www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

RockyVlad

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

12 Good

About RockyVlad

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Pe oriunde aud chitare cântând

Other Information

 • Band
  Coloana Vertebrală
 • Gear
  Fender Telecaster, Epiphone Dot

Recent Profile Visitors

2,422 profile views
 1. RockyVlad

  vând Electro Harmonix Small Clone

  Dacă reușesc să termin luna cu bani în buzunar (am ziua de naștere pe 25) și tu încă mai ai pedala, atunci ți-o cumpăr eu. Ai cumva idee care este anul fabricației?
 2. Preț nou: 580 de lei Prețul de la McMusic este de 900 de lei, iar eu nu am folosit pedala de mai mult de 5 ori. Aparent sunt suficient de mofturos să prefer efecte individuale analogice și nici nu sunt mare fan de wah (deși credeam că voi fi pentru a reproduce tonurile lui Clapton din perioada Cream sau Jimmy Page). Dacă plata se face în avans, ofer livrarea gratuit oriunde în țară.
 3. RockyVlad

  Recomandare amp beginner

  Fender Mustang I a fost primul amplificator pe care l-am avut (pe vremea aia aveam tot un Squier Bullet) și nu regret absolut deloc decizia. Are toate efectele și tonurile necesare pentru a mă ajuta să găsesc ceea ce îmi place. Și dacă îți place să conectezi amplificatorul la calculator, poți regla efectele și parametrii lor individual, având posibilitatea de a salva preseturi. Nu este pe lampă, probabil că nu este folosit de profesioniști în studio, dar este perfect pentru un începător (și nu numai, am avut surprize plăcute atunci când am l-am redescoperit). Dacă ai ceva mai mulți bani, recomand Yamaha THR 10 – în experiența mea, experiența digitală care se apropie cel mai mult de sunetul pe lămpi. Și dacă vrei să încerci ceva pe lămpi din prima, Bugera face niște amplificatoare mici, compacte, ușoare și ieftine care se numesc V5. Pasul următor ar fi Blackstar HT1 sau HT5, sau Vox AC15. Există o discuție ceva mai amplă despre tipurile de amplificator (Fender, Marshall, Vox) și caracteristicile lor. Dar pentru clean-uri cristaline și pentru chitara ta în stil Fender, nu poți să faci alegeri greșite atunci când optezi pentru Mustang I.
 4. Până la 1 februarie 2020, prețul scade la 500 de lei. După 1 februarie va urca la 580.
 5. Salutare! Ce versiune este? Ar trebui să fie simplu de identificat după marcajul EH1318, EC1000 sau EH5150 de pe circuit.
 6. Se vinde looperul cu pedală pentru wah/volum și efecte multiple Vox VDL1. L-am luat pentru a compune piese, dar s-a dovedit a fi prea complicat pentru mine și am preferat ceva mai mic și simplu (Ditto Looper). Mai mult, am fost atât de ocupat în ultimul timp încât pur și simplu nu am mai avut timp să cânt. Prin urmare, cred că m-aș bucura foarte tare dacă aș găsi pe cineva care să utilizeze pedala așa cum trebuie. Consider că Vox VDL1 este ideal pentru cei care cântă în locuri publice și au nevoie de un număr cât mai mare de efecte (wah, volum, modulații, simulatoare de chitară acustică și chitară bass, reverb, delay, pitch și multe altele). Evident, efectele sunt digitale și nu se pot compara cu echivalentul lor analogic. Dar în contexul loop-urilor suprapuse și mixate, majoritatea oamenilor nici nu vor sesiza diferența. Pedala are și intrare XLR pentru microfon, astfel încât efectele să poată fi folosite pentru voce sau diverse sunete de fundal. Produsul costă 900 de lei la McMusic: https://www.mcmusic.ro/vox-dynamic-looper-vdl-1-pedala-looper.html Iată aici un demo al celor de la Andertons:
 7. Salutare! Povestea pe care urmează să o prezint este una dintre cele mai balane: am moștenit o chitară clasică Hora Regin, fabricată în 1973. Lemnul este în stare relativ bună, griful este drept, dar are nevoie de cheițe de acordaj nou și o schimbare de căluș și prăguș. Nu sunt sigur dacă se pune problema de retastare pentru că nu a fost folosită prea mult – însă las la latitudinea maestrului să-mi spună. Probabil că o mică ajustare pentru confort ar putea să ajute. În același timp, mai am un Telecaster care are nevoie de o înlocuire a mufei jack (sper că este singura problemă) și un Epiphone care are probleme cu doza de neck (își pierde semnalul complet în timp ce cânt, dar este posibil ca de fapt comutatorul de doze să fie problema). Prefer să nu umblu de unul singur pentru că nici nu am ustensilele necesare și nici nu dispun de vreun fel de experiență practică în electronică. Prin urmare, le pot aduce și pe ele. Însă pentru mine prioritatea este Reghinul. Nu-mi pasă că aș putea cumpăra o chitară mai bună cu banii de reparații, pur și simplu vreau ca instrumentului să îi fie redată gloria pentru că are valoare sentimentală. Toate cele bune și aștept mesaj, Vlad
 8. RockyVlad

  vând [EXPIRAT] Vox VDL1 Dynamic Looper

  De la 1 ianuarie 2019, dacă tot guvernul crește salariul minim (și rata inflației), prețul revine la 650 de lei.
 9. RockyVlad

  vând [EXPIRAT] Vox VDL1 Dynamic Looper

  Preț de Black Friday, Moș Nicolae și Moș Crăciun (disponibil până la anul nou): 550 RON
 10. RockyVlad

  vând [EXPIRAT] Vox VDL1 Dynamic Looper

  Accept schimburi cu alte pedale și efecte de calitate, prefer chorus-uri analogice, tremolo și/sau clone Univibe (Viscous Vibe, Good Vibes).
 11. RockyVlad

  vând [EXPIRAT] Vox VDL1 Dynamic Looper

  Revin cu mai multe poze. Prețul urcă la 650 de lei.
 12. Salutare! Dacă reușesc să vând Vox-ul, te voi contacta imediat pentru a cumpăra pedala. Am văzut niște demouri și pare genul de efect cu care m-aș distra învârtind de butoane în studio
 13. RockyVlad

  vând [EXPIRAT] Vox VDL1 Dynamic Looper

  600 de lei până la sfârșitul lunii dacă plătiți livrarea! Se poate returna fără nicio problemă în termen de o săptămână dacă există nemulțumiri.
 14. Întrucât îmi doresc un Rode NT1 sau un Shure SM7 (încă nu m-am hotărât pentru că nu am toți banii), mă văd nevoit să renunț la un prieten de nădejde. Microfonul a fost cumpărat prin 2014 de la McMusic, a fost folosit destul de puțin pentru mici înregistrări, prezintă mici zgârieturi cauzate de transport, dar funcționează impecabil. Îl vând pentru că am devenit pretențios și vreau ceva pentru înregistrări vocale. Văd că microfonul costă 358 de lei la Thomann (cu reducere 34%) și 610 la Muziker. Eu cer 250 și pot negocia puțin. Am atașat 3 fotografii: una pentru fiecare doză disponibilă pentru experimentat. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să mă contactați! Trepiedul și cablul sunt incluse! Fratele meu l-a folosit pentru podcasturi și discuții pe Skype, eu am înregistrat vreo 3 demo-uri pe el (atașez mostre):
 15. RockyVlad

  vând [EXPIRAT] Vox VDL1 Dynamic Looper

  Preț nou: 750. Atât costă Lil' Looper, varianta care are doar funcții de looping și nu se bucură de toate efectele sau de pedală de wah/volum.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.