www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

CTI

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

4 Neutral

About CTI

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Brasov

Other Information

 • Gear
  Fender Blacktop Stratocaster
  Fender 60s Classic Player Stratocaster
  Charvel CX292
  Aria Mac

  2 x Marshall MG15
  TC Electronic Nova System
  Dunlop Crybaby GCB95
  BOSS FV500-H
  Digitech Metal Distorsion

Recent Profile Visitors

846 profile views
 1. Salut si scuze de delay. Acum am vazut reply-ul tau. Tocmai ce-a ajuns la mine ampul respectiv. L-am prins de cum a fost publicat pe olx, cred ca la o zi dupa postul meu aici. Multumesc de info!
 2. Ma intereseaza doar modelul din imagine, fabricat in Vietnam.
 3. De preferat in Sunburst.
 4. CTI

  vând Stratocaster Neck by Musikraft

  Si eu, iti multumesc pentru raspunsuri. Nu cred este nevoie sa masori nimic, e destul de evidenta diferenta intre cele doua tipuri de aranjare a punctelor. Oricum m-ai pierdut la soft V si radius, nu ma impac cu V-urile si vreau sa incerc 12".
 5. CTI

  vând Stratocaster Neck by Musikraft

  Salut, Cateva intrebari pertinente: Ce profil are? Ce radius are fretboardul? Cele doua puncte de pe tasta 12, sunt narrow sau wide spaced? Punctele de pe margine, sunt pozitionate 50% in fretboard - 50% in neck, sau doar in fretboard? Multumesc.
 6. Pentru schimburi, am uitat complet de Tokai Strat sau Aria Pro II.
 7. O alternativa excelenta la Gibson Les Paul, la un pret accesibil.Facuta dupa reteta originala corp de mahon cu top de artar si neck de mahon cu rosewood fretboard.Este dotata din fabricatie cu celebra combinatie de doze Seymour Duncan 59 la neck si JB la bridge. Poti canta orice cu ea, de la soft jazz la metal extrem.Sustain tipic LP-urilor.Corzi D'Addario 10-46.O vand deoarece nu ma pot obisnui cu ea. Ma intorc mereu la Fender.In pret este inclus si un case (cred ca) Thomann.Sunt deschis la schimburi cu Fender Strat/Tele sau poate Charvel Strat.
 8. CTI

  vând Squier Affinity Telecaster

  Se poate inchide. Multumesc.
 9. O chitara surprinzator de buna pentru gama de pret din care face parte. Sunetul pastreaza destul de fidel twangul si spankul caracteristic unui tele. Neckul este foarte comod si, datorita razei scazute a marginilor corpului, se aseaza foarte bine in brate, facand-o ideala pentru studiu. Fostul propietar i-a schimbat jackplate-ul cu un altul care nu se potriveste, iar eu nu am apucat sa mai fac corectarea asta, dar se gaseste pe Ali cu 1$ si free shipping. I-am inlocuit string tree-ul cu unul roller, dar am pastrat si originalul, daca preferi. Conditie generala: VG+ Specificatii tehnice: google is your friend https://www.youtube.com/watch?v=5iJttyRbOXE Se poate vedea si proba in Brasov. Trimit si in tara, prin curier. Fara schimburi, va rog! Multumesc.
 10. Pret: 99 RON Localitate: Brasov Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Conditie pickguard: VG+ Made in UK Mic bonus: Fender Switch Tip Chrome/Mirror
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.