www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

NimVind

Active Members
 • Content Count

  123
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

NimVind last won the day on April 18

NimVind had the most liked content!

Community Reputation

25 Excellent

About NimVind

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucharest

Other Information

 • Gear
  Electrice:
  *PRS SE Custom 24 Floyd, 2018, HH
  *Fender Classic Series '50s Stratocaster Fiesta Red
  *Washburn Mercury MG-401, HSS:
  -neck și middle Fender American Standard;
  -bridge Dimarzio DP 159 Evolution 2.
  *Grace Greeen GRT-1 T-style
  *Cort CR250 TBK

  Acustice:
  *Taylor 214ce-SG
  *Eko Ranger XII (12 Strings, anii 60, recondiționatã Eugen Crețu)
  *Fender CD140 SCE Mahogany.

  Amps&cabs:
  *Laboga AD5200S Alligator
  *Harley Benton G212

Recent Profile Visitors

7527 profile views
 1. Mai las prețul ăsta până duminică, că așa am promis și așa e corect, după care revine la 1200 și rămâne acolo.🔚🔜 Am achiziționat deja noua chitară, așa că n-am de ce să mai vând Cort-ul pe bani de eugenii. O dau pe bani de ciocolate Merci la cutie, ambalate individual.
 2. Pentru că a apărut o oportunitate faină și nu vreau să mai cheltuiesc din fonduri proprii, până la 15 mai prețul scade la 1000 de lei. Pe englezește, it's a steal. 😁
 3. Vând chitară Cort CR250. Nouă s-a vândut cu 2100-2300 de lei. Ulterior, au apărut tot felul de oferte. Azi o găsiți și cu aproximativ 1700. A mea e mint condition , iar prețul este de 1200 de lei. Din punctul meu de vedere, la asemenea preț este un best buy, și nu doar pentru că o vând, ci pentru că primești destul de multe. Nu le înșir aici, pentru că aveți specificațiile mai jos. Ca puncte cheie aș menționa nut-ul Nubone de la GraphTech și ușurința cu care se cântă. Dozele Alnico II (ClassicRocker nume de marketing) au un sound care chiar aduce a 90's Les Paul și sună minunat pentru tonuri precum Slash ori Gray Moore. Este chitara ideală pentru: - începători sau intermediari care caută sound-ul și feel-ul rockului anilor '80-'90, dar nu au buget pentru ceva premium, ori nu sunt dispuși să cheltuiască mult. - cei ca mine, care nu au avut niciodată o chitară tip LP și vor să testeze apa înainte să se arunce la cheltuieli serioase. Pentru că strâng pentru ceva fain, nu sunt interesat de schimburi. Parametri Culoarea producătorului: Transparent Black Tip: Les Paul Corp: Mahon Top: Arțar Neck: Mahon Profil gât: C Scale: 628 mm Radius: 12 " Număr taste: 22 Lăţime prăguş: 43 mm Tastieră: Jatoba Configuraţie doze: H-H Model senzor: 2x ClassicRocker-II Control: 2x Volume, 2x Tone Switch: 3 poziţii Bridge: Fixă Tuners: Vintage-Style Ţara de fabricaţie: Indonezia
 4. Interesat de schimburi. Pedale, timbre, mâncare pentru pisici, mucuri de țigară din Prîpeat șamd. Orice drăcovenie care îmi poate folosi. Cheers! 🍻
 5. Îți mulțumesc mult pentru cuvinte. Sunt relativ puțin cunoscute în România și e normal să găsesc greu cumpărător. E o chestie asumată. Pe de alta parte, dacă reușesc să mai vând câte ceva și să pun de un OX second hand fără să mă bată viitoarea soție că-mi iau prostii în loc să o duc în Seychelles, nici nu mă gândesc să-l mai vând. Cele bune! 🍻
 6. Vând microfonul din titlu, alături de: - un stand full size - shock mount - pop filter - XLR cable Îl am de mulți ani, însă a fost folosit destul de puțin. Uzura este normală, având în vedere vârsta. Tot pachetul, nou, costă aproximativ 800 de lei. Prețul meu: 450 de lei și nu este negociabil. Predare personală în Unirii/Constituției. Review-uri găsiți pe net. Nu am sample-uri pentru că nu l-am mai folosit de prin 2015. E destul de apreciat pentru calitatea oferită raportată la preț, acesta fiind și motivul pentru care l-am ales la vremea respectivă.
 7. Deschis la propuneri de schimb. Pe lângă cele scrise anterior, m-aș lasă convins și cu un super-strat din aceeași categorie de preț (4000-5000 RON nou), dar fără FR, că am deja.
