www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

RockyVlad

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

10 Good

About RockyVlad

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti / Slobozia

Other Information

 • Band
  Coloana Vertebrală
 • Gear
  Fender Telecaster, Epiphone Dot

Recent Profile Visitors

2,225 profile views
 1. RockyVlad

  vând Vox VDL1 Dynamic Looper

  De la 1 ianuarie 2019, dacă tot guvernul crește salariul minim (și rata inflației), prețul revine la 650 de lei.
 2. RockyVlad

  vând Vox VDL1 Dynamic Looper

  Preț de Black Friday, Moș Nicolae și Moș Crăciun (disponibil până la anul nou): 550 RON
 3. RockyVlad

  vând [EXPIRAT] Vând flanger Mooer E-Lady

  Ai dreptate, mai bine cumpăr pedala cu 250 de la Thomann, primesc și un sticker drăguț pentru toc, manual și garanție de 3 ani
 4. RockyVlad

  vând [EXPIRAT] Vând flanger Mooer E-Lady

  Salut! Dacă vând Vox-ul sau fac rost de ceva mai mulți bani, ți-o cumpăr eu
 5. RockyVlad

  vând Vox VDL1 Dynamic Looper

  Accept schimburi cu alte pedale și efecte de calitate, prefer chorus-uri analogice, tremolo și/sau clone Univibe (Viscous Vibe, Good Vibes).
 6. RockyVlad

  vând Vox VDL1 Dynamic Looper

  Revin cu mai multe poze. Prețul urcă la 650 de lei.
 7. Salutare! Dacă reușesc să vând Vox-ul, te voi contacta imediat pentru a cumpăra pedala. Am văzut niște demouri și pare genul de efect cu care m-aș distra învârtind de butoane în studio
 8. RockyVlad

  vând Vox VDL1 Dynamic Looper

  600 de lei până la sfârșitul lunii dacă plătiți livrarea! Se poate returna fără nicio problemă în termen de o săptămână dacă există nemulțumiri.
 9. Întrucât îmi doresc un Rode NT1 sau un Shure SM7 (încă nu m-am hotărât pentru că nu am toți banii), mă văd nevoit să renunț la un prieten de nădejde. Microfonul a fost cumpărat prin 2014 de la McMusic, a fost folosit destul de puțin pentru mici înregistrări, prezintă mici zgârieturi cauzate de transport, dar funcționează impecabil. Îl vând pentru că am devenit pretențios și vreau ceva pentru înregistrări vocale. Văd că microfonul costă 358 de lei la Thomann (cu reducere 34%) și 610 la Muziker. Eu cer 250 și pot negocia puțin. Am atașat 3 fotografii: una pentru fiecare doză disponibilă pentru experimentat. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să mă contactați! Trepiedul și cablul sunt incluse! Fratele meu l-a folosit pentru podcasturi și discuții pe Skype, eu am înregistrat vreo 3 demo-uri pe el (atașez mostre):
 10. RockyVlad

  vând Vox VDL1 Dynamic Looper

  Preț nou: 750. Atât costă Lil' Looper, varianta care are doar funcții de looping și nu se bucură de toate efectele sau de pedală de wah/volum.
 11. RockyVlad

  vând [EXPIRAT] Focusrite iTrack Solo

  Salut! Dacă ești dispus să faci ofertă specială de Paște și să cobori prețul la 350, voi cumpăra interfața instant
 12. RockyVlad

  vând Vox VDL1 Dynamic Looper

  Salut! Dacă eram în țară, aș fi fost tentat să-l încerc. Dar am plecat pentru câteva luni și nu se pune problema de schimburi până prin iunie. Am instruit-o pe mama despre ce ar trebui să facă, totul este împachetat și gata de expediere. Din păcate, nu pot să fac schimburi. Mă simt totuși vinovat că am o astfel de sculă și stă nefolosită să adune praf. Cineva chiar ar putea să o folosească în studio sau pentru a compune
 13. Vând acest minunat procesor de efecte cu looper inclus din simplul motiv că l-am folosit de prea puține ori (doar în casă, la mici repetiții) și pur și simplu m-aș bucura să ajungă în mâinile cuiva care îi găsește mai multe întrebuințări. Nu cred că am conectat pedala la curent de mai mult de 10 ori, din simplul motiv că am alte efecte analogice pentru fiecare funcție, cu mici excepții. Are un wah excelent (până la urmă, Vox este compania care a patentat efectul), compresor, volum, simulator pentru bas și chitară acustică, egalizator, pitch shifter, stutter, flanger, chorus, delay și multe alte funcții pentru care nu am găsit întrebuințare în muzica pe care o cânt. Există și simulări pentru distors, crunch și overdrive, dar le consider slăbuțe prin comparație cu ceea ce oferă o pedală dedicată. Mai mult, pedala are un port XLR pentru cei care vor să conecteze microfonul pentru a se bucura de efectele incluse. Looping-ul funcționează excelent și oferă mai multe opțiuni decât știu eu să folosesc. Cred că este pachetul ideal pentru cei care vor să compună fără a-și mai bate capul cu folosirea unor alte pedale de efecte. Totul este reglabil și se poate ajusta în funcție de preferințe. Pedala a fost câștigată la o tombolă a magazinului Muziker, m-am bucurat de ea o scurtă vreme, dar pur și simplu n-am reușit să îi găsesc întrebuințări în muzica pe care o cânt și înregistrez. Din același motiv sper că se va găsi cineva care să îi exploateze la maxim potențialul. Specificațiile complete pot fi găsite aici: http://www.voxamps.com/vdl1 Prețul celor de la McMusic este de 1000 de lei. Reducerea mea este mai mare de 20%, ceea ce cred că este rezonabil pentru ceva aproape nou: http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/efecte-ro-3/efecte-ro-2/vox-dynamic-looper-vdl-1-pedala-looper Se livrează în cutia originală, cu alimentator de 9V Korg și manualul cu instrucțiuni de utilizare. Prefer predarea personală, dar pot expedia și prin curier dacă se achită livrarea în avans. Voi adăuga în curând poze cu toate cele descrise. Un demo al celor de la Andertons:
 14. Am lucrat în ultimele luni la câteva melodii, am plătit tot felul de indivizi de pe internet să îmi facă mix și master, iar acum realizez că nu sunt mulțumit de rezultat. Caut pe cineva (care să folosească, de preferat, Logic Pro) care să scoată tot ceea ce este mai bun din înregistrările mele. Este posibil să fie necesară și refacerea unor părți vocale, dar discutăm despre asta ulterior. Nu sunt interesat de servicii ieftine și proaste, deja am irosit suficient de mulți bani. Aș prefera ca studioul să fie în București, dar m-aș putea deplasa și în Constanța, Ploiești sau alt oraș aflat la o distanță rezonabilă. Chiar dacă nu înregistrez, vreau să discutăm față în față și să fiu prezent la tot procesul.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.