www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

picnic

Veteran
 • Content Count

  458
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8
 • Feedback

  100%

picnic last won the day on January 5

picnic had the most liked content!

Community Reputation

248 Excellent

4 Followers

About picnic

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Fara trupa, doar hobby

Recent Profile Visitors

18,368 profile views
 1. Se vinde o chitara Epiphone Les Paul 1960 TRIBUTE Plus Black Cherry, absolut noua impreuna cu un hard case. Specificatii Model:Les Paul, Singlecut Culoare conform producător: Black Cherry Corp: Mahogany Neck: Mahogany Profil neck: 1960s Slim Taper Tastiera rosewood Radius: 12" Număr de taste: 22 Configuratie doze: HH Mărimea taste: Medium Jumbo Lungime scală (mm): 628 Material top: Arțar Doze : 2x Gibson USA `57 Classic Bridge: Fixed Controale: Volume (2 x), Tone (2 x) Selector (Switch): 3 Way, Pickups Cheite: Grover Lățimea nut (mm): 43 Include case Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 2. Se vinde o chitara Epiphone SG G-400 PRO CH , necantata, folosita ca model de showroom, provine dintr-un magazin desfiintat. Specificatii: Corp Mahon Gat Mahon Forma gatului Profil "D" slim taper Sistem prindere gat Lipit Scala 24.75” (70.5 cm) Tastiera Palisandru cu insertii trapezoidale Radius 12” (30.5 cm) Latimea la pragus 1.68” (42 mm) Pragus imitatie de os Hardware Nickel Chei acordare Grover Doza gat Alnico Classic PRO Doza bridge Alnico Classic PRO Controale 2-volum, 2-ton, push-pull split Selector doza 3-pozitii Bridge LockTone™ Tune-o-matic Tailpiece LockTone™Stopbar Pentru cei interesati adaug un link: Chitara se vinde cu o husa noua si cablu. Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 3. picnic

  vând Zebrawood Custom Telecaster

  1200 lei.
 4. picnic

  Poze cu chitarele noastre

  "Sweet Home Alabama" primul relic barncaster , sper sa mai urmeze si altele
 5. picnic

  vând Chitara entry level - Stagg

  Mai este valabil anuntul?
 6. picnic

  vând Zebrawood Custom Telecaster

  Pret nou: 1300 lei.
 7. Se vinde o chitara Boult Zebrawood Telecaster, customizata Copper Style. Dozele sunt luate de pe un ibanez hollowbody. Bridge-ul este Vintage Tele, relic, cu montaj string-thru. Nut-ul este din os. Chitara suna foarte bine, avand un sustain deosebit. A beneficiat de un setup profesional cu actiune joasa. Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 8. Se vinde o chitara tip Les Paul, flame cherryburst, cu un sunet cald, specific chitarelor vintage. Modelul acesta ("full bird") nu se mai fabrica, si se gasea la pret de lista undeva peste 400 USD. Este in conditie foarte buna, mici semne de uzura normala . A beneficiat recent de o revizie generala si un setup profesional cu actiune foarte joasa. Parerea mea este ca depaseste in performante un Epiphone din gama de pret 1900 - 2000 lei.Se vinde impreuna cu o husa subtire. Nu doresc schimburi. Mai multe detalii in privat.
 9. Pretul scade la 700 lei, se vinde fara husa.
 10. Pretul se reduce la 550 lei dar se vinde fara husa.
 11. picnic

  vând Curea handmade din piele naturala

  250 lei. Nu stiu de ce nu a apare.
 12. picnic

  vând Custom Guitar Knobs

  Pretul este pentru un set de 2 bucati. Butoanele sunt handmade, din cupru cu cilindru din teflon la interior. Se potrivesc pentru pot-uri de 6mm. La cerere putem face si la comanda. Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 13. Se vinde o chitara fabricata in anul 2000, aflata intr-o stare foarte buna. A fost inlocuit pickguardul original cu unul nou echipat cu doze Alnico. Cu aceasta ocazie a fost si ecranata cu folie de cupru, rezultatul fiind zgomot mult redus si sunet cald, vintage. A beneficiat de un setup profesional cu actiune joasa. Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.