www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

nothing_ro

Veteran
 • Posts

  267
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  iasi/vaslui

Recent Profile Visitors

12358 profile views

nothing_ro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

110

Reputation

 1. Caut un cab 4x12 - de preferat cu greenback uri. Pt oferte va rog folositi mesageria privata. Multumesc
 2. Care aveti "in plus" un suhr cu forma de strat, configuratie HSS, roasted maple neck si rosewood fretboard.. il pot adopta eu. Va multumesc.
 3. Profilul e un soft V - foarte comod dupa parerea mea (dar profilul e o chestie subiectiva, deci nu conteaza parerea mea). Radius de 9.5". Despre puncte o sa masor si povestesc atunci cand o sa ajung acasa si o sa am griful in mana. Multumesc de intrebari.
 4. Se vinde un head Marshall AFD 100 - Slash Signature. Cel mai important lucru legat de amp ul asta nu e faptul ca e facut in stransa colaborare cu Slash sau ca s-au facut doar 2300 de unitati worldwide - ci faptul ca prezinta asa numitul circuit de power-scalling - adica poate fi folosit cu succes in dormitor, in sufragerie, in sala de repetitii si pe scene mai mari sau mai mici - doar prin actionarea unui potentiometru ce scade puterea amp-ului de la 100W la 0.1W cu sacrificii minime asupra tonului. Amp-ul arata ca nou si vine la pachet cu manual, certificat de autenticitate, husa si footswitch ul original. Specifications of the Marshall AFD100 Slash Signature amp: - 100W Valve Head - 5 x ECC83 Preamp Valves - 4 x 6550 Power Amp Valves - 2 Jack Inputs (vintage styled) - EQ & Master Volume - Power Attenuation (right down to 0.1 watts) - FX Loop switchable on front panel - Tonal switch between #34/AFD and FX Loop mode - Speaker Output: 2 x 4 ohm, 2 x 8 ohm, 1 x 16 ohm - 2 Way Footswitch Detalii "detaliate" despre amp: https://tonymckenzie.com/afd100_review.htm
 5. Vand un gat de chitara - Stratocaster-like - produs de Musikraft in USA sub licenta Fender. Gatul este confectionat din maple cu tastiera din rosewood. Este finisat cu lac nitro de Mark and Jenny (de la MJT guitars) - si usor aged. Pe headstock este lipit un decal Fender. Tastele prezinta urme normale de uzura (adica nu necesita nicio ajustare). Vine la pachet cu: - un set de cheite si string trees - nut de os => adica este "plug and play".
 6. Pret: 1000 EUR Localitate: Iasi Contact: nothing_ro@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Soldano Hot Rod - un amplificator de chitara pe lampi (12ax7 in preamp si 6L6 in poweramp) hi-gain. Amplificator monocanal, cu 2 intrari - una hi si una low. Fratele mai mic a lui SLO 100 - nu am avut un SLO ca sa le pot compara dar pot spune ca amp-ul stie a suna fffff bine pe crunch si pe hi-gain. Dotat cu master volume - ca sa-l puteti canta si acasa si la sala si pe scena. Lampile din poweramp au sub 10h de folosire - sunt NOS uri. Amp-ul e din alea bune si rare - construit prin 1992, varianta cu trafuri Mercury Magnetics. Functioneaza pe 110v dar vine cu transformator 220 - 110v. Cam asa arata: Cam asa suna: https://www.youtube.com/watch?v=XTOOEdU7hso
 7. Pret: 2000 EUR Localitate: Iasi Contact: nothing_ro@yahoo.com Link producator: http://www.bogneramplification.com/twin-jet Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Bogner Uberschall Twin Jet - o masinarie de hi-gain extrem.. Scos in 2009 pe piatza ca varianta updatata a faimosului Uberschall - este un amp cu 2 canale - un canal care stie de la clean la marshall hot-rod style si al 2lea canal - care e canalul clasic de hi gain ce o facut uberschall ul celebru. Functioneaza cu lampi - 12ax7 in preamp si KT88 in poweramp. Are 150W - dar e dotat cu master volume - si suna FF bine si la volum de dormitor. Detine fx loop serial. Detine footswitch care schimba intre canalul 1 si 2 si care activeaza si dezactiveaza fx loop-ul. Fiecare canal este dotat cu EQ ul lui, cu Presence-ul si cu Volume-ul lui. Pe langa master volume mai are si 2 controale "master" pt Depth si Presence. Se poate testa in iasi. Se poate trimite oriunde in tara. Fiind cumparat din USA functioneaza la 110v - dar vine cu traf 220- 110 la pachet. Cam asa arata: Cam asa suna: https://www.youtube.com/watch?v=2BFDLhaRLes https://www.youtube.com/watch?v=mWhGnL8JtJg Pretul este negociabil.
 8. Pret: 0 RON Localitate: worldwide Contact: nothing_ro@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi M-ar interesa sa cumpar un Music Man Axis.. asa ca daca aveti unul care va incurca prin casa sau prin sala de repetitii il puteti arunca spre mine.. la pretul pietei.. romanesti - ca sa zic asa.
 9. Din motive de prea multe amplificatoare am decis sa vand unul dintre ele: JCA50H - varianta de Soldano HotRod facuta sub licenta Soldano in China. Head ul are 50W si momentan are 2 upgrade uri: - SLO mod - practic au fost inlocuite cateva componente ca sa aduca amp ul 1:1 comparativ cu Soldano SLO - Depth mod - a fost adaugat un control suplimentar de "adancime" Tonewise amp ul se apropie fff mult de originalul SLO. Contact: nothing_ro@yahoo.com sau PM Pret: 1150RON Poze si sample uri in curand. Stie si clean si crunch si higain: Asa suna head-ul pus la vanzare: Clean: https://www.dropbox.com/s/aj9pe2zggnsmlt2/Clean.mp3?dl=0 Crunch: https://www.dropbox.com/s/uy83l1c9qk3t96y/Crunch2.mp3?dl=0 Overdrive: https://www.dropbox.com/s/jgkf6edgb2nycup/Overdrive.mp3?dl=0
 10. Accept schimburi cu Fender Stratocaster American + diferenta din partea mea! Sent from my iPhone using Tapatalk
 11. Pret: 700E Localitate: Iasi Contact: nothing_ro@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Producătorul zicea în 2006, 28 sept (asa reiese din serial number ca o fost făcută): Honduras mahogany body Mahogany set neck Rosewood fretboard P90 pickups Chitara a fost a lui Mihnea Ferezan, pe vremea când activa în Luna Amară. Uzura este normală pentru o chitara cu finish faded. Tastele, la fel, uzură minimă - normală (o să fac poze mai detaliate). NU MĂ INTERESEAZĂ SCHIMBURILE. Preț: 700E - negociabil în limita bunului schimb. Contact: PM sau nothing_ro@yahoo.com Pozne:
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.