www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

RockyVlad

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by RockyVlad

  1. * Se vinde doar calculatorul, fără mouse sau tastatură. ** Pentru mai multe poze și detalii, contactați-mă
  2. A fost calculatorul meu de lucru din ianuarie 2017 și până luna trecută. Îl vând pentru că am făcut upgrade la Mac Mini cu procesor M1 – însă deja îmi lipsește ecranul retina, nimic altceva de pe piață nu se compară :)) Este modelul cu procesor i5 de 3.1 Ghz, 8 GB de RAM, placă video Intel Iris Pro 6200 și HDD de 1 TB. Are toate componentele sudate pe placa de bază, deci nu poate primi upgrade-uri interne – dar i se poate schimba HDD-ul cu un SSD NVMe. Eu nu am făcut acest upgrade pentru că este un dispozitiv prea fin pentru mâinile mele și nu am vrut să stric ceva. În schimb, am conectat un SSD extern (Samsung T5) și am făcut boot de pe el. Este de vreo 5 ori mai rapid decât un HDD și diferența chiar se simte. HDD-ul intern poate fi folosit pentru stocare de lungă durată. Recomand calculatorul pentru editare foto și audio. Merge foarte bine în Photoshop, Garageband, Logic Pro, Pro Tools și multe altele. În plus, este compatibil cu dispozitivele Universal Audio și rulează toate pluginurile fără probleme de compatibilitate (generația nouă M1 emulează arhitectura software x86, deci nu oferă o experiență ideală).
  3. Întrucât am cumpărat un Digitech Trio pentru repetiții și pedala are looper inclus, mă despart de prima mea iubire în ale loopingului: EHX 720, minunăția pe care am cumpărat-o de la Muziker în 2017 și pe care am folosit-o pentru a compune câteva melodii pe care probabil că nimeni nu le va asculta vreodată. Ceea ce mi-a plăcut la 720 este posibilitatea de a reda loop-urile la jumătate de viteză și/sau invers (reverse). Sunt funcții de care am abuzat puțin pentru a compune și chiar am conectat pedala la interfața audio pentru a reda exact sunetele. Nu am scos niciodată din casă pedala, nu am folosit niciodată funcția stereo și încă am cutia originală și alimentatorul EHX de 9.6V. Toate vor fi incluse în pachet. Sper că looperul va ajunge în mâinile cuiva care va scrie hituri pentru a-i oferi gloria pe care o merită. În sertarul meu nu face prea multe. IMG_5848.HEIC IMG_5849.HEIC IMG_5850.HEIC IMG_5851.HEIC
  4. Pe Muziker, un Lil' Looper (fratele mai mic și mai limitat al lui VDL-1) costă 630 de lei. Prin urmare, voi crește prețul la 550: https://www.muziker.ro/vox-lil-looper Dacă nu vă place creșterea de preț, puteți merge la McMusic: https://www.mcmusic.ro/efecte/vox-dynamic-looper-vdl-1-pedala-looper.html
  5. Ofertă valabilă până la sfârșitul lunii martie: 400 de lei! Dacă plătiți în avans, ofer livrarea gratuită oriunde în țară. Pentru plata la livrare va trebui să achitați voi curierul.
  6. Dacă reușesc să termin luna cu bani în buzunar (am ziua de naștere pe 25) și tu încă mai ai pedala, atunci ți-o cumpăr eu. Ai cumva idee care este anul fabricației?
  7. Preț nou: 580 de lei Prețul de la McMusic este de 900 de lei, iar eu nu am folosit pedala de mai mult de 5 ori. Aparent sunt suficient de mofturos să prefer efecte individuale analogice și nici nu sunt mare fan de wah (deși credeam că voi fi pentru a reproduce tonurile lui Clapton din perioada Cream sau Jimmy Page). Dacă plata se face în avans, ofer livrarea gratuit oriunde în țară.
