www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

RockyVlad

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

RockyVlad last won the day on March 3

RockyVlad had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

About RockyVlad

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Pe oriunde aud chitare cântând

Other Information

 • Band
  Coloana Vertebrală
 • Gear
  Fender Telecaster, Epiphone Dot

Recent Profile Visitors

2795 profile views
 1. Ofertă valabilă până la sfârșitul lunii martie: 400 de lei! Dacă plătiți în avans, ofer livrarea gratuită oriunde în țară. Pentru plata la livrare va trebui să achitați voi curierul.
 2. În procesul de restaurare al chitarei clasice pe care am moștenit-o, am comandat din greșeală 2 cutii cu cheițe Schaller (nu am făcut rabat de calitate și am luat cele mai bune produse de pe piață, în ideea de a oferi cea mai bună intonație și un acordaj cât mai exact). Conform pozelor și descierii, am crezut că în fiecare cutie voi găsi jumătate de set. M-am înșelat amarnic și acum m-am ales cu o pereche de cheițe pentru acordaj de care nu am nevoie. Întrucât am depășit termenul de retur, mă aflu în situația de a vinde cheițele aici. Am redus din preț pentru a face oferta mai atractivă, dar menționez faptul că nici măcar nu am desfăcut cutia. Ceea ce vedeți în poză este ceea ce am scos din cutia cealaltă. Cheițele pe care le ofer spre vânzare se găsesc în țiplă, beneficiază de garanție și sunt exact în starea în care au fost livrare. Singurul defect este un colț de țiplă care a fost ciupit. Însă nu se pune problema de a fi desfăcut cutia sau de a fi eliminat un strat de țiplă mai mare de 1cm pătrat. IMG_8454.HEICIMG_7936.HEICIMG_2521.HEICIMG_0133.HEIC Am plătit 382 lei pentru ele și sunt responsabil pentru epuizarea stocului Muziker (care între timp nu a mai fost actualizat): https://www.muziker.ro/schaller-hgo-1-1-baseplate-3-large-ebony-gold Pentru orice alte întrebări vă stau la dipoziție. Atenție: cheițele sunt pentru chitară clasică și cel mai probabil nu se vor potrivi într-o chitară acustică. Văd că nu s-au încărcat corespunzător pozele, așa că le atașez aici:
 3. Dacă reușesc să termin luna cu bani în buzunar (am ziua de naștere pe 25) și tu încă mai ai pedala, atunci ți-o cumpăr eu. Ai cumva idee care este anul fabricației?
 4. Preț nou: 580 de lei Prețul de la McMusic este de 900 de lei, iar eu nu am folosit pedala de mai mult de 5 ori. Aparent sunt suficient de mofturos să prefer efecte individuale analogice și nici nu sunt mare fan de wah (deși credeam că voi fi pentru a reproduce tonurile lui Clapton din perioada Cream sau Jimmy Page). Dacă plata se face în avans, ofer livrarea gratuit oriunde în țară.
 5. Fender Mustang I a fost primul amplificator pe care l-am avut (pe vremea aia aveam tot un Squier Bullet) și nu regret absolut deloc decizia. Are toate efectele și tonurile necesare pentru a mă ajuta să găsesc ceea ce îmi place. Și dacă îți place să conectezi amplificatorul la calculator, poți regla efectele și parametrii lor individual, având posibilitatea de a salva preseturi. Nu este pe lampă, probabil că nu este folosit de profesioniști în studio, dar este perfect pentru un începător (și nu numai, am avut surprize plăcute atunci când am l-am redescoperit). Dacă ai ceva mai mulți bani, recomand Yamaha THR 10 – în experiența mea, experiența digitală care se apropie cel mai mult de sunetul pe lămpi. Și dacă vrei să încerci ceva pe lămpi din prima, Bugera face niște amplificatoare mici, compacte, ușoare și ieftine care se numesc V5. Pasul următor ar fi Blackstar HT1 sau HT5, sau Vox AC15. Există o discuție ceva mai amplă despre tipurile de amplificator (Fender, Marshall, Vox) și caracteristicile lor. Dar pentru clean-uri cristaline și pentru chitara ta în stil Fender, nu poți să faci alegeri greșite atunci când optezi pentru Mustang I.
 6. Până la 1 februarie 2020, prețul scade la 500 de lei. După 1 februarie va urca la 580.
 7. Salutare! Ce versiune este? Ar trebui să fie simplu de identificat după marcajul EH1318, EC1000 sau EH5150 de pe circuit.
 8. Se vinde looperul cu pedală pentru wah/volum și efecte multiple Vox VDL1. L-am luat pentru a compune piese, dar s-a dovedit a fi prea complicat pentru mine și am preferat ceva mai mic și simplu (Ditto Looper). Mai mult, am fost atât de ocupat în ultimul timp încât pur și simplu nu am mai avut timp să cânt. Prin urmare, cred că m-aș bucura foarte tare dacă aș găsi pe cineva care să utilizeze pedala așa cum trebuie. Consider că Vox VDL1 este ideal pentru cei care cântă în locuri publice și au nevoie de un număr cât mai mare de efecte (wah, volum, modulații, simulatoare de chitară acustică și chitară bass, reverb, delay, pitch și multe altele). Evident, efectele sunt digitale și nu se pot compara cu echivalentul lor analogic. Dar în contexul loop-urilor suprapuse și mixate, majoritatea oamenilor nici nu vor sesiza diferența. Pedala are și intrare XLR pentru microfon, astfel încât efectele să poată fi folosite pentru voce sau diverse sunete de fundal. Produsul costă 900 de lei la McMusic: https://www.mcmusic.ro/vox-dynamic-looper-vdl-1-pedala-looper.html Iată aici un demo al celor de la Andertons:
 9. Salutare! Povestea pe care urmează să o prezint este una dintre cele mai balane: am moștenit o chitară clasică Hora Regin, fabricată în 1973. Lemnul este în stare relativ bună, griful este drept, dar are nevoie de cheițe de acordaj nou și o schimbare de căluș și prăguș. Nu sunt sigur dacă se pune problema de retastare pentru că nu a fost folosită prea mult – însă las la latitudinea maestrului să-mi spună. Probabil că o mică ajustare pentru confort ar putea să ajute. În același timp, mai am un Telecaster care are nevoie de o înlocuire a mufei jack (sper că este singura problemă) și un Epiphone care are probleme cu doza de neck (își pierde semnalul complet în timp ce cânt, dar este posibil ca de fapt comutatorul de doze să fie problema). Prefer să nu umblu de unul singur pentru că nici nu am ustensilele necesare și nici nu dispun de vreun fel de experiență practică în electronică. Prin urmare, le pot aduce și pe ele. Însă pentru mine prioritatea este Reghinul. Nu-mi pasă că aș putea cumpăra o chitară mai bună cu banii de reparații, pur și simplu vreau ca instrumentului să îi fie redată gloria pentru că are valoare sentimentală. Toate cele bune și aștept mesaj, Vlad
 10. De la 1 ianuarie 2019, dacă tot guvernul crește salariul minim (și rata inflației), prețul revine la 650 de lei.
 11. Preț de Black Friday, Moș Nicolae și Moș Crăciun (disponibil până la anul nou): 550 RON
 12. Accept schimburi cu alte pedale și efecte de calitate, prefer chorus-uri analogice, tremolo și/sau clone Univibe (Viscous Vibe, Good Vibes).
 13. Revin cu mai multe poze. Prețul urcă la 650 de lei.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.