www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

VIc

Newcomers
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

VIc last won the day on November 22 2022

VIc had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  N
 • Gear

Recent Profile Visitors

11607 profile views

VIc's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

62

Reputation

 1. Prost nu e ăla care cere, prost e ăla care dă! 🤔
 2. https://m.olx.ro/d/oferta/pedala-chitara-voodoo-labs-micro-vibe-IDgG6OK.html
 3. Salutare, Caut sa cumpar un amplificator Orange OR15 , daca aveti vreo oferta va rog sa imi scrieti in privat. As prefera ca amplificatorul sa nu fie modat , umblat, etc. Multumesc ! Sarbatori minunate!
 4. Pedala este absolut noua , folosita de cateva ori , functioneaza excelent , merge in directia Hendrix lejer. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati. Pretul este fix nenegociabil , nu sunt interesat de schimburi. Toate cele bune!
 5. Pedala este ca noua, foarte putin utilizata. Specificatiile sunt mai jos. Pret nou thomann 955, pretul meu 700 lei, fix , nenegociabil, nu sunt interesat de schimburi. Toate cele bune! Hand-wired Free - wired turret board True bypass Low noise carbon resistors Switchcraft jacks and Carling footswitch New Vox potentiometer
 6. Pedala se afla intr-o stare buna, total functionala ! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati! Pretul este fix nenengociabil, nu sunt interesat de schimburi! Toate cele bune!
 7. Salutare, Vand acest wah din anii 70, perfect functional ! Pedala suna foarte bine , chiar daca are urme estetice de uzura, potentiometrul nu face zgomote nedorite. Are toate componentele originale, nu este modat etc. Pretul este fix nenegociabil, nu sunt interesat de schimburi ! Toate cele bune!
 8. Salut, Vând acest cabinet solid Vox , dotat cu 4 difuzoare de 30W/8 ohm Vox Original speakers> Urmele de uzura nu afecteaza cu nimic calitatea sunetului, este un cabinet cu răspuns foarte prompt , puternic , poate fi transportat destul de ușor fata de alte cabinete din gama 4 x 12 , cantareste 31,2 kg. Cabinetul se află în București in zona Nordului. Prețul este fix, nenegociabil, nu sunt interesat de schimburi, prefer predare personala! Toate cele bune!
 9. Vând pedala de volum Colorsound Swell în stare foarte bună, perfect funcțională, a fost fabricata în UK, probabil anii 80 , este foarte ușoară. Nu sunt interesat de schimburi, preț fix , nenegociabil.
 10. Salut, Vând ProPot Deluxe 100k Potentiometer, este un potențiometru ideal de schimb pentru pedalele de wah , este învelit<vezi foto>și nefolosit. Nu sunt interesat de schimburi, preț fix , nenegociabil. Toate cele bune
 11. Salutare, vând aceste doze în stare excelenta și la un preț foarte bun. Dozele sunt fabricate în state , sunetul lor este foarte curat, prefer ceva mai high gain pentru single coil. Suna excelent pentru clean si crunch. Prețul este 700 de lei fix ,nenegociabil și nu sunt interesat de schimburi. Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ma contactați! Toate cele bune!
 12. Up, un mic sample ! 20220508_220400.mp4
 13. Salutate, Pedala se afla într-o stare de functionare foarte buna, pot-ul funcționează perfect! Urme de uzura normale, alimentare 9V . 2 tipuri de wah, modern/vintage! Carcasă ușoară! Pentru orice detalii nu ezitați sa ma contactați, nu sunt interesat de schimburi, prețul este fix ! Toate cele bune!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.