• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

CTI

Newcomers
 • Content count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

3 Neutral

About CTI

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brasov

Other Information

 • Nume
  Cristian
 • Scule
  Fender Blacktop Stratocaster
  Squier Telecaster Affinity
  Aria Mac Gothic
  Marshall Amp
  Digitech Metal Distorsion

  ESI Aktiv 08
  M-Audio Oxygen 25
  Berhringer BCR2000

  Stanton T120c Turntables
  Stanton SA-3 Mixer

Recent Profile Visitors

359 profile views
 1. vând

  Se poate inchide. Multumesc.
 2. O chitara surprinzator de buna pentru gama de pret din care face parte. Sunetul pastreaza destul de fidel twangul si spankul caracteristic unui tele. Neckul este foarte comod si, datorita razei scazute a marginilor corpului, se aseaza foarte bine in brate, facand-o ideala pentru studiu. Fostul propietar i-a schimbat jackplate-ul cu un altul care nu se potriveste, iar eu nu am apucat sa mai fac corectarea asta, dar se gaseste pe Ali cu 1$ si free shipping. I-am inlocuit string tree-ul cu unul roller, dar am pastrat si originalul, daca preferi. Conditie generala: VG+ Specificatii tehnice: google is your friend https://www.youtube.com/watch?v=5iJttyRbOXE Se poate vedea si proba in Brasov. Trimit si in tara, prin curier. Fara schimburi, va rog! Multumesc.
 3. Pret: 99 RON Localitate: Brasov Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Conditie pickguard: VG+ Made in UK Mic bonus: Fender Switch Tip Chrome/Mirror
 4. Doresc sa cumpar un ARIA Strat HSH sau HSS. A avut mai multe denumiri de-a lungul timpului: Aria Pro USA Fullerton Aria Pro II Fullerton Aria 714-DLX/CST/STD Ar exista si varianta de schimb daca te intereseaza un ARIA MAC Gothic HH. Pentru oferte te rog sa folosesti PM. Multumesc!
 5. cumpăr

  Se poate inchide. Multumesc.
 6. Se poate inchide. Multumesc.
 7. Pot spune ca aceasta chitara e foarte in regula si fara nici o modificare. Desi planul meu este sa cumpar un Fender Blacktop Strat, saptamana trecuta am dat peste acest Squier Tele Affinity in varianta Butterscotch Blonde, la un pret foarte rezonabil care m-a determinat s-o incerc. Si nu mi-a parut rau... Cu gandul ca este modelul entry-level de Telecaster de la Squier - Crafted in China, n-am avut nici o asteptare de la chitara, dar, spre surprinderea mea, am fost total impresionat de cum este acest Telecaster. De la cum arata, cum se simte si chiar si cum suna... cu dotarile din fabrica si fara nici un setup profesional. Griful comod, sunet de Telecaster, finishul foarte ok. La a mea si dotsurile de pe margine sunt nimerite bine, jumatate in neck, jumatate in fretboard, just like a Fender Cred ca merita toti banii chitara lui Bossulet, mai ales ca au fost schimbate cheile si dozele cu unele Fender.
 8. Cu tremolo clasic, nu floyd-rose. Poate fi si alta culoare, dar il prefer pe cel negru.
 9. Pret: 0 RON Localitate: Brasov Contact: PM Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Cumpar Blacktop Stratocaster negru cu rosewood fingerboard. Pentru oferte va rog sa ma contactati prin PM. Multumesc!
 10. cumpăr

  Chiar nu are nimeni un blacktop de vanzare?
 11. Pret: 0 RON Localitate: Brasov Contact: PM Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar Fender Stratocaster cu orice grad de uzura. De preferat: Seria Blacktop Rosewood fretboard 22 taste Obligatoriu, pentru a va scuti de efort: Headstock mic Truss-rod adjustment pe headstock Chei moderne Skunk-stripe Tremolo Pentru oferte va rog sa ma contactati prin PM. Multumesc!