ebh

Veteran
 • Content count

  268
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

52 Excellent

About ebh

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Nume
  Andrei
 • Scule
  Copie Stratocaster
  Copie Les Paul

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

10,926 profile views
 1. vând Carvin DC 127/200

  Da, ambele au tastiera de abanos. In legatura cu celelalte lemne flosite, cel mai probabil ambele au maple neckthru si alder wings (la cea neagra e mai mult o presupunere, dar cantareste si suna similar cu cea albastra unde sunt destul de vizibile) - este oricum cea mai comuna combinatie pentru modelele DC. Am raspuns in caz ca se intreaba si altcineva.
 2. vând Carvin DC 127/200

  Din nou disponibile.
 3. Salut, Am vandut ieri monitoarele. Viitorul proprietar sa le cante cu placere!
 4. vând Carvin DC 127/200

  Rezervate ambele pana miercuri (10.01)
 5. Am gasit si factura intre timp. Mai au garantie pana in septembrie. Le-am luat de la Zeedo shop in 2016 si sunt singurul proprietar (de cand le-am scos din cutiile lor nu au fost miscate de pe birou, deci sunt absolut impecabile). Incerc sa le fac niste poze pe lumina in we si sa le postez aici, desi sunt ca noi.
 6. vând Carvin DC 127/200

  Atasez niste poze recente, desi calitatea este mai slaba decat cele facut de Razvan.
 7. vând Carvin DC 127/200

  Multumesc Razvan pentru completari si poze Intr-adevar, am inserturile de floyd si le dau si pe ele la pachet. Nu le-am schimbat pentru ca la cat am folosit eu tremolo a stat acordat perfect, deci nu am vazut niciun motiv pana acum. Am uitat sa mai precizez ca ambele au case si strap lock-uri instalate.
 8. Salut, Vand doua bucati Carvin - un DC 127 si un DC 200. Ambele au floyd rose original, fara locking nut. DC 200 are circuit activ (generatia a 2-a, cu activ/pasiv prin butonul de volum care este push/pull). Fiecare este 3000 de lei si in acest pret nu este inclus si transportul. Revin cu poze mai spre we.
 9. Arata si functioneaza impecabil. Se vand doar pereche. Bonus cabluri TRS si iso pad-uri. Daca aveti nevoie de ambalajele lor sa ma anuntati inainte cu cateva zile, nu le am acasa.
 10. EVH brown sound in a box: http://www.wamplerpedals.com/news/blog/talking-about-gear/overview-of-the-pinnacle-distortion-standard-and-deluxe Diferenta intre standard si limited:
 11. vând [EXPIRAT] DiMarzio DP163 Bluesbucker BK

  Salut, Poti pune niste poze, te rog? Merci
 12. Salut, Vand pedala din titlu. Este varianta deluxe (initial s-a numit limited, e acelasi circuit ca deluxe v1). Varianta noua are schimbat partea de eq si e aproape 1300 de lei la thomann, https://www.thomann.de/ro/wampler_pinnacle_deluxe_v2.htm?ref=search_rslt_pinnacle_403001_0 O vand pentru ca mi-am luat ulterior si varianta standard pe care o prefer din pricina dimensiunii mai reduse pe pedalboard (nu folosesc switch-ul de boost prea des, oricum). Merci, Andrei
 13. problema pot volum chitara

  In mod ciudat si-a revenit singura dupa doua zile. Probabil a ramas fara baterie (de unde se auzea mai incet, distorsiuni, etc), iar cand am schimbat-o cu una noua, nu am avut in vedere sa scot cablul din chitara - cum am citit ulterior in manual ca ar fi recomandat. Daca a facut un scurt si a avut vreun fel de siguranta termica a dezactivat partea de preamp pana si-a revenit... ma gandesc.
 14. Salut, Poate reuseste cineva sa ma ajute cu un sfat. Acum cateva zile, pe chitara mea cu electronica activa pot-ul de volum a incetat brusc sa functioneze. Se aude ff incet (ca si cum ar fi la 2) si nu conteaza cum misc de el - pot da mai tare sau mai incet - volumul ramane neschimbat (si deci foarte redus). Am schimbat bateria - nicio diferenta. Chitara in cauza este un Carvin DC127 (cred, posibil 200), facuta inainte de 1995 - deci are primul circuit activ al lor (A500G, nu 502G ca cele un pic mai moderne). Acesta este doar activ, nu are posibilitatea de a trece in modul pasiv ca cel mai nou. http://www.carvinmuseum.com/decade/images/90-a500.html As putea incerca sa il curat cu un spray de contacte, dar inainte de problema respectiva functiona normal - nu paraia deloc. Chitara este destul de veche si are toate componentele originale din cate pot sa imi dau seama - doze M22 (pasive, doar partea de preamp/eq este activa) Multumesc!