www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

DukeOfAwe

Newcomers
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

11 Good

About DukeOfAwe

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj Napoca

Other Information

 • Band
  -
 • Gear
  PRS SE Zach Myers Hollow-Body
  Squier Telecaster

Recent Profile Visitors

1,474 profile views
 1. Salut, Caut sa cumpar o doza Seymour Duncan Phat Cat SPH90-1N Nickel Cover. Ma intereseaza doar doza pentru neck in varianta cu nickel cover. Pretul in functie de starea dozei si pretul pietei. Discutam detalii pe mesageria de pe RGC. Merci!
 2. Caut sa cumpar un NUX Solid Studio IR & Power Amp Simulator. Pretul si detaliile le discutam in privat. Merci!
 3. Caut sa cumpar un Mooer GE200. Pretul si alte detalii discutam in privat. Merci
 4. Caut sa cumpar un power bank pentru pedalboard de 5 pedale analog. Poate sa fie Rockboard LT XL Power Bank dar nu neaparat. Orice producator e ok. Cel mai usor raspund la PM. Thanks!
 5. DukeOfAwe

  cumpăr Capace Potentiometru JCM 800

  De pe Muziker iti vin in 3 zile. Doar ca nu stiu daca astea le cauti si daca ti se merita sa platesti transportul. https://www.muziker.ro/marshall-m-pack-00023
 6. Dude, excelent! Felicitari! Ma bucur enorm cand vad lucruri construite la noi. Iti urez succes!
 7. DukeOfAwe

  cumpăr Gibson Les Paul Studio/LPM 2015

  Salut, Eu am avut un LPJ din 2014. Cam aceeasi chitara ca asta pe care o vrei cu mici diferente luata de noua cu 2700 de lei. Mi-a placut enorm chitara, in special dozele (61 zebras parca) dar a avut o problema majora chitara. Truss rod-ul nu era fixat bine in gat si rezona la anumite note. Incredibil la o chitara made in USA. Noua. Am fost nevoit sa o trimit inapoi. Pacat. Mi-am luat in schimb un PRS SE si nu m-am mai gandit la Gibson deloc. Acum legat de chitara din link. Este modificata. Nu asa vine din fabrica. Din cate vad sunt schimbate si dozele si sistemul Quick Connect scos de tot. Nu stiu nemteste, deci nu stiu ce mai e modificat. Eu as fi reticent sa o iau. Dar da, e buna la blues-rock, iar daca pe tine te-ar face sa canti mai mult go for it. Dar iti sugerez sa dai o geana la oferta PRS. 3000 de lei mi se pre mult pt ea. Cam atat erau si noi. Succes!
 8. DukeOfAwe

  Treble Bleed Mod Parts

  Am inteles. Momentan nu am observat nici o microfonie dar ce-i drept pana acum am testat-o doar la volum mic in casa. Weekendul asta probabil ajung la sala de repetitii si vad cum se comporta la volum mare. Oricum, nu harm done, mod-ul e usor reversibil si am sa incerc si celalalt condensator sa vad cum se comporta. Merci frumos de informatie!
 9. DukeOfAwe

  Treble Bleed Mod Parts

  Update: So, am aplicat mod-ul Duncan folosind condensatorul din stanga (223) si rezistorul de 100K in prima instanta pe un Affinity Tele. Functioneaza exact cum ma asteptam. Desigur, e cu single coils, nu humbuckere unde efectul ar fi mai pronuntat, dar exista clar o diferenta. Next o sa il aplic si la PRS.
 10. DukeOfAwe

  Purple Telecaster Body

  Super bune informatii! Asa e, la gat nu o sa ma zgarcesc. Sigur casesc ceva calumea. Pe maple board o sa merg cel mai probabil. Ala de pe Reverb e chiar interesant conturat asa. Si nici nu e departe de noi ca locatie. Merci fain @apocapsile!!!
 11. DukeOfAwe

  Treble Bleed Mod Parts

  So, am fost la Saimon Electronic, asa cum mi-ai recomandat @dani_rosu5 si am luat componentele astea 3 din poza. Cel din dreapta e clar un rezistor de 100K asa cum e nevoie. Celelalte doua sunt condensatoare de 0.002 mF, singura diferenta e ca cel din stanga e de 50Volt si cel din mijloc e de 150Volt. Care credeti ca e ok pentru acest mod? Daca nu v-ati prins pana acum nu ma pricep la electronica mai deloc Thanks!
 12. DukeOfAwe

  Purple Telecaster Body

  @apocapsile Stii tu ceva magasine pentru corpuri nevopsite?
 13. DukeOfAwe

  Purple Telecaster Body

  Salut! Recent mi s-a pus pata pe un telecaster violet, iar cum modele stock purple nu se prea gasesc, cel putin nu pentru buzunarul meu, m-am gandit sa caut un body finisat si sa il asamblez eu. Ce am gasit la pret decent ar fi de pe GuitarFetish.com si anume modelul asta: https://www.guitarfetish.com/XGP-Purple-Haze-Metallic-Vintage-Spec-Tele-Body-_p_24860.html Doar ca din pacate nu fac livrare in Romania. Body-urile de la Warmoth sunt mult prea scumpe pentru bugetul meu din pacate. A reusit sa comande cineva ceva de pe Guitar Fetish? Sau stiti de vre-un alt site unde as putea gasi asa un body cu livrare in RO? Merci!
 14. DukeOfAwe

  Treble Bleed Mod Parts

  Foarte bine ca ai mentionat toate variantele. Cine stie cine mai gaseste thread-ul asta si se informeaza Merci again!
 15. DukeOfAwe

  Treble Bleed Mod Parts

  Da da. Stiu de variante. Am zis ca incerc varianta Duncan in prima instanta. Merci fain!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.