VIc

Newcomers
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

36 Excellent

1 Follower

About VIc

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

7,239 profile views
 1. Salutare, Vand Procesor VOX Tonelab SE, produsul se afla intr-o stare foarte buna! De ceva timp nu se mai fabrica, merita toti banii! Pentru orice detalii va stau la dispozitie. Vine cu alimentator original+husa ! Multumesc !
 2. Salutare, Vand Dunlop Cry Baby GCB95 Wah MB LTD Metallic Blue Limited Edition. Produsul se afla intr-o stare exceptionala. Pretul este de 350 de lei. Merita! Multumesc! Salutare, Vand Dunlop Cry Baby GCB95 Wah MB LTD Metallic Blue Limited Edition. Produsul se afla intr-o stare exceptionala. Pretul este de 350 de lei. Merita! Multumesc!
 3. Salutare, Vand un Fuzz foarte fain de la Mojo Fx , modelul se numeste 1978 ! Merge foarte fain si pe Single Coil si pe Humbucker! Produsul se afla intr-o stare exceptionala. Singurul schimb pe care il accept + diferenta evident este un Multidrive Empress, acesta fiind si motivul vanzarii. Pentru orice detaliu nu ezitati sa ma contactati. Multumesc!
 4. Salutare, Vand Fender Stratocaster 3 TSB Mexic , chitara se afla intr-o stare ok, funcioneaza cum trebuie, este setata cu corzi 9.46 , actiunea este foarte ok iar griful este foarte comod. Pretul ei este de 1700 de lei . In bridge vine cu o doza YJM Seymour Duncan. Pentru orice fel de intrebari va stau la dispozitie. Schimb doar cu Fender Stratocaster Jimi Hendrix+ diferenta bineinteles ! Merita incercata! Multumesc !
 5. Salut, Vand doua doze Gibson Burstbucker Pro ( Brige+Neck) pretul pentru set este de 450 de lei Separat 280 de lei doza . Multumesc! Preturile sunt fixe, nenegociabile, nu sunt interesat de schimburi!
 6. Salutare, Vand Korg Minilogue Sintetizator Analog(Nou), produsul este nou , este in garantie si este la un super pret. Pentru detalii nu ezitati sa ma intrebati. Multumesc! Pretul este 1900 fix nenegociabil nu sunt interesat de nici un fel de schimb.
 7. Salutare, Vand un Boss SUper CHorus CH 1 , pedala nu cred ca are nevoie de nici o prezentare, functioneaza foarte bine. Pret 200 Ron Pentru orice intrebare nu ezitati sa ma contactati. Multumesc Va rog fara propuneri de schimb
 8. Salutare, Vand Xotic SL Drive Chrome in stare foarte buna la pretul de 490 fix. Multumesc Va rog fara propuneri de schimb. Poate cu un Delay foarte bun si pot sa ofer diferenta!
 9. Oferta 4950 ...valabila o saptamana incepand de acum
 10. Salutare, Vand Fender American Vintage '65 Stratoacaster. Chitara se afla intr-o stare impecabila , urmele de uzura sunt aproape inexistente...a fost cumparata de la Guitar Shop in 2017 si inca mai are garantie.(+factura) Pretul este de 5500 lei fix, nu accept schimburi. Vine echipata cu tot ce vedeti in poze. Pentru specificatii puteti accesa pagina celor de la Guitarshop care i-au facut o prezentare amanuntita in link-ul de mai jos. http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-new-fender-american-vintage-65-stratocaster_p2166.html Multumesc!
 11. VIc

  Probleme cu noul RGC 4.0

  Salutare, Am probleme cu link-ul pe care il las la Feedback...vreau sa dau Feedback si nu prea merge. Multumesc