CTI

Newcomers
 • Content count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

4 Neutral

About CTI

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Brasov

Other Information

 • Band
  Electric Lazyland
 • Gear
  Fender Blacktop Stratocaster
  Fender 60s Classic Player Stratocaster
  Aria Mac

  Marshall Amp
  TC Electronic Nova System
  Dunlop Crybaby GCB95
  BOSS FV500-H
  Digitech Metal Distorsion

Recent Profile Visitors

584 profile views
 1. De preferat in Sunburst.
 2. CTI

  vând Stratocaster Neck by Musikraft

  Si eu, iti multumesc pentru raspunsuri. Nu cred este nevoie sa masori nimic, e destul de evidenta diferenta intre cele doua tipuri de aranjare a punctelor. Oricum m-ai pierdut la soft V si radius, nu ma impac cu V-urile si vreau sa incerc 12".
 3. CTI

  vând Stratocaster Neck by Musikraft

  Salut, Cateva intrebari pertinente: Ce profil are? Ce radius are fretboardul? Cele doua puncte de pe tasta 12, sunt narrow sau wide spaced? Punctele de pe margine, sunt pozitionate 50% in fretboard - 50% in neck, sau doar in fretboard? Multumesc.
 4. Pentru schimburi, am uitat complet de Tokai Strat sau Aria Pro II.
 5. CTI

  vând Vand Diverse Chitare

  Ai PM.
 6. O alternativa excelenta la Gibson Les Paul, la un pret accesibil.Facuta dupa reteta originala corp de mahon cu top de artar si neck de mahon cu rosewood fretboard.Este dotata din fabricatie cu celebra combinatie de doze Seymour Duncan 59 la neck si JB la bridge. Poti canta orice cu ea, de la soft jazz la metal extrem.Sustain tipic LP-urilor.Corzi D'Addario 10-46.O vand deoarece nu ma pot obisnui cu ea. Ma intorc mereu la Fender.In pret este inclus si un case (cred ca) Thomann.Sunt deschis la schimburi cu Fender Strat/Tele sau poate Charvel Strat.
 7. CTI

  vând Squier Affinity Telecaster

  Se poate inchide. Multumesc.
 8. O chitara surprinzator de buna pentru gama de pret din care face parte. Sunetul pastreaza destul de fidel twangul si spankul caracteristic unui tele. Neckul este foarte comod si, datorita razei scazute a marginilor corpului, se aseaza foarte bine in brate, facand-o ideala pentru studiu. Fostul propietar i-a schimbat jackplate-ul cu un altul care nu se potriveste, iar eu nu am apucat sa mai fac corectarea asta, dar se gaseste pe Ali cu 1$ si free shipping. I-am inlocuit string tree-ul cu unul roller, dar am pastrat si originalul, daca preferi. Conditie generala: VG+ Specificatii tehnice: google is your friend https://www.youtube.com/watch?v=5iJttyRbOXE Se poate vedea si proba in Brasov. Trimit si in tara, prin curier. Fara schimburi, va rog! Multumesc.
 9. Pret: 99 RON Localitate: Brasov Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Conditie pickguard: VG+ Made in UK Mic bonus: Fender Switch Tip Chrome/Mirror
 10. Doresc sa cumpar un ARIA Strat HSH sau HSS. A avut mai multe denumiri de-a lungul timpului: Aria Pro USA Fullerton Aria Pro II Fullerton Aria 714-DLX/CST/STD Ar exista si varianta de schimb daca te intereseaza un ARIA MAC Gothic HH. Pentru oferte te rog sa folosesti PM. Multumesc!
 11. CTI

  cumpăr Fender Stratocaster

  Se poate inchide. Multumesc.
 12. Se poate inchide. Multumesc.
 13. CTI

  Squier Affinity Telecaster Upgradat

  Pot spune ca aceasta chitara e foarte in regula si fara nici o modificare. Desi planul meu este sa cumpar un Fender Blacktop Strat, saptamana trecuta am dat peste acest Squier Tele Affinity in varianta Butterscotch Blonde, la un pret foarte rezonabil care m-a determinat s-o incerc. Si nu mi-a parut rau... Cu gandul ca este modelul entry-level de Telecaster de la Squier - Crafted in China, n-am avut nici o asteptare de la chitara, dar, spre surprinderea mea, am fost total impresionat de cum este acest Telecaster. De la cum arata, cum se simte si chiar si cum suna... cu dotarile din fabrica si fara nici un setup profesional. Griful comod, sunet de Telecaster, finishul foarte ok. La a mea si dotsurile de pe margine sunt nimerite bine, jumatate in neck, jumatate in fretboard, just like a Fender Cred ca merita toti banii chitara lui Bossulet, mai ales ca au fost schimbate cheile si dozele cu unele Fender.