www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

DukeOfAwe

Newcomers
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

19 Good

About DukeOfAwe

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj Napoca

Other Information

 • Band
  -
 • Gear
  PRS SE Zach Myers Hollow-Body
  Squier Telecaster

Recent Profile Visitors

2239 profile views
 1. Vand un DOD Carcosa Fuzz in stare buna. Nu a fost scos din casa, urme de uzura minima. Pe spate are pedalboard tape (3M Dual Lock) care se prinde foarte usor de velcro, sau se poate da jos fara a lasa urme. Nu am cutia originala. Specificatii complete aici: https://www.thomann.de/intl/digitech_dod_carcosa_fuzz.htm sau https://www.digitech.com/distortion-overdrive-fuzz/Carcosa+Fuzz.html Predare personala in Cluj sau livrare in tara pe la ~25 de lei in localitatile mari. Pentru orice detalii puteti sa ma contactati.
 2. Vand un monitor LED IPS HP model Pavilion 23xi de 23 de inch. A fost utilizat intr-un singur loc, nu prea are urme de uzura. Nu are defecte. Vine cu acumulator, cablurile DVI si VGA, cutia originala. Specificatii complete: https://support.hp.com/id-en/document/c03584880 Prefer predare personala in Cluj. Pentru orice detalii puteti sa ma contactati.
 3. Vand un set de humbuckers luate de pe un Paul Reed Smith SE Zach Myers. Ca model sunt aceleasi ca si cele care vin pe PRS SE 245, fabricate de G&B Pickup Company. Original in chitara au venit descoperite in culoarea zebra dar le-am acoperit cu un set de capace nickel / chrome de la Philadelphia Luthier Tools. Se pot folosi cu sau fara capace, nu e o modificare permanenta. Ca dimensiuni au pole spacing 52 la bridge si 50 la neck. Exterior, cu capace cu tot sunt ambele la 7 cm x 3,8 cm. Output moderat, asemanator cu Seymour Duncan 59 pt urechea mea, poate putin mai hot. Sunt clare, calde si placute. Nu sunt splitabile din cate am dedus eu, au doar 2 cabluri per doza. Puteti gasi pe YouTube mostre de sunet cautand demo-uri cu chitara (PRS SE Zach Myers). Le dau doar la set. Predare personala in Cluj sau livrare in tara pe la 22-25 de lei in localitatile mari. Cel mai bine ma contactati pentru costul estimat al livrarii. Pentru orice detalii puteti sa ma contactati.
 4. Vand o pedala de compresie clasica, MXR M102 Dyna Comp. Functional nu are probleme. Estetic are urme de uzura normale, iar pe spate am fost nevoit sa dau jos vopseaua din cauza unor ramasite de lipici de la proprietarul anterior. Acum are pe spate pedalboard tape (3M Dual Lock) care se prinde foarte usor de velcro, sau se poate da jos fara a lasa urme. Nu am cutia originala. Specificatii complete aici: https://www.jimdunlop.com/mxr-dyna-comp-compressor/ Demo-uri se gasesc pe YouTube. Predare personala in Cluj sau livrare in tara pe la 22-25 de lei in localitatile mari. Pentru orice detalii puteti sa ma contactati.
 5. Vand o pedala de reverb TC Electronic Hall of Fame Mini (HOF), prima varianta, uzura normala. Pe spate are pedalboard tape (3M Dual Lock) care se lipeste foarte bine pe velcro-ul deja existent pe pedaliere, dar se poate da jos foarte usor fara a lasa urme. True bypass, Signal path analog, TonePrint Enabled (se poate pune orice reverb pe el cu ajutorul aplicatiei TonePrint). Specificatii complete aici: https://www.tcelectronic.com/product.html?modelCode=P0DD6 Predare personala in Cluj sau livrare in tara pe la 22-25 de lei in localitatile mari. Pentru orice detalii puteti sa ma contactati.
 6. Salut, Caut sa cumpar o doza humbucker Seymour Duncan SH-PG 1B Pearly Gates, pentru pozitia Bridge, acoperita cu capac Chrome/Nickel. Caut varianta G spacing, pentru bridge fix, nu pentru tremolo (Fender). Astept oferte preferabil pe DM. Mersi
