www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Marian90

Newcomers
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

13 Good

About Marian90

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  bucuresti

Recent Profile Visitors

7553 profile views
 1. Salut, sunt si pe grupul acela si nu am gasit nimic pana acum. Mersi de sugestie.
 2. Salut, eu caut sa experimentez mai sound-uri.Mersi oricum:)
 3. Pretul oferit de mine este orientativ asa ca va aspept cu pretul vostru.
 4. Fac schimburi cu difuzor Celestion Creamback 65 G12M made in England
 5. Salutare, Caut sa cumpar un difuzor creamback 65 in stare buna. Aștept oferte!
 6. Salutare, Caut sa cumpar o bucata de lemn de arin groasa de 2-2.5cm cu lungimea de 9-10cm si ci latimea de 8-9cm. Mulțumesc in avans!
 7. Este o pedala de foarte utila pentru cei care au nevoie de un ton de chitara acustica pe o chitara electrica. Pedala este in stare foarte buna atat estetica cat si functionala. Pretul la thomann este aproximativ 600 de lei, eu vreau pe a mea 400 fix. O vand pentru ca nu o folosesc.
 8. Capodastrele au fost cumparate pentru chitarele mele, dar nu am apucat sa le folosesc. Capodastrele sunt foarte calitative.Am doar 3 buc, Pretul in magazinele de profil este 55 de lei, eu vreau 35 de lei fix per bucata.
 9. Produsul este nou, a fost cumparat pentru un proiect care nu s-a materializat.Le vand pentru ca aduna praf.Pretul in magazin este undeva la 45 lei eu vreau 25 lei fix.
 10. Sunt noi, le-am cumparat pentru chitara mea dar nu se potrivesc cu desing-ul chitarei. Am doar trei bucati de culori diferite Pretul in magazinele de profil este de 50 de lei, eu vreau 25 de lei pe bucata.
 11. Chitara este una dintre cele mai bune si versatile chitare pe care am pus mana in acest buget. Spre deosebire de modelul actual aceasta vine mai bine dotata cu cheite autoblocante si corpul facut din doua bucati de lemn( modelul actual este din 5 bucati de lemn) cu finisaj satin. Dealungul timpului chitara a obtinut urmatoarele upgrade-uri : Doza birdge Seymour Duncan SH2 splitabil din potentiometrul de ton Dozele middle si neck sunt de pe un Fender American Standard Delta tone Chitara este prevazuta cu un switch care pune in serie doza bridge cu neck astfel se obtine un ton de telecaster. Instrumentul suna pe masura varstei (aproape 11 ani), avand lemnul bine uscat acesta ofera un ton plin de armonici. Vand aceasta chitara pentru ca nu o mai folosesc. Pretul la magazinele de profil unde am gasit-o eu este 1311 lei fara cheite autoblocante si nici lemn de aceasi calitate. A mea vine si cu doze care o fac sa sune la potentialul maxim. Eu vreau 1200 lei fix, in pret este inclusa si o husa ibanez.
 12. Pretul este de 300 lei fix, nu ma intereseaza schimburi Telefon: 0787 877 874
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.