www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

VIc

Newcomers
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

52 Excellent

1 Follower

About VIc

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Gibson Les Paul Standard

Recent Profile Visitors

9048 profile views
 1. Salut, Vând Boss Fz 5, pedala se află într o stare impecabila, are 3 tipuri de fuzz(Fuzz face, Maestro, Octave fuzz). Prețul este fix! 280 Pedala vine însoțita de cutie. Toate cele bune!
 2. Salut, Acest difuzor este foarte ușor, are mai exact 1,86 kg, sună foarte bine, este nou! 12'' 8 ohm 120w RMS fabricație in USA Pentru orice fel de întrebări legate de difuzor nu ezitați sa ma contactați! Preț 200 de lei fix, nenegociabil, nu sunt interesat de schimburi! Toate cele bune!
 3. Salutare, Vand o pedala mai rara pe meleagurile noastre, este vorba de Reezafratzitz de la Emma effect prima versiune, este o pedala de distorsiune care suna foarte bine, prin plexi ul meu nu m-am inteles cu ea, este medium-high gain. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati! Pretul ei este de 450 de lei fix nenegociabil, pedala a fost cumparata din Danemarca, acolo este si fabricata, toate cele bune!
 4. Salutare, Vand o pedala foarte cunoscuta de chorus, functioneaza stereo, suna foarte fain pentru iubitorii acestui tip de efect! Are 2 mici ding-uri, functioneaza in schimb exceptional! Pedala necestia alimentare de 18 V sau doua baterii de 9 V. Pretul este de 450 de lei fix, nenegociabil! Pentru intrebari nu ezitati sa ma contactati, trimit si in tara prin curier!
 5. Salutare, Vand aceasta pedala clasica de overdrive, nu cred ca are nevoie de nici un fel de prezentare, pentru orice fel de intrebare nu ezitati sa ma contactati! Pretul pedalei este de 500 de lei, fix , nenegociabil, trimit si in tara! toate cele bune!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.