ebh

Veteran
 • Content count

  268
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

50 Excellent

About ebh

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Nume
  Andrei
 • Scule
  Copie Stratocaster
  Copie Les Paul

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

10,808 profile views
 1. EVH brown sound in a box: http://www.wamplerpedals.com/news/blog/talking-about-gear/overview-of-the-pinnacle-distortion-standard-and-deluxe Diferenta intre standard si limited:
 2. vând [EXPIRAT] DiMarzio DP163 Bluesbucker BK

  Salut, Poti pune niste poze, te rog? Merci
 3. Salut, Vand pedala din titlu. Este varianta deluxe (initial s-a numit limited, e acelasi circuit ca deluxe v1). Varianta noua are schimbat partea de eq si e aproape 1300 de lei la thomann, https://www.thomann.de/ro/wampler_pinnacle_deluxe_v2.htm?ref=search_rslt_pinnacle_403001_0 O vand pentru ca mi-am luat ulterior si varianta standard pe care o prefer din pricina dimensiunii mai reduse pe pedalboard (nu folosesc switch-ul de boost prea des, oricum). Merci, Andrei
 4. problema pot volum chitara

  In mod ciudat si-a revenit singura dupa doua zile. Probabil a ramas fara baterie (de unde se auzea mai incet, distorsiuni, etc), iar cand am schimbat-o cu una noua, nu am avut in vedere sa scot cablul din chitara - cum am citit ulterior in manual ca ar fi recomandat. Daca a facut un scurt si a avut vreun fel de siguranta termica a dezactivat partea de preamp pana si-a revenit... ma gandesc.
 5. Salut, Poate reuseste cineva sa ma ajute cu un sfat. Acum cateva zile, pe chitara mea cu electronica activa pot-ul de volum a incetat brusc sa functioneze. Se aude ff incet (ca si cum ar fi la 2) si nu conteaza cum misc de el - pot da mai tare sau mai incet - volumul ramane neschimbat (si deci foarte redus). Am schimbat bateria - nicio diferenta. Chitara in cauza este un Carvin DC127 (cred, posibil 200), facuta inainte de 1995 - deci are primul circuit activ al lor (A500G, nu 502G ca cele un pic mai moderne). Acesta este doar activ, nu are posibilitatea de a trece in modul pasiv ca cel mai nou. http://www.carvinmuseum.com/decade/images/90-a500.html As putea incerca sa il curat cu un spray de contacte, dar inainte de problema respectiva functiona normal - nu paraia deloc. Chitara este destul de veche si are toate componentele originale din cate pot sa imi dau seama - doze M22 (pasive, doar partea de preamp/eq este activa) Multumesc!
 6. Am si bara de tremolo la ea, plus inbusuri... am uitat sa le pozez, dar exista
 7. Salut, Vand un classic vibe strat, culoare burgundy mist cu headstock matching. Rosewood fretboard (e varianta subtire, nu slab). Chitara a fost achizitionata la inceputul anului si este inca in garantie, am factura, etc... Nu a fost in showroom, din depozit a ajuns direct la mine. Nu a fost cantata, sta pe perete de atunci (deci nu are urme de folosire, nici freturile uzate) - pentru 100 de lei in plus pot sa includ si suportul de perete: http://www.senia.ro/stativ-chitara-electrica-k-m-16295-000-55/16604-1 Livrare in Bucuresti. Pretul este fix - nu raspund ofertelor de negociere.
 8. Salut, Vand o interfata audo USB 2.0 Focusrite Scarlett 6i6. Este prima generatie. https://www.audiosys.ro/interfete-audio/focusrite/scarlett-6i6-mk2
 9. Salut, Anuntul este inca valabil
 10. Vand octave boss. L-am luat in ideea ca fac loop-uri si merge chitara pe post de bass, dar nu l-am folosit niciodata...deci nu are rost sa ocupe loc degeaba in pedalboard.
 11. Salut, Vand un classic vibe strat, culoare burgundy mist cu headstock matching. Rosewood fretboard (e varianta subtire, nu slab). Chitara a fost achizitionata la inceputul anului si este inca in garantie, am factura, etc... Nu a fost in showroom, din depozit a ajuns direct la mine. Nu a fost cantata, sta pe perete de atunci (deci nu are urme de folosire, nici freturile uzate) - pentru 100 de lei in plus pot sa includ si suportul de perete: http://www.senia.ro/stativ-chitara-electrica-k-m-16295-000-55/16604-1 Livrare in Bucuresti. Pretul este fix - nu raspund ofertelor de negociere. Revin cu poze reale cat mai curand.
 12. vând [EXPIRAT] Akai Mpk 88

  https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xakai+mpk+88.TRS0&_nkw=akai+mpk+88&_sacat=0
 13. vând [EXPIRAT] Akai Mpk 88

  1000 de lei pentru 200 de lei in plus (1200) dau si stativ: https://www.sweetwater.com/store/detail/ZStdFolding
 14. Valabil in continuare