www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ebh

Veteran
 • Content Count

  288
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8
 • Feedback

  100%

ebh last won the day on April 19

ebh had the most liked content!

Community Reputation

138 Excellent

About ebh

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Marmeladov
 • Gear
  Copie Stratocaster
  Copie Les Paul

Recent Profile Visitors

13940 profile views
 1. Vand un combo Subzero cu difuzor Celestion de 8". Pe site si in nume (valve 5) apare ca ar fi de 5W, dar pe spate scrie ca puterea este de 2W, deci nu sunt sigur. Este ceva chinezesc produs sub brand-ul Subzero pentru vanzatorul Gear4Music din UK. Eu l-am cumparat anul acesta de la Music and More, deci este inca in garantie pentru destul de mult timp. Vreau sa il vand pentru ca este prea puternic pt apartament si intra foarte repede in overdrive cu humbuckere. Eventual schimb cu ceva mai mic +/- diferenta.
 2. Cumparata direct de la Strandberg anul acesta. Produsa in 2020. In pretul afisat includ un stand Strandberg de perete, nemontat (80eur nou), si 4 sadle-uri de schimb (suruburile pe care se sprijina corzile la bridge). Pret: 1400eur Specificatii de pe site-ul producatorului: Width: 315 mm/12.4″ Length: 800 mm/31.5″ Thickness: 42 mm/1.65″ Long Scale: 25.5” Short Scale: 25″ String spread at nut: 35 mm/1.37″ String spacing at bridge: 10.5 mm/.41″ Neutral fret: 0 GENERAL Bolt-On Construction Solid Body with Arm, Torso and Heel Carves Solid Maple top with Book-matched Flame Maple Veneer Basswood Body Available Finishes: Trans Black Semi-gloss Polyurethane Approximate Weight 2,4 kg / 5,3 lbs +/- 10% Manufactured in Indonesia HARDWARE .strandberg* EGS Series 5 fixed bridge & string locks Black Hardware Original Luminlay™ Green Side Dots Original Luminlay™ Green Inlays NECK & FRETS Roasted Maple Neck, Carbon Fiber reinforced EndurNeck™ Profile Roasted Maple Fretboard 20″ Fretboard Radius 24 Frets Jescar 51100 Stainless Steel Fretwire (57110 for zero-fret) D’Addario NYXL 10-46 Standard tuning EADGBE ACCESSORIES Standard Lightweight Gig Bag included Allen Key Kit included SONIC PROFILE H – H Pickup Configuration Neck: .strandberg* designed passive Bridge: .strandberg* designed passive 5-Way Pickup Selector Neck Series Humbucking Neck Outer Coil Neck Outer Coil + Bridge Outer Coil in parallel Neck Inner Coil + Bridge Inner Coil in parallel Bridge Series Humbucking Master Volume + Master Tone
 3. Dozele au in jur de 6,5k
 4. Nu arata prea grozav, dar functioneaza si suna extraordinar. Il dau cu cat l-am luat si nu negociez, pretul deja e foarte mic. Difuzoarele sunt Celestion vintage 30 chinezesti (nu UK, cum este gresit precizat in anuntul initial).
 5. Procesorul e relativ nou, luat acum 3-4 luni de la sound creation. Mi-am dat seama intre timp ca e mai mult decat am nevoie momentan. In principiu are aceleasi efecte si simulari de amp/cab ca Helix, doar ca permite mai putine block-uri si DSP la jumatate (nu scade calitatea, doar numarul maxim de efecte simultan). Nu mai pun poze ca e fix ca in magazin. A stat doar pe birou (nu pe jos). https://www.soundcreation.ro/procesoare-de-chitara-si-bas-cid446/line6-hx-stomp-id26159.html
 6. Am gasit mai multe maruntisuri prin sertarul cu chestii de chitara si as incerca sa le vand aici, ca mie nu mai imi sunt utile. Lista este compusa din: fret wire evo gold medium, 4 arcuri tremolo/floyd, cheie truss rod 7mm (nu mai tin minte daca e de ESP sau Ibanez), doua pot-uri de 25k pt doze active, impreuna cu accesoriile de montaj si jack stereo aferent, rama doza humbucker pt flat top, set corzi d'addario 10-52, doua doze single coil no-name (par alnico). Se vand doar la pachet complet.
 7. Pretul este fix. As prefera sa nu o trimit prin curier, fiind de valoare considerabila. Voi reveni cu poze actuale, desi arata fix la fel ca in anuntul initial.
 8. Mi-am luat acum un an si ceva un ceas pt sport, in ideea ca ma apuc de alergat. Avand in vedere sa nu ma pasioneaza, il vand sau schimb cu ceva echipamente de chitara/sudio. https://www.f64.ro/smartwatch-polar-vantage-v-hr-gps-46mm-bt-3b-black---centura-h10-125044381/p?idsku=302364 Este cu tot cu centura cardio (pt puls). Am dat peste 2500 lei pe el si este inca in garantie, dar ma multumesc cu 7-800 lei cash. La schimb ne auzim pe pm sa stabilim diferente.
 9. Pret de referinta pentru un model cu specificatii similare: https://reverb.com/item/34376613-wild-customs-wildone-sober-satin-sunburst
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.