www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

picnic

Veteran
 • Posts

  488
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

picnic last won the day on April 29

picnic had the most liked content!

5 Followers

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Fara trupa, doar hobby

Recent Profile Visitors

20484 profile views

picnic's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

338

Reputation

 1. Fender Classic Player 60’s Sonic Blue, model 2009, made in Mexico (modelul acesta nu se mai fabrica). Body: Alder Neck: Maple, “C” Shape Fingerboard: Rosewood, 12” Radius (305 mm) No. of Frets: 21 Medium Jumbo Frets Pickups: 3 Custom ‘69 Single-Coil Strat® Pickups with Grey Bobbins Controls: Master Volume, Tone 1. (Neck Pickup), Tone 2. (Bridge Pickup) Pickup Switching: (5-Position Blade) Bridge: Vintage Style 2-Point Synchronized Tremolo with Stamped Steel Saddles Machine Heads: Fender®/Ping® Vintage Style Tuning Machines Hardware: Chrome Pickguard: 3-Ply Mint Green Scale Length: 25.5” (648 mm) Width at Nut: 1.650” (42 mm) Stare perfecta, folosita numai in casa. Doza single coil bridge originala, a fost inlocuita cu o doza humbucker Gibson Classic 57 Plus Chitara este ecranata cu folie de cupru, si are facut setup profi cu actiune joasa. In pret intra si o husa Fender. Pentru inca 250 lei in plus, ofer si doza single coil bridge originala + pickguard-ul SSS original. Pe reverb chitara se vinde cu aproape 1000 Euro. Se poate proba in Bucuresti. Nu trimit prin curier.
 2. Actualizare de pret: 1700 lei. Aceasta este ultima reducere. Daca nu se vinde, iese la la vanzare.
 3. Multumesc! Chitara ta este intr-o stare mult mai buna decat cea pe care am avut-o eu. Iti doresc succes!
 4. Am reconditionat si eu una acum cativa ani.
 5. Vand o chitara unicat, hand-made, cu corpul din lemn recuperat (pin de circa 100 ani vechime), neck din artar si fretboard din frasin. In primele poze apare o doza Wilkinson care a fost inlocuita cu DiMarzio Air Zone Zebra (vezi ultima poza). Noua doza este mult superioara celei initiale, avand un ton cald (suna ca un PAF). Chitara are un aspect deosebit si este foarte usoara. Se poate proba in Bucuresti, sect.1, zona Gara de Nord. Are setup facut profi, cu actiune joasa (corzi Ernie Ball 9 -42). Nu doresc schimburi, mai multe detalii in privat.
 6. Nu este vorba de sunet ci de rezistenta lipiturii dintre diblu si lemnul neck-ului.
 7. Ma refeream la contactul dintre diblu si lemnul neck-ului., mai bun decat in cazul insertiei de metal. Diblul trebuie prelucrat putin sa ajunga pana in capatul gaurii. Daca este presat cu o menghina pana se intareste adezivul este si mai bine. Ca esenta poti sa folosesti paltinul de exemplu, surubul se va infileta mai usor.
 8. Ar fi mai multe dezavantaje: suprafata de contact cu lemnul in cazul insertiei este mult mai mica, nu se poate aplica adeziv, este mult mai greu de centrat surubul in raport cu gaura din corp (daca folosesti scule uzuale, de mana). Eu as folosi un diblu mai mare (7 - 8mm), eventual dintr-o estenta putin mai moale decat fagul ( in cazul diblurilor de 6, cumparate ). Gaura initiala pentru surub ar trebui sa fie 3 - 3,2 mm, cam cat are miezul surubului. Semnul pentru gaura il dai prin gaura din corp, cu neck-ul prins in celelalte 3 suruburi.
 9. Cred ca poti sa dai diblul afara prin gaurire si sa incerci un spiral cu un diametru mai mare, 7 - 8mm. Apoi fixezi un diblu cu adeziv poliuretanic ( ex. Bison D4) sau rasina epoxi. Musai lasi cel putin 24 ore si apoi dai gaura.
 10. Daca vrei poti sa pui o poza sa vedem situatia actuala. Eu am facut multe reparatii cu dibluri de lemn si nu am avut probleme.
 11. Cel mai bine se largesc gaurile in neck pana la 6 - 8 mm, apoi se fixeaza cu adeziv pentru lemn 4 dibluri care se gauresc pentru suruburile existente.
 12. Se vinde o chitara de colectie , serie SQ care s-a construit numai intre anii 1983 - 1984, cu componente japoneze. Este practic un reissue Fender 70s si unii spun ca este cel mai reusit model din acea perioada. Oricum calitatea chitarelor japoneze este unanim recunoscuta. Caracteristici: Corp: alder Neck: one piece maple Configuratie doze: SSS Tremolo block: full size steel A beneficiat de cateva upgrade-uri: nut din os, ecranare completa cu folie de cupru, wiring refacut complet, doza de bridge Fender SCN noiseless, setup profi cu actiune joasa fara fretbuzz. Chitara are cateva urme de uzura, normale pentru o varsta de aproape 40 de ani. A fost cumparata din Santa Monica, SUA (are pe spate eticheta magazinului). Are un set nou de corzi Ernie Ball 9 - 42. Chitara se vinde cu o husa groasa Fender. Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.