www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

NimVind

Active Members
 • Posts

  123
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

NimVind last won the day on March 11

NimVind had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Bucharest

Other Information

 • Gear
  𝑪𝒉𝒊𝒕𝒂𝒓𝒆 𝒆𝒍𝒆𝒄𝒕𝒓𝒊𝒄𝒆
  ¬Ernie Ball Music Man Luke III, Bali Blue Burst
  ¬Washburn Mercury MG-401, HSS, upgraded:
  °neck și middle Fender American Standard;
  °bridge Dimarzio DP 159 Evolution 2.

  𝑪𝒉𝒊𝒕𝒂𝒓𝒆 𝒂𝒄𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆
  ¬Eko Ranger XII (12 Strings, anii '60)
  ¬Fender CD140 SCE Mahogany.

  𝑨𝒎𝒑𝒔&𝑪𝒂𝒃𝒔
  ¬Laboga AD5200S Alligator
  ¬Harley Benton G212

  𝑷𝒆𝒅𝒂𝒍𝒆
  ¬Digitech LUXE Polyphonic Detuner
  ¬Tech21 SansAmp GT2, 1st Gen.
  ¬Delilah CB-1 Compression and Boost (Sorin Drăgoi)
  ¬Hardwire CM-2 Overdrive
  ¬Joyo R-09 Vision Dual-Modulation
  ¬Mosky Crazy Tone Distorsion (Suhr Riot Clone)

  𝑴𝒊𝒔𝒄
  ¬Torpedo Captor X 8ohm
  ¬Focusrite Scarlett 2i4 1st Gen.
  ¬Beyerdynamic DT-770 Pro / 80

