www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

NimVind

Active Members
 • Content Count

  123
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

NimVind last won the day on April 18

NimVind had the most liked content!

Community Reputation

25 Excellent

About NimVind

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucharest

Other Information

 • Gear
  Electrice:
  *PRS SE Custom 24 Floyd, 2018, HH
  *Ibanez S61 Axion Label, HH
  *Washburn Mercury MG-401, HSS:
  -neck și middle Fender American Standard;
  -bridge Dimarzio DP 159 Evolution 2.
  *Cort CR250 TBK, HH

  Acustice:
  *Taylor 214ce-SG
  *Eko Ranger XII (12 Strings, anii 60, recondiționatã Eugen Crețu)
  *Fender CD140 SCE Mahogany.

  Amps&cabs:
  *Laboga AD5200S Alligator
  *Harley Benton G212

Recent Profile Visitors

7740 profile views
 1. Interesat de schimburi. Pedale, timbre, mâncare pentru pisici, mucuri de țigară din Prîpeat șamd. Orice drăcovenie care îmi poate folosi. Cheers! 🍻
 2. Îți mulțumesc mult pentru cuvinte. Sunt relativ puțin cunoscute în România și e normal să găsesc greu cumpărător. E o chestie asumată. Pe de alta parte, dacă reușesc să mai vând câte ceva și să pun de un OX second hand fără să mă bată viitoarea soție că-mi iau prostii în loc să o duc în Seychelles, nici nu mă gândesc să-l mai vând. Cele bune! 🍻
 3. Vând microfonul din titlu, alături de: - un stand full size - shock mount - pop filter - XLR cable Îl am de mulți ani, însă a fost folosit destul de puțin. Uzura este normală, având în vedere vârsta. Tot pachetul, nou, costă aproximativ 800 de lei. Prețul meu: 450 de lei și nu este negociabil. Predare personală în Unirii/Constituției. Review-uri găsiți pe net. Nu am sample-uri pentru că nu l-am mai folosit de prin 2015. E destul de apreciat pentru calitatea oferită raportată la preț, acesta fiind și motivul pentru care l-am ales la vremea respectivă.
 4. 3500 RON, preț deja negociat. Nou e 6000 cu tot cu footswitch. Amplificatorul se află în Piața Unirii/Constituției și poate fi probat în weekend sau seara (L-V). Fac un super extra preț și pentru cab, dacă sunt luate împreună. Dacă cumpărătorul e din București-Ilfov, mă angajez să îl duc personal.
 5. Salutare! Cred că pe modelul asta natural spalted maple merge minunat binding-ul. Acum ceva vreme am găsit în Jakarta o serie limitată SE Custom 24 și, chiar dacă nu aveam neapărat în plan să cumpăr o chitară, am clacat. Asta e! Nu regret nimic. Mi se pare cea mai frumoasă chitară pe care o am, deși nu o cânt prea des din cauza FR-ului. Mi-ar plăcea să găsesc un tele similar, da' nu s-a arătat până acum. Dacă are și gold hardware, mă însor. Cheers și felicitări!
 6. Pentru că am nevoie de Quad Cortex (nu respir bine fără el), se vinde acest minunat amplificator handwired, construit înainte de plecarea lui Adam Laboga dintre noi. E boutique, dacă vă place cuvântul. În realitate, pentru cine e mai ancorat în realitate, vorbim despre un amplificator full tube de calitate deosebită. Mai multe detalii puteți găsi accesând link-ul atașat. Sună minunat pe tonuri de classic rock și clean, dar duce și high gain la nevoie. Oricum, este o platformă solidă pentru pedale, deci posibilitățile sunt limitless, mai ales împreună cu un OX sau Captor X. Nou e 1200 euro (5800 RON fără transport și FSW). Eu vreau pe al meu 3800 RON, preț deja negociat. Nu accept schimburi. Pentru 600 de lei în plus, se dă cu un cabinet Harley Benton 212 cu Vintage 30s de la Celestion. Mi-am permis să folosesc pozele colegului Crypto pentru că are talent la fotografie și oricum e același amp.
 7. Salutare! Caut looper entry level, de preferat un RC-30 mai tăvălit. Dacă aveți unul și adună praf, pot să vă scap de el rapid. Nu dau nici măcar un leu peste cei 500. Nou e 850 cu garanție și toate cele. E un moft și probabil o să îl vând la rându-mi, făcând un bine altui frate chitarist. Cheers and beers!
 8. Last bump before I buy it brand new.
 9. Caut o chitară single cut decentă. Va fi oferită cadou, așa că mă interesează să fie setată bine și să nu prezinte defecte estetice importante. Zic "da" din oficiu pentru Vintage, Harley Benton SC-550 / Custom sau un Cort CR-250 mai alergat. Orice altă ofertă e binevenită. Plafonul maxim este de 1000 lei. Not a penny more. Dacă aveți așa ceva și adună praf, puteți face o faptă bună. Mulțumesc!
 10. Salutare! Sunt interesat de echipamentul din titlu. Dacă avem vreun erou care l-a cumpărat și nu a găsit butonul de chimie, îl pot ajuta eu să recupereze din pagubă. O să țin anunțul activ o perioadă, însă dacă nu apare nimic la orizont îl voi comanda de nou. Cheers!
 11. Aparatul are 7700 de cadre, mint condition. L-am achiziționat din Jakarta, Indonezia, în ideea de a-l folosi pe post de companion în călătorii. S-a dovedit că fotografia este o artă la care nu mă pricep, așa că pleacă împreună cu cele două obiective din titlu, un adaptor pentru zilele însorite, curea, încărcător original și un card SD clasa 10 de 32GB (1,8k cadre în jgeg de calitate maximă sau 800 de cadre în RAW). Încă mai am cutia originală. Obiectivul Tamron, care nou costă singurel 1500 de lei, s-a dovedit a fi un accesoriu deosebit. Anexez câteva poze făcute într-un Safari în Bogor. Aparatul se vinde doar cu predare personală în București, zona centrală. Schimb doar cu chitare electrice middle-range (PRS SE, Tokai, poate un ESP LTD single cut) sau cu Two Notes Torpedo Live. Link obiectiv Tamron: https://www.f64.ro/tamron-af-s-18-270mm-f-3-5-6-3-di-ii-vc-pzd-nikon/p
 12. Pedala lui Alin a plecat, cu acordul meu, către alt coleg. Anunțul e încă valabil.
 13. Salutare! Dă-mi un mesaj pe WhatsApp, dacă poți. Într-adevăr, nici pe mine nu mă lasă să îți trimit pm.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.