www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

NimVind

Active Members
 • Content Count

  121
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

10 Good

About NimVind

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucharest

Other Information

 • Gear
  Electrice:
  *PRS SE Custom 24 Floyd, 2018, HH
  *Fender Classic Series '50s Stratocaster Fiesta Red
  *Washburn Mercury MG-401, HSS:
  -neck și middle Fender American Standard;
  -bridge Dimarzio DP 159 Evolution 2.
  *Grace Greeen GRT-1 T-style
  *Cort CR250 TBK

  Acustice:
  *Taylor 214ce-SG
  *Eko Ranger XII (12 Strings, anii 60, recondiționatã Eugen Crețu)
  *Fender CD140 SCE Mahogany.

  Amps&cabs:
  *Laboga AD5200S Alligator
  *Harley Benton G212

Recent Profile Visitors

7147 profile views
 1. Salutare! Caut looper entry level, de preferat un RC-30 mai tăvălit. Dacă aveți unul și adună praf, pot să vă scap de el rapid. Nu dau nici măcar un leu peste cei 500. Nou e 850 cu garanție și toate cele. E un moft și probabil o să îl vând la rându-mi, făcând un bine altui frate chitarist. Cheers and beers!
 2. Last bump before I buy it brand new.
 3. Caut o chitară single cut decentă. Va fi oferită cadou, așa că mă interesează să fie setată bine și să nu prezinte defecte estetice importante. Zic "da" din oficiu pentru Vintage, Harley Benton SC-550 / Custom sau un Cort CR-250 mai alergat. Orice altă ofertă e binevenită. Plafonul maxim este de 1000 lei. Not a penny more. Dacă aveți așa ceva și adună praf, puteți face o faptă bună. Mulțumesc!
 4. Salutare! Sunt interesat de echipamentul din titlu. Dacă avem vreun erou care l-a cumpărat și nu a găsit butonul de chimie, îl pot ajuta eu să recupereze din pagubă. O să țin anunțul activ o perioadă, însă dacă nu apare nimic la orizont îl voi comanda de nou. Cheers!
 5. Aparatul are 7700 de cadre, mint condition. L-am achiziționat din Jakarta, Indonezia, în ideea de a-l folosi pe post de companion în călătorii. S-a dovedit că fotografia este o artă la care nu mă pricep, așa că pleacă împreună cu cele două obiective din titlu, un adaptor pentru zilele însorite, curea, încărcător original și un card SD clasa 10 de 32GB (1,8k cadre în jgeg de calitate maximă sau 800 de cadre în RAW). Încă mai am cutia originală. Obiectivul Tamron, care nou costă singurel 1500 de lei, s-a dovedit a fi un accesoriu deosebit. Anexez câteva poze făcute într-un Safari în Bogor. Aparatul se vinde doar cu predare personală în București, zona centrală. Schimb doar cu chitare electrice middle-range (PRS SE, Tokai, poate un ESP LTD single cut) sau cu Two Notes Torpedo Live. Link obiectiv Tamron: https://www.f64.ro/tamron-af-s-18-270mm-f-3-5-6-3-di-ii-vc-pzd-nikon/p
 6. Pedala lui Alin a plecat, cu acordul meu, către alt coleg. Anunțul e încă valabil.
 7. Salutare! Dă-mi un mesaj pe WhatsApp, dacă poți. Într-adevăr, nici pe mine nu mă lasă să îți trimit pm.
 8. Ha! Stai fără grijă, Radu. Orice părere e binevenită. Mulțumesc! Oferta rămâne valabilă, așa că îmi aștept norocul. Bonus, sunt dispus să cumpăr si Wampler, că mi-a plăcut.
 9. Salutare! Pare-se că e secetă pe piața din România și nu găsesc varianta Keeley Mod a clasicului DS-1. Așadar, dacă o are cineva uitată prin subsol și nu o folosește, aștept un semn. Sunt prea atehnic să o modez eu. Cheers and beers!
 10. Ultimul preț: 1300 Dacă nu se dă nici așa, rămâne la mine. Delay, chorus sau power supply nu mai caut, în schimb sunt interesat de OD, pedale de expresie, sintetizatoare precum boss sy-1 șamd. De asemenea, schimb cu single cut sau Torpedo Live, cu diferența de rigoare.
 11. Accept schimburi. Dacă aveți pedale pe care nu le mai folosiți, în special wah și delay, ori procesoare multi-fx precum mooer ge-200 sau similare, aștept mesaje. Sunt deschis la propuneri. La fel si pentru chitare single cut. Yamaha stă nefolosită și e păcat.
 12. Accept schimburi cu: - chitare electrice single cut (preferabil PRS SE, Ltd sau Epiphone Custom) și diferență din partea mea, bineînțeles; - wah, delays, tube screamers sau alte asemenea. Despre: Am achiziționat-o din Jakarta, Indonezia, acum mai bine de un an, ca să îmi țină de urât până la întoarcerea pe meleagurile natale. O vând pentru că m-am întors definitiv și am deja alte acustice, dintre care una premium. La o simplă căutare pe YT veți constata că este apreciată drept una dintre chitarele de buget cu cel mai bun raport calitate-preț. Bate la ușa surorilor care se vând la preț dublu. Specificații găsiți accesând link-ul către Thomann, însă merită menționat că are top din lemn solid și un neck extraordinar de comod pentru o acustică.
 13. Dacă aveți și alte propuneri de schimb, aștept mesajele voastre. Cu amendamentul că am nevoie de ceva mult, mult mai puțin puternic. M-ar interesa ceva cu multiefect încorporat, nu de alta dar și spațiul a devenit o problemă odată cu mutarea, iar eu în afară de jam along nu fac nimic.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.