www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

VIc

Newcomers
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

47 Excellent

1 Follower

About VIc

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Gibson Les Paul Standard

Recent Profile Visitors

8,047 profile views
 1. Salutare, Vand MXR M77 Custom Badass Modified O.D , pedala se afla intr-o stare foarte buna! Pentru orice fel de intrebare nu ezitati sa ma contactati! Pedala se poate vedea in Sectorul 1 Bucuresti. Toate cele bune!
 2. Salutare, Vand Wah Dunlop Crybaby Classic GCB95 Fasel, pedala se afla intr-o stare excelenta! Pentru orice fel de intrebare nu ezitati sa ma contactati! Pedala se poate vedea in Sectorul 1 Bucuresti. Toate cele bune!
 3. Salutare, Vand o chitara Music Man Cutlass HSS , chitara este intr-o stare foarte buna! Vine insotita de case-ul ei, va astept sa o probati ! este o chitara foarte versatila iar griful ei este foarte comod! Pentru orice fel de intrebari nu ezitati sa ma contactati! Chitara poate fi probata in Bucuresti sectorul 1. Chitara se poate gasi in Europa la Andertons la pretul de 2500 de lire sterline. Calitate garantata! toate cele bune! Urmeaza sa pun si poze cu ea zilele urmatoare !
 4. Salutare, Vand chitara electro-acustica Takamine P5J Pro, starea chitarei este foarte buna, urmeaza sa pun poze cu ea zilele urmatoare, vă aştept să o testați! Preamp ul este pe lampa CTP3, pentru orice intrebare nu ezitati sa ma contactati!
 5. Salutare, Vand o pedala de Fuzz construita de Sorin Dragoi, toate piesele sunt vintage( pedala merge in directia Caesar Diaz-Fuzz Face ( Germaniu/Silicon)- comutabil , nu combinat. Pentru orice intrebari nu ezitati sa ma contactati!
 6. Salutare, as vrea sa cumpar acest Fuzz, daca il are cineva va rog sa imi dati de stire! Multumesc !
 7. Salutare, Vand o pedala de reverb (T Rex Creamer Reverb) , pedala este intr-o stare foarte buna, isi face foarte bine treaba. Pretul este fix, nenegociabil, nu sunt interesat de schimburi. Pentru orice fel de intrebari va rog sa nu ezitati sa ma contactati. Multumesc!
 8. Vand o pedala de Fuzz Wah din 1972 , pedala se afla intr-o stare foarte buna, total functionala, foarte bine ingrijita. Componentele sunt toate originale, nu este absolut nimic schimbat in ea. O piesa de colectie. Acest tip de pedala a fost folosita de formatia Phoenix in anii 70. Am cumparat pedala din Franta, este un model care se gaseste foarte greu. Pentru orice fel de intrebari nu ezitati sa ma contactati. Nu accept schimburi , pretul este fix! Multumesc!
 9. Salutare, Vand un Fuzz interesant ( Silicon/Germanium) de la Mojohand Fx, este o pedala foarte versatila , poate duce si spre od/distortion. Pot fi scoase destul de multe tonuri interesante din ea! Pedala poate merge si in directia Fuzz face. Pretul meu este de 450 de lei fix nenegociabil , nu sunt interesat de schimburi. Pentru intrebari nu ezitati sa ma contactati! Multumesc!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.