www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

silv3rboss

Active Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi\Piatra Neamt

Other Information

  • Band
    GIVE Band
  • Gear
    RD700sx, ES8.

silv3rboss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Hello RGC! Am cateva intrebari pt cei care folosesc Mainstage.. 1. E cineva care foloseste Mainstage pt Live? Ce Mac aveti? 2. Cam ce setari aveti pt a-l face mai "light", adica sa fie cat mai stabil? 3. Este posibilitatea cand folosesc Metronomul din Mainstage + un Arpegiator, sa fie mereu sincronizate? (chiar daca au acelasi tempo, cateodata, daca nu apas deodata cu timpul metronomului e decalat ARP...) Multumesc!
  2. Hello again! Doresc sa imi achizitionez un controller midi. M-a incanta ideea clapelor semi-grele. As vrea sa cumpar un Axiom gen. 1 sau un Axiom Pro.. abele de 61 de taste. Va cer sfatul in privinta celor doua modele si anume: 1. As dori sa stiu daca e o diferenta de "feeling" intre cele doua claviaturi. 2. As dori sa stiu daca sunteti multumiti de Axiom / Axiom PRO si daca le recomandati. 3. Am citit pe unele forumuri ca unii au avut o experienta neplacuta cu clapele de la M-audio, in sensul ca apar anumite "freeze-uri" si trebuiesc restartate controller-ele. A avut cineva problema asta la Axiom sau Axiom PRO?? 4. Daca Hypercontrol-ul de pe Axiom Pro nu prea m-ar interesa, mai merita diferenta de bani pt. Axiom PRO? Va multumesc foarte frumos!
  3. Hello! As vrea sa imi achizitionez o placa de sunet, care sa o folosesc impreuna cu un Macbook Pro+VST+Keboard midi controll. Pentru a canta LIVE (piane/paduri/arp.), ce placa mi-ati recomanda pt o LATENTA cat mai buna?? Eu m-am gandit la Steinberg UR44, urmasul lui UR28.. pretul este undeva la 1250. Are cineva modelul asta? Il recomandati? Ce latente aveti? Ce altceva ati putea recomanda in acest buget? Subliniez faptul ca nu voi folosi placa de sunet pt mic./guitar, ci doar pt VST-uri. Multumesc anticipat pt orice sfat!
  4. Am inteles, deci cu alte cuvinte, latenta Roudtrip este important doar atunci cand e folosit de ex. un microfon\chitara.. iar Output este relevanta pt keyboard & VST-uri.
  5. Multumesc Adi! Vreau sa folosesc pt niste VST-uri controlate cu un keyboard.
  6. Pret: 0 RON Localitate: Iasi Contact: doar.mesaje.private Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar placa de sunet Apogee DUET 2. Astept pe privat ofertele dvs.! Multumesc!
  7. Buna seara! Nu stiu daca pun corect intrebarea, dar as dori sa stiu care este latenta "reala", Output / Round Trip / Overall (in cubase) ? (ma refer la Logic / Cubase / FL Studio). Intreb pt ca as dori sa imi cumpar o placa de sunet externa si as dori sa fie cu latentele cat mai mici. Cand am intrebat unii vanzatori de placi audio, unii mi-au dat latenta Output, iar altii Round Trip..ambii spunand in dreptul lor, ca aia e latenta "reala". Multumesc frumos!
  8. Ti-am trimis.. din pacate nu mai e compatibila cu noile OS-X uri. Sorry! Multumesc de oferta!
  9. Sunt interesat si de placile de sunet Saffire Focusrite Pro 24 sau 14.
  10. Pret: 2100 RON Localitate: Iasi Contact: 0773924011 Accept schimburi: Accept schimburi Vand Korg M50 - 61 taste. Arata cam de nota 9 si ceva (nu are zgarieturi si nici nu a fost scapata), iar de functionat, functioneaza de 10. Touch-ul, clapele, butoanele, potentiometrele merg impecabil. Ofer in banii astia un hardcase foarte deosebit (in sensul bun ). Pentru cei interesati, dati-mi un telefon sau lasati-mi un mesaj si va sun eu.. (aici nu prea verific cutia cu mesaje.) Sunt interesat doar cu placa asta de sunet: <TC Electronic Desktop Konnekt 6> + diferenta de bani.. sau as mai fi interesat de urmatorul model de placa. Astept ofertele voastre!
  11. Pret: 350 RON Localitate: Iasi Contact: 0755771289 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vând HardCase / FlightCase pt clape cu 88 de taste. Eu am folosit-o la un Roland RD700 SX si era perfecta ca dimensiuni. Are burete pe interior, deci poate fi ajustata carcasa pt. diferite clape. DIMENSIUNI Hardcase (cu tot cu buretele ce e pe interior) : 142cm x 38cm x 15cm Prețul este de 350 RON -fix si se da personal in Iasi. Se poate trimite in tara si prin Fan Courier (dar cumpărătorul plătește drumul si rambursul). Cine nu are suma cerută, sa nu ma contacteze!
  12. Pret: 3099 RON Localitate: Iasi Contact: 0755771289 Link producator: <a data-ipb= Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Urgent Roland RD700SX; un pian pt cunoscatori, cu unul din cele mai faine clape de pe piata-fara sa exagerez. Uzura normala, functionare perfecta. Motivul, upgrade! Pianul se da cu 3099Ron doar cash sau 3300 Ron cu HardCase/FlightCase (a costat aproape 900ron). La second hand, pianul costa cel putin 1000€, in SUA pe ebay licitatiile incep de a 1200$, in UK de la 1200£.. il las in pretul asta pt ca vreau sa scap rapid de el, fara NEGOCIERI, fara schimburi. Se poate vedea si proba oricand, oricat in Iasi. Mai multe detalii la: 0755.77.12.89
  13. Am pus o placa audio PCM CREATIVE SOUNDBLASTER AUDIGY 2 ZS si merge perfect acum..
  14. dai la schimb cu un Roland Rd700SX? daca da, contacteaza-ma
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.