www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

picnic

Veteran
 • Content Count

  480
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13
 • Feedback

  100%

picnic last won the day on October 16

picnic had the most liked content!

Community Reputation

320 Excellent

6 Followers

About picnic

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Fara trupa, doar hobby

Recent Profile Visitors

19939 profile views
 1. Se vinde o chitara de colectie , serie SQ care s-a construit numai intre anii 1983 - 1984, cu componente japoneze. Este practic un reissue Fender 70s si unii spun ca este cel mai reusit model din acea perioada. Oricum calitatea chitarelor japoneze este unanim recunoscuta. Caracteristici: Corp: alder Neck: one piece maple Configuratie doze: SSS Tremolo block: full size steel A beneficiat de cateva upgrade-uri: nut din os, ecranare completa cu folie de cupru, wiring refacut complet, doza de bridge Fender SCN noiseless, setup profi cu actiune joasa fara fretbuzz. Chitara are cateva urme de uzura, normale pentru o varsta de aproape 40 de ani. A fost cumparata din Santa Monica, SUA (are pe spate eticheta magazinului). Are un set nou de corzi Ernie Ball 9 - 42. Chitara se vinde cu o husa groasa Fender. Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 2. Cumpar un set de doze pentru o chitara tip Stratocaster. Pretul din titlu este doar orientativ. Ofer pretul corect in funtie de marca si starea dozelor. Pentru oferte folositi mesageria privata. Multumesc!
 3. Salut, ce dimensiuni are blocul? Se potriveste oare la un Squier?
 4. Cumpar difuzor Jensen , Warehouse , 8 inch, 8 ohm, in gama 20W - 25W. Ofer pret corect in functie de marca si starea difuzorului. Multumesc!
 5. Foarte tare! Lamela care obtureaza este opaca sau in degrade?
 6. Cel mai probabil este piulita distrusa. Se poate inlocui.
 7. Se vinde o chitara acustica marca Squier model SA105. Este intr-o stare buna, cu mici semne de de uzura normala. A beneficiat recent de o revizie completa facuta la lutier unde a fost inlocuit saddle-ul cu unul custom, din os. Are corzi noi si se vinde cu o husa noua de la Thomann. Nu doresc schimburi, detalii in privat.
 8. Crapatura este sigur mai mare decat se vede in poze. Trebuie un adeziv mai bun (de ex Titebond) si ceva experienta in astfel de reparatii.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.