www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

guitarmaniak

Active Members
 • Posts

  59
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Avalanche Street
 • Gear
  Fender Tele MIM
  Gibson Flying V B-2
  Marshall DSL 20
  Orange PPC 4x12

Recent Profile Visitors

6144 profile views

guitarmaniak's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

5

Reputation

 1. Vă mulțumesc tuturor care ați contribuit! Acum am o imagine mai clară Baftă!
 2. Salut! După cum menționeaza și titlul, caut să achiziționez unul dintre cele două headuri de la Orange (Th 30 sau OR 15H). Am văzut ca Th-uri au tot fost la vânzare în ultimele luni, deci dacă e careva nemulțumit de o unitate aș fi bucuros să-l scap de povară cât mai repede. Have a nice one!
 3. Salutare! De câteva săptămâni dau târcoale zi și noapte unui head ce-mi face cu ochiul de câțiva ani, însă pe care nu am reușit să pun mână încă. După cum reiese din titlul topic-ului, este vorba de o stație găsită pe site-ul Reverb, mai exact în Olanda. Daca va fi să fie, asta va fi prima achiziție de pe mai sus numitul website. Ce vreau eu de la voi e sa mă lămuriți în privința a două aspecte, dacă binevoiți. 1. Tranzacțiile sunt sigure prin platforma lor? Am văzut că se oferă două opțiuni - Debit Card, respectiv Pay Pal. 2. Fiind vorba de Olanda, deci o țară membră UE, ar trebui să mă aștept și la alte costuri pe lângă cele de transport și estimate în anunț? Mersi fain!
 4. Salut! Aşa cum menționează titlul m-ar interesa să schimb DSL-ul cu un Orange TH 30. În cazul în care există doritori contactați-mă şi stabilim restul detaliilor.
 5. Salutare! Vând stativul On Stage GS7361. Mai multe detalii în link-ul de mai jos. Link: https://www.mcmusic.ro/stative-si-scaune-chitara/onstage-gs7361-stativ-chitara-tip-rack.html
 6. Salut, am un amic care doreste cateva sugestii de lutieri din Timisoara pentru a remedia o crapatura de undeva din zona headstock-ului. Mersi!
 7. Pret: 190 RON - negociabil Localitate: Bucuresti Contact: 0768821148 Link producator: Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Salutare! Vand placa de sunet Miditech Guitarface II luat de pe Thomann in mai 2016. A fost folosita de 4-5 ori pentru a inregistra niste coveruri pe care le-am pus pe Youtube(la cerere, pot trimite linkurile pentru cei ce vor sa auda calitatea la care inregistreaza). Din punctul meu de vedere, placa isi face treaba destul de bine si este potrivita pentru cei ce vor sa inregistreze coveruri si, de ce nu, pentru a exersa sau experimenta cu diverse softuri de simulare, latenta fiind insesizabila. Eu ma declar multumit de ea, dar ma vad nevoit sa ma despart de ea pentru a face upgrade la pedalboard. Schimb doar cu Crybaby gcb 95 Trimit in tara prin curier -Miditech Guitarface II Class Compliant USB Audio Interface - 16bit/48kHz resolution line stereo interface -2x Hi-Z instrument preamps -thomann 2x mic preamps with 48V phantom power -signal and peak indicator LEDs -adjustable stereo line output -full duplex with compatible recording software, USB powered -includes Magix Samplitude SE and IK Multimedia Amplitube 3 Free
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.