www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

picnic

Veteran
 • Content Count

  477
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11
 • Feedback

  100%

picnic last won the day on September 18 2020

picnic had the most liked content!

Community Reputation

308 Excellent

6 Followers

About picnic

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Fara trupa, doar hobby

Recent Profile Visitors

19578 profile views
 1. Cumpar difuzor Jensen , Warehouse , 8 inch, 8 ohm, in gama 20W - 25W. Ofer pret corect in functie de marca si starea difuzorului. Multumesc!
 2. Foarte tare! Lamela care obtureaza este opaca sau in degrade?
 3. Se vinde un amplificator combo cu difuzor Celestion 12" . Puterea lui este de 65W. Are design britanic, cu doua cananale, clean si drive, foarte potrivit pentru utilizare live. Beneficiaza de circuit de emulare a tuburilor iar cele doua canale au EQ separat. Reverbul are doua sectiuni independente pentru fiecare canal. Specificatii: Putere 65 W, solid state. Doua canale: Clean si Drive O singura intrare Difuzor: 12" / 8 ohm Controale: EQ 3 band, bright switch, scoop switch, reverb level, volume, master. Bucla de efecte Iesire casti Footswitch inclus. Amplificatorul a beneficiat de revizie la specialist. Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 4. Cel mai probabil este piulita distrusa. Se poate inlocui.
 5. Cred ca a avut distanta mare de la inceput. In orice caz mare atentie la reglatul truss rod-ului, sa nu fortezi daca merge greu. Nu cred ca se pune problema unui neck reset.
 6. 1300 lei... este ultima reducere de pret. Mai jos de atat nu va scade.
 7. Se vinde o chitara acustica marca Squier model SA105. Este intr-o stare buna, cu mici semne de de uzura normala. A beneficiat recent de o revizie completa facuta la lutier unde a fost inlocuit saddle-ul cu unul custom, din os. Are corzi noi si se vinde cu o husa noua de la Thomann. Nu doresc schimburi, detalii in privat.
 8. Crapatura este sigur mai mare decat se vede in poze. Trebuie un adeziv mai bun (de ex Titebond) si ceva experienta in astfel de reparatii.
 9. Se vinde o chitara Squier Strat Affinity cu multiple imbunatatirl. Este varianta HSS , serial cu prefix CY, posibil facuta in Taiwan. Cateva caracteristici (de pe pagina producatorului): Neck Neck Shape: C-Shape Neck Material: Maple (Polyurethane Finish) Number of Frets: 21 Fret Size: Medium Jumbo Fretboard Radius: 9.5” Radius (241 mm) Fretboard Material: Rosewood Nut Width: 1.61” (40.9 mm) Scale Length: 25.5” (648 mm) Electronics Pickup Configuration: H/S/S Pickups: 2 Single-Coil Pickups (Neck/Mid), 1 Humbucking Pickup (Bridge) Pickup Switching: Switching 5-Position Blade; Position 1. Bridge Pickup, Position 2. Bridge and Middle Pickup, Position 3. Middle Pickup, Position 4. Middle and Neck Pickup, Position 5. Neck Pickup Controls: Master Volume, Tone 1. (Neck Pickup), Tone 2. (Bridge Pickup) Hardware Hardware: Chrome Tuners: Standard Die-Cast Tuners Bridge: Synchronous Tremolo Pickguard: 1-Ply custom Modificari aduse chitarei: Nut din os, ecranare completa cu folie de cupru, electronica schimbata complet, doze noi Wilkinson Alnico 5, ton control pe doza de bridge, pickguard custom vopsit in tehnica acrilic pouring + rasina epoxi. Chitara a beneficiat de un setup complet cu actiune joasa. Se vinde impreuna cu o husa. Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.