www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ted

Newcomers
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

ted last won the day on July 19

ted had the most liked content!

Community Reputation

92 Excellent

About ted

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  sfantu gheorghe

Other Information

 • Band
  Black Betty, White Betty
 • Gear
  I'm all right now.

Recent Profile Visitors

7505 profile views
 1. Mai mulţi au cerut poze. Iată:
 2. În urma unui schimb a ajuns la mine, eu folosind pedăli, nu am ce face cu el. Este foarte practic la exersare acasă, avînd și looper încorporat, dar am nevoie de bani, deci tre să se ducă. Poze pun zilele astea. Are husă Roland dedicat.
 3. Vând Godin Solidac cu husă originală. Este perfectă, dar am pus ochii pe altceva, și-mi trebuie bănuțul (din păcate nu toată lumea este adeptul schimbului :-)))) ). Aici aveți toate detaliile: https://forums.rgc.ro/topic/136022-expirat-godin-solidac/
 4. Dau la pachet o chitară Godin Solidac (burst) cu husa Godin + o pedală gt100 cu husa Roland dedicată + un amp Brunetti 20w (eventual pot include în pachet şi un vibe bearfoot mint gree + un mesa Vtwin 2) şi doresc în schimb O chitară mai răsărită (preferabil strat), sau amp Fender, ori Mesa. Nu trimit cu curier... ne vedem, testăm, schimbãm. Rock and roll!
 5. pentru moment se retrage. chităruța și-a găsit rostul și rolul într-un proiect nou :-)
 6. Schimb Washburn usa custom shop N5 cu altă chitară sau amp. Aștept oferte. POze curând. link: a mea este varianta neagră, cu pickguard silver.
 7. Se poate inchide! Ampul are un nou proprietar. Sa l stapaneasca sanatos.
 8. S a vandut ce vroiam sa cumpar, iar ampul este prea bun sa vand aiurea, deci revine la 3100 pret fix.
 9. Vand un combo - ca nou - folosit foarte putin Egnater Rebel 3o, cu un sunet foarte fain, cu husa captusita. Schimb numai cu amp Fender, sau chitari, efecte mai rasarite. este cel de aici> https://forums.rgc.ro/topic/118851-expirat-egnater-rebel-30/?tab=comments#comment-976482 aici aveti si poze, de atunci nu a fost folosit numai oczional (din pacate: anual 2,3 ori), nu a fost transportat, cu un singur cuvant grijasaavutdeel :-)
 10. Se poate inchide: ampul s a dus la un prieten.
 11. Schimb un Mesa Express 5:25 ajuns la mine datrorita unui schimb mai complex (pentru a adauga la valoare :-)) nu l folosesc, momentan sta in casa si ar fi pacat de amp, sa stea nefolosit... in schimb ma intereseaza chitari (nu de metale) gen hollowbody, Gretsch, tele, strat mai rasarit, SG, LP, si vedem noi la schimburi, oferte mai interesante pot sa mai adaug si chitari gen nashguitar S57, fender mustang din 1975 all original p.s. - ma intereseaza si ampuri dar mai bluesy stuff, gen Orange, Fender
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.