www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

DukeOfAwe

Newcomers
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

17 Good

About DukeOfAwe

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj Napoca

Other Information

 • Band
  -
 • Gear
  PRS SE Zach Myers Hollow-Body
  Squier Telecaster

Recent Profile Visitors

1,611 profile views
 1. DukeOfAwe

  vând Valeton MES-1 Dapper Mini

  Update de pret: 300 RON fara alimentator.
 2. Am facut rost si de o cutie adecvata pentru transport asa ca se poate trimite si prin curier. Costul transportului este de aproximativ 50 de lei cu asigurare in majoritatea localitatilor.
 3. DukeOfAwe

  vând Valeton MES-1 Dapper Mini

  Update de pret: 350 RON
 4. DukeOfAwe

  vând [EXPIRAT] Nux Cerberus

  Daca vrei sa discutam trimite-mi te rog mesaj.
 5. Vand un multieffect Nux Cerberus. Ce face acest multi effect diferint fata de altele este faptul ca are overdrive-ul si distortion-ul sunt analog, deci sunetul si raspunsul sunt acolo. Distortion-ul este bazat pe un JHS Angry Charlie, Overdrive-ul pe un JHS Morning Glory. Ca routing se poate folosi in 4 feluri: OD in Distortion, Distortion in OD, ambele in paralel, sau in mod toggle, adica atunci cand acivezi unul se dezactiveaza celalalt. La sectiunea de Modulation are 6 efecte: 3 Chorus (Vintage - Boss CE-1, Analog - Boss CE-2, Modern - MXR Stereo Chorus), Tremolo (Boss TR-2), Phaser (MXR Phase 90), Uni-Vibe. Sectiunea de Delay/Reverb are 3 variante fiecare: 3 Delay (70's Analog Bucket Brigade, 60's Tape Echo, 80's Digital Delay), si 3 Reverb (Spring, Plate si Hall). Ca routing se pot folosi in paralel, delay in reverb sau reverb in delay. Delay-ul este tap tempo cu switch separat. Are si un Clean Boost de 20db care se poate asigna unui switch individual. Un feature foarte important este abilitatea de Cabinet Simulation / Impulse Response. Din fabrica are 8 IR's disponibile prin conectarea la un PC, dar se pot incarca si IR-uri 3rd party. Eu o sa il las cu un IR Celestion Vintage 30 in el la vanzare. Cab sim-ul functioneaza pe iesirea de casti (stereo) mereu, dar se poate activa si pe una din iesirile normale (Output 1) ca sa mearga direct in mixer pentru live sau inregistrari, iar celalalt output raname fara cab sim pentru a merge spre un amplificator. Are si un Tuner incorporat (tinand apasat butonul CTRL), intrare pentru pedala de expresie, si capabilitati MIDI. Are iesiri dupa sectinea de OD/Distortion si intrare inainte de sectiunea de Modulation deci se poate folosi in 4 Cable Method. Unitatea se poate folosi fie in modul de preset cu 32 de bank-uri si 128 de pozitii pentru preseturi, fie ca si cum ar fii pedale individuale. Specificatii tehnice: 16 different effect types in 4 effect groups (delay / reverb, mod, distortion, drive) 128 presets in 32 banks Analog overdrive and distortion circuits True bypass (OD / dist) Realistic speaker simulation with impulse response loader MIDI compatible USB port for upgrading the software editor Converter: 88.2 kHz / 32-bit AD / DA 4 separate signal routings are possible Kill-dry switch Integrated chromatic tuner Tap function Dimensions: 320 x 100 x 65 mm Weight: 1.26 kg Vine cu ambalajul original. Se poate testa in Cluj-Napoca. Exista clipuri pe YouTube pentru o mostra de sunet. Trimit oriunde in tara prin curier, costul transportului fiind aproximativ 25 de lei in majoritatea localitatilor. Daca aveti alte intrebari sau nelamuriri va rog sa ma contactati.
 6. Vand un effects strip Valeton Dapper Mini (multi effect) 5 in 1 cu: tuner, overdrive, distortion, chorus, delay (cu tap tempo). Are iesire stereo pentru casti cu speaker/cabinet simulation deci se poate folosi silent si pentru inregistrari. La sectinea de Drive se poate selecta intre overdrive si distortion. Tuner-ul se activeaza tinand apasat butonul de Chorus, iar ca afisaj pentru tuner sunt folosite potentiometrele luminoase. Delay-ul are functie de tap tempo tinand apasat switch-ul de delay cateva secunde dupa care acelasi switch se foloseste pentru tap. Functional si estetic este ca nou, nu prea a avut parte de cantari in afara casei, l-am tinut mai mult ca un back-up la pedalier si la amp avand in vedere ca are cabinet simulation pe iesirea de casti. Ca dimensiune este foarte mic, greu sa iti dai seama din poze de aceea l-am pus langa un Phase 90 ca si comparatie. Intra lejer in buzunarul de la husa de chitara. Vine cu ambalajul original. Se poate testa in Cluj-Napoca. Exista clipuri pe YouTube pentru o mostra de sunet.Trimit oriunde in tara prin curier, costul transportului fiind aproximativ 25 de lei in majoritatea localitatilor. Daca aveti alte intrebari sau nelamuriri va rog sa ma contactati.
