www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

VIc

Newcomers
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

51 Excellent

2 Followers

About VIc

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Gibson Les Paul Standard

Recent Profile Visitors

8,280 profile views
 1. Salutare, Vand o pedala mai rara pe meleagurile noastre, este vorba de Reezafratzitz de la Emma effect prima versiune, este o pedala de distorsiune care suna foarte bine, prin plexi ul meu nu m-am inteles cu ea, este medium-high gain. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati! Pretul ei este de 450 de lei fix nenegociabil, pedala a fost cumparata din Danemarca, acolo este si fabricata, toate cele bune!
 2. Salutare, Vand o pedala foarte cunoscuta de chorus, functioneaza stereo, suna foarte fain pentru iubitorii acestui tip de efect! Are 2 mici ding-uri, functioneaza in schimb exceptional! Pedala necestia alimentare de 18 V sau doua baterii de 9 V. Pretul este de 450 de lei fix, nenegociabil! Pentru intrebari nu ezitati sa ma contactati, trimit si in tara prin curier!
 3. Salutare, Vand aceasta pedala clasica de overdrive, nu cred ca are nevoie de nici un fel de prezentare, pentru orice fel de intrebare nu ezitati sa ma contactati! Pretul pedalei este de 500 de lei, fix , nenegociabil, trimit si in tara! toate cele bune!
 4. 680 nou la Mcmusic
 5. Salutare, Vand MXR M77 Custom Badass Modified O.D , pedala se afla intr-o stare foarte buna! Pentru orice fel de intrebare nu ezitati sa ma contactati! Pedala se poate vedea in Sectorul 1 Bucuresti. Toate cele bune!
 6. Salutare, Vand Wah Dunlop Crybaby Classic GCB95 Fasel, pedala se afla intr-o stare excelenta! Pentru orice fel de intrebare nu ezitati sa ma contactati! Pedala se poate vedea in Sectorul 1 Bucuresti. Toate cele bune!
 7. Salutare, Vand o chitara Music Man Cutlass HSS , chitara este intr-o stare foarte buna! Vine insotita de case-ul ei, va astept sa o probati ! este o chitara foarte versatila iar griful ei este foarte comod! Pentru orice fel de intrebari nu ezitati sa ma contactati! Chitara poate fi probata in Bucuresti sectorul 1. Chitara se poate gasi in Europa la Andertons la pretul de 2500 de lire sterline. Calitate garantata! toate cele bune! Urmeaza sa pun si poze cu ea zilele urmatoare !
 8. Salutare, Vand chitara electro-acustica Takamine P5J Pro, starea chitarei este foarte buna, urmeaza sa pun poze cu ea zilele urmatoare, vă aştept să o testați! Preamp ul este pe lampa CTP3, pentru orice intrebare nu ezitati sa ma contactati!
 9. Salutare, Vand o pedala de Fuzz construita de Sorin Dragoi, toate piesele sunt vintage( pedala merge in directia Caesar Diaz-Fuzz Face ( Germaniu/Silicon)- comutabil , nu combinat. Pentru orice intrebari nu ezitati sa ma contactati!
 10. Salutare, as vrea sa cumpar acest Fuzz, daca il are cineva va rog sa imi dati de stire! Multumesc !
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.