www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ebh

Veteran
 • Content Count

  279
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

ebh last won the day on November 24 2018

ebh had the most liked content!

Community Reputation

95 Excellent

About ebh

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Marmeladov
 • Gear
  Copie Stratocaster
  Copie Les Paul

Recent Profile Visitors

12,092 profile views
 1. Vand o chitara EBMM Luke II in culoarea 'Luke Blue' (e mai degraba gri) din 2005. Are urme minime de uzura, un mic ding pe fata (se vede in poze) si vine cu hard case original si tremolo arm. A doua iteratie a semnaturii Steve Lukather vine, spre deosebire de prima, cu tremolo clasic in loc de floyd, dar aceeasi configuratie de doze EMG. Chitarele Ernie Ball/Music Man sunt celebre pentru gatul nefinisat si profilele 'specifice' - destul de inguste, cu nut sub 42mm, profil V. Mai jos gasiti specificatiile de pe site, comune cu modelul mai nou (Luke III - cu doze DiMarzio). Body Wood Alder Body Finish High gloss polyester Bridge Standard - Music Man® floating vintage tremolo of chrome plated, hardened steel with bent steel saddles Scale Length 25-1/2" (64.8 cm) Neck Radius 12" (30.5 cm) Headstock Size Only 5-7/8" (14.9 cm) long Frets 22 - Low profile, wide Neck Width 1-5/8" (41.3 mm) at nut, 2-3/16" (55.6 mm) at last fret Neck Wood Select roasted Birds eye maple neck Fingerboard Rosewood Neck Finish Gunstock oil and hand-rubbed special wax blend Neck Colors Standard – Natural with finished headstock Tuning Machines Schaller M6-IND locking Truss Rod Adjustable - no component or string removal Neck Attachment 5 bolts - Sculpted neck joint allows smooth access to higher frets Electronic Shielding Graphit
 2. Am gasit cele doua variante gratis pentru plugin-urile Klanghelm mentionate de tine. Par destul de intuitive si au o interfata prietenoasa. Probabil impreuna cu cel care vine default in Cubase ar putea fi suficente pt nevoile mele. Merci!
 3. Cumparat in primăvara de la f64. Varianta argintie. Nu are urme de utilizare; pachet complet si garanție. Pot adauga poze daca este nevoie.
 4. Merci, dar e prea scump la 250$. As vrea ceva pana in 50eur, ideal moca 50 eur am vazut ca e Cubase elements (pret de upgrade pt LE/AI) care vine cu ceva compresor... nu stiu cat de ok e, in schimb.
 5. Salut, Dintre cei care s-au mai jucat cu track-uri de chitara trase direct in DAW, stiti cumva/aveti vreo recomandare de un compresor software? Ma intereseaza atat in fata chitarii (pentru utilizare cu delay - pe stil U2/Edge), cat si dupa, la finalul chain-ului (pentru a egaliza cat de cat ce inregistrez). Ideal as vrea sa il folosesc in timp real, deci e important sa fie cu latenta foarte scazuta - cel putin pentru cel de la inceputul chain-ului; cel de la final cred ca il pot adauga si dupa inregistrare. Daca se poate gratis ar fi si mai OK Momentan folosesc varianta free a Abletone live care vine cu un compresor, dar pare cumva foarte limitat. Mai am si Cubase (light sau cum se cheama variante gratis/bundle-uita cu hardware), dar nu este instalat momentan - il pot instala daca are un compresor la pachet cat de cat OK. Ca plugin pt chitara am scuffham s-gear, care suna foarte bine pentru nevoile mele, dar nu are compresor. Merci!
 6. ebh

  vând [EXPIRAT] Prs Ce22 USA

  Revine la vânzare. Intre timp a primit un set de doze emg 57/66. 1100 eur
 7. ebh

  vând [EXPIRAT] EMG 57

  Scuze, am uitat sa precizez. Doza nu este f-spaced, deci nu se potriveste la chitare cu floyd/trem.
 8. ebh

  vând [EXPIRAT] EMG 57

  Pachet complet, kit-ul solderless (volum, ton, wiring, etc) este inca sigilat, doza fiind probata intr-o chitara care avea deja sistem EMG instalat. Nu exista urme de utilizare, pot adauga poze daca se solicita. Prefer predare personala in Bucuresti, costurile de curierat fiind destul de mari raportat la valoarea de vanzare.
 9. ebh

  vând [EXPIRAT] Prs Ce22 USA

  4000 ron Nu pot trimite in tara, nu mai am ambalaj de carton.
 10. Stii ca postarea e de acum 11 ani, nu?
 11. Interfata este foarte putin folosita si arata ca noua. A fost achizitionata in oct 2018 (deci are in jur de 4 luni vechime) de aici: https://www.muziker.ro/audient-id4-audio-interface Am pachetul complet si pot trimite in tara, dar la cat costa nu stiu daca merita deranjul cu costuri de curierat si ramburs.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.