• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

ramurel

Veteran
 • Content count

  3,321
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  88
 • Feedback

  100%

ramurel last won the day on April 17

ramurel had the most liked content!

Community Reputation

3,554 Excellent

About ramurel

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 02/08/67

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Nume
  Călin
 • Trupa
  The Rockfans Worldwide

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/user/ramurel2006/videos

Recent Profile Visitors

25,437 profile views
 1. Ai scris " . Învăţătoarea mea le-a spus părinţilor mei că am ureche muzicala, şi voce, prin urmare m-a sfătuit să iau lecţii de canto. Regretul pe care îl am şi acum e că am putut merge." Ai luat lecțiile de canto sau regreți că ai putut dar nu le-ai luat ? Daca le-ai luat e bine, ai o bază muzicală ! Lecțiile de pe net pentru chitară nu prea sunt de ajuns dacă vrei să faci muzică, așa cum zici ! Nu te entuziasma prea tare că ai învățat repede acorduri de bază, alea se prind repede, in câteva săptămâni. Caută macar o carte mai complexă de chitară, de exemplu A. Rosulescu "Chitara pentru începători" sau altele, in care ai și elemente de teorie de bază și o metodică de studiu... Bafta !
 2. vând

  Pe canalul de canalul Clean e nașpa, se aud orice defecte ale electricelor și ale electroacusticelor, mai ales pe Warm, pe canalul Lead e british și alte cele, specifice anilor 80-90 , boring, e 2017 totuși , nu mai zic pe canalul Ultra, metale grele, albume vechi Metallica și alte băbăciuni, cine dracu' mai... La ce drac' să mai îl cari la gigă, la sală sau acasă, când un laptop are 2 kile și e plin de mocaciuni pe net. Și îți mai trebe și cablu la el. Vecini, chestii, bătăi de cap inutile. Și iau mai pus și loop pentru efecte și intrare pe power și ieșire din preamp. Fuckin useless stuff. Nici nu mă mir că l-au scos din fabricație !
 3. Neavând experiență cu plăcile audio și , presupun nici cu efecte de software, ți-aș recomanda să te gândești dacă n-ar fi mai util să îți iei un procesor de genul zoom g2.1 sau g3, modele care au și rolul de PA externă, il poți folosi și cu și fără PC , te înveți și cu lanțurile de efecte, unele modele au intrare Aux pentru playere . Altminteri toate ar fi ok din cele enumerate, mai adaug și din seria UX, la care ai acces și la software de chitară Line6 PodFarm, gratuit de pe site-ul lor.
 4. Da, mai ales dacă e de dinainte de 2010 overall sunt bestiale preţ/calitate, nici nu merită să îi schimbi dozele ( depinde ce sound cauţi ). Pentru greutatea gâtului, o soluţie pe care am încercat-o pe a mea, când am avut, a fost doar un strap din material textil, nu imitaţie de piele sau ceva, ca sa nu alunece, altceva nu ai ce-i face, au băgat corp uşor la JHS.
 5. Mergi la maazinul din Iaşi, vezi daca o au pe stoc, te uiţi la ea să nu fie cu defecte de formă, te uiţi la freturi, la tunere, o probezi, dacă-ţi place cum sună, ia-o ! În rest, ai garanţie la ea.
 6. Se referea la preamplificarea din electro-acustică
 7. Nu ştiu ce să zic, m-ai zăpăcit şi pe mine de tot ! Linkurile comparative de la thomann au aceleaşi materiale la corp, linkul anterior de la fly-music nu mai are spate şi laterale din mahon... Acelaşi titulatură, alte materiale, nu ştiu ce să zic, o fi altceva
 8. Ok, am rămas cu impresia că doreai o electro-acustică.
 9. N-o să-şi pună nimeni obrazul să recomande chitare de douăsutecinzeci de lei, comandate online. Simpla socoteală că un setup profesionist, ca să aranjezi o chitară făcută "la ştanţă" pe vapor te poate duce pe la 200 de lei, chiar mai bine, daca are freturile montate prost, e suficientă ! Ideal ar fi să o probezi personal in magazin şi să şi ştii la ce să te uiţi. Dacă nu ştii, ai nevoie de cineva care ştie să se uite la una ! Aia de ţi-am recomandat-o eu sună bine, e bine făcută, e dupa părerea mea o chitară gen "a nimerit orbu Brăila" a celor de la HB [ materiale şi hardware ] în banii ăia, dar chiar şi pentru aia tot ar trebui sa te uiţi la ea, de siguranţă.
 10. Tot la bani puţini ? Asta : http://www.fly-music.ro/chitara-chitari-chitare-acustica-acustice-dreadnought-/15615-chitara-electro-acustica-harley-benton-d-120ce-vs.html .
 11. He he , nu overdubbing de-ăla cu magnetofonu'... Ok, deci trag de două ori acelaşi track, le aşez în track-uri diferite, pe care le şi panez diferit [ unul L şi celălalt R, nu neapătar la 100% fiecare, depinde unde vreau să se audă instrumentul în spaţiul mixului ] şi las un spaţiