www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

DukeOfAwe

Newcomers
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

19 Good

About DukeOfAwe

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj Napoca

Other Information

 • Band
  -
 • Gear
  PRS SE Zach Myers Hollow-Body
  Squier Telecaster

Recent Profile Visitors

2041 profile views
 1. Salut, Caut sa cumpar o doza humbucker Seymour Duncan SH-PG 1B Pearly Gates, pentru pozitia Bridge, acoperita cu capac Chrome/Nickel. Caut varianta G spacing, pentru bridge fix, nu pentru tremolo (Fender). Astept oferte preferabil pe DM. Mersi
 2. Vand un Marshall DSL20CR (asa scrie pe Thomann) sau DSL20C (asa scrie pe site-ul Marshall) cumparat in Aprilie 2018 de pe Muziker. Este fratele mai mic (si mai usor) al celebrului DSL40C. Amplificatorul este in stare foarte buna, a fost folosit prin casa si la doua concerte. La sala de repetitii nu l-am folosit pentru ca deja exista amp-uri acolo. Este destul de puternic pentru a canta in orice situatie cu trupa, iar in modul de 10W este adecvat pentru cantatul in apartament. Toate cele 3 lampi de preamp au fost schimbate cu JJ 12AX7 pentru ca una din cele din fabrica s-a ars la scurt timp dupa ce l-am primit. Ampliful vine cu cablul de alimentare si cu footswitch cu led-uri cu care a venit din fabrica. Ca dimensiuni e putin mai mic decat DSL40C, tot cu un speaker Celestion Seventy-80 de 12 inch. Greutatea e la 16.3 kg. Am si ambalajul original, deci se poate trimite oriunde in tara. Pentru pretul transportului puteti sa ma contactati sa verific. TECHNICAL SPECIFICATION GENERAL Model DSL20CR Range DSL Technology Valve Channels 2 (Split) "Ultra gain" and "classic gain" ELECTRONICS Output wattage 20W (with power reduction option, 10W) Outputs Speaker outputs: 3 x 1/4" jack sockets (16Ω load / 8Ω load), 1 x 3.5mm jack emulated line out Inputs 1 x 1/4" instrument jack, 1 x 3.5mm jack Aux in, footswitch Controls Classic gain channel (gain, volume), channel select, ultra gain channel (gain volume), tone shift button, treble, middle, bass, presence, resonance, reverb, low power option (on rear) Effects Digital reverb Effects loop Yes, series, send/return SPEAKERS Speaker configuration 1x12" Speaker model Celestion Seventy 80 speaker (16Ω, 80w) Unit impedance 16Ω VALVES Preamp valves 3 x ECC83 Power amp valves 2 x EL34 ACCESSORIES Footswitch PEDL-90012 included Cable Detachable power cable included Dust cover M-COVR-00118 (sold separately) DIMENSIONS (INCLUDING FEET AND HANDLE) Weight 16.3 kg / 36 lbs Width 500 mm / 19.7" Height 470 mm / 16.5" Depth 250 mm / 9.8"
 3. Vand o pedala de chitara Harley Benton British Sound TrueTone. Aceeasi chitara se gaseste si cu numele Joyo. Este o copie a unei pedale Tech 21 NYC. Se poate folosi si direct, fara amplificator. Pe spate a fost dat jos cauciucul si inlocuit cu picioruse de guma si velcro. Se poate proba in Cluj. Transportul in tara vine pe la 23 de lei in localitatile mari.
 4. Vand un EHX Stereo Pulsar tremolo pedal in conditie foarte buna. A fost luata de noua si folosita la o singura repetitie. Nu are urme de uzura si vine impreuna cu cutia si stickerele originale. Pe baza are pedalboard tape, se lipeste de velcro. Motivul pentru care o vand este ca nu ma inteleg cu tremolo la cantat. Este o pedala complexa care face mult mai multe decat un tremolo obisnuit. Va incurajez sa cautati clipuri de prezentare pe YouTube. Trimit si in tara prin curier rapid, plata fiind suportata de cumparator (aprox 25 de lei in orasele mari). Pentru orice intrebari si detalii va rog sa ma contactati.
 5. Sunt deschis la schimburi cu urmatoarele: Boss BC-2 Combo Drive Boss TR-2 Tremolo Boss ST-2 Power Stack Boss SD-1 Super Overdrive Posibil si alte pedale Boss cu diferente de pret mici fata de pedala mea.
 6. Vand un set de doze chitara Squier Affinity Telecaster ramase in urma unui upgrade. Vin de pe un model din 2019. Vin impreuna cu o cutie de la dozele noi (se vede in poze). Pretul este fix, nu sunt interesat de schimburi si le vand doar impreuna. Transportul in tara vine pe la aproximativ 25 de lei in toate orasele mari. Pentru orice intrebari puteti sa ma contactati.
 7. Am facut rost si de o cutie adecvata pentru transport asa ca se poate trimite si prin curier. Costul transportului este de aproximativ 50 de lei cu asigurare in majoritatea localitatilor.
 8. Daca vrei sa discutam trimite-mi te rog mesaj.
