www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

VIc

Newcomers
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

44 Excellent

1 Follower

About VIc

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Gibson Les Paul Standard

Recent Profile Visitors

7,764 profile views
 1. Salutare, Vand o pedala de reverb (T Rex Creamer Reverb) , pedala este intr-o stare foarte buna, isi face foarte bine treaba. Pretul este fix, nenegociabil, nu sunt interesat de schimburi. Pentru orice fel de intrebari va rog sa nu ezitati sa ma contactati. Multumesc!
 2. Vand o pedala de Fuzz Wah din 1972 , pedala se afla intr-o stare foarte buna, total functionala, foarte bine ingrijita. Componentele sunt toate originale, nu este absolut nimic schimbat in ea. O piesa de colectie. Acest tip de pedala a fost folosita de formatia Phoenix in anii 70. Am cumparat pedala din Franta, este un model care se gaseste foarte greu. Pentru orice fel de intrebari nu ezitati sa ma contactati. Nu accept schimburi , pretul este fix! Multumesc!
 3. Salutare, Vand un Fuzz interesant ( Silicon/Germanium) de la Mojohand Fx, este o pedala foarte versatila , poate duce si spre od/distortion. Pot fi scoase destul de multe tonuri interesante din ea! Pedala poate merge si in directia Fuzz face. Pretul meu este de 450 de lei fix nenegociabil , nu sunt interesat de schimburi. Pentru intrebari nu ezitati sa ma contactati! Multumesc!
 4. Salutare, Vand pedala de wah Vox 847 cu urmatoarele imbunatatiri : 1.led(on/off) albastru 2.potentiometru range 3.potentiometru dunlop nou Hot Potz 4. True bypass 5. piese vintage schimbate de Sorin Dragoi pentru orice fel de intrebare nu ezitati sa ma contactati, multumesc! Pedala se poate testa in Bucuresti. Trimit in tara ! Transportul nu este inclus!
 5. Salut, Vand pedala MI Audio Crunch Box, pedala este ca noua, pretul ei este de 300 de lei fix , nenegociabil, nu sunt interesat de nici un schimb. Multumesc!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.