www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

picnic

Veteran
 • Content Count

  441
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Feedback

  100%

picnic last won the day on October 10

picnic had the most liked content!

Community Reputation

172 Excellent

1 Follower

About picnic

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Fara trupa, doar hobby

Recent Profile Visitors

16,323 profile views
 1. Vreau sa achizitionez un booster LPB1. Ofer pret corect in functie de starea pedalei. Oferte in privat. Multumesc.
 2. picnic

  vând 10 pedale chitara

  Mai este valabil?
 3. picnic

  Pedalboardul meu ideal, acum (II)

  Sursa are ieșirile izolate galvanic?
 4. Se vinde un amplificator portabil de 10W de la Yamaha. Are incorporate o multime de tonuri de amplificatoare si efecte. O scurta descriere gasiti aici: https://www.youtube.com/watch… Nu doresc schimburi. Pentru detalii vorbim in privat.
 5. Se vinde un procesor premium de voce si looper de la TC Helicon. Procesorul este in stare foarte buna, se vinde cu toate accesoriile in cutia originala. O scurta descriere gasiti in poza nr.4.Aveti si un link cu explicatii.https://www.youtube.com/watch?v=IFx96sS-91I Precizez ca nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 6. Se vinde un amp pe tuburi mult imbunatatit fata de varianta stock.In mare s-au facut urmatoarele modificari:- s-a facut upgrade la tuburi, respectiv 12AX7 JJ in preamp si 6V6 Electro-Harmonix in final;- s-au introdus pot-uri de reglaj pentru Bass si Treble si s-a inlocuit pot-ul de volum cu unul calitativ. - s-a reglat nivelul de amplificare pentru un sunet cald, vintage, specific amplificatoarelor din anii '50. Pe scurt este un amplificator excelent de studiu, cu sunetul specific dat de tuburi la un volum rezonabil, fara a deranja vecinii. Nu doresc schimburi. Mai multe detalii in privat.
 7. Salut, anunțul este valabil. Detalii în privat.
 8. Se vinde DI box pentru instrumente, atenuare in 3 pasi (0/-20/-40 dB), intrare nebalansata Jack mare, 1 x iesire balansata XLR si 1 x iesire nebalansata Jack mare, raport de transmisie 10:1. Nu doresc schimburi, detalii in privat.
 9. Ar trebui sa faci traseul de masa asa cum se vede in schema de la Roberto. Asa cum este acum, masa e asigurata de placuta metalica, dar cum piulitele de la poturi si jack-ul de iesire se mai slabesc apar problemele. Din poza se vede ca primul pot de volum este slabit.
 10. picnic

  Gat de Fender pe Corp Hora?

  Cred ca am eu o chitara Iris dezmembrata. Daca vrei vorbim in privat.
 11. Se vinde o pedala Ibanez TS9 care practic nu mai are nevoie de prezentare. Starea ei este foarte buna. Are lipit velcro pe spate.Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 12. Se vinde o pedala tip overdrive foarte versatila, cu o dinamica exceptionala. In afara de controalele obisnuite mai are Feed, pentru controlul bass-ului, Body pentru reglaj de medii si compresie. Butonul Headroom Switch comuta tensiunea interna intre 9V si 18V. Pe scurt este o pedala deosebita construita "handbuild" la calitate germana. Se vinde cu alimentator original. https://www.youtube.com/watch?v=uQzXBo9TZXw Nu doresc schimburi, detalii in privat.
 13. Se vinde un generator de ritmuri / drum machine de la Boss, Acopera 256 de sunete de bass si tobe.Mai multe detalii:http://www.vintagesynth.com/roland/dr202.phphttps://www.youtube.com/watch?v=QbkK0HeNmEQ Se vinde cu alimentator original. Nu doresc schimburi, mai multe detalii in privat.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.