ebh

Veteran
 • Content Count

  275
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

ebh last won the day on June 8

ebh had the most liked content!

Community Reputation

71 Excellent

About ebh

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Copie Stratocaster
  Copie Les Paul

Recent Profile Visitors

11,414 profile views
 1. Produsul este aproape nou, cred ca l-am folosit de max 20 de ori. A fost cumparat acum un an de la muziker. https://www.muziker.ro/line6-relay-g10 https://www.soundcreation.ro/sisteme-wireless-pentru-instrumente-cid357/line6-relay-g10-system-id22067.html https://www.thomann.de/ro/line6_relay_g10.htm
 2. ebh

  vând stratocaster scala gibson

  A mai rămas o singura bucata disponibila.
 3. ebh

  vând stratocaster scala gibson

  400 de lei cu husa si strap incluse.
 4. Da, sunt, dar nu mai sunt dispus sa le dau pe bucati ca e prea multa bataie de cap. Ori le pastrez asa si le folosesc din cand in cand, ori dau pachet complet (pedalboard + sursa + pedale + husa). Pret final, pachet complet, 5000 ron. Eventual schimb cu o chitara de valoare apropiata (2000-2500 eur noua; ce vand eu fiind peste 2600 la thomann ultima oara cand am verificat).
 5. ebh

  vând Carvin DC127

  Revine la vanzare. Acelasi pret.
 6. ebh

  vând stratocaster scala gibson

  Inca valabil. Doua dintre ele o sa le pastrez.
 7. ebh

  vând Carvin DC127

  M-am hotarat sa pastrez chitara.
 8. Exista vreun mod in care sa ne putem da seama ca e un corp MJT? Nu intreb cu rea-intentie, doar ca la un search pe google, majoritatea au marcat in neck pocket numele producatorului: https://www.google.ro/search?q=mjt+body&hl=en&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwisxY-NtaPbAhWD6qQKHQX4Dz8Q_AUICigB&biw=1920&bih=974
 9. https://www.muziker.ro/gypsy-rose-gre1k-ppb Am mai multe bucati - le-am comandat ca mi-a placut pretul mic si calitatea peste asteptari (plus culoarea), doar ca acum trebuie sa ma apuc de ceva renovari prin casa si as vrea sa scap de majoritatea obiectelor 'de decor'. Modelul este produs de aceeasi firma care face chitarile SX si Agile. Jumbo frets, Gibson scale (24,75), husa si strap incluse, corzi elxir aproape noi montate pe toate. Garantie peste un an la muziker. Am aruncat cutiile de carton, deci livrarea o pot face doar in Bucuresti.
 10. Pretul e in lei sau eur?
 11. Anuntul redeveine de actualitate ca se pune praful pe ele. Aceleasi conditii ca si mai sus. La unele dintre ele mai este loc de ceva negociere, dar nu la toate. De mentionat in plus ca pedalboard-ul si sursa le dau doar dupa ce s-au vandut toate, sau macar o mare parte din pedale (nu vreau sa stau cu ele imprastiate pe jos si fara alimentare).