www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

NimVind

Active Members
 • Posts

  123
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

NimVind last won the day on March 11

NimVind had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Bucharest

Other Information

 • Gear
  𝑪𝒉𝒊𝒕𝒂𝒓𝒆 𝒆𝒍𝒆𝒄𝒕𝒓𝒊𝒄𝒆
  ¬Ernie Ball Music Man Luke III, Bali Blue Burst
  ¬Washburn Mercury MG-401, HSS, upgraded:
  °neck și middle Fender American Standard;
  °bridge Dimarzio DP 159 Evolution 2.

  𝑪𝒉𝒊𝒕𝒂𝒓𝒆 𝒂𝒄𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆
  ¬Eko Ranger XII (12 Strings, anii '60)
  ¬Fender CD140 SCE Mahogany.

  𝑨𝒎𝒑𝒔&𝑪𝒂𝒃𝒔
  ¬Laboga AD5200S Alligator
  ¬Harley Benton G212

  𝑷𝒆𝒅𝒂𝒍𝒆
  ¬MXR Carbon Copy Analog Delay
  ¬Digitech LUXE Polyphonic Detuner
  ¬Tech21 SansAmp GT2, 1st Gen.
  ¬Delilah CB-1 Compression and Boost (Sorin Drăgoi)
  ¬Hardwire CM-2 Overdrive
  ¬Joyo R-09 Vision Dual-Modulation
  ¬Demon Tube Screamer (TS9/TS808 cheap but awesome clone by Mosky)
  ¬Mosky Crazy Tone Distorsion (Suhr Riot Clone)

  𝑴𝒊𝒔𝒄
  ¬Torpedo Captor X 8ohm
  ¬Focusrite Scarlett 2i4 1st Gen.
  ¬Beyerdynamic DT-770 Pro / 80

