www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sk8raven

Active Members
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    -
  • Gear
    Stagg A2006-BLS (Replica Ovation)
    Oscar Schmidt OX10WH (by Washburn)
    Ibanez GSR105EX (5 string bass)

    Marshall MG10
    Orange Crush Bass 25
    Zoom G2.1U

Recent Profile Visitors

4087 profile views

sk8raven's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

13

Reputation

  1. @vektor Eu cumpar. Alex mi-a dat up pentru ca e baiat de treaba si pt ca stie de cand caut chitara
  2. Salut. Caut si eu de ceva vreme un Epiphone Flying V modelul din '67. Cam asa se prezinta chitara: Ma intereseaza in special sa fie modelul '67, nu vreau Korina. Astept oferte.
  3. Albumul asta a ajuns sa fie terapie pentru mine. Cel putin, in ultimul an de facultate, pentru un somn scurt si odihnitor, dau play la A Sonic Journey, imi pun castile, and I get transported into a meditative mindset that somehow gets me fresh. So thanks
  4. This thing is still rockin' well into November!! Nu am decât cuvinte de laudă pentru albumul tău. Îl ascult așa cum numai Atoma - Skylight am mai ascultat (pe repeat, tot albumul de la un capăt la celălalt). Am vrut sa downloadez mp3-urile, dar din câte văd, nu mai e valabil link-ul postat. What do? Concluzie: în chestii dinastea se vede la cine e vorba doar de hobby și skill și la cine e vorba de talent. You are an awesome musician!
  5. Up - deschis la oferte de schimb si negocieri (m-ar interesa un Amplug Bass sau o pereche de casti comparabile la pret)
  6. Salut, m-ar interesa bass-ul, dar peste o luna, la salariu
  7. Eu am folosit un Zoom G2.1u ca si interfata audio, iar cele mai bune rezultate le obtii prin USB. Pentru mine latenta era insesizabila. Asa ca fa bine si cumpara-ti un cablu USB pentru ea (cablu de imprimanta, gasesti la orice magazin de electronice: http://www.altex.ro/cablu-usb-2-0-imprimanta-belkin-f3u154cp0-9m ).
  8. Trebuie sa mentionez ca am laptop, deci mi-ar trebui si un set de boxe decente pe langa o interfata audio. Ma mai gandeam la un JamVox, dar nu am vazut prea multe pareri pe net despre el.
  9. Salutare! Momentan folosesc un Marshall MG10 care e cam prea zgomotos pentru mine (chitarist de dormitor). Desigur, am optiunea de a purta casti, dar nu pot obtine un sunet satisfacator fara un volum care pe termen lung o sa-mi distruga urechile. Asa ca as vrea sa scap de combo si sa folosesc eventual PC-ul si un procesor de efecte. Aveti ceva sugestii pentru o configuratie de calitate medie? Nu ma intereseaza sa fie neaparat noi din magazin, iar ca pret, sunt dispus sa investesc cam 500 - 700 RON.
  10. sk8raven

    Muzica Bass

    Wow!! Thanks a lot u guys!! Goldmine!
  11. sk8raven

    Muzica Bass

    Salut! Vreau sã fac un playlist ceva mai ambiental-ish cu melodii (jazz, funk, blues etc, de preferat instrumental, dar nu-i musai) în care chitara bass sã fie dominantã. Ceva de genul ãsta caut: http://www.youtube.com/watch?v=POgkgyWdzh4?autoplay=1 Help is much appreciated. Cheers!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.