www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

VIc

Newcomers
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

44 Excellent

1 Follower

About VIc

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Gibson Les Paul Standard

Recent Profile Visitors

7,448 profile views
 1. Salutare, Vand pedala de fuzz, Fuzz Face Dunlop hand painted, pedala vine in cutia ei originala! Se alimenteaza de la baterie de 9V. Pretul ei este de 350 de lei. Pentru orice fel de intrebare nu ezitati sa ma contactati Toate cele bune ~ !
 2. Salutare, Vand Wah Jimi Hendrix JH1D , pedala se afla intr-o stare foarte buna, pretul este de 400 de lei. Are 2 picioruse crapate (pot fi schimbate foarte usor si nu costa mult) , asta ar fi singurul inconvenient! Nu sunt interesat de nici un fel de schimb. Pentru orice intrebare va rog sa nu ezitati sa ma contactati!
 3. Salutare, Vand pedala Univibe intr-o stare foarte buna, suna foarte fain, componente de foarte buna calitate! Pretul pedalei este de 600 de lei, este fix si nu sunt interesat de nici un fel de schimb! Pentru orice intrebari nu ezitati sa ma contactati! toate cele bune!
 4. http://www.gibson.com/Products/Electric-Guitars/2016/USA/Les-Paul-Standard-Mahogany-Top.aspx Pentru detalii va rog accesati link-ul! Corp, gat, capac mahon!
 5. Salutare, Vand Gibson Les Paul Standard, case inclus, acte, pickguard nemontat (asa a venit), cine doreste il poate monta. Uzura tastelor este 0 , chitara se afla intr-o stare exceptionala! Greutatea ei este de aproximativ 4 kg, foarte usor pentru un Les Paul. Anul:2016 ( Full Mahon) Dozele sunt Burstbucker Pro. Pretul este fix, nu sunt interesat de nici un fel de schimb~ Poza atasata este orientativa, chitara arata mult mai bine ! Pentru orice intrebare va stau la dispozitie!
 6. Salutare, Vand pedala Electro-Harmonix Black Finger Compressor, este in stare foarte buna, vine alaturi de alimentatorul original. S-a impacat foarte bine cu chitara mea acustica dar l-am folosit si in setup-ul pentru electrica! Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul Thomann in link-ul de mai sus! Pentru orice intrebare nu ezitati sa ma contactati. La Thomann pretul este in jur de 1000 de lei, eu doresc 490, pretul este fix si nu sunt interesat de schimburi! Multumesc!
 7. Salutare, Vand! "Diamond Counter Point Delay - este un delay cu engine digital si sound analogic bazat pe engine-ul din Memory Lane Jr. Practic foar chipul delay-ului este digital, totul pe langa este facut analogic, inclusiv partea de modulatie, Delay-ul suna foarte bine, are tonul acela cald si care se degradeaza usor de la repetitie la repetitie, iar modulatia este si ea foarte reusita. Stie cam tot ce trebuie, tap tempo cu subdiviziuni, modulatie si sta foarte bine in mix. Este o pedala foarte apreciata printre chitaristii profesionisti din cateva motive: este construita foarte robust, este foarte compacta si ofera un ton foarte bun cu toate facilitatile de care ai nevoie in live. Ofera tonuri de delay analogic, galloping eights, o combinatie de optime u punct blenduita cu patrime, modul ambient este cel care face aceasta pedala speciala, suna extraordinar pentru sounduri ... ambientale, ultimul mode, cel de faux tape este asa cum ii spune si numele este o emulare foarte realista de tape delay. Toate suna extraordinar, canadienii de la Diamond fiind cunoscuti pentru calitatea de top pe care o ofera la toate produsele.. Pedala este impecabila functional si estetic si vine insotita de cutia originala si manual." Descrierea este facuta de user-ul Blackthorn pe aceasta calte tin sa ii multumesc! Astazi costa peste 1400 lei. Eu vreau pe a mea 790 lei. Pretul este fix si nu sunt interesat de nici un schimb."
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.