissue Waza Craft, stare perfecta. Cine stie despre ce e vorba, e pure gold...la second astfel de pedale apar pe aici super rar iar pe Reverb sunt aberant de scumpe. Am folosit-o in studio, niciodata live, la schimb doar cu Death by Audio Evil Filter cu diferenta din partea mea. Cumparatorul plateste transportul, pot sa trimit cu rambus in cont colector, ca sa iasa mai ieftin.
 10. O pedala boutique de inspiratie Big Muff, foarte diversa ca si plaja de sunete datorita eqului Baxandall, are o saturatie minunata pentru "wall-of-sound" dar are in tolba si tonuri soft "overdriveish" + fain pt solouri psychedelice. Stare exceptionala, are velcro pe spate, folosit doar acasa si in studio. Nu sunt interesat de schimburi decat cu Death by Audio Evil Filter cu diferenta din partea mea. Din ce am vazut nu se mai fabrica, iar pe reverb preturile evident devin speculative. Cumparatorul plateste transportul, pot sa trimit cu rambus in cont colector, ca sa iasa mai ieftin.
 11. Pentru clape si chitara (l-am folosit cu fuzz-uri si suna demential), probabil suna bine & experimental si pentru alte instrumente, nu am incercat. Stare exceptionala, are velcro pe spate, folosit doar acasa si in studio. Nu sunt interesat de schimburi decat cu Death by Audio Evil Filter cu diferenta din partea mea evident. - Semnal complet analogic: Preamp -> Filter -> Overdrive - Filtre analogice multi-mod (low pass, band pass si high pass) - Filtrul se poate modula de LFO, envelope follower sau semnal extern - Overdrive post-filtru cu gain ajustabil - LFO cu plaje diferite - Envelope follower cu mai multe moduri si sectiune trigger - True-bypass - Intrare si iesire audio (Jack mare); intrare Cutoff CV, Evelope Follower CV si Trigger - Alimentator original inclus In acest moment este discontinued iar preturile pe reverb au luat-o razna la acest device. Cumparatorul plateste transportul, pot sa trimit cu rambus in cont colector, ca sa iasa mai ieftin.
 12. Au mai fost la vanzare pe forum, dar nu am vazut in ultima vreme. As fi curios de varianta 2, dar daca aveti si pe cea initiala si nu am alternative mai bune ok. PM cu poza si pret. Multumesc frumos!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.