VIc

Newcomers
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

33 Excellent

1 Follower

About VIc

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

7,136 profile views
 1. Salut, Vand doua doze Gibson Burstbucker Pro ( Brige+Neck) pretul pentru set este de 450 de lei Separat 280 de lei doza . Multumesc! Preturile sunt fixe, nenegociabile, nu sunt interesat de schimburi!
 2. Salutare, Vand Korg Minilogue Sintetizator Analog(Nou), produsul este nou , este in garantie si este la un super pret. Pentru detalii nu ezitati sa ma intrebati. Multumesc! Pretul este 1900 fix nenegociabil nu sunt interesat de nici un fel de schimb.
 3. Salutare, Vand un Boss SUper CHorus CH 1 , pedala nu cred ca are nevoie de nici o prezentare, functioneaza foarte bine. Pret 200 Ron Pentru orice intrebare nu ezitati sa ma contactati. Multumesc Va rog fara propuneri de schimb
 4. Salutare, Vand Xotic SL Drive Chrome in stare foarte buna la pretul de 490 fix. Multumesc Va rog fara propuneri de schimb. Poate cu un Delay foarte bun si pot sa ofer diferenta!
 5. Oferta 4950 ...valabila o saptamana incepand de acum
 6. Salutare, Vand Fender American Vintage '65 Stratoacaster. Chitara se afla intr-o stare impecabila , urmele de uzura sunt aproape inexistente...a fost cumparata de la Guitar Shop in 2017 si inca mai are garantie.(+factura) Pretul este de 5500 lei fix, nu accept schimburi. Vine echipata cu tot ce vedeti in poze. Pentru specificatii puteti accesa pagina celor de la Guitarshop care i-au facut o prezentare amanuntita in link-ul de mai jos. http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-new-fender-american-vintage-65-stratocaster_p2166.html Multumesc!
 7. VIc

  Probleme cu noul RGC 4.0

  Salutare, Am probleme cu link-ul pe care il las la Feedback...vreau sa dau Feedback si nu prea merge. Multumesc
 8. Salutare Vand pedala Fulltone Gt 500 F.E.T Distortion + Booster/OD , pedala se afla intr-o stare foarte buna, motivul vanzarii upgrade Koch , pretul este de 400 de lei , pentru orice fel de intrebare nu ezitati sa ma contactati! Multumesc !
 9. Salutare, Vand pedala de Fuzz, Wampler Leviathan, se afla intr-o stare exceptionala, din pacate nu am reusit sa ma inteleg cu frecventa de Fuzz, prefer OD sau Dist. Pretul este de 350 de lei . Pentru orice lamurire nu ezitati sa ma contactati, nu sunt interesat de schimburi. Multumesc !
 10. Salut, Vand cheite nefolosite Gibson Deluxe , le-am cumparat pentru o chitara dar din pacate nu s-au potrivit Sunt nefolosite, nu le-am monat . Pentru orice detalii nu ezitati sa ma contactati. Pretul este de 160 de lei. La Thomann costa 230 de lei fara transport. Multumesc! Specs Guitar Machine Head Set Vintage Nickel model Pearloid buttons Screwed Bore diameter: 9.8 mm