VIc

Newcomers
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

37 Excellent

1 Follower

About VIc

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

7,320 profile views
 1. Salutare, Vand pedala Electro-Harmonix Black Finger Compressor, este in stare foarte buna, vine alaturi de alimentatorul original. S-a impacat foarte bine cu chitara mea acustica dar l-am folosit si in setup-ul pentru electrica! Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul Thomann in link-ul de mai sus! Pentru orice intrebare nu ezitati sa ma contactati. La Thomann pretul este in jur de 1000 de lei, eu doresc 490, pretul este fix si nu sunt interesat de schimburi! Multumesc!
 2. Salutare, Vand! "Diamond Counter Point Delay - este un delay cu engine digital si sound analogic bazat pe engine-ul din Memory Lane Jr. Practic foar chipul delay-ului este digital, totul pe langa este facut analogic, inclusiv partea de modulatie, Delay-ul suna foarte bine, are tonul acela cald si care se degradeaza usor de la repetitie la repetitie, iar modulatia este si ea foarte reusita. Stie cam tot ce trebuie, tap tempo cu subdiviziuni, modulatie si sta foarte bine in mix. Este o pedala foarte apreciata printre chitaristii profesionisti din cateva motive: este construita foarte robust, este foarte compacta si ofera un ton foarte bun cu toate facilitatile de care ai nevoie in live. Ofera tonuri de delay analogic, galloping eights, o combinatie de optime u punct blenduita cu patrime, modul ambient este cel care face aceasta pedala speciala, suna extraordinar pentru sounduri ... ambientale, ultimul mode, cel de faux tape este asa cum ii spune si numele este o emulare foarte realista de tape delay. Toate suna extraordinar, canadienii de la Diamond fiind cunoscuti pentru calitatea de top pe care o ofera la toate produsele.. Pedala este impecabila functional si estetic si vine insotita de cutia originala si manual." Descrierea este facuta de user-ul Blackthorn pe aceasta calte tin sa ii multumesc! Astazi costa peste 1400 lei. Eu vreau pe a mea 790 lei. Pretul este fix si nu sunt interesat de nici un schimb."
 3. Salut, Vand pedala Ibanez Tubescreamer Hand Wired, pedala se afla intr-o stare exceptionala! Pretul ei este de 690 de lei ! Asigur transportul in tara! Pedala vine in cutia ei originala! Pentru orice fel de intrebare va rog sa nu ezitati sa ma contactati!
 4. Salut Loris, Vreau sa cumpar eu Univibe-ul , saptamana urmatoare iau salariu pe Vineri, crezi ca poti sa o rezervi>? Multumesc! Cu stima, Mihai
 5. Salutare, Vand Procesor VOX Tonelab SE, produsul se afla intr-o stare foarte buna! De ceva timp nu se mai fabrica, merita toti banii! Pentru orice detalii va stau la dispozitie. Vine cu alimentator original+husa ! Multumesc !
 6. Salutare, Vand Dunlop Cry Baby GCB95 Wah MB LTD Metallic Blue Limited Edition. Produsul se afla intr-o stare exceptionala. Pretul este de 350 de lei. Merita! Multumesc! Salutare, Vand Dunlop Cry Baby GCB95 Wah MB LTD Metallic Blue Limited Edition. Produsul se afla intr-o stare exceptionala. Pretul este de 350 de lei. Merita! Multumesc!
 7. Salutare, Vand un Fuzz foarte fain de la Mojo Fx , modelul se numeste 1978 ! Merge foarte fain si pe Single Coil si pe Humbucker! Produsul se afla intr-o stare exceptionala. Singurul schimb pe care il accept + diferenta evident este un Multidrive Empress, acesta fiind si motivul vanzarii. Pentru orice detaliu nu ezitati sa ma contactati. Multumesc!
 8. Salutare, Vand Fender Stratocaster 3 TSB Mexic , chitara se afla intr-o stare ok, funcioneaza cum trebuie, este setata cu corzi 9.46 , actiunea este foarte ok iar griful este foarte comod. Pretul ei este de 1700 de lei . In bridge vine cu o doza YJM Seymour Duncan. Pentru orice fel de intrebari va stau la dispozitie. Schimb doar cu Fender Stratocaster Jimi Hendrix+ diferenta bineinteles ! Merita incercata! Multumesc !
 9. Salut, Vand doua doze Gibson Burstbucker Pro ( Brige+Neck) pretul pentru set este de 450 de lei Separat 280 de lei doza . Multumesc! Preturile sunt fixe, nenegociabile, nu sunt interesat de schimburi!
 10. Salutare, Vand Korg Minilogue Sintetizator Analog(Nou), produsul este nou , este in garantie si este la un super pret. Pentru detalii nu ezitati sa ma intrebati. Multumesc! Pretul este 1900 fix nenegociabil nu sunt interesat de nici un fel de schimb.
 11. Salutare, Vand un Boss SUper CHorus CH 1 , pedala nu cred ca are nevoie de nici o prezentare, functioneaza foarte bine. Pret 200 Ron Pentru orice intrebare nu ezitati sa ma contactati. Multumesc Va rog fara propuneri de schimb