VIc

Newcomers
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

32 Excellent

1 Follower

About VIc

 • Rank
  Nou Venit
 • Birthday 24/01/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Contact Methods

 • Yahoo
  anthrax15l@yahoo.com

Other Information

 • Nume
  Mihai

Recent Profile Visitors

6,982 profile views
 1. Oferta 4950 ...valabila o saptamana incepand de acum
 2. Salutare, Vand Fender American Vintage '65 Stratoacaster. Chitara se afla intr-o stare impecabila , urmele de uzura sunt aproape inexistente...a fost cumparata de la Guitar Shop in 2017 si inca mai are garantie.(+factura) Pretul este de 5500 lei fix, nu accept schimburi. Vine echipata cu tot ce vedeti in poze. Pentru specificatii puteti accesa pagina celor de la Guitarshop care i-au facut o prezentare amanuntita in link-ul de mai jos. http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-new-fender-american-vintage-65-stratocaster_p2166.html Multumesc!
 3. Probleme cu noul RGC 4.0

  Salutare, Am probleme cu link-ul pe care il las la Feedback...vreau sa dau Feedback si nu prea merge. Multumesc
 4. Salutare Vand pedala Fulltone Gt 500 F.E.T Distortion + Booster/OD , pedala se afla intr-o stare foarte buna, motivul vanzarii upgrade Koch , pretul este de 400 de lei , pentru orice fel de intrebare nu ezitati sa ma contactati! Multumesc !
 5. Salutare, Vand pedala de Fuzz, Wampler Leviathan, se afla intr-o stare exceptionala, din pacate nu am reusit sa ma inteleg cu frecventa de Fuzz, prefer OD sau Dist. Pretul este de 350 de lei . Pentru orice lamurire nu ezitati sa ma contactati, nu sunt interesat de schimburi. Multumesc !
 6. Salut, Vand cheite nefolosite Gibson Deluxe , le-am cumparat pentru o chitara dar din pacate nu s-au potrivit Sunt nefolosite, nu le-am monat . Pentru orice detalii nu ezitati sa ma contactati. Pretul este de 160 de lei. La Thomann costa 230 de lei fara transport. Multumesc! Specs Guitar Machine Head Set Vintage Nickel model Pearloid buttons Screwed Bore diameter: 9.8 mm
 7. Este cumparat de la Thomann , microfonul pleaca Luni la Iaşi.
 8. Salutare, Vand un microfon nou nout SHURE SM57, contine si husa . Pretul este de 350 de lei. Va rog mult fara propuneri de schimb. Multumesc!
 9. Salutare, Vand o pedala BOss CHorus Ce-5 , pedala se afla intr-o stare foarte buna , complet functionala, pretul ei fiind de 250 de lei. Pentru detalii nu ezitati sa ma contactati, Va rog mult fara propuneri de schimburi Multumesc!
 10. Salutare, Vand pedala Boss DS1x , din pacate nu am cutie la ea, era exact ca in magazin.Pretul este de 299 Lei Va rog mult fara propuneri de schimburi, multumesc! Pentru detalii nu ezitati sa ma contactati
 11. Salutare, Vand pedala de overdrive Ibanez Tubescreamer Ts808, pedala functioneaza perfect. Pretul este de 450 de lei. Va rog mult fara propuneri de schimburi, multumesc! Pentru orice fel de lamurire nu ezitati sa ma contactati