www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Solarograma

Active Members
  • Posts

    194
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Solarograma last won the day on August 23 2023

Solarograma had the most liked content!

3 Followers

Profile Information

  • Location
    Timisoara

Other Information

  • Band
    Ordinul Negru, Katharos XIII, Cursed Cemetery, Argus Megere, Kultika, various projects
  • Gear
    Chitara electrica Framus Panthera Satin black - 7 strings
    -Seymour Duncan Blackouts AHB-1 set-
    Chitara electrica Framus Panthera Burgundy burst - 7 strings
    -Bare Knuckle Aftermarth set-
    Chitara electrica Framus Panthera Studio Custom - 7 strings
    -Seymour Duncan SH1-7(n), SSL2-7(m), SH4-7(b)
    Fender Classic Series 70s Stratocaster
    HB 12 strings electro-acoustic guitar
    Chitara acustica Reghin 1967
    Fractal AX8
    Hughes & Kettner TriAmp MK I
    Peavey 6505+
    Orange TH30
    Fender VM Bandmaster
    Cab Hughes & Kettner TriAmp 4x12 (V30)
    Korg N364
    Korg Monotron
    Pedalboard(s) Pedaltrain & Rockcase.
    Blackstar HT-Dual
    Fulltone OCD 1.7
    Death by Audio Evil Fuzz
    Earthquaker Devices Erupter fuzz
    Earthquaker Devices Data Corrupter
    Earthquaker Devices Bit Commander
    Earthquaker Devices Tone Job
    Old Blood Noise Endeavors The Hunt
    ZVex Fat Fuzz Factory
    ProCo RAT
    Behringer SF 300 fuzz
    JPTR FX Add Violence Super fuzz
    Crazy Tube Constellation fuzz
    Boss HM-2
    Digitech Whammy DT
    EHX POG2
    Voodoo Lab Wahzoo
    Eventide H9
    Strymon Timeline
    Tc Trinity2 Reverb
    Line 6 MM4
    Boss MD-500
    Source Audio Ventris Dual Reverb
    Meris Mercury 7 Reverb
    Meris LVX
    DOD 280 compressor clone
    Korg Pitchblack Tuner
    e-bow plus
    + various maruntisuri

Recent Profile Visitors

17647 profile views

Solarograma's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

150

Reputation

  1. Negociabil și/sau sunt sensibil și la schimburi cu pedale de overdrive sau fuzz (ofer și diferență dacă e cazul).
  2. O pedala vintage, nu se mai produce de mult si mai greu de gasit, mai ales pe la noi. Are toate efectele conventionale de modulatie, si suna extraordinar de bine, analog-ish, cald, si cu mult mai mult suflet decat ce fac acum cei de la Line 6 in M5/9, HX sau Helix. O am de foarte multi ani, este intr-o stare foarte buna chiar daca a mai sarit vopseaua pe alocuri de la touring, functioneaza perfect. Pe reverb incepe de la 150 de euro, eu vreau 600 de ron pe ea, mai ales ca vine si insotita de un alimentator nou Line 6 pentru ea (~200 ron). Nu sunt interesat de schimburi, o dau pentru ca am facut un upgrade (din cauza ca are doar 4 preseturi si aveam nevoie de mai multe, ca sonic nu-s asa de convins ca e un upgrade) la un Boss MD 500. Afara din Timisoara o trimit doar cu Fan Courier cu rambus in cont colector ca sa iasa mai ieftin transportul pentru cumparator.
  3. Salut! Vreau sa fac cuiva o bucurie sa se apuce de foto, am un body Nikon D90 si as vrea niste obiective beginner la el (Nikkor 18-55, 55-300 si eventual unul fix de 50/1.8 sau unul de 18-105) Pentru asta ofer la schimb aceste pedale: - MXR Custom Shop Phase 90 - Old Blood Noise Endeavors Signal Blender - DOD 280 compressor clone (by HGE Contraptions) (~200 ron) In functie de oferta ne caulculam diferente, sunt dispus sa contribui si cu o mica suma de bani daca e cazul. Dati click pe fiecare pentru mai multe informatii despre pedala si pret. Multumesc!
  4. Au mai fost la vanzare pe forum, dar nu am vazut in ultima vreme. As fi curios de varianta 2, dar daca aveti si pe cea initiala si nu am alternative mai bune ok. PM cu poza si pret. Multumesc frumos!
  5. Daca aveti, va rog sa ma contactati. Sa fie in stare de functionare, ofer pretul corect. Multumesc frumos!
  6. Pun tot aici si partea a doua, in care am experimentat cu ce platforme sunt potrivite pentru acest tip de pedale(din ce am avut noi la indemana):
  7. Ma pasioneaza subiectul de fuzzuri pentru facut zgomot de drone/doom/stoner/sludge/crust/black...este o gradina foarte larga. Pentru cine are asemenea curiozitati am facut la Consonance Studio din Timisoara, impreuna cu colegul meu Andrei Jumuga de la Ordinul Negru, un prim shootout cu ce am avut la indemana pentru niste inregistrari...dar mai urmeaza si diverse alte combinatii de ampuri, microfoane si pedale din aceasta zona. In clip este descris ce am folosit de aceasta data...enjoy!
  8. DYI lyric video la o piesa noua Dara Project, enjoy!
  9. Mi-am dat seama ca nu am facut topic si cu trupa asta pe RGC :))) Asadar, avem doua clipuri faine facute in ultima vreme pe care le las aici de urmarit si un album nou, "Faustian Nights" ce il gasiti la Loud Rage Music in mod oficial.
  10. Sta degeaba pe dulap, bag o reducere: 180 de ron!
  11. A fost case-ul meu pentru pedalierul de la Hughes and Kettner Triamp I, dar intrucat nu mai folosesc ampul live de ceva vreme, nu mai am nevoie nici de acest case. Il am de vreo 10 ani de cand am si ampul, este foarte durabil, am calatorit peste tot si in continuare este solid as a rock! Am mai pierdut pe traseu ceva parti din buretele interior, insa poate fi inlocuit fara probleme, pedalierul se potriveste si este protejat excelent si in conditile date. Poate fi adaptat si pentru pedale sau alte pedaliere de amp, dimensiunile interne sunt: lungime 50 de cm, latime 19 cm si inaltime 12 cm.
  12. Ma tot invart in juru' cozii...dar incerc sa scurtez din pedale si sa faca cat mai multe fiecare, nu mai am chef sa ma trambalez cu pedaliere mari...am pus la vanzare o tura buna din ele si inca zilele astea evaluez EHX Hoax vs. Line 6 MM4...
  13. O clona super faina construita de HGE Contraptions/Razvan S din Timisoara.Suna ft bine, mega durabil construita, am folosit-o pe o perioada super lunga cu Fender-ul Bandmaster si cu Triampul.Acum mi-am schimbat setupul si de aceea vand o gramada de pedale fiindca nu le mai folosesc, imi pare rau sa o dau, isi face treaba ft bine si de aceea nu imi bat joc de ea sa o dau pe...3 lei, cine are nevoie de compresie mai discreta, calda sau de un clean boost nu va regreta. Deasemenea cred ca toata lumea de pe forum cunoaste calitatea pedalelor construite de Razvan. Trimit cu Fancurier-ul cu rambus in cont colector, astfel cumparatorul plateste doar sa ajunga pedala la el.
  14. Folosita ocazional, super rezistenta. Trimit cu Fancurier-ul cu rambus in cont colector, astfel cumparatorul plateste doar sa ajunga pedala la el.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.