 7. Vand un Tone City Golden Plexi Overdrive/Distortion Pedal. Pedala are foarte mult gain disponibil, dar poate scoate si low gain de blues daca e necesar. Este un circuit still Marshall. Pedala vine cu velcro lipit pe baza, dar pentru cei care nu vor sa o puna pe un pedalboard vine si cu o baza anti-alunecare. Vine cu cutia originala. Alimentarea se poate face doar cu power supply de 9v. E luata de noua in 2017 si folosita mai mult in casa. Exista clipuri pe YouTube pentru o mostra de sunet. Trimit oriunde in tara prin curier, costul transportului fiind aproximativ 25 de lei in majoritatea localitatilor. Ca schimburi ma intereseaza doar o doza de neck Seymour Duncan Phat Cat P90 sau un BOSS SD-1 Super Overdrive. Daca aveti alte intrebari sau nelamuriri va rog sa ma contactati.
 8. Vand un Tone City Bad Horse Overdrive Pedal. Este o copie a celebrului Klon Centaur. Pedala vine cu velcro lipit pe baza, dar pentru cei care nu vor sa o puna pe un pedalboard vine si cu o baza anti-alunecare. Vine cu cutia originala. Alimentarea se poate face doar cu power supply de 9v. E luata de noua in 2017 si folosita mai mult in casa. Exista clipuri pe YouTube pentru o mostra de sunet. Trimit oriunde in tara prin curier, costul transportului fiind aproximativ 25 de lei in majoritatea localitatilor. Ca schimburi ma intereseaza doar o doza de neck Seymour Duncan Phat Cat P90 sau un BOSS SD-1 Super Overdrive. Daca aveti alte intrebari sau nelamuriri va rog sa ma contactati. Pedala este cea din acest clip:
 9. Update de preturi: - chitara + doze Fender Tex-Mex + husa = 1100 Lei- chitara + doze Fender Tex-Mex = 1000 Lei
 10. Datorita faptului ca nu mai am vreme de schimbat doze variantele de vanzare s-au modificat in felul urmator: - chitara + doze Fender Tex-Mex + dozele originale + husa = 1150 Lei- chitara + doze Fender Tex-Mex + dozele originale = 1050 Lei
 11. Vand o pedala de loop brand-uita Kokko SOS Looper, dar este aceeasi pedala ca si Nux Mini Core SE SOS Looper. In esenta este o copie la TC Electronic Ditto Looper si functineaza asemanator. Caracteristici sunt: Looper with up to 5 minutes of high quality recording and easy operation Unlimited overdubs Undo/Redo function 24 Bit / 44.1 kHz True bypass Metal housing Loop level control On/Off switch with status LED Jack input & output Requires 9 V DC 90 mA power supply, no battery operation possible Dimensions: 94 x 51 x 53 mm Weight: 173 g Pe spate are lipit Velcro si cateva picioruse de guma in plus pentru stabilitate cand nu e pe un pedalboard. Se poate testa in Cluj-Napoca. Trimit in tara prin curier cu plata transportului la cumparator. Transportul costa aprox 25 de lei in orasele mari din tara prin curier.Pentru orice intrebari va stau la dispozitie prin mesageria de pe forum.
 12. Salut, Vand un Squier Affinity Telecaster culoare Butterscotch Blonde achizitionat in Iulie 2018. Chitara a fost folosita la repetitii si cateva concerte, nu prezinta nici o urma de uzura. Am luat-o sa vad daca ma inteleg cu un Telecaster, iar dupa ce am concluzionat ca da mi-am luat un Fender Tele iar aceasta a stat de rezerva. Dozele au fost schimbate cu un set Fender Tex-Mex Telecaster Set. Link doze: https://www.thomann.de/ro/fender_tex_mex_telecaster_set.htm O dau impreuna cu aceasta husa: https://www.guitarshop.ro/husa-chitara-electrica-fender-fe610_p4524.html Dozele originale nu le folosesc deci le dau si pe ele. Pretul este pentru tot mentionat mai sus. Variante de vanzare: - chitara + dozele noi + dozele vechi + husa = 1150 Lei - chitara + dozele vechi + husa = 950 Lei - chitara + dozele vechi = 800 Lei Se vinde doar in Cluj, ocazional si Bistrita si Satu Mare cu predare personala pentru ca nu mai am cutia la ea pentru transport.
 13. Salut! Sunt interesat de un TC Electronic Hall of Fame Mini. Pretul il negociem in privat in functie de starea pedalei. Cel mai rapid raspund la mesajele pe de forum. Merci!
 14. Vand un MXR M101 Phase 90 in stare buna. Functional merge totul, estetic are cateva urme de uzura precum se vede in poza. Vine impreuna cu inelul de cauciuc de pe potentiometru, dar fara cutia originala. Pe spate are lipit pedalboard tape, nu velcro. Se poate scoate usor.Se poate testa in Cluj-Napoca.Trimit in tara prin curier cu plata transportului la cumparator.Pretul este negociabil. Sunt interesat de schimburi cu unele pedale de tremolo.Pentru orice intrebari va stau la dispozitie prin mesageria de pe forum.
 15. Salut, Caut sa cumpar o doza Seymour Duncan Phat Cat SPH90-1N Nickel Cover. Ma intereseaza doar doza pentru neck in varianta cu nickel cover. Pretul in functie de starea dozei si pretul pietei. Discutam detalii pe mesageria de pe RGC. Merci!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.