www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Fenderaru

Active Members
 • Content Count

  146
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  95%

Fenderaru last won the day on November 29 2018

Fenderaru had the most liked content!

Community Reputation

412 Excellent

About Fenderaru

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  targoviste

Other Information

 • Band
  GANG BAND
 • Gear
  STRATS,TELE,...GODIN MULTIAC NYLON DUETT....BUDDA SUPERDRIVE AMP..,FENDER 65 DELUXE BLACKFACE(JENSEN)...SR TECHNOLOGY JAM 150 BOUTIQUE ACOUSTIC AMP(MINI PA)..,MAD PROFESSOR SWEET HONEY DRIVE(HAND WIRED),MP BLUE DELAY, SM57,.SI ALTE ACARETURI....

Recent Profile Visitors

21,037 profile views
 1. Legendarul Fender 65 Deluxe Made in USA (seria istorica blackface ca si twin reverb) Difuzor de 12 Jensen ,full lampi (plus lampi separate pt rectifier si reverbul pe arc),direct la prize europene 230, 22w dar are gura in decibeli sa acopere orice toba clasica(ca orice lucru de calitate consuma putini wati pierderi putine pe circuit si randament maxim in decibeli), excelent ampul in zona covers si cel mai bun raport putere in decibeli vis a vis de greutate !!! Impecabil,husa originala,plimbat la cantari numai cu masina personala . Mare ton ,mare amp ,laudat in toate rewiurile !!! Il folosesc in aceasta filmare:
 2. Marshall jcm 600 varianta head full lampi,made in England perfect pt rockul anilor 70,80 prize 230v direct, un amp excelent polivalent,60w,reverb si bucla de efecte. Ampul l-am folosit excelent sezonul acesta la covers !!!
 3. Fenderaru

  vând Telecaster Brad Peisley

  Este o editie aniversara japan ce a costat acum cativa ani 1200,1300e new ; acum acelasi pret il cer pentru varianta mexicana net inferioara . Am fost posesor si de tele Custom Shop de 3 ori mai scumpe si spun ca si asta-i in aceasi liga dar la un buget mult mai decent deci un deal foarte bun pt cine o salta. Made in Japan si upgrade de doze !!!!! 3400 ron !!!
 4. Fenderaru

  vând Gretsch Black Pheonix Brian Setzer

  Accept schimb 1 la 1 cu telecaster/stratocaster custom shop sau american vintage,artist series strat/tele +diferenta cash Chitara costa in 2015 3400e la thomann si este new condition (case original+certificat)
 5. Fenderaru

  vând Martin Jcpa4

  Rgc-ul este in primul rand o comunitate si apoi in subsidiar contine rubrica vanzari-cumparari Ma intereseaza chitara dar evident nu la pret de noua ca-i second ; nu vad de ce ar trebui sa vorbim neaparat in privat atat timp cat se pot oferi informatii utile si altor useri rgc si cam asta ar fi sensul wallului public de postari atata timp cat nu se bat campii si informatile au legatura directa cu vanzarea si respectivul produs....si apropo topul nu-i "adirondack" "Foarte probabil ca fatza sa fie din Adirondack si asta ar face-o si mai speciala. Oricum, la 8000 ron fara negociere ar fi un "best buy"
 6. Fenderaru

  vând Martin Jcpa4

  1800usd new sau 1000,1100used ....ca trece oceanul mai pune un 100,150 in plus si tot nu ajungi la pretul de magazin new ce-l ceri pt un second https://www.gbase.com/gear/martin-jcpa4-
 7. Fenderaru

  vând Komet 60

  Pai daca are infasurare si pt prize europene de ce nu-l treci pe 230 direct ca altfel multi dau inapoi pt 110?
 8. Fenderaru

  vând Telecaster Brad Peisley

  Tele Brad Paisley Made in Japan (cel de astazi este made in Mexic si costa la thoman 1200e) Upgrade cordar babicz si doze custom shop twisted tele (numai upgradeurile sunt 300e lejer,am insa si cordarul original),include un soft case intarit ,chitara este in stare foarte buna ,la fel si tastele ,lemnele au o greutate decenta si sunt rezonante ; mai exista pe piata ebay niste fake-uri chinezesti dupa acest model ce nu au legatura cu aceasta , ATENTIE insa; ca sunet chitara asta-i in liga celor mari dar la un pret rezonabil iar ca look de scena nota 20+++ !!!
 9. Music man Luke3 (ultimul model ce are corpul usor mai mare ca dimensiuni deci si tonul big,roasted neck=chitara asta nu se dezacordeaza neam),culoarea Bodhy Blue si dozele Di Marzio HH (Luke's main guitar cam in toate concertele vad),are insa si pozitiile intermediare splitate din dubla de strat 2 si 4 ce o fac foarte versatila mai ales pt coveristi),radius modern de 12 si griful foarte confortabil -este new condition,include case original si accesorii Pret thomann 2400e Pretul meu 1650e (sau in lei 7800)
 10. Nash S-57 maple,radius 10 si medium jumbo frets,auto lubrificated nut (frictiune minima; chitara asta se incapataneaza a se dezacorda vreodata)reglata si setata impecabil (nu am vazut la fender asa ceva) ,aleasa de mine personal de la magazin din state probata 1 la 1 cu un custom stratocaster fender 56 (cel rosu din imagine) si mi-a placut mai mult Nashul
 11. Vand Gretsch G5445T Double Jet Black Stare excelenta,trimit si colet (detin ambalajul original) In magazin costa 23,24mil Pretul meu fix jumatate ,cash only!!!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.