www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

RockyVlad

Newcomers
 • Posts

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

RockyVlad last won the day on March 3 2020

RockyVlad had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Pe oriunde aud chitare cântând

Other Information

 • Band
  Coloana Vertebrală
 • Gear
  Fender Telecaster, Epiphone Dot

Recent Profile Visitors

3431 profile views

RockyVlad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputation

 1. Salut! M-ar interesa o clonă de BOSS CE-2, far sunt curios în ce măsură poate fi făcut după specificațiile pedalei japoneze din perioada 1979-1982. Mai mult, sunt curios de EQD Rainbow Machine (care este în lista ta) și de EHX Electric Mistress V2 (1976) sau Analogman Bi-Chorus (ambele nu sunt în listă).
 2. * Se vinde doar calculatorul, fără mouse sau tastatură. ** Pentru mai multe poze și detalii, contactați-mă
 3. A fost calculatorul meu de lucru din ianuarie 2017 și până luna trecută. Îl vând pentru că am făcut upgrade la Mac Mini cu procesor M1 – însă deja îmi lipsește ecranul retina, nimic altceva de pe piață nu se compară :)) Este modelul cu procesor i5 de 3.1 Ghz, 8 GB de RAM, placă video Intel Iris Pro 6200 și HDD de 1 TB. Are toate componentele sudate pe placa de bază, deci nu poate primi upgrade-uri interne – dar i se poate schimba HDD-ul cu un SSD NVMe. Eu nu am făcut acest upgrade pentru că este un dispozitiv prea fin pentru mâinile mele și nu am vrut să stric ceva. În schimb, am conectat un SSD extern (Samsung T5) și am făcut boot de pe el. Este de vreo 5 ori mai rapid decât un HDD și diferența chiar se simte. HDD-ul intern poate fi folosit pentru stocare de lungă durată. Recomand calculatorul pentru editare foto și audio. Merge foarte bine în Photoshop, Garageband, Logic Pro, Pro Tools și multe altele. În plus, este compatibil cu dispozitivele Universal Audio și rulează toate pluginurile fără probleme de compatibilitate (generația nouă M1 emulează arhitectura software x86, deci nu oferă o experiență ideală).
 4. Dacă reușesc să vând din pedalele pe care le-am pus aici pe site, îl voi cumpăra. Mi se pare interesant potențiometrul pentru delay, este ceva rar pentru chorusuri.
 5. Întrucât am cumpărat un Digitech Trio pentru repetiții și pedala are looper inclus, mă despart de prima mea iubire în ale loopingului: EHX 720, minunăția pe care am cumpărat-o de la Muziker în 2017 și pe care am folosit-o pentru a compune câteva melodii pe care probabil că nimeni nu le va asculta vreodată. Ceea ce mi-a plăcut la 720 este posibilitatea de a reda loop-urile la jumătate de viteză și/sau invers (reverse). Sunt funcții de care am abuzat puțin pentru a compune și chiar am conectat pedala la interfața audio pentru a reda exact sunetele. Nu am scos niciodată din casă pedala, nu am folosit niciodată funcția stereo și încă am cutia originală și alimentatorul EHX de 9.6V. Toate vor fi incluse în pachet. Sper că looperul va ajunge în mâinile cuiva care va scrie hituri pentru a-i oferi gloria pe care o merită. În sertarul meu nu face prea multe. IMG_5848.HEIC IMG_5849.HEIC IMG_5850.HEIC IMG_5851.HEIC
 6. Pe Muziker, un Lil' Looper (fratele mai mic și mai limitat al lui VDL-1) costă 630 de lei. Prin urmare, voi crește prețul la 550: https://www.muziker.ro/vox-lil-looper Dacă nu vă place creșterea de preț, puteți merge la McMusic: https://www.mcmusic.ro/efecte/vox-dynamic-looper-vdl-1-pedala-looper.html
 7. Ofertă valabilă până la sfârșitul lunii martie: 400 de lei! Dacă plătiți în avans, ofer livrarea gratuită oriunde în țară. Pentru plata la livrare va trebui să achitați voi curierul.
 8. În procesul de restaurare al chitarei clasice pe care am moștenit-o, am comandat din greșeală 2 cutii cu cheițe Schaller (nu am făcut rabat de calitate și am luat cele mai bune produse de pe piață, în ideea de a oferi cea mai bună intonație și un acordaj cât mai exact). Conform pozelor și descierii, am crezut că în fiecare cutie voi găsi jumătate de set. M-am înșelat amarnic și acum m-am ales cu o pereche de cheițe pentru acordaj de care nu am nevoie. Întrucât am depășit termenul de retur, mă aflu în situația de a vinde cheițele aici. Am redus din preț pentru a face oferta mai atractivă, dar menționez faptul că nici măcar nu am desfăcut cutia. Ceea ce vedeți în poză este ceea ce am scos din cutia cealaltă. Cheițele pe care le ofer spre vânzare se găsesc în țiplă, beneficiază de garanție și sunt exact în starea în care au fost livrare. Singurul defect este un colț de țiplă care a fost ciupit. Însă nu se pune problema de a fi desfăcut cutia sau de a fi eliminat un strat de țiplă mai mare de 1cm pătrat. IMG_8454.HEICIMG_7936.HEICIMG_2521.HEICIMG_0133.HEIC Am plătit 382 lei pentru ele și sunt responsabil pentru epuizarea stocului Muziker (care între timp nu a mai fost actualizat): https://www.muziker.ro/schaller-hgo-1-1-baseplate-3-large-ebony-gold Pentru orice alte întrebări vă stau la dipoziție. Atenție: cheițele sunt pentru chitară clasică și cel mai probabil nu se vor potrivi într-o chitară acustică. Văd că nu s-au încărcat corespunzător pozele, așa că le atașez aici:
 9. Dacă reușesc să termin luna cu bani în buzunar (am ziua de naștere pe 25) și tu încă mai ai pedala, atunci ți-o cumpăr eu. Ai cumva idee care este anul fabricației?
 10. Preț nou: 580 de lei Prețul de la McMusic este de 900 de lei, iar eu nu am folosit pedala de mai mult de 5 ori. Aparent sunt suficient de mofturos să prefer efecte individuale analogice și nici nu sunt mare fan de wah (deși credeam că voi fi pentru a reproduce tonurile lui Clapton din perioada Cream sau Jimmy Page). Dacă plata se face în avans, ofer livrarea gratuit oriunde în țară.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.