Recent Profile Visitors

8606 profile views

NimVind's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

33

Reputation

 1. Caut FM9, AxeFX III, chinezării d-astea. Prețul rămâne 3200 fix-fix, almost gratis cum ar spune Gen. Z/Alpha. Dați cu € până nu mă răzgândesc și mai adaug sutici (răsboi, inflațe, fomiță), că tot se practică. Nu-i grabă.
 2. CM-2 și SansAmp nu mai sunt disponibile. Rămân: ¬ Digitech Luxe Anti-Chorus Compact Polphyonic Detune Pedal - 420 lei ¬ Joyo R-09 Vision Dual Mod (nouă, nefolosită) - 370 lei. ¬ Clonă Catalinbread Formula 55 - Cătălin Albu. Pedala a fost construită pentru mine și am primit-o la 14.04 a.c. Este un tweed in a box, evident, și sună minunat - 370 lei ¬ Layla Delilah CB-1, pedală de compresie și/sau boost, construită de Sorin Drăgoi - 280 lei ¬ Mosky Crazy Tone, clonă Suhr Riot - 120 lei
 3. Schimb cu diverse de la Strymon plus diferența corectă, acolo unde e cazul. Mai sunt interesat de un power supply de calitate (min. 1x9/12/18).
 4. Toate prețurile cerute sunt sub cel mai ieftin articol de pe Reverb, unele cu mult (Hardwire - 280 lei vs. 600, Luxe - 420 vs 700). SansAmp-ul din screenshot e al meu, următorul preț fiind de 155€ plus transport. Eu cer aici echivalentul a 110€. Asta așa, ca să lămurim. Se pare că unii le vor gratis, plus ceva cash în cutie pentru deranj. Scuze pentru ieșire.
 5. Caut un el Cap, prima iterație. Ultimele s-au vândut pe forum cu 850 lei, așadar de aici în jos sunt dispus să dau, în funcție de condiția în care se află. E mint-condition și în garanție? Evident, putem discuta un preț mai ridicat. Caut și Riverside/Deco, însă, cum nu mă aleargă nimeni, accept doar dacă prețul e corect. Am zis să nu mai fac un topic separat pentru atâta lucru. Plată integrală, ori pot da la schimb orice din acest anunț la cotații mai avantajoase (+diferența de rigoare, bineînțeles).
 6. Mai avem așa: Luxe, Hardwire, Formula 55 Cătălin Albu, SansAmp GT2, Layla Delilah CB1 - Sorin Drăgoi, Joyo Modulation și clona de Suhr Riot. Schimb cu Strymon Timeline, Volante, Riverside sau Sunset. Ofer diferență, evident. 😌
 7. Schimb cu Helix sau diverse de la Fractal. Bineînțeles, ofer diferența corectă unde este cazul. Sunt deschis și la alte propuneri.
 8. MXR Carbon Copy și Demon Tube Screamer s-au dat. 😌
 9. Urmează să configurez alt pedalboard, așa că tot ce a mai rămas după vânzarea între prieteni se dă aici, astfel: ¬ Digitech Luxe Anti-Chorus Compact Polphyonic Detune Pedal, Clip YouTube - 420 lei ¬ Joyo R-09 Vision Dual Mod (nouă, nefolosită) - 370 lei. ¬ Clonă Catalinbread Formula 55 - Cătălin Albu. Pedala a fost construită pentru mine și am primit-o la 14.04 a.c. Este un tweed in a box, evident, și sună minunat - 370 lei ¬ MXR M169 Carbon Copy Analog Delay, nu cred că mai are nevoie de vreo prezentare - 450 lei ¬ Hardwire CM-2 Tube Overdrive - 280 lei ¬ Clonă Ibanez TS9 / TS808, Demon Tube Screamer. Sună de-a dreptul bine, fără legătură cu prețul mic, Clip YouTube - 170 lei ¬ Tech 21 SansAmp GT2 (1st edition), Analog Fender, Marshall, Mesa/Boogie modeler - 550 lei ¬ Layla Delilah CB-1, pedală de compresie și/sau boost, construită de Sorin Drăgoi - 280 lei ¬ Mosky Crazy Tone, clonă Suhr Riot, Clip YouTube - 120 lei Prețurile NU sunt negociabile, altfel le rotunjeam. E o chestie care nu-mi place și cu care n-am să mă obișnuiesc vreodată. Fiecare cu piticii lui. Momentan nu vând și pedalboard-ul. Revin cu update când voi fi dat toate pedalele. Predare personală în București, la Piața Unirii / Constituției. Trimit și prin curier, cu plata transportului la cumpărător.
 10. 100% the last discount: AMP - 3200 RON (🤕jumătate). Nu vând cabinetul înaintea amp-ului, nu insistați. Mulțumesc!
 11. O să îi pun un sticker cu Marshall, poate am noroc. 😅
 12. Dat.⚰️🪦 Mulțumesc, Romanian Guitarist Community! Bucharest, Romania, 2022 AD.
 13. Caut fuzz-ul din titlu. Musai versiunea mică, OF-2, din cauza lipsei de spațiu. Dacă sunteți interesați de schimb, pot pune la bătaie EHX Microsynth-ul pe care îl am la vânzare aici, pe forum. Bineînțeles, cu o mică diferență din partea voastră.
 14. Un filtru analog pentru amatorii de sunete Moog. Dacă te consideri fan Muse și n-ai așa ceva, nu ești fan Muse. 🤯😁 Despre pedală și despre istoricul ei puteți afla mai multe din anunțul lui Cantemir, de acum ceva ani - AICI. Între timp a mai trecut și pe la dl. Vektor, iar la mine a ajuns printr-un schimb. Functional, este de 10/10. Sună minunat și se comportă așijderea uneia noi. Estetic... găsiți povestea în anunțul menționat anterior, dar indiferent de situație, toate ajung așa, print-ul fiind făcut la beție. Preț absolut fix. Deschis la schimburi, mai ales cu alte pedale, de preferat wah, fuzz sau tweed in a box.
 15. Caut o pereche de căști pentru un scurt test, așadar încerc să reduc costurile pe cât posibil. Dacă aveți unele Over Ear decente în zona lui 250-300 RON și sunteți din București, vă pot scăpa de ele rapid. În principiu caut Audio Technica m30x sau m40x, dar sunt deschis și la alte variante. Mulțumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.