 9. Vand un multieffect Nux Cerberus. Ce face acest multi effect diferint fata de altele este faptul ca are overdrive-ul si distortion-ul sunt analog, deci sunetul si raspunsul sunt acolo. Distortion-ul este bazat pe un JHS Angry Charlie, Overdrive-ul pe un JHS Morning Glory. Ca routing se poate folosi in 4 feluri: OD in Distortion, Distortion in OD, ambele in paralel, sau in mod toggle, adica atunci cand acivezi unul se dezactiveaza celalalt. La sectiunea de Modulation are 6 efecte: 3 Chorus (Vintage - Boss CE-1, Analog - Boss CE-2, Modern - MXR Stereo Chorus), Tremolo (Boss TR-2), Phaser (MXR Phase 90), Uni-Vibe. Sectiunea de Delay/Reverb are 3 variante fiecare: 3 Delay (70's Analog Bucket Brigade, 60's Tape Echo, 80's Digital Delay), si 3 Reverb (Spring, Plate si Hall). Ca routing se pot folosi in paralel, delay in reverb sau reverb in delay. Delay-ul este tap tempo cu switch separat. Are si un Clean Boost de 20db care se poate asigna unui switch individual. Un feature foarte important este abilitatea de Cabinet Simulation / Impulse Response. Din fabrica are 8 IR's disponibile prin conectarea la un PC, dar se pot incarca si IR-uri 3rd party. Eu o sa il las cu un IR Celestion Vintage 30 in el la vanzare. Cab sim-ul functioneaza pe iesirea de casti (stereo) mereu, dar se poate activa si pe una din iesirile normale (Output 1) ca sa mearga direct in mixer pentru live sau inregistrari, iar celalalt output raname fara cab sim pentru a merge spre un amplificator. Are si un Tuner incorporat (tinand apasat butonul CTRL), intrare pentru pedala de expresie, si capabilitati MIDI. Are iesiri dupa sectinea de OD/Distortion si intrare inainte de sectiunea de Modulation deci se poate folosi in 4 Cable Method. Unitatea se poate folosi fie in modul de preset cu 32 de bank-uri si 128 de pozitii pentru preseturi, fie ca si cum ar fii pedale individuale. Specificatii tehnice: 16 different effect types in 4 effect groups (delay / reverb, mod, distortion, drive) 128 presets in 32 banks Analog overdrive and distortion circuits True bypass (OD / dist) Realistic speaker simulation with impulse response loader MIDI compatible USB port for upgrading the software editor Converter: 88.2 kHz / 32-bit AD / DA 4 separate signal routings are possible Kill-dry switch Integrated chromatic tuner Tap function Dimensions: 320 x 100 x 65 mm Weight: 1.26 kg Vine cu ambalajul original. Se poate testa in Cluj-Napoca. Exista clipuri pe YouTube pentru o mostra de sunet. Trimit oriunde in tara prin curier, costul transportului fiind aproximativ 25 de lei in majoritatea localitatilor. Daca aveti alte intrebari sau nelamuriri va rog sa ma contactati.
 10. Vand un effects strip Valeton Dapper Mini (multi effect) 5 in 1 cu: tuner, overdrive, distortion, chorus, delay (cu tap tempo). Are iesire stereo pentru casti cu speaker/cabinet simulation deci se poate folosi silent si pentru inregistrari. La sectinea de Drive se poate selecta intre overdrive si distortion. Tuner-ul se activeaza tinand apasat butonul de Chorus, iar ca afisaj pentru tuner sunt folosite potentiometrele luminoase. Delay-ul are functie de tap tempo tinand apasat switch-ul de delay cateva secunde dupa care acelasi switch se foloseste pentru tap. Functional si estetic este ca nou, nu prea a avut parte de cantari in afara casei, l-am tinut mai mult ca un back-up la pedalier si la amp avand in vedere ca are cabinet simulation pe iesirea de casti. Ca dimensiune este foarte mic, greu sa iti dai seama din poze de aceea l-am pus langa un Phase 90 ca si comparatie. Intra lejer in buzunarul de la husa de chitara. Vine cu ambalajul original. Se poate testa in Cluj-Napoca. Exista clipuri pe YouTube pentru o mostra de sunet.Trimit oriunde in tara prin curier, costul transportului fiind aproximativ 25 de lei in majoritatea localitatilor. Daca aveti alte intrebari sau nelamuriri va rog sa ma contactati.
 11. Vand un Tone City Golden Plexi Overdrive/Distortion Pedal. Pedala are foarte mult gain disponibil, dar poate scoate si low gain de blues daca e necesar. Este un circuit still Marshall. Pedala vine cu velcro lipit pe baza, dar pentru cei care nu vor sa o puna pe un pedalboard vine si cu o baza anti-alunecare. Vine cu cutia originala. Alimentarea se poate face doar cu power supply de 9v. E luata de noua in 2017 si folosita mai mult in casa. Exista clipuri pe YouTube pentru o mostra de sunet. Trimit oriunde in tara prin curier, costul transportului fiind aproximativ 25 de lei in majoritatea localitatilor. Ca schimburi ma intereseaza doar o doza de neck Seymour Duncan Phat Cat P90 sau un BOSS SD-1 Super Overdrive. Daca aveti alte intrebari sau nelamuriri va rog sa ma contactati.
 12. Vand un Tone City Bad Horse Overdrive Pedal. Este o copie a celebrului Klon Centaur. Pedala vine cu velcro lipit pe baza, dar pentru cei care nu vor sa o puna pe un pedalboard vine si cu o baza anti-alunecare. Vine cu cutia originala. Alimentarea se poate face doar cu power supply de 9v. E luata de noua in 2017 si folosita mai mult in casa. Exista clipuri pe YouTube pentru o mostra de sunet. Trimit oriunde in tara prin curier, costul transportului fiind aproximativ 25 de lei in majoritatea localitatilor. Ca schimburi ma intereseaza doar o doza de neck Seymour Duncan Phat Cat P90 sau un BOSS SD-1 Super Overdrive. Daca aveti alte intrebari sau nelamuriri va rog sa ma contactati. Pedala este cea din acest clip:
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.