www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Fenderaru

Active Members
 • Content Count

  146
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Feedback

  95%

Fenderaru last won the day on April 13

Fenderaru had the most liked content!

Community Reputation

456 Excellent

About Fenderaru

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  targoviste

Other Information

 • Band
  GANG BAND
 • Gear
  STRATS,TELE,...GODIN MULTIAC NYLON DUETT....BUDDA SUPERDRIVE AMP..,FENDER 65 DELUXE BLACKFACE(JENSEN)...SR TECHNOLOGY JAM 150 BOUTIQUE ACOUSTIC AMP(MINI PA)..,MAD PROFESSOR SWEET HONEY DRIVE(HAND WIRED),MP BLUE DELAY, SM57,.SI ALTE ACARETURI....

Recent Profile Visitors

21,822 profile views
 1. Mi se pare mie sau vand cam ieftin chitara asta !!! cash only la acest pret
 2. 52 american vintage telecaster LTD korina 2015 (new condition,tastele impecabile) Maple+LTD Korina wood corpul(suna usor mai cald decat un tele ash acesta din urma fiind cam strident pt gustul meu) 1150euro !!!
 3. Fenderaru

  vând [EXPIRAT] Stratocaster Masterbuilt John Cruz

  and upppp ...altii au vandut chitara asta cu foarte multi bani ; pleaca pe ebay dupa o vreme altfel
 4. Fenderaru

  vând [EXPIRAT] Friedman BE-OD Overdrive

  pt soundul marshall hot-rod adica distors adevarat nu am gasit ceva mai bun !!!
 5. Fenderaru

  vând [EXPIRAT] Stratocaster Masterbuilt John Cruz

  exact ala este din linkurile de mai sus ...61 fabricat in 2007 (scrie clar si pe certificat ) ..nici pe acelea nici pe al meu nu scrie LTD (decat pe toc) ci scrie 61 John Cruz (semnatura si seria mica ori a cata chitara este din acel model) ...in linkul ala unde costa 14000e exista si poza spate . LTD nu scrie pe headstock nici pe a mea nici pe cele din linkurile puse de mine mai sus ....pe toate scrie pe certificat 61 Relic John Cruz (mai rar hss si cu S1 switch dar clar ala i modelul din link urile de mai sus) barbarossa ..am marit o poza din cele din link si la fel si la mine: pe certificat scrie simplu 61 John Cruz si doar pe peretele tocului ca si la mine Limited Edition; eu nu am intalnit masterbuilt pe care sa scrie pe headstock spate LTD ci doar semnatura lutierului Si.magazinul asta o prezinta ca LTD desi nici pe certificat nici spate gat nu scrie decat Cruz....lamurit ca acel "degeaba ne trimiti sa ne uitam la altceva"????....stiu exact ce vand !!! ai poze clare in link !!!(postarea veche ..preturile s mai sus acum) https://www.centrochitarre.com/fender-custom-shop-stratocaster-61-limited-edition-heavy-relic-masterbuilt-john-cruz-3-color-sunburst.html cu leii mai greu :))))) 6200euro !!! in poze cele din link...trage cu ochii la certificat (61 fix ca al meu )
 6. Fenderaru

  vând [EXPIRAT] Stratocaster Masterbuilt John Cruz

  Sa am de unde sa mai las :))))))) tot ce este John Cruz si mai rar cum este asta preturile au explodat pe ebay ....de ce crezi ca exagerez cand altii cer si chiar au vandut fix acelasi model cu mai mult ?!!!! ....mai am.un Todd Krause si invit pe oricine sa le probeze 1 la 1 ....este peste Cruzul uite aici niste exemple : https://reverb.com/item/5126529-fender-john-cruz-limited-edition-61-john-cruz-strat-3-tone-sunbearst https://reverb.com/item/7351158-fender-custom-shop-61-relic-lte-john-cruz-masterbuilt-2007-3-tone-sunburst https://m.mercatinomusicale.com/mm/a_fender-custom-shop-61-relic-lte-john-cruz-masterbuilt-prs-suhr-gibson_id5448033.html
 7. John Cruz Masterbuilt (cel mai cautat masterbuit lutier de la fender ,cele mai bune lemne de la fender ....pe langa asta chiar si un CS obisnuit suna a strat mexican) lemne usoare si foarte rezonante (light alder+quarter sawn maple(cel mai rezistent) -dark rosewood De fabrica facuta HSS cu S1 switch (bridgeul se poate face si single dar evident H) Desi chitara este 2007 tastele sunt impecabile(jumbo frets,radius modern plus acces trus rod-tija grif la vedere) pret: 6200euro !!! (chitara asta se vinde cu sume astronomice pe ebay gen 8000,9000usd pana la 14,15000 !!!
 8. Fenderaru

  vând Friedman Cali (modern strat )

  am dat in ultima vreme lp,sg,music man ...chitare foarte faine si totusi cea mai interesanta chitara a mea sta nevanduta !!!
 9. Fenderaru

  vând [EXPIRAT] Gibson SG Custom Shop V.O.S

  sold...merci RGC
 10. Fenderaru

  vând [EXPIRAT] Gibson SG Custom Shop V.O.S

  2400e !!! (3800 pa thomann)
 11. gizassss :))) 5500ron cash only !!!
 12. Fenderaru

  vând Friedman Cali (modern strat )

  pfffff....daca ar fi stiut lumea ce chitara-i asta !!! lemnele calitativ sunt undeva intre fender custom shop si masterbuilt iar executia "plek machine" (altii duc chitarele de noi la setup-ul perfect plek disponibil si la thomann intre 200-400e) ....tregi de coarda nu zbarnaie nu ineaca etc.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.