 7. Vand un Marshall DSL20CR (asa scrie pe Thomann) sau DSL20C (asa scrie pe site-ul Marshall) cumparat in Aprilie 2018 de pe Muziker. Este fratele mai mic (si mai usor) al celebrului DSL40C. Amplificatorul este in stare foarte buna, a fost folosit prin casa si la doua concerte. La sala de repetitii nu l-am folosit pentru ca deja exista amp-uri acolo. Este destul de puternic pentru a canta in orice situatie cu trupa, iar in modul de 10W este adecvat pentru cantatul in apartament. Toate cele 3 lampi de preamp au fost schimbate cu JJ 12AX7 pentru ca una din cele din fabrica s-a ars la scurt timp dupa ce l-am primit. Ampliful vine cu cablul de alimentare si cu footswitch cu led-uri cu care a venit din fabrica. Ca dimensiuni e putin mai mic decat DSL40C, tot cu un speaker Celestion Seventy-80 de 12 inch. Greutatea e la 16.3 kg. Am si ambalajul original, deci se poate trimite oriunde in tara. Pentru pretul transportului puteti sa ma contactati sa verific. TECHNICAL SPECIFICATION GENERAL Model DSL20CR Range DSL Technology Valve Channels 2 (Split) "Ultra gain" and "classic gain" ELECTRONICS Output wattage 20W (with power reduction option, 10W) Outputs Speaker outputs: 3 x 1/4" jack sockets (16Ω load / 8Ω load), 1 x 3.5mm jack emulated line out Inputs 1 x 1/4" instrument jack, 1 x 3.5mm jack Aux in, footswitch Controls Classic gain channel (gain, volume), channel select, ultra gain channel (gain volume), tone shift button, treble, middle, bass, presence, resonance, reverb, low power option (on rear) Effects Digital reverb Effects loop Yes, series, send/return SPEAKERS Speaker configuration 1x12" Speaker model Celestion Seventy 80 speaker (16Ω, 80w) Unit impedance 16Ω VALVES Preamp valves 3 x ECC83 Power amp valves 2 x EL34 ACCESSORIES Footswitch PEDL-90012 included Cable Detachable power cable included Dust cover M-COVR-00118 (sold separately) DIMENSIONS (INCLUDING FEET AND HANDLE) Weight 16.3 kg / 36 lbs Width 500 mm / 19.7" Height 470 mm / 16.5" Depth 250 mm / 9.8"
 8. Vand o pedala de chitara Harley Benton British Sound TrueTone. Aceeasi chitara se gaseste si cu numele Joyo. Este o copie a unei pedale Tech 21 NYC. Se poate folosi si direct, fara amplificator. Pe spate a fost dat jos cauciucul si inlocuit cu picioruse de guma si velcro. Se poate proba in Cluj. Transportul in tara vine pe la 23 de lei in localitatile mari.
 9. Vand un EHX Stereo Pulsar tremolo pedal in conditie foarte buna. A fost luata de noua si folosita la o singura repetitie. Nu are urme de uzura si vine impreuna cu cutia si stickerele originale. Pe baza are pedalboard tape, se lipeste de velcro. Motivul pentru care o vand este ca nu ma inteleg cu tremolo la cantat. Este o pedala complexa care face mult mai multe decat un tremolo obisnuit. Va incurajez sa cautati clipuri de prezentare pe YouTube. Trimit si in tara prin curier rapid, plata fiind suportata de cumparator (aprox 25 de lei in orasele mari). Pentru orice intrebari si detalii va rog sa ma contactati.
 10. Sunt deschis la schimburi cu urmatoarele: Boss BC-2 Combo Drive Boss TR-2 Tremolo Boss ST-2 Power Stack Boss SD-1 Super Overdrive Posibil si alte pedale Boss cu diferente de pret mici fata de pedala mea.
 11. Vand un set de doze chitara Squier Affinity Telecaster ramase in urma unui upgrade. Vin de pe un model din 2019. Vin impreuna cu o cutie de la dozele noi (se vede in poze). Pretul este fix, nu sunt interesat de schimburi si le vand doar impreuna. Transportul in tara vine pe la aproximativ 25 de lei in toate orasele mari. Pentru orice intrebari puteti sa ma contactati.
 12. Am facut rost si de o cutie adecvata pentru transport asa ca se poate trimite si prin curier. Costul transportului este de aproximativ 50 de lei cu asigurare in majoritatea localitatilor.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.