www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

picnic

Veteran
 • Content Count

  479
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12
 • Feedback

  100%

picnic last won the day on July 10

picnic had the most liked content!

Community Reputation

311 Excellent

6 Followers

About picnic

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Fara trupa, doar hobby

Recent Profile Visitors

19788 profile views
 1. Cumpar un set de doze pentru o chitara tip Stratocaster. Pretul din titlu este doar orientativ. Ofer pretul corect in funtie de marca si starea dozelor. Pentru oferte folositi mesageria privata. Multumesc!
 2. Salut, ce dimensiuni are blocul? Se potriveste oare la un Squier?
 3. Cumpar difuzor Jensen , Warehouse , 8 inch, 8 ohm, in gama 20W - 25W. Ofer pret corect in functie de marca si starea difuzorului. Multumesc!
 4. Foarte tare! Lamela care obtureaza este opaca sau in degrade?
 5. Se vinde un amplificator combo cu difuzor Celestion 12" . Puterea lui este de 65W. Are design britanic, cu doua cananale, clean si drive, foarte potrivit pentru utilizare live. Beneficiaza de circuit de emulare a tuburilor iar cele doua canale au EQ separat. Reverbul are doua sectiuni independente pentru fiecare canal. Specificatii: Putere 65 W, solid state. Doua canale: Clean si Drive O singura intrare Difuzor: 12" / 8 ohm Controale: EQ 3 band, bright switch, scoop switch, reverb level, volume, master. Bucla de efecte Iesire casti Footswitch inclus. Amplificatorul a beneficiat de revizie la specialist. Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 6. Cel mai probabil este piulita distrusa. Se poate inlocui.
 7. 1300 lei... este ultima reducere de pret. Mai jos de atat nu va scade.
 8. Se vinde o chitara acustica marca Squier model SA105. Este intr-o stare buna, cu mici semne de de uzura normala. A beneficiat recent de o revizie completa facuta la lutier unde a fost inlocuit saddle-ul cu unul custom, din os. Are corzi noi si se vinde cu o husa noua de la Thomann. Nu doresc schimburi, detalii in privat.
 9. Crapatura este sigur mai mare decat se vede in poze. Trebuie un adeziv mai bun (de ex Titebond) si ceva experienta in astfel de reparatii.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.