Recent Profile Visitors

8331 profile views

NimVind's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

33

Reputation

 1. Urmează să configurez alt pedalboard, așa că tot ce a mai rămas după vânzarea între prieteni se dă aici, astfel: ¬ Digitech Luxe Anti-Chorus Compact Polphyonic Detune Pedal, Clip YouTube - 420 lei ¬ Joyo R-09 Vision Dual Mod (nouă, nefolosită) - 370 lei. ¬ Clonă Catalinbread Formula 55 - Cătălin Albu. Pedala a fost construită pentru mine și am primit-o la 14.04 a.c. Este un tweed in a box, evident, și sună minunat - 370 lei ¬ MXR M169 Carbon Copy Analog Delay, nu cred că mai are nevoie de vreo prezentare - 450 lei ¬ Hardwire CM-2 Tube Overdrive - 280 lei ¬ Clonă Ibanez TS9 / TS808, Demon Tube Screamer. Sună de-a dreptul bine, fără legătură cu prețul mic, Clip YouTube - 170 lei ¬ Tech 21 SansAmp GT2 (1st edition), Analog Fender, Marshall, Mesa/Boogie modeler - 550 lei ¬ Layla Delilah CB-1, pedală de compresie și/sau boost, construită de Sorin Drăgoi - 280 lei ¬ Mosky Crazy Tone, clonă Suhr Riot, Clip YouTube - 120 lei Prețurile NU sunt negociabile, altfel le rotunjeam. E o chestie care nu-mi place și cu care n-am să mă obișnuiesc vreodată. Fiecare cu piticii lui. Momentan nu vând și pedalboard-ul. Revin cu update când voi fi dat toate pedalele. Predare personală în București, la Piața Unirii / Constituției. Trimit și prin curier, cu plata transportului la cumpărător.
 2. 100% the last discount: AMP - 3200 RON (🤕jumătate). Nu vând cabinetul înaintea amp-ului, nu insistați. Mulțumesc!
 3. O să îi pun un sticker cu Marshall, poate am noroc. 😅
 4. Dat.⚰️🪦 Mulțumesc, Romanian Guitarist Community! Bucharest, Romania, 2022 AD.
 5. Caut fuzz-ul din titlu. Musai versiunea mică, OF-2, din cauza lipsei de spațiu. Dacă sunteți interesați de schimb, pot pune la bătaie EHX Microsynth-ul pe care îl am la vânzare aici, pe forum. Bineînțeles, cu o mică diferență din partea voastră.
 6. Un filtru analog pentru amatorii de sunete Moog. Dacă te consideri fan Muse și n-ai așa ceva, nu ești fan Muse. 🤯😁 Despre pedală și despre istoricul ei puteți afla mai multe din anunțul lui Cantemir, de acum ceva ani - AICI. Între timp a mai trecut și pe la dl. Vektor, iar la mine a ajuns printr-un schimb. Functional, este de 10/10. Sună minunat și se comportă așijderea uneia noi. Estetic... găsiți povestea în anunțul menționat anterior, dar indiferent de situație, toate ajung așa, print-ul fiind făcut la beție. Preț absolut fix. Deschis la schimburi, mai ales cu alte pedale, de preferat wah, fuzz sau tweed in a box.
 7. Caut o pereche de căști pentru un scurt test, așadar încerc să reduc costurile pe cât posibil. Dacă aveți unele Over Ear decente în zona lui 250-300 RON și sunteți din București, vă pot scăpa de ele rapid. În principiu caut Audio Technica m30x sau m40x, dar sunt deschis și la alte variante. Mulțumesc!
 8. Mai multe poze. Chiar e o chitară făină și surprinzător de dotată pentru categoria ei de preț. Bonus, fac cinste și cu un set-up profi la ce atelier vreți voi.
 9. Bănuiesc. Am zis să încerc, că deja de la un price-point încolo nu se mai justifică s-o iei nouă. Mai las anunțul, poate am noroc. Era un Xotic demențial aici pe forum, dar parcă nu mă lasă inima să renunț la PRS. I'll see. Mersi pentru mesaj! 🍻
 10. Dacă are cineva un Silver Sky și nu a găsit chimia neceară, sunt aici să-l scap de problemă. Sunt interesat de roz bonbon, dar dacă prețul este bun, accept și alte variante. Plată în lei, euro, dolari, cripto sau nuci. Am un nuc destul de productiv în curte.
 11. Reiterez deschiderea spre propuneri de schimb.
 12. Reiterez deschiderea către propuneri de schimb.
 13. Mi-am luat vreo 5 între timp. Lăsând gluma la o parte, UP we go. Încă mai sunt interesat.
 14. O chitară faină pentru iubitorii de gălăgie. Zici Fishman Fluence și deja ai barbă și păr lung chiar dacă ești chel și spân. Beware: E super light și subțire ca ceapa, body și neck. Dacă știi despre ce e vorba, super. Dacă nu, te rog să ai în vedere asta și să nu pari surprins când o cânți. Poate fi văzută în zonă Unirii și testată printr-un Laboga Alligator, că doar asta (mai) am. Dacă sunteți cvasi-hotărâți și stați în București, mă ofer inclusiv să vin eu la voi s-o testați cu sculele proprii. Prețul e fix. Nu mă grăbesc s-o vând asa că nu veniți cu oferte. Poate doar dacă-s mai generoase decât am cerut eu. 😄 Spanac, e un optimist pe Reverb (https://reverb.com/item/35362692-ibanez-s61al-axion-label-electric-guitar) care cere 1260€ doar pentru că nu se mai produce, deci eu zic că sunt rezonabil. Schimb cu scule de preț apropiat sau diferență din partea mea. Helixuț, Quad Cortexuț, you name it. La fel și pentru chitare. Doar superioare și diferență din partea mea. Culoarea producătorului: Black Mirage Gradation Low Gloss Culoare: Negru Corp: Nyato Top: Arțar Gât: Panga Panga/Nuc Profil gât: Nitro Wizard Măsura, Scala: 648 mm Radius: 15,75 " Număr taste: 24 Lăţime prăguş : 43 mm Tastieră: Abanos Configuraţie doze: H-H Doze: 2x Fishman Fluence Modern Control: 1x Fishman Fluence Voicing switch, 1x Coil-tap switch Comutator doze: 3 poziţii Bridge: fix Mecanică acordare: Gotoh MG-T Locking Ţara de fabricaţie: Indonezia
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.