www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ted

Newcomers
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

ted last won the day on August 7 2021

ted had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  sfantu gheorghe

Other Information

 • Band
  Black Betty, White Betty
 • Gear
  I'm all right now.

Recent Profile Visitors

9245 profile views

ted's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done

Recent Badges

103

Reputation

 1. Vând pedalboard Palmer 60, stare bună. Cumpărătorul plăteşte transportul. Vreau să cumpăr o pedală mai specială, deci vând mai multe. https://www.thomann.de/ro/palmer_mi_pedalbay_60.htm Prețul meu 250 lei.
 2. Vând Chase tone / 68 red velvet fuzz, stare bună, ca nou. Cumpărătorul plăteşte transportul. Vreau să cumpăr o pedală mai specială, deci vând mai multe. https://reverb.com/item/61207634-chase-tone-68-red-velvet-fuzz Prețul meu 700 lei.
 3. Vând Mooer pure booster, stare bună. Cumpărătorul plăteşte transportul. Vreau să cumpăr o pedală mai specială, deci vând mai multe. https://www.thomann.de/ro/mooer_pure_boost.htm Prețul meu 150 lei.
 4. Vând drive One Control Baby Blue, stare bună, ca nou. Cumpărătorul plăteşte transportul. Vreau să cumpăr o pedală mai specială, deci vând mai multe. https://www.muziker.ro/one-control-baby-blue-overdrive?gclid=Cj0KCQjwteOaBhDuARIsADBqReh-Bifpf44S0wjRR8VgW48rD0HYEPSFOqNMokqHBu9KSY2Nfpzi9jwaAmTXEALw_wcB Prețul meu: 450 lei
 5. Vând Empress Buffer +, stare bună, ca nou. Cumpărătorul plăteşte transportul. Vreau să cumpăr o pedală mai specială, deci vând mai multe. https://www.thomann.de/ro/empress_effects_buffer.htm Prețul meu 550 lei.
 6. La bump, din greşeală am marcat topicul ca expirat: deci revine. Am cumpărat-o recent (acum 4 săptămâni), am montat pedăli pe ea... Vroiam să mai vând din pedăli, şi să trec la un board mai micuț, dar mi-am dat seama că nu pot renunța la pedăluțele mele, deci am trecut înapoi la format mai mare. Stă nefolosită. 240 lei, cumpărătorul plăteşte transport (trimit în cutia lui de carton)
 7. Am cumpărat-o recent (acum 4 săptămâni), am montat pedăli pe ea... Vroiam să mai vând din pedăli, şi să trec la un board mai micuț, dar mi-am dat seama că nu pot renunța la pedăluțele mele, deci am trecut înapoi la format mai mare. Stă nefolosită. 250 lei, cumpărătorul plăteşte transport (trimit în cutia lui de carton)
 8. Am luat-o recent într-un schimb mai complex :-))) am probat-o cu formația, sună demențial, dar cânt pe ea, ca pe electrică... nu are sens :-))) Rămân la electricăreală, deci se vinde, sau se schimbă cu sg, strat, tele, hollow... veniți cu idei Aveți aici descriere faină, şi poze şi mai faine.
 9. Vând sau schimb doze Arlo 1959 Paf, cu săculețul specific, cartea de vizită semnată de Virgil (cu care a venit). Este varianta open coil, black. https://www.tonespecific.com/collections/virgil-arlo-pickups-collection Preț 1500 euro, Mă interesează şi schimburi
 10. S-a dat. Se poate închide. Mersi!
 11. asta este, aici aveti si poze. vine cu cutia originala, acte samd. ma intereseaza si schimburi - nu e chiar asa de rau procesorul 🙂 am avut recent si Kemper power head, dar nici ala nu mi-a placut, cred ca este problema cu mine, cine-l butoneaza, poate obtine tonuri decente. hai sus cu oferte
 12. A ajuns la mine astăzi, în urma unui schimb. Este în cutie, am luat-o ca s-o vând... sau schimb. Eu mă dau pe analog. Am probat, totul ok/rămân la analog :-))))) Preț: 2100 lei
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.