  8. Fender Mustang I a fost primul amplificator pe care l-am avut (pe vremea aia aveam tot un Squier Bullet) și nu regret absolut deloc decizia. Are toate efectele și tonurile necesare pentru a mă ajuta să găsesc ceea ce îmi place. Și dacă îți place să conectezi amplificatorul la calculator, poți regla efectele și parametrii lor individual, având posibilitatea de a salva preseturi. Nu este pe lampă, probabil că nu este folosit de profesioniști în studio, dar este perfect pentru un începător (și nu numai, am avut surprize plăcute atunci când am l-am redescoperit). Dacă ai ceva mai mulți bani, recomand Yamaha THR 10 – în experiența mea, experiența digitală care se apropie cel mai mult de sunetul pe lămpi. Și dacă vrei să încerci ceva pe lămpi din prima, Bugera face niște amplificatoare mici, compacte, ușoare și ieftine care se numesc V5. Pasul următor ar fi Blackstar HT1 sau HT5, sau Vox AC15. Există o discuție ceva mai amplă despre tipurile de amplificator (Fender, Marshall, Vox) și caracteristicile lor. Dar pentru clean-uri cristaline și pentru chitara ta în stil Fender, nu poți să faci alegeri greșite atunci când optezi pentru Mustang I.
  9. Până la 1 februarie 2020, prețul scade la 500 de lei. După 1 februarie va urca la 580.
  10. Se vinde looperul cu pedală pentru wah/volum și efecte multiple Vox VDL1. L-am luat pentru a compune piese, dar s-a dovedit a fi prea complicat pentru mine și am preferat ceva mai mic și simplu (Ditto Looper). Mai mult, am fost atât de ocupat în ultimul timp încât pur și simplu nu am mai avut timp să cânt. Prin urmare, cred că m-aș bucura foarte tare dacă aș găsi pe cineva care să utilizeze pedala așa cum trebuie. Consider că Vox VDL1 este ideal pentru cei care cântă în locuri publice și au nevoie de un număr cât mai mare de efecte (wah, volum, modulații, simulatoare de chitară acustică și chitară bass, reverb, delay, pitch și multe altele). Evident, efectele sunt digitale și nu se pot compara cu echivalentul lor analogic. Dar în contexul loop-urilor suprapuse și mixate, majoritatea oamenilor nici nu vor sesiza diferența. Pedala are și intrare XLR pentru microfon, astfel încât efectele să poată fi folosite pentru voce sau diverse sunete de fundal. Produsul costă 900 de lei la McMusic: https://www.mcmusic.ro/vox-dynamic-looper-vdl-1-pedala-looper.html Iată aici un demo al celor de la Andertons:
  11. Salutare! Povestea pe care urmează să o prezint este una dintre cele mai balane: am moștenit o chitară clasică Hora Regin, fabricată în 1973. Lemnul este în stare relativ bună, griful este drept, dar are nevoie de cheițe de acordaj nou și o schimbare de căluș și prăguș. Nu sunt sigur dacă se pune problema de retastare pentru că nu a fost folosită prea mult – însă las la latitudinea maestrului să-mi spună. Probabil că o mică ajustare pentru confort ar putea să ajute. În același timp, mai am un Telecaster care are nevoie de o înlocuire a mufei jack (sper că este singura problemă) și un Epiphone care are probleme cu doza de neck (își pierde semnalul complet în timp ce cânt, dar este posibil ca de fapt comutatorul de doze să fie problema). Prefer să nu umblu de unul singur pentru că nici nu am ustensilele necesare și nici nu dispun de vreun fel de experiență practică în electronică. Prin urmare, le pot aduce și pe ele. Însă pentru mine prioritatea este Reghinul. Nu-mi pasă că aș putea cumpăra o chitară mai bună cu banii de reparații, pur și simplu vreau ca instrumentului să îi fie redată gloria pentru că are valoare sentimentală. Toate cele bune și aștept mesaj, Vlad
  12. Am lucrat în ultimele luni la câteva melodii, am plătit tot felul de indivizi de pe internet să îmi facă mix și master, iar acum realizez că nu sunt mulțumit de rezultat. Caut pe cineva (care să folosească, de preferat, Logic Pro) care să scoată tot ceea ce este mai bun din înregistrările mele. Este posibil să fie necesară și refacerea unor părți vocale, dar discutăm despre asta ulterior. Nu sunt interesat de servicii ieftine și proaste, deja am irosit suficient de mulți bani. Aș prefera ca studioul să fie în București, dar m-aș putea deplasa și în Constanța, Ploiești sau alt oraș aflat la o distanță rezonabilă. Chiar dacă nu înregistrez, vreau să discutăm față în față și să fiu prezent la tot procesul.
  13. S-a vândut și chitara, a ajuns la un nou proprietar și sper că se va bucura de ea așa cum eu nu am avut ocazia A mai rămas pedala Digitech, iar prețul este de 75 de lei!
  14. Ofertă de Iepuraș: chitară + accesorii și pedală la prețul de 500 de lei!
  15. Pret: 75 RON Localitate: București / Slobozia Contact: vladkostea@yahoo.com Link producator: http://digitech.com/en/products/hot-head Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Pedala a fost cumpărată acum 3 ani de la un utilizator de pe forum. Am folosit-o foarte puțin pentru că am avut parte de amplificatoare cu distors inclus (doar de vreo 2-3 ori am folosit-o pe scena dintr-un bar, la concerte amicale). Prin urmare, eu nu i-am cauzat cine știe ce uzură, dar proprietarul anterior a avut-o lipită de pedalboard și partea din spate prezintă urme de adeziv (nu mai este lipicioasă, dar are un strat de lipici uscat). Funcționează bine și are un sunet bun pentru rock clasic. Eu o vând pentru că nu o folosesc și am ajuns să prefer tonurile de fuzz. M-aș bucura dacă ar ajunge în mâinile cuiva care poate face puțină magie cu ea - este o clonă după una dintre cele mai populare pedale de distors din lume și chiar poate oferi multe, de la crunch la un sunet mult mai agresiv. Voi atașa și poze în curând. Sunt dispus să fac schimburi cu alte pedale, dar din altă categorie. Îmi plac efectele ciudate/neobișnuite.
  16. Amplificatorul s-a vândut și sper că noul proprietar se va bucura de el! Cu acest prilej, fac o reactualizare a prețului: Chitară Squier Affinity Telecaster + Husă Fender + Curea Fender ----> 550 de lei. Pedală Digitech HotHead (Clonă BOSS DS1) --------> 75 de lei. Prețurile sunt ușor negociabile. Fac livrare în toată țara, dar prefer ca produsele să fie testate înainte.
  17. Tocmai l-am vândut și sper că noul proprietar se va bucura de el. Mulțumesc, RGC! Acum rubrica se poate închide.
  18. Pret: 400 RON Localitate: București Contact: vladkostea@yahoo.com Link producator: http://www.guitarshop.ro/amplificator-chitara-fender-mustang-i-v-2-20w_p2648.html Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Amplificatorul a fost cumpărat de la Guitar Shop în iarna lui 2010 (l-am primit de Crăciun) și a fost folosit doar în casă. Îl vând pentru că a început să adune praf și sunt convins că există persoane care s-ar putea bucura mai mult de el. Este versiunea V1, cu actualizare de firmware făcută ultima dată în vara lui 2016. Funcționează perfect alături de software-ul Fender Fuse și oferă acces la o multitudine de modele de amplificatoare, pedale și alte efecte. L-am folosit pentru a mă obișnui cu efectele și pentru a face mici înregistrări în casă, înainte de a deveni pretențios și de a trece la produse analog. Aș prefera ca amplicitatorul să fie testat înainte de a fi cumpărat și mi-ar face plăcere să invit potențialii cumpărători la mine acasă pentru a discuta. Sunt dispus să fac și livrări în țară, urmând ca viitorul cumpărător să plătească prețul transportului prin curier. Toate piesele sunt originale și nu au fost efectuate reparații sau modificări.
  19. Salut! Există vreun demo pentru pedala Propaganda Radio? Și m-ar interesa dacă realizezi clone pentru pedale faimoase (mă interesează în mod special modele Electro Harmonix). Prefer să îți dau ție banii decât unei corporații din State
  20. Salut! Am eu un Affinity Telecaster, dacă te interesează. A fost cumpărat din Franța acum 2 ani, are toate componentele originale, este în stare perfectă și este fabricat în Indonezia (varianta cu 22 de taste). Ofer și un set nou de corzi, husă și curea. Opțional, am un cablu Fender California, un amplificator Fender Mustang I și o pedală de distors Digitech Anunțul îl găsești aici: https://forums.rgc.ro/topic/120850-squier-affinity-telecaster-22-taste-indonezia-fender-mustang-i/
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.