 8. Vând o chitară pe care am cumpărat-o personal din Jakarta. Este un model produs de Samick pentru piața din Japonia, iar prețul în magazine este de aproximativ 300 de euro. Cum eu am luat-o direct de la "ușa fabricii", e greu de crezut că mai e vreuna prin partea asta de lume. Partea mai puțin bună este că, deși îmi plăcea cum se cântă, nu mi-a plăcut deloc aspectul original și am început să-mi bag nasul, iar eu sunt orice numai tehnic nu. Long story short, chitara se vinde așa cum o vedeți în poze, iar componentele originale sunt într-o pungă și le ofer cu drag cui o cumpără (mai puțin pickguard-ul cu buline pe care l-am refolosit). La un calcul simplu, doza Seymour Duncan TB4 din bridge și cheițele Grover fac cam cât cer eu pe toată chitara, care chiar nu e rea. Corp din mahon, pot-uri și wiring de calitate șamd. Instrumentul ARE nevoie de set-up. Am adus-o acasă prin DHL, desfăcută, și nu m-am priceput să îi fac un set-up profi la reasamblare. De atunci stă în husă și cred că poate folosi cuiva mai handymen ca platforma pentru diferite proiecte ori pur și simplu pusă la punct și folosită ca atare. La banii ăștia abia îți iei un Harley Benton cu doze reciclate. Având în vedere că o dau la jumătate de preț, acesta nu este negociabil. Nu îmi place să negociez, altfel puneam 950 și inventam o poveste frumoasă în locul romanului de mai sus. Predare personala în București/Ilfov. O aduc eu la voi, nu e bai. Cheers and beers!
 9. 3500 RON, preț deja negociat. Nou e 6000 cu tot cu footswitch. Amplificatorul se află în Piața Unirii/Constituției și poate fi probat în weekend sau seara (L-V). Fac un super extra preț și pentru cab, dacă sunt luate împreună. Dacă cumpărătorul e din București-Ilfov, mă angajez să îl duc personal.
 10. Salutare! Cred că pe modelul asta natural spalted maple merge minunat binding-ul. Acum ceva vreme am găsit în Jakarta o serie limitată SE Custom 24 și, chiar dacă nu aveam neapărat în plan să cumpăr o chitară, am clacat. Asta e! Nu regret nimic. Mi se pare cea mai frumoasă chitară pe care o am, deși nu o cânt prea des din cauza FR-ului. Mi-ar plăcea să găsesc un tele similar, da' nu s-a arătat până acum. Dacă are și gold hardware, mă însor. Cheers și felicitări!
 11. Săptămâna viitoare scap de carantină și, dacă mă mai primește Mihnea la atelierul Guitar Shop, voi duce chitara pentru un set-up profi. Îmi place să cred că, dacă ești corect, primești în consecință. Cum în perioada asta nu se cumpără mai nimic, plusez cu următoarele: - prețul scade la 2900 de lei, negociabil; - set-up profesional, în condițiile scrise anterior; - gigbag Ibanez - ca nou și pregătit de tăvăleală; - curea fender. De asemenea, pentru Ilfov și București mă angajez să o aduc personal door to door. Inclusiv cu probă. Nu vă place culoarea, mirosul, mi-ul subțire sau proprietarul, nu e bai! Mă urc în mașină și plec să plâng acasă. 😜 Cheers and beers! 🍺 Stay safe and Covid-free.
 12. Pentru că am nevoie de Quad Cortex (nu respir bine fără el), se vinde acest minunat amplificator handwired, construit înainte de plecarea lui Adam Laboga dintre noi. E boutique, dacă vă place cuvântul. În realitate, pentru cine e mai ancorat în realitate, vorbim despre un amplificator full tube de calitate deosebită. Mai multe detalii puteți găsi accesând link-ul atașat. Sună minunat pe tonuri de classic rock și clean, dar duce și high gain la nevoie. Oricum, este o platformă solidă pentru pedale, deci posibilitățile sunt limitless, mai ales împreună cu un OX sau Captor X. Nou e 1200 euro (5800 RON fără transport și FSW). Eu vreau pe al meu 3800 RON, preț deja negociat. Nu accept schimburi. Pentru 600 de lei în plus, se dă cu un cabinet Harley Benton 212 cu Vintage 30s de la Celestion. Mi-am permis să folosesc pozele colegului Crypto pentru că are talent la fotografie și oricum e același amp.
 13. Revine la 3000. Schimb cu: 1. Captor X (dacă e mint și în garanție, 1:1) 2. OX (max. 1000 ron diferență) 3. Helix LT (max. 500 RON diferență) 4. Headrush Pedalboard (1:1) 5. Fractal FM3 (max. 500 RON diferență) Mulțumesc!
 14. Schimb și cu Helix LT, Headrush Pedalboard sau AX8. Salvați roșioara de la singurătate.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.