www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

picnic

Veteran
 • Content Count

  465
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8
 • Feedback

  100%

picnic last won the day on January 5

picnic had the most liked content!

Community Reputation

267 Excellent

4 Followers

About picnic

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Fara trupa, doar hobby

Recent Profile Visitors

18,684 profile views
 1. picnic

  cumpăr CUMPAR STRAP DIN PIELE PENTRU BASS

  Salut, am eu unul de vanzare. https://www.facebook.com/groups/672614226095338/permalink/2583366018353473/?sale_post_id=2583366018353473 Florin Dobrescu 0722661677
 2. picnic

  Poze cu chitarele noastre

  Am si eu o chitara Epiphone SL in lucru si ma gandisem sa o fac tot in genul asta.
 3. picnic

  Fire rupte din jack (chitara electrica)

  Asa cum privim poza trebuie lipit firul alb in stanga si ecranul in dreapta (unde este suprafata mai mare). Ai nevoie de un letcon.
 4. Fender Frontman 15R transformat în head.
 5. picnic

  Poze cu chitarele noastre

  Tele restaurat
 6. picnic

  Struggles of a guitarded patient

  Poti sa incerci sa scoti piulita si apoi scobesti cu o dalta mica sau cu un dremel astfel incat sa nu mai frece cand strangi truss rod-ul. Poti sa adaugu 1 - 2 saibe inainte sa reinstalezi piulita, astfel tija actioneaza fara sa ajungi la capat.
 7. picnic

  Proiect Telecaster "Sandblasted"

  Ai corpul deja?
 8. Cumpar neck de telecaster cu fretboard din rosewood , cu sau fara cheite. Prefer sa fie in stare buna (freturi fara uzura accentuata). Ofer pret corect in functie de marca, stare, etc. Pretul din titlu este doar orientativ.
 9. Bass-ul este construit in fabrica Matsumoku (Japonia) in 1978 si se afla intr-o conditie foarte buna avand in vedere vechimea lui. Corpul este din frasin, neck-ul din artar , o singura bucata, avand un sunet cald. Finish-ul este natural, fara lovituri, doar urme de uzura normala. Cavitatile au foste ecranate cu folie de cupru, ceea ce a dus la o reducere considerabila a zgomotului. A beneficiat recent de un setup profesional cu actiune joasa. Se vinde impreuna cu un hardcase. Nu doresc schimburi, detalii in privat.
 10. Se vinde o chitara Epiphone Les Paul 1960 TRIBUTE Plus Black Cherry, absolut noua impreuna cu un hard case. Specificatii Model:Les Paul, Singlecut Culoare conform producător: Black Cherry Corp: Mahogany Neck: Mahogany Profil neck: 1960s Slim Taper Tastiera rosewood Radius: 12" Număr de taste: 22 Configuratie doze: HH Mărimea taste: Medium Jumbo Lungime scală (mm): 628 Material top: Arțar Doze : 2x Gibson USA `57 Classic Bridge: Fixed Controale: Volume (2 x), Tone (2 x) Selector (Switch): 3 Way, Pickups Cheite: Grover Lățimea nut (mm): 43 Include case Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 11. Se vinde o chitara Epiphone SG G-400 PRO CH , necantata, folosita ca model de showroom, provine dintr-un magazin desfiintat. Specificatii: Corp Mahon Gat Mahon Forma gatului Profil "D" slim taper Sistem prindere gat Lipit Scala 24.75” (70.5 cm) Tastiera Palisandru cu insertii trapezoidale Radius 12” (30.5 cm) Latimea la pragus 1.68” (42 mm) Pragus imitatie de os Hardware Nickel Chei acordare Grover Doza gat Alnico Classic PRO Doza bridge Alnico Classic PRO Controale 2-volum, 2-ton, push-pull split Selector doza 3-pozitii Bridge LockTone™ Tune-o-matic Tailpiece LockTone™Stopbar Pentru cei interesati adaug un link: Chitara se vinde cu o husa noua si cablu. Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 12. picnic

  Poze cu chitarele noastre

  "Sweet Home Alabama" primul relic barncaster , sper sa mai urmeze si altele
 13. picnic

  vând Chitara entry level - Stagg

  Mai este valabil anuntul?
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.