www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vektor

Administrator
 • Content Count

  3983
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11
 • Feedback

  100%

vektor last won the day on February 24

vektor had the most liked content!

Community Reputation

1664 Excellent

About vektor

 • Rank
  Metal Methuselah

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  H3T
 • Gear
  Jackson SLSMG.
  H&K Tubemeister 18 + 2x12 Eminence Tonkers + Mesa EV Black Shadow.
  Mesa V-Twin. Zoom TM-01. Digitech Death Metal. ZOOM PD-01. BOSS ML-01. Vox V8. Vox S6.

Recent Profile Visitors

22040 profile views
 1. @parocockNu mai poti primi mesaje, probabil ai inbox plin. In caz ca ai vreun client interesat de setupul cu Egnater dar nu vrea 2 ampuri la fel, si daca va convine amandurora, ofer un HK Tubemeister 18 vs unul din cele 2 heads (+/- diferenta).
 2. Aww sad, arata mai bine pe negru ala "transparent" On the other hand, si asta a inceput viata in acelasi fel :
 3. Singurul Marshall care imi place Good Luck.
 4. Nice but ... crezi ca scapi doar cu poze ?
 5. vektor

  vând Cateva Doze

  Nu mai gasesc doza fara fir. Preturile raman aceleasi.
 6. Exact ca titlul, Hughes & Kettenr Tubeman MK2 de vanzare. Adaptor 110V. Fara schimburi. Sound sample video de pe 'net :
 7. O pereche de difuzoare Eminence The Tonker, varianta Redcoat, 16 ohm, 150w. Folosite intr-un 2x12 cu un amp de 15w, stare perfecta (e doar praf) 350 fiecare, 600 ambele. Pentru schimb ma intereseaza (in ordinea preferintelor) un cabinet 1x15 sau 4x10, sau un amp de bass ( de ex. fender rumble) 15", sau un telecaster rezonabil, sau un bedroom amp (blackstar fly bt stereo pack, katana mini, katana air, aline6 amplifi, yamaha thr 2, etc). In cazul schimbului pot adauga si un cabinet 90's Mesa Boogie halfback (open) cu EVM12L si/sau o pedala EXH MicroSynth (+/- diferenta unde e cazul) Cabul Mesa nu este de vanzare in afara schimbului
 8. Cool. Cel mai comun lemn pentru chitara, stejarul rosu. Exact ce stie un chitarist "standard" ca e "lemn de chitara". ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tu realizezi ca si asta e un minus, right ? --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nu mai raspunzi, dispare singur topicul.
 9. @elbus cui vrei sa o vinzi ? Cine e taget audience-ul tau ? Pentru un chitarist "standard" nu are nici o valoare, pentru ca, indiferent de cum suna, arata ca o matura uzata. Tastele par strambe, e murdara, balega aia de aluminiu solid din mijoc (si toata piscina scobita in lemn pe care o implica) nu are nici o valoare, arata incomoda si greu de utilizat, headstockul e desenat aiurea si pare incomod de acordat si schimbat corzi, o singura doza si bridge non-standard... Deci, cui vrei sa o vinzi ? Daca vrei sa o vinzi unui artist pentru valoarea estetica industrial-brutalista, poate incearca un site de licitatii de arta ? O evaluare "chitaristica" *IN MY OPINION* = eu nu as plati pentru asa ceva. Poate sa o atarne cineva pe perete, cum a spus @FiveseveN mai sus. Dar unde mai exista baruri "de ruoacheri" ?
 10. vektor

  Doze

  Nu ne spui si ce ai facut ? In afara de ce se vede (doze, tastiera) ?
 11. Good choice. Ridicol de mult mai bun decat ampul din pachet. Plus, are efecte si "tonuri" cu care un incepator isi poate forma o parere despre ce ii place si ce nu. Nu e switchul. Switchul e imposibil sa "produca" zgomot. Probabil trebuie verificat wiring-ul (verificat/refacut circuitul de masa, poate ecranat). Dar e normal ca dozele single coil sa fie mai zgomotoase.
 12. Bonus: Amplificatoarele din pachetele "pentru incepatori" sunt mai proaste si decat cele mai ieftine amplificatoare vandute separat.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.