www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sk8raven

Active Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

12 Good

About sk8raven

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Stagg A2006-BLS (Replica Ovation)
  Oscar Schmidt OX10WH (by Washburn)
  Ibanez GSR105EX (5 string bass)

  Marshall MG10

Recent Profile Visitors

2,938 profile views
 1. sk8raven

  cumpăr Epiphone '67 Flying V

  @vektor Eu cumpar. Alex mi-a dat up pentru ca e baiat de treaba si pt ca stie de cand caut chitara
 2. Salut. Caut si eu de ceva vreme un Epiphone Flying V modelul din '67. Cam asa se prezinta chitara: Ma intereseaza in special sa fie modelul '67, nu vreau Korina. Astept oferte.
 3. sk8raven

  "a Sonic Journey" By <Mike_Kidlazy>

  Albumul asta a ajuns sa fie terapie pentru mine. Cel putin, in ultimul an de facultate, pentru un somn scurt si odihnitor, dau play la A Sonic Journey, imi pun castile, and I get transported into a meditative mindset that somehow gets me fresh. So thanks
 4. Pe mine m-ar interesa corpul acela crapat de strat. Daca cumpara cineva pachetul, sa-mi spuna si mie cat ar vrea pe corpul crapat.
 5. sk8raven

  "a Sonic Journey" By <Mike_Kidlazy>

  This thing is still rockin' well into November!! Nu am decât cuvinte de laudă pentru albumul tău. Îl ascult așa cum numai Atoma - Skylight am mai ascultat (pe repeat, tot albumul de la un capăt la celălalt). Am vrut sa downloadez mp3-urile, dar din câte văd, nu mai e valabil link-ul postat. What do? Concluzie: în chestii dinastea se vede la cine e vorba doar de hobby și skill și la cine e vorba de talent. You are an awesome musician!
 6. Pret: ~120 RON Localitate: Iasi Contact: PM sau reply la topic Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar VOX Amplug BASS
 7. sk8raven

  vând Doza Dean Dmt Designed Neck

  Up - deschis la oferte de schimb si negocieri (m-ar interesa un Amplug Bass sau o pereche de casti comparabile la pret)
 8. sk8raven

  vând Warwick Rockbass Streamer Std 4 Corzi

  Salut, m-ar interesa bass-ul, dar peste o luna, la salariu
 9. Pret: max 500 RON Localitate: Iasi Contact: Aici sau mesaj privat Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar o chitara acustica pentru un prieten incepator. Caut ceva decent, cred ca la 500 de lei se poate. Proba inainte de cumparare e must have, de asta e de preferat sa cumpar din Iasi sau macar din apropierea Iasiului. Astept oferte
 10. sk8raven

  Solutii Configuratie Echipament

  Subtil, n-am ce zice )
 11. sk8raven

  Solutii Configuratie Echipament

  Eu am folosit un Zoom G2.1u ca si interfata audio, iar cele mai bune rezultate le obtii prin USB. Pentru mine latenta era insesizabila. Asa ca fa bine si cumpara-ti un cablu USB pentru ea (cablu de imprimanta, gasesti la orice magazin de electronice: http://www.altex.ro/cablu-usb-2-0-imprimanta-belkin-f3u154cp0-9m ).
 12. sk8raven

  Solutii Configuratie Echipament

  Trebuie sa mentionez ca am laptop, deci mi-ar trebui si un set de boxe decente pe langa o interfata audio. Ma mai gandeam la un JamVox, dar nu am vazut prea multe pareri pe net despre el.
 13. sk8raven

  vând Doza Dean Dmt Designed Neck

  UP
 14. Salutare! Momentan folosesc un Marshall MG10 care e cam prea zgomotos pentru mine (chitarist de dormitor). Desigur, am optiunea de a purta casti, dar nu pot obtine un sunet satisfacator fara un volum care pe termen lung o sa-mi distruga urechile. Asa ca as vrea sa scap de combo si sa folosesc eventual PC-ul si un procesor de efecte. Aveti ceva sugestii pentru o configuratie de calitate medie? Nu ma intereseaza sa fie neaparat noi din magazin, iar ca pret, sunt dispus sa investesc cam 500 - 700 RON.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.