www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

picnic

Veteran
 • Content Count

  455
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
 • Feedback

  100%

picnic last won the day on June 18

picnic had the most liked content!

Community Reputation

226 Excellent

2 Followers

About picnic

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Fara trupa, doar hobby

Recent Profile Visitors

17,784 profile views
 1. Se vinde o chitara vintage, model Tele cu upgrade de doze (Wilkinson). Specificatii: Corp : solid alder Neck: maple Fretboard: maple Doze: Wilkinson Bridge: vintage T style Ecranare: folie de cupru Sunetul este cald, specific chitarelor vintage. A beneficiat de un setup profesional cu actiune joasa. Se vinde cu o husa groasa. Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 2. Ofer spatiu in zona centrala dotat cu chitare , amplificatoare, etc. Nu este sala de repetitii. Doresc colaborare cu profesori pe baza de comision. Ma intereseaza in special persoane care pot lucra cu copii. Detalii in privat. Mesagerie sau telefon 0722661677. Multumesc!
 3. picnic

  vând Cort Strat - Made in Korea 1985

  Pret nou 800 lei.
 4. Cumpar un set de doze pentru un Squier Telecaster. De preferat Affinity, Classic Vibe sau in zona aceasta de pret. Va rog trimiteti ofertele in privat. Multumesc!
 5. picnic

  vând Curele handmade pentru chitara

  Duminica se pot vedea aici:
 6. picnic

  vând Cort Strat - Made in Korea 1985

  Se poate proba Duminica:
 7. Se pot vedea Duminica aici:
 8. Se vinde un combo full lampa pentru studiu (4 - 5W) cu imbunatatiri. Fata de varianta originala a fost echipat cu un difuzor Orange de 8 inch 20W. A fost modificata schema electronica prin adaugarea unui Master Volume si mutarea atenuatorului de putere pe placa din spate. Au fost folosite componente de calitate, rezultatul final obtinut fiind un amp cu sunet de lampa, cald (de la clean la distors} mult peste varianta stoc. Atenuatorul permite obtinerea sunetului specific la puteri mici (ca pentru un apartament de bloc). Se poate folosi un cabinet extern daca se doreste. Specificatii: - preamp 1 x 12AX7 - etaj final 1 x EL84 - difuzor 20W / 8 inch / 8 ohmi - atenuator de putere 1/4, 1, 4W - iesire difuzor extern. Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 9. picnic

  string buzz ciudat

  Ar parea ca lovesc corzile in polii de la doza de neck. Mascheaza temporar polii cu o bucata de banda adeziva si urmareste daca se mai aude.
 10. picnic

  Setup & Pedale Chitara

  Intre SD-1 si Tube screamer este diferenta de pret... dar poti folosi un Boss SD modat care se apropie mult de Ibanez. Vezi aici : Junior Powerplant este suficienta pentru inceput (nu stiu de unde ai auzit ca da rateuri...). Poate duce si o pedala de reverb. Mai potrivita totusi ar fi varianta mare de la HB si nu e diferenta mare de pret. PSA 230S e mai zgomotoasa, ca cele pentru telefon, nu recomand.
 11. Am trimis mesaj personal.
 12. picnic

  vând Cort Strat - Made in Korea 1985

  Pret nou 900 lei.
 13. picnic

  vând [EXPIRAT] Squier MB-5 2003

  Pret nou 700 lei.
 14. Articol absolut nou, cumparat de pe Thomann. Specificatii Integrated pedal board Aluminium construction Foam insert Place for 6 effects units from Mooer Micro series or 5 Micro and 1 Mini series pedals (e.g. wah, pedals not included) Specially developed recess for jack - compatible with most guitar cable Incl. 1 x 6-plug DC power cable (power supply not included) Dimensions (W x D x H): 435 x 170 x 85 mm Weight: 845 g Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.