• Announcements

  • Cosu

   Regulament Mica Publicitate   20/04/17

   Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta in cadrul forumului, am stabilit citeva reguli care se aplica in cadrul sectiunii de Mica Publicitate: 1. Anunturile sunt permise doar in cadrul sectiunii Mica Publicitate. Orice anunt postat in alta sectiune va fi sters fara notificare prealabila. 2. MARE ATENTIE! RGC nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru tranzactiile efectualte in sectiunea de Mica Publicitate. Recomandam sa dati dovada de foarte multa atentie atunci cind tratati cu persoane necunoscute. 3. Este OBLIGATORIU ca fiecare anunt sa contina un pret. Daca anuntul este de tipul SCHIMB atunci este obligatorie precizarea obiectelor care pot face obiectul schimbului. Orice anunt care nu respecta aceasta regula va fi sters iar initiatorul anuntului va fi avertizat. 4. Este permis un singur mesaj de tip "UP" pe zi, incepand cu ziua urmatoare dupa postare. Va rugam sa raspundeti la toate intrebarile pe cit e posibil intr-un singur reply. Suntem constienti ca nu se poate raspunde cu un singur reply la intrebari primite in diferite perioade ale zilei. Daca ati raspuns deja la intrebari, acel reply tine loc de "UP" pentru acea zi. Nerespectarea acestei reguli duce la stergerea anuntului iar initiatorul primeste avertisment. 5. Anuntul trebuie sa contina cel putin o modalitate de contact. Incurajam utilizatorii sa isi completeze datele de contact din profil. Daca modalitatea de contact se rezuma la mesaj privat (PM) recomandam utilizatorului sa isi seteze tipul notificarii pe Instant E-mail Notification. 6. Nu sint permise anunturile din partea persoanelor juridice. Pentru un contract cu RGC va rugam sa contactati administratorii. 7. Nu sint permise anunturile de tipul Intermediere. Nu se scriu mesaje de Mica Publicitate de orice fel (vanzare/cumparare/etc), pe chat. Pentru asta exista sectiunea de Mica Publicitate. Sfaturi: Poze reale ale obiectului in vanzare sint intotdeauna binevenite, deasemenea si inregistrari audio sau linkuri gen Youtube Un link catre pagina oficiala poate lamuri multe detalii. Inaintea postarii anuntului ar fi bine sa verificati daca obiectul vandut are un importator oficial in Romania iar pretul cerut sa nu depaseasca pretul din magazin. In titlul anuntului trebuie sa se reflecte ceea ce se vinde sau sa contina o referinta la obiectele vandute. Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde. Offtopicurile insistente ,poluand topicul, se vor solda cu avertizare. Se poate face un singur topic cu obiectul vanzarii/cumpararii/schimbului, nu se fac doua topicuri separate cu acelasi obiect exprimand intentia de a vinde/schimba. Topicurile duplicate se vor sterge, si se va da warn. Pentru a putea scrie mesaje pe sectiunea de publicitate, trebuie sa fiti de acord cu toate punctele enuntate mai sus.  
andreimarca

Mesa Roadking Ii 7000Ron/1555E

Recommended Posts

Pret: 7000 Ron


Localitate: Bucuresti


Contact: 0722454536


Link producator: https://www.thomann.de/ro/mesa_boogie_roadking_head.htm?ref=search_prv_1


Accept schimburi: Nu accept schimburi

Ampul asta sta in casa de 5 ani de zile absolut degeaba deci cred ca a venit momentu sa-si gaseasca totusi alta casa:)

A fost cumparat din state NOU(dealer) acum vreo 8-9 ani , adus in tara si folosit max 2 ani de zile (foarte foarte foarte foarte rar). Nu cred ca o sa mai gasesc facturi etc dar pot sa incerc daca e cazul. Suna genial dar din pacate nu am unde sa cant cu el...nici macar in studio. 

Nu are nici o zgarietura lovitura etc. Arata ca in magazin.

De ce pretul mic? 

1.Pentru ca vreau sa-l dau:)

2.Are o problema la canalul 2...se aude ceva ciudat ! Cel mai probabil de la lampi. Am oameni care il pot face dar sincer nu vreau sa investesc in ceva ce nu folosesc.

3.Nu am momentan traful de la US la EU. Se rezolva in 2-3 zile ca nu si-a luat zborul. (apropo pe traf am dat cam 7-8 mil). Cand il gasesc vine cadou

4.Nu cred ca o sa mai gasesc husa lui originala. O s-o caut dar nu promit nimic

5.Lampile sunt cele cu care a venit ( mai putin alea de final pe care le-am schimbat) ... asta ca sa intelegeti cam cat de putin a fost folosit!

 

Pret 7000Ron / 1555E

Nu pot sa va zic sa nu negociati ca nu se stie niciodata in ce zi ma prindeti:) Dar pretul e deja negociat pentru voi! Chiar nu cred ca exista in lume momentan pretul asta!

 

Fac schimburi doar cu Obiective foto sony montura E,... ca scule de muzica am tot ce vreau

 

Mai vand si Gibson Custom GENIAL 1500E (chitara noua a costat 4400E) 

Ableton Push 1 - 1100 lei

Chitara acustica Fender 1100 ( a costat 2400 sau 2600 la proguitar shop)

 

 

post-20480-0-59152200-1492539103_thumb.jpg

post-20480-0-36504300-1492539110_thumb.jpg

post-20480-0-04803400-1492539117_thumb.jpg

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.