clausundercover

Newcomers
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

7 Neutral

About clausundercover

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Nume
  Claudiu
 • Trupa
  Acasica

Recent Profile Visitors

1,186 profile views
 1. vând Les Paul Standard

  E buna... e setată... e calda...
 2. vând Les Paul Standard

  1400
 3. Alegere Gibson les paul bun - dilema

  ...Ma refeream la diferentele dintre lopeti din acelasi model...
 4. Alegere Gibson les paul bun - dilema

  Pentru ton, as recomanda sa faci o comparatie intre doze mai mult decat intre modelele de LP. Intre doze sunt diferente de ton mult mai mari decat rezulta din lemn, condensatoare, etc. Restul de bani ii dai pe o chitara mai usoara, componente mai de calitate, dar esential e sa nimeresti dozele potrivite pentru stilul tau de muzica.
 5. schimb Fender I v2

  Salut, nu, multumesc. Folositi PM pentru oferte, va rog frumos
 6. schimb Fender I v2

  350 lei preț de vânzare (cheș)
 7. vând Les Paul Standard

  Salut, Dau un Epiphone Standard echipat cu celebrele doze Gibson 500T si 496R - se aud foarte bine :-) Chitara a beneficiat de un setup profesional anul asta. O vand ca mi-am comandat un Variax. La schimb ma pot interesa doar HD500x, modelling amp "tip dormitor" de ultima generatie (cu aplicatie de mobil), looper cu port usb, sau iRIG PRO i/o (ala cu MIDI)
 8. schimb Fender I v2

  ... sau vând...
 9. schimb Fender I v2

  Salut, Nu e pe primele locuri in lista mea de preferinte :-) Multumesc oricum
 10. schimb Fender I v2

  Modelling amp de 20W cu tuner, o gramada de preset-uri si de functionalitati. Asta e varianta cu USB, se pot modifica preset-urile si configura amp-uri/pedale de pe PC. Il dau ca m-am plictisit de el. Vreau la schimb un Micro Cube GX/RX, sunt deschis si la alte schimburi cu amp-uri de dormitor...
 11. cumpăr [EXPIRAT] Cumpăr Gigbag acustică

  M-am linistit, multumesc! :-)
 12. cumpăr [EXPIRAT] Cumpăr Gigbag acustică

  Multumesc Vektor pentru bump, dar nu prea inteleg aluzia, ai putea fi mai explicit care e cauza corecturii cu pixul rosu pe teza mea de mai sus?
 13. cumpăr [EXPIRAT] Cumpăr Gigbag acustică

  Cumpăr o husa pentru chitara asta mai exact: http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/chitara-ro-3/electro-acustice/takamine-gd10ce-ns-chitara-electro-acustica-acordor-incorporat As prefera să o preiau din zona Victoriei din București. Va rog sa îmi trimiteți link la pagina produsului, preț și un număr de contact. Se mai poate umbla la buget puțin in sus dacă e ceva chiar calitativ.
 14. vând [EXPIRAT] Blackstar HT-5R

  S-a dat ca pâinea calda :-)
 15. Un amp pe lămpi puternic si greu, suna bine si tare. Are bucla de efecte si ieșire de casti. Review-uri foarte bune pe net, dau si footswitch care comuta între canale. Pret comparativ si review-uri: https://m.thomann.de/ro/blackstar_ht_5r_combo.htm?ref=msg_a_4 la schimb ma interesează următoarele, de valoare de nou comparabila: - Monitoare active de studio - Looper mid-higher end