www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

liviusnop

Veteran
  • Posts

    221
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    Against Me Romania
  • Gear
    Gretsch electromatic Projet
    Fender SuperChamp XD

Recent Profile Visitors

9400 profile views

liviusnop's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

43

Reputation

  1. Pret: 1500 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0726484414 Accept schimburi: Nu accept schimburi Gretsch Electromatic Pro Jet G5235 125th Anniversary - modelul fabricat in 2008(cumparat in 2009 de la Guitarshop) Are specificatii diferite fata de modelul actual: chambered mahogany body si maple top vs basswood body, minihumbuckers vs normal humbuckers, grif de mahon vs grif maple. Full Specs: Arched Laminated Maple Top Finished in Black Chambered Mahogany Body w/ Walnut Stained Back and Sides Set Mahogany Neck 24.6" Scale 12" Radius Rosewood Fretboard Gretsch Mini Humbuckers Anchored Adjusto-Matic Bridge Gretsch G-Cutout Tailpiece "Thumbnail" Inlays Bound Body and Fretboard Controls: Master Volume Master Tone 3 Position Pickup Selector Chitara este in stare foarte buna, cu urme normale de folosinta! Ca sa va faceti o idee de model arata ca aceasta : http://guitarvillage.uk.com/admin/pages/upload/Semis/Gretsch/projetblackht_m.jpg Incerc diseara sa uploadez cateva poze mai detaliate. O vand pentru ca mi-am cumparat o alta chitara si aceasta sta nefolosita. Vine cu husa!
  2. A lucrat la Guitarshop, nu? Cand am intrat in magazin canta ceva foarte fain si ma uitam cu ochi de catelus la Goldtop-ul lui. A venit alt client si mi-a oferit chitara sa cant ceva pana se intoarce. Pentru un pusti la 16 ani a fost destul de tare Condoleante.
  3. tine-ma sa nu vand masina alor mei =)) superba chitara
  4. esti sigura ca nu vrei un schimb cu Pod HD300 ?
  5. Arata foarte bine, dar as sugera ceva. Partea groasa a curelei care merge in spate si se termina brusc poate ar arata mai bine daca ar avea un "fade out" catre partea subtire. Am atasat o poza. In rest mi se pare ok, si pretul si faptul ca ai mai multe gauri de ajustare ! Mult succes
  6. http://forums.rgc.ro...page__hl__kb300 700 lei. PM te rog sau 0726 484 414
  7. Eu am luat de pe Magazinul de muzica ala din ploiesti. http://www.magazinuldemuzica.ro/Capace-de-Doza-_-c732.html
  8. Din ax5G deja poti sa iesi in casti, amplificator, boxe de calculator, mixer ce vrei tu ... asa ca Amplugul nu si-ar avea rostul mai ales ca are un singur preset sa zic asa ... Daca vrei sa iti raspund strict la intrebare iti iei MS4 si Ax5G, daca nu, pui banii la un loc si iei un singur procesor un pic mai rasarit.
  9. Nu stiu sa iti spun sigur ca nu se strica nimic dar iti spun sigur ca o sa se auda o mare varza. E ca si cand ai praji un ou intr-o tigaie care sta intr-o tigaie.
  10. este foarte incomod dar e pana te obisnuiesti si in plus e cam singura solutie :/
  11. La neck pare o diferenta dr-100 e glued si aj-100 e glued-set. Mergi si probeaza-le, sunt sigur ca e o diferenta de sunet dar ca si calitate sunt sigur ca sunt ok ambele.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.