www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

picnic

Veteran
 • Content Count

  457
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
 • Feedback

  100%

picnic last won the day on June 18

picnic had the most liked content!

Community Reputation

233 Excellent

3 Followers

About picnic

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Fara trupa, doar hobby

Recent Profile Visitors

18,039 profile views
 1. Pretul se reduce la 550 lei dar se vinde fara husa.
 2. picnic

  vând Curea handmade din piele naturala

  250 lei. Nu stiu de ce nu a apare.
 3. picnic

  vând Custom Guitar Knobs

  Pretul este pentru un set de 2 bucati. Butoanele sunt handmade, din cupru cu cilindru din teflon la interior. Se potrivesc pentru pot-uri de 6mm. La cerere putem face si la comanda. Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 4. Se vinde o chitara fabricata in anul 2000, aflata intr-o stare foarte buna. A fost inlocuit pickguardul original cu unul nou echipat cu doze Alnico. Cu aceasta ocazie a fost si ecranata cu folie de cupru, rezultatul fiind zgomot mult redus si sunet cald, vintage. A beneficiat de un setup profesional cu actiune joasa. Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 5. Se vinde o curea din piele naturala captusita cu mesina. Cureaua este foarte ingrijit lucrata si este foarte rezistenta. Specificatii Lățime: 6 cm Cusătura laterală în jurul curelei Reglarea curelei consolidată cu cusătură Reglabila la lungime până la 150 cm Perna pentru umar: 8 cm Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 6. Se vinde o chitara acustica absolut noua, achizitionata in 2019. Specificatii: Chitara acustica cu decupaj Fata din lemn de molid, Spate, laterale si gat din lemn de mahon Bridge si tastiera din palisandru 20 taste Constructie la scara 25.3" (643mm) Finisaj: Open Pore Chitara are corzi noi si a fost setata profi cu actiune foarte joasa. Se vinde impreuna cu o husa noua. Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 7. picnic

  [Problema doze EMG] Cred.

  La jack se conecteaza minus 9v, semnal si GND.
 8. Se vinde o chitara vintage, model Tele cu upgrade de doze (Wilkinson). Specificatii: Corp : solid alder Neck: maple Fretboard: maple Doze: Wilkinson Bridge: vintage T style Ecranare: folie de cupru Sunetul este cald, specific chitarelor vintage. A beneficiat de un setup profesional cu actiune joasa. Se vinde cu o husa groasa. Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 9. Ofer spatiu in zona centrala dotat cu chitare , amplificatoare, etc. Nu este sala de repetitii. Doresc colaborare cu profesori pe baza de comision. Ma intereseaza in special persoane care pot lucra cu copii. Detalii in privat. Mesagerie sau telefon 0722661677. Multumesc!
 10. picnic

  vând Cort Strat - Made in Korea 1985

  Pret nou 800 lei.
 11. Cumpar un set de doze pentru un Squier Telecaster. De preferat Affinity, Classic Vibe sau in zona aceasta de pret. Va rog trimiteti ofertele in privat. Multumesc!
 12. picnic

  vând Curele handmade pentru chitara

  Duminica se pot vedea aici:
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.