www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sk8raven

Active Members
 • Posts

  51
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  -
 • Gear
  Stagg A2006-BLS (Replica Ovation)
  Oscar Schmidt OX10WH (by Washburn)
  Ibanez GSR105EX (5 string bass)

  Marshall MG10
  Orange Crush Bass 25
  Zoom G2.1U

Recent Profile Visitors

3583 profile views

sk8raven's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

 1. @vektor Eu cumpar. Alex mi-a dat up pentru ca e baiat de treaba si pt ca stie de cand caut chitara
 2. Salut. Caut si eu de ceva vreme un Epiphone Flying V modelul din '67. Cam asa se prezinta chitara: Ma intereseaza in special sa fie modelul '67, nu vreau Korina. Astept oferte.
 3. Albumul asta a ajuns sa fie terapie pentru mine. Cel putin, in ultimul an de facultate, pentru un somn scurt si odihnitor, dau play la A Sonic Journey, imi pun castile, and I get transported into a meditative mindset that somehow gets me fresh. So thanks
 4. Pe mine m-ar interesa corpul acela crapat de strat. Daca cumpara cineva pachetul, sa-mi spuna si mie cat ar vrea pe corpul crapat.
 5. This thing is still rockin' well into November!! Nu am decât cuvinte de laudă pentru albumul tău. Îl ascult așa cum numai Atoma - Skylight am mai ascultat (pe repeat, tot albumul de la un capăt la celălalt). Am vrut sa downloadez mp3-urile, dar din câte văd, nu mai e valabil link-ul postat. What do? Concluzie: în chestii dinastea se vede la cine e vorba doar de hobby și skill și la cine e vorba de talent. You are an awesome musician!
 6. Pret: ~120 RON Localitate: Iasi Contact: PM sau reply la topic Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar VOX Amplug BASS
 7. Up - deschis la oferte de schimb si negocieri (m-ar interesa un Amplug Bass sau o pereche de casti comparabile la pret)
 8. Salut, m-ar interesa bass-ul, dar peste o luna, la salariu
 9. Pret: max 500 RON Localitate: Iasi Contact: Aici sau mesaj privat Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar o chitara acustica pentru un prieten incepator. Caut ceva decent, cred ca la 500 de lei se poate. Proba inainte de cumparare e must have, de asta e de preferat sa cumpar din Iasi sau macar din apropierea Iasiului. Astept oferte
 10. Eu am folosit un Zoom G2.1u ca si interfata audio, iar cele mai bune rezultate le obtii prin USB. Pentru mine latenta era insesizabila. Asa ca fa bine si cumpara-ti un cablu USB pentru ea (cablu de imprimanta, gasesti la orice magazin de electronice: http://www.altex.ro/cablu-usb-2-0-imprimanta-belkin-f3u154cp0-9m ).
 11. Trebuie sa mentionez ca am laptop, deci mi-ar trebui si un set de boxe decente pe langa o interfata audio. Ma mai gandeam la un JamVox, dar nu am vazut prea multe pareri pe net despre el.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.