www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

picnic

Veteran
 • Content Count

  448
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
 • Feedback

  100%

picnic last won the day on June 18

picnic had the most liked content!

Community Reputation

217 Excellent

2 Followers

About picnic

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Fara trupa, doar hobby

Recent Profile Visitors

16,892 profile views
 1. picnic

  vând Chitara Vintage VS6 SG

  Pret nou: 950 lei.
 2. picnic

  vând Trei chitare tip Les Paul

  Pret nou Rockwood: 800 lei.
 3. Acest amplificator aproape ca nu mai are nevoie de prezentare: "Classic style, classic tone and modern versatility". Puterea lui este de 30W intr-un difuzor Blue Marvel 16ohmi. Are tremolo si reverb pe arc, control pre si post gain, EQ pe 3 benzi. Mult mai multe info gasiti pe net. Amp-ul de fata este folosit destul de putin, a fost bine pastrat (in case) si intretinut.Se vinde cu footswitch si hard case pe role. https://www.youtube.com/watch?v=4eEo2HUzGjQ Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 4. Se vinde o chitara deosebita care a fost pastrata in conditii foarte bune si arata excelent pentru varsta ei. Sunetul este cald, specific chitarelor vintage. Nu doresc schimburi, detalii in privat.
 5. picnic

  vând Trei chitare tip Les Paul

  Stagg L500 - vanduta, ramane doar Rockwood LX250G. Chitara se poate testa la Amideea Music Center.
 6. picnic

  vând Trei chitare tip Les Paul

  Stagg L500 -CS rezervata
 7. Se vinde o chitara Ibanez cu corp subtire din seria AEG, model single cutaway. Corpul este din mahon iar topul din cedru, Partea electronica este de o calitate deosebita: doza Fishman Sonicore si preamp Ibanez SST Shape Shifter. Are cateva urme de uzura corespunzatore unei chitare de 7 - 8 ani dar a fost foarte bine intretinuta. Freturile sunt fara uzura, neck-ul a avut doua mici dent-uri care au fost reparate profi. Chitara se vinde impreuna cu o curea si o husa groasa. Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 8. picnic

  vând Trei chitare tip Les Paul

  Hohner Professional s-a vandut.
 9. Chitara este intr-o stare foarte buna. Pickguard-ul a fost inlocuit cu unul tip Gibson SG. A beneficiat recent de un setup profesional, cu actiune joasa. Nu am facut un clip pentru chitara de fata dar am gasit ceva pe net cu acelasi model. Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 10. Vand trei chitare copii Les Paul dupa cum urmeaza: 1. Hohner Professional - Made in Korea 1980 - pret 750 lei. Chitara este o copie Les Paul din anii '80, lawsuit era. Se afla intro conditie buna, fara lovituri sau crapaturi. Doar o mica ciobitura un capatul headstock-ului ( in curs de reparare) si mici semne de uzura corespunzatoare unei chitare de 40 de ani. Cheitele si pot-urile sunt curatate si gresate, are facut fret leveling si setup profesional cu actiune joasa. Sunetul este foarte cald, specific chitarelor de aceasta varsta. Se vinde impreuna cu o husa subtire, noua. 2. Chitara Rockwood LX250G by Hohner - pret 850 lei. Chitara de fata este o copie Les Paul facuta in Korea la inceputul anilor '90. Are un sunet cald si curat specific chitarelor vintage. se prezinta in stare foarte buna, fara lovituri, crapaturi, doar semne de uzura normala pentru o chitara de aproape 30 de ani. Freturile nu sunt uzate, oricum a beneficiat de curand de o nivelare si un setup profesional, cu actiune joasa. Cheitele au fost curatate si gresate, la fel si poturile, butoanele schimbate. Pe scurt este o chitara foarte buna pentru amatorii de vintage si nu numai. Poate fi o baza excelenta pentru eventuale upgrade-uri. Nu am facut o inregistrare cu chitara respectiva dar pun un link de pe net sa vedeti despre ce este vorba, oricum cel mai bine este sa o testati. https://www.youtube.com/watch?v=7nwKRCA5hms Se vinde impreuna cu o husa decenta. 3. Chitara Stagg L500 -CS pret - 900 lei. Se vinde o chitara tip Les Paul, flame cherryburst, cu un sunet cald, specific chitarelor vintage. Modelul acesta ("full bird") nu se mai fabrica, si se gasea la pret de lista undeva peste 400 USD. Este in conditie destul de buna, mici zgarieturi pe spate. A beneficiat recent de un setup profesional cu actiune foarte joasa. Parerea mea este ca depaseste in performante un Epiphone din gama de pret 1900 - 2000 lei.Se vinde impreuna cu o husa subtire, noua. Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 11. Am trimis mesaj personal.
 12. picnic

  Help reparatie

  Inseamna ca e responsabil cu BBD balance. Regleaza din el pana ai zgomot minim.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.