www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

picnic

Veteran
 • Content Count

  448
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Feedback

  100%

picnic last won the day on October 10 2018

picnic had the most liked content!

Community Reputation

200 Excellent

2 Followers

About picnic

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Fara trupa, doar hobby

Recent Profile Visitors

16,720 profile views
 1. pret nou 3400 lei
 2. Am trimis mesaj personal.
 3. picnic

  Help reparatie

  Inseamna ca e responsabil cu BBD balance. Regleaza din el pana ai zgomot minim.
 4. Se vinde o chitara Fender American Special Stratocaster made in USA, editie limitata 60th Anniversary. Are urmatoarele upgrade-uri: doza de neck: Seymour Duncan HOT RAILS® STRAT doza de bridge : Seymour Duncan APH-2s Alnico II Pro Slash Pickup Este intr-o stare foarte buna, a beneficiat un setup profesional. Se vinde cu o husa textila. Nu sunt interesat de schimburi, detalii in privat.
 5. picnic

  vând Curele handmade pentru chitara

  Modele noi
 6. Curele pentru chitara confectionate din materiale de calitate. Capetele din piele naturala, fata din panglica lucioasa, lungime maxima in jur de 145 cm. Pentru detalii/comenzi nu ezitati sa ma contactati.
 7. picnic

  vând Chitara CORT M200-BRM

  Pret nou 600 lei.
 8. picnic

  Chitară electrică Les Paul

  Vad ca pretul a fost stabilit deja... https://www.olx.ro/oferta/chitara-electrica-les-paul-gibson-IDc165z.html#938e68ed5d
 9. Pretul este in lei.Se vinde o chitara Ibanez hibrid, echipata cu o doza piezo si una magnetica. Este o chitara foarte versatila cu avantajul obtinerii de tonuri variate, de la acustic curat pana la electric overdrive, cu posibilitate de mixaj intre doze. Cateva detalii tehnice gasiti in ultimile poze. Are corzi noi Elixir si setup profesional.Se vinde cu o husa groasa Ibanez.Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 10. Se vinde o chitara deosebita, Ibanez Prestige2620 Team J. Craft, cu un finisaj unic Cubed Black Pewter, facut manual. Neck-ul tip Wizard Prestige este din 5 bucati, fretboard rosewood, body basswood. Specificatii tehnice gasiti in ultima poza. Chitara este ca si noua, fara zgarieturi sau alte semne. Tremolo-ul sta perfect in echilibru. Are corzi noi si setup profesional cu actiune foarte joasa. Chitara se vinde in case-ul original cu toate accesoriile.Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 11. Se vinde un bass in 5 corzi din seria Skyline cu doze Bartolini, deosebit de versatil. Poate acoperi aproape orice gen muzical. Caracteristici:corp din frasin cu top din artar;neck din artarfingerboard din artardoza neck: Bartoloni single coildoza bridge Bartolini humbuckercomutator activ/pasivcontroale: blend, 3 band eq, split coil switch.Se vinde cu o husa speciala.Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 12. picnic

  Diy Sandblasted strat

  Foarte tare! Dacă tot ai ajuns in faza asta scăpa și de folia alimentara, strica imaginea și nici nu ecraneaza foarte bine.
 13. Pedala in sine aproape ca nu mai are nevoie de prezentare. Modificarile aduse (condensatoare de calitate, circuit integrat performant, switch pentru diode) ii dau un plus de claritate, gain si si distorsiune. Cu switch-ul in pozitia germaniu se apropie foarte mult de faimosul Ibanez Tube screamer. In poza din mijloc este pedala inainte de modare. Detalii in privat.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.