www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ebh

Veteran
 • Content Count

  275
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

ebh last won the day on November 24

ebh had the most liked content!

Community Reputation

81 Excellent

About ebh

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Copie Stratocaster
  Copie Les Paul

Recent Profile Visitors

11,520 profile views
 1. E inca in garantie pana in mai 2019, la soundcreation.
 2. Amplificatorul este impecabil functional si estetic. Il dau impreuna cu husa yamaha pt seria THC - husa nu am folosit-o niciodata, e absolut noua. Pretul pe thomann acum pt ambele este putin peste 1600 de lei. https://www.thomann.de/ro/yamaha_thr10c.htm https://www.thomann.de/ro/yamaha_softcase_thr.htm
 3. ebh

  vând Carvin DC 127

  2300 ron Chiatara neck through, made in USA cu hardware de calitate (floyd kahler si sperzel locking tuners), la pret de strat mexic sh... Are ceva urme de uzura, dar functional este absolut impecabila (sta perfect acordata cu abuz de trem, chiar fara locking nut)
 4. Chitara s-a vandut. Merci de gazduire, RGC!
 5. ebh

  vând Carvin DC 127

  Made in USA, alder body/maple neck-trough, ebony fretboard. Spatele gatului e oil-finished si radiusul standard pt Carvin DC series - 14". Spre deosebire de modelele mai noi (1996+) are nut de 42mm, nu 43. Circuitul activ este prima versiune de pe DC200/400 (am pus in titlu DC 127 din pricina marcajelor de pe fretboard - la modelele superioare erau block, no dots, din cate stiu). EQ activ pe bas si inalte (knob-urile de jos), volum standard si un potentiometru de blend intre doze (in locul celui de ton standard). Coil tap pe fiecare doza si phase switch pt pozitia de mijloc. Tehnic functioneaza impecabil - atat hardware cat si partea electronica. Dozele sunt varianta high gain de la Carvin, iar floyd-ul este facut de Kahler (Kahler Steeler cu Carvin logo - se gasesc uneori pe ebay la un pret de 300-350$). Sperzel locking tuners si nut graphtech. Pozele au fost facute in lumina foarte puternica pentru a evidentia detaliile/defectele. Desi vopseaua a fost ceva afectata UV, diferenta de culoare intre lemn si hardware nu se vede asa tare la lumina normala (interior/scena). In afara de asta, are si ceva urme/lovituri acoperite cu marker negru de un fost proprietar (eu am luat-o din state) - ar trebui sa fie toate vizibile in poze.
 6. Pachet complet - cu husa, tremolo arm, strap si set de stickere Gypsy Rose. Scala este de Gibson (24.75) si are montate corzi Elixir nanoweb 10-46 (sau polyweb, nu mai stiu exact). Pot livra doar in Bucuresti - nu am cutie de carton sau case.
 7. Produsul este aproape nou, cred ca l-am folosit de max 20 de ori. A fost cumparat acum un an de la muziker. https://www.muziker.ro/line6-relay-g10 https://www.soundcreation.ro/sisteme-wireless-pentru-instrumente-cid357/line6-relay-g10-system-id22067.html https://www.thomann.de/ro/line6_relay_g10.htm
 8. A mai rămas o singura bucata disponibila.
 9. 400 de lei cu husa si strap incluse.
 10. Da, sunt, dar nu mai sunt dispus sa le dau pe bucati ca e prea multa bataie de cap. Ori le pastrez asa si le folosesc din cand in cand, ori dau pachet complet (pedalboard + sursa + pedale + husa). Pret final, pachet complet, 5000 ron. Eventual schimb cu o chitara de valoare apropiata (2000-2500 eur noua; ce vand eu fiind peste 2600 la thomann ultima oara cand am verificat).
 11. ebh

  vând [EXPIRAT] Carvin DC127

  Revine la vanzare. Acelasi pret.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.