picnic

Veteran
 • Content Count

  438
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Feedback

  100%

picnic last won the day on October 10

picnic had the most liked content!

Community Reputation

146 Excellent

1 Follower

About picnic

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Fara trupa, doar hobby

Recent Profile Visitors

16,089 profile views
 1. picnic

  vând Cort G110 BKS

  Se vinde o chitara electrica Cort G110, in stare buna, estetic 8/10, functional 10/10. Chitara a beneficiat recent de o revizie, un set de corzi noi si un setup profesional, cu actiune joasa fara fret buzz. Cateva specificatii:Corp: AgathisGat: Artar "Bolt On"Tastiera: palisandruTaste 22Insertii: Punct albChei cromateDoze: EG5W/EG5W/EG4W (S-S-H )Controale: 1 volum, 2 ton,Switch 5 pozitiiHardware : CromatCorzi: 010-046Culoare: Negru.Vine insotita de o husa textila. Nu doresc schimburi.Mai multe detalii in privat.
 2. Se vinde o chitara Fender Jag-Stang construita dupa ideile lui Kurt Cobain care fiind fan al chitarelor Jaguar si Mustang a conceput o combinatie intre ele. Primele chitare au fost facute in 1996 si apoi in 2003 - 2004, deci se poate spune ca aceasta face parte dintro o editie limitata. Cateva specificatii: "The original production Jag-Stang guitar had a basswood body, the 24” scale length of its two predecessors, a maple neck with a 7.25”-radius rosewood fingerboard, 22 frets, a vintage-style single-coil neck pickup and special-design humbucking bridge pickup (the two prototypes had a Fender Texas Special™ single-coil neck pickup and a DiMarzio®H-3 humbucking bridge pickup), on/off in-phase/out-of-phase slider switch for each pickup, two control knobs (master volume, master tone) mounted on a chrome plate, white pearloid pickguard, floating tremolo bridge with “dynamic” tailpiece borrowed from the Mustang, and vintage-style tuners." Chitara se vinde cu o husa Fender groasa. Adaug un link cu detalii despre povestea chitarei. Nu doresc schimburi. Detalii in privat. https://www.fender.com/articles/gear/cobains-brainstorm-the-jigsaw-story-of-the-jag-stang
 3. Vanduta! Multumesc RGC!
 4. Pedala da tonul unui autentic Vox AC 30, cu posibilitati multiple de reglare a tonului si nivelului de distorsiune. link producator: https://www.thomann.de/ro/harley_benton_ac_truetone.htm demo: https://www.youtube.com/watch?v=P3dqJBux94k Nu doresc schimburi, detalii in privat.
 5. Se vinde un set de doze Seymour Duncan neck: '59 si bridge Duncan Distorsion. Dozele sunt ca si noi, au stat foarte putin pe un Gibson Les Paul. linkuri: https://www.seymourduncan.com/pickup/59-neck?__uuid_ref=5bbc9ad9432f2?__uuid_ref=5bbc9ad943335 https://www.seymourduncan.com/pickup/duncan-distortion-bridge?__uuid_ref=5bbc9b8c6178f?__uuid_ref=5bbc9b8c617d2 Se vand in cutiile originale cu arcuri si suruburi. Pentru detalii folositi mesageria.
 6. Se vinde o chitara electro-acustica, in stare buna, cu foarte mici semne de uzura. Varianta este dreadnought cutawawy, cu urmatoarele imbunatatiri: nut din os, saddle din os, setup profesional cu actiune joasa. Specificatii (de la producator): - Top: Solid Western Red Cedar - Back & Sides: African Sapele - Finish: High Gloss - Bridge: Brownwood - Saddle: Compensated Black Graphite / 72mm - Neck: Tropical Khaya - Finish: French Satin - Trussrod: 2 Ways - Fingerboard: Brownwood - Frets: 20 / Silver Nickel - Scale: 650mm - Headstock: Brownwood - Maple logo inlay - Machine Heads: Die Cast / 1:18 Ratio / Satin Black - Nut: Black Graphite / 43mm - Strings: D'Addario EXP - Electronic : StudioLâg Plus system' Se vinde cu o husa groasa Gewa, asa cum se vede in poze. Se poate vedea si proba in Bucuresti . Nu doresc schimburi, mai multe relatii in privat.
 7. Se vinde o chitara Gibson Les Paul Studio Swamp Ash fabricata in 2011. Este echipata cu dozele originale 490R si 498T. Chitara este in stare foarte buna, si se vinde in case-ul original. Detalii tehnice gasiti in linkul de la producator. Adaug un link youtube sa va faceti o idee asupra sunetului. Chitara se poate vedea si proba in Bucuresti. Mentionez ca nu doresc schimburi. Pentru detalii folositi mesageria. Va multumesc!
 8. picnic

  Probleme la doza din bridge

  Cand am spus ca nu functioneaza o bobina nu ma gandeam neaparat ca e stricata... posibil sa fie o legatura gresita sau selectorul 5 way sa nu o cupleze in circuit pe pozitia full humbucker.
 9. picnic

  Probleme la doza din bridge

  Se pare ca la doza de bridge functioneaza doar una dintre cele doua bobine. Așa se explica și zgomotul (single coil ).