www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ebh

Veteran
 • Posts

  291
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

ebh last won the day on September 26 2021

ebh had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Marmeladov
 • Gear
  Copie Stratocaster
  Copie Les Paul

Recent Profile Visitors

14734 profile views

ebh's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

145

Reputation

 1. Nu mai schimb. Mi-am luat un 2x12 nou intre timp. Se vinde cu 1000 de lei. Arata impecabil si am ambalajul lui original (doua cutii de carton una in alta, pentru protectie).
 2. Varianta pt 16ohmi L-am cumparat acum aprox. o luna de la muziker, deci este in garantie. Daca nu se negociaza pretul includ si doua cabluri xlr -> trs pentru conectare stereo cu interfata audio. Cablurile sunt la fel de noi, unul este nefolosit. Il vand pt ca vreau sa imi simplific setup-ul de chitara si sa trec pe pc exclusiv. Pot accepta anumite schimburi cu procesoare high-end (nu boss, line 6).
 3. ebh

  Problema truss rod

  Sunt multe tipuri de truss rod. Nu stiu cum ar putea sa te ajute cineva fara poze macar.
 4. Caut sa schimb un cabinet 1x12 cu 2x12. Am un head de 100W si nu sta bine pe cab-ul orange - ies picioruțele in afara si il tin langa, ceea ce imi displace momentan.
 5. Amp-urile pe lampa sunt, in general, prea puternice pentru utilizare acasa, chiar si cele de 5W sau sub. Daca iti iei in ideea sa il incerci, mai bine te orientezi cum spune si @Blackthorn, inspre ceva secondhand (in ideea ca pierzi mai putin la revanzare daca nu iti place). Pentru studiu si mai ales ca spui ca intentionezi sa te si inregistrezi, ai putea sa iei in considerare si varianta software. Nu e neaparat mult mai ieftina, dar e ceva mai flexibila si mult mai potrivita pt apartament/casa (100 eur amp sim, 50 eur daw, 150 eur monitoare, 100 eur interfata). Asta daca ai deja un laptop/pc de genreatie relativ recenta.
 6. Vand un combo Subzero cu difuzor Celestion de 8". Pe site si in nume (valve 5) apare ca ar fi de 5W, dar pe spate scrie ca puterea este de 2W, deci nu sunt sigur. Este ceva chinezesc produs sub brand-ul Subzero pentru vanzatorul Gear4Music din UK. Eu l-am cumparat anul acesta de la Music and More, deci este inca in garantie pentru destul de mult timp. Vreau sa il vand pentru ca este prea puternic pt apartament si intra foarte repede in overdrive cu humbuckere. Eventual schimb cu ceva mai mic +/- diferenta.
 7. Procesorul e relativ nou, luat acum 3-4 luni de la sound creation. Mi-am dat seama intre timp ca e mai mult decat am nevoie momentan. In principiu are aceleasi efecte si simulari de amp/cab ca Helix, doar ca permite mai putine block-uri si DSP la jumatate (nu scade calitatea, doar numarul maxim de efecte simultan). Nu mai pun poze ca e fix ca in magazin. A stat doar pe birou (nu pe jos). https://www.soundcreation.ro/procesoare-de-chitara-si-bas-cid446/line6-hx-stomp-id26159.html
 8. Am gasit mai multe maruntisuri prin sertarul cu chestii de chitara si as incerca sa le vand aici, ca mie nu mai imi sunt utile. Lista este compusa din: fret wire evo gold medium, 4 arcuri tremolo/floyd, cheie truss rod 7mm (nu mai tin minte daca e de ESP sau Ibanez), doua pot-uri de 25k pt doze active, impreuna cu accesoriile de montaj si jack stereo aferent, rama doza humbucker pt flat top, set corzi d'addario 10-52, doua doze single coil no-name (par alnico). Se vand doar la pachet complet.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.