www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Codrut

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

12 Good

About Codrut

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Brasov

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aparatul este in stare foarte buna, arata foarte bune si functioneaza perfect. Are cardul original plus unul cumparat separat.
 2. Interfata audio usb si mixer, ART USB Mix, in stare foarte buna, a stat mai mult in sertar si a fost folosit de maxim 2-3 ori. Il vand pt ca nu il folosesc, merge si arata impecabil. Intrări: o intrare XLR/jack 6,3 mm, o intrare stereo jack 6,3 mm (utilizabila si ca doua intrari mono) Ieșiri: o ieșire stereo jack de 6,3 mm, ieșire căști jack 6,3 mm Phantom power: 48V LED pentru afișare semnal / clip USB-bus
 3. Este in stare foarte buna, are inca tipla pe display, functioneaza impecabil. Vine cu hard case facut la comanda.
 4. Pedala este in stare perfecta de functionare, prezinta locuri unde s-a sters vopseaua.
 5. Pedala auto wah, are ca setari cutoff, resonanta, viteza cu care oscileaza si trei moduri de functionare: soft, normal si hard. Este ca si noua, cumparata si tinuta in suportul de pedale.
 6. Amplificator vintage, modelul s-a fost produs intre anii 1975 si 1980. A fost retapitat de fostul proprietar, este in stare perfecta de functionare. Sunet gras, cald si puternic. 660 watts Peak, 300 watts RMS.
 7. Utilizat in stare buna, functioneaza ireprosabil. Pretul include si case-ul (Thomann). Are atasat un transformator toroidal 220V-110V, deoarece a fost facut pt voltajul din USA.
 8. Codrut

  vând Vand Yamaha EX7

  Instrumentul este in stare buna exceptand o mica indoitura in partea din dreapta sus.
 9. Are doze EMG DG20 David Gilmour si neck Pau Ferro. Chitara a ajuns la mine in urma unui schimb, povestea ei o puteti gasi in linkul urmator:
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.