www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

NimVind

Active Members
 • Posts

  123
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

NimVind last won the day on November 24 2022

NimVind had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Bucharest

Other Information

 • Gear
  𝑪𝒉𝒊𝒕𝒂𝒓𝒆 𝒆𝒍𝒆𝒄𝒕𝒓𝒊𝒄𝒆
  ¬Ernie Ball Music Man Luke III, Bali Blue Burst
  ¬Ibanez JBM27 - Jake Bowen Signature 7 String
  ¬Washburn Mercury MG-401, HSS, upgraded:
  °neck și middle Fender American Standard;
  °bridge Dimarzio DP 159 Evolution 2.

  𝑪𝒉𝒊𝒕𝒂𝒓𝒆 𝒂𝒄𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆
  ¬Eko Ranger XII (12 Strings, anii '60)
  ¬Fender CD140 SCE Mahogany.

  𝑨𝒎𝒑𝒔
  ¬Line 6 Helix Floor

  𝑷𝒆𝒅𝒂𝒍𝒆 (trec pe digital, așa că toate sunt de vânzare).
  ¬Delilah CB-1 Compression and Boost (Sorin Drăgoi)
  ¬Hardwire CM-2 Overdrive
  ¬Mosky Crazy Tone Distorsion (Suhr Riot Clone)
  ¬Catalinbread Formula 55 - Clonă Cătălin Albu

  𝑴𝒊𝒔𝒄
  ¬Torpedo Captor X 8ohm
  ¬Audient ID14 MkII
  ¬Soundsation Clarity A5 - Monitoare active
  ¬Beyerdynamic DT-770 Pro / 80

Recent Profile Visitors

9304 profile views

NimVind's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

43

Reputation

 1. Fie, 1800. Dar e singura și ultima reducere. E ca nou și vine în cutia originală, cu toate cele. Nou e 2500 și e basically the same. N-are o zgârietură.
 2. Interesat de schimb cu: - chitare electrice și acustice (incl. clasice) mai scumpe, cu diferența din partea mea; - Macbook M1/M2 (exclus Air); - minunăția asta - ASM Hydrasynth.
 3. Negociem... Chiar e sculă de basculă. Are inclusiv piuliță roșie la speaker-in, să te facă atent să nu arz' lampa.
 4. Vând/schimb singurul meu bass, care mi-a fost alături în scurta-mi călătorie spre neputință. E clar! Nu e pentru mine. Rămân la Alifantis și Ducu. A fost un deal excelent când l-am luat, așa că poate fi și pentru voi la fel. Pe Reverb sunt prețuri exorbitante, ca de obicei. Fratele mai mic, BTB1835, se vinde pe Thomann cu 7700 lei și e acum redus la Muziker, unde costa 7200. Modelul ăsta se mai găsește nou, cu greu, doar în varianta asta: https://www.ibanez.com/usa/products/detail/btb1935_1p_01.html Negociem, dar cu măsură. Fac cinste cu transportul oriunde în RO.
 5. Puțin probabil să nu știți, dar drăcovenia asta mică vă ajută să cântați head-ul ăla pe lămpi, de 100w, la ce volum vreți voi, inclusiv la căști sau prin monitoare de studio. Este, de asemenea, cab sim, IR loader, atenuator, nevastă și multe altele. Ce mi-a plăcut în mod particular e calitatea înregistrărilor. Unde mai pui că poți muta microfoanele virtuale oriunde vrei față de cabinet(e) și poți opta pentru auto double track (bestială funcție), toate astea dintr-un soft fain și ușor de folosit. E plin Youtube de review-uri, 99.9% pozitive, mai ales că livrează multe la jumătate din prețul unui OX sau Boss Waza TAE. Accept și schimburi cu MacBook de la M1 în sus, chitare de toate tipurile și culorile, mâncare chinezească pentru un an șamd. Propuneți, poate găsim ceva să iasă bine. Dau diferență unde e cazul.
 6. Ayde mine ce nebunie de pedală ratați. Ninu știți...
 7. Preț nou! 4300 lei, în baza următoarelor considerente: - reflectă creșterile semnificative de preț la producător (care e și retailer, că așa-i cu afacerile de familie precum Laboga); - produsul era oricum subevaluat, în speranța că cineva se va bucura de el. Cu 3000 lei mai puțin, încă e un deal excelent; - nu mă grăbesc. Fac un discount frumos pentru Torpedo Captor X 8ohm (pe care NU îl vând separat), dacă sunt cumpărate împreună. Găsiți pe Youtube sute de filmulețe. Reiterez deschiderea pentru schimburi, raportat la prețul din screenshot. Și eu voi evalua produsul dvs. la valoarea de raft, așa cum e normal.
 8. E dual vision, la fel ca tine după ce ai băut ca ordinaru'.
 9. Yayamaha Digistompu', Și-ai să cânți ca Bettencourtu'.
 10. Mă interesează chitare electrice, acustice, clasice, bass, you name it. N-aș zice nu nici la o clapă midi mai acătării. Anyhow, dacă aveți și alte propuneri de schimb, sunt deschis. E un amplificator absolut superb, din categoria greilor, și e pur și simplu păcat să stea nefolosit pentru că a avut nenorocul să ajungă pe mâna mea.
 11. Vând sau schimb acest minunat amplificator handwired, construit înainte de plecarea lui Adam Laboga dintre noi. Vorbim de un head care concurează de la egal la egal cu nume grele. Las aici câteva clipuri, ca să facă cât o mie de cuvinte. Nou e 1325 euro (~6500 RON) cu transport și FSW. Eu vreau pe al meu 3800 RON. Accept schimburi cu chitare electrice și acustice din aceeași categorie de preț (retail price) sau mai scumpe, cu diferența din partea mea. PS: Vă rog să păstrăm thread-ul curat. Orice întrebări, la telefon sau prin mesageria RGC. Mulțumesc!
 12. Pentru că am nevoie de mai multe i/o și trec la sora mai mare, vând noua placă Universal Audio Volt 2. Preț de achiziție - 839 RON Prețul meu - 600. Nu negociez. Interfața are două luni și jumătate, se prezintă ireproșabil și are garanție. Nu am păstrat cutia (n-am astfel de bucurii).
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.