picnic

Veteran
 • Content count

  435
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

picnic last won the day on July 1

picnic had the most liked content!

Community Reputation

121 Excellent

1 Follower

About picnic

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Fara trupa, doar hobby

Recent Profile Visitors

15,919 profile views
 1. Se vinde o pedala flanger construita in Japonia (anii 80) cu memorii analogice BBD. Are un sunet cald specific pedalelor din perioada respectiva, curat, fara zgomote sau distorsiuni. Pedala a beneficiat recent de o revizie completa. Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 2. Se vinde o pedala Booster LPB-1 la care s-au adus urmatoarele imbunatatiri;- buffer de intrare adaugat;- upgrade componente de baza cu unele calitative.In felul acesta a devenit mult mai transparent decat varianta stock, care inchide tonul dat de doze. Amplificarea este curata pana aproape de volum maxim, fara distorsiuni. Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 3. Pret nou 230 lei.
 4. Pret nou 450 lei.
 5. picnic

  vând Boss LS-2 Line Selector

  Pret nou: 280 lei.
 6. Vand o pedala Cry Baby Slash Signature impreuna cu un convertor 9 / 18v. Nu doresc schimburi. Mai multe detalii in privat.
 7. picnic

  vând Vintage V99 Les Paul

  Intreb si eu de curiozitate daca chitarele alea de 800 lei au nut din os, ecranare completa cu folie de cupru, electronica schimbata, fret leveling, setup complet.
 8. Vandut, se poate inchide. Multumesc!
 9. Pentru cine este interesat fac modificari de efecte, gen Keeley, Analogman, etc. Detalii in privat.
 10. Este varianta clasica V847 si contine cateva imbunatatiri fata de varianta stock:- true-bypass;- buffer de intrare;- LED indicator de activare; - reglaj tip voice. Are un sunet cald si nu distorsioneaza pe inalte (asa cum am vazut chiar si la unele wah-uri scumpe). Este reglata foarte bine electronic si mecanic. Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 11. Se vinde o pedala vintage, din anii '80, copie Boss SD. Contine circuitul integrat JRC4558D, care a facut faimoasa pedala Ibanez TS808. Are un sunet cald, specific pedalelor vintage. Recent a beneficiat de o revizie. Nu sunt interesat de schimburi. Mai multe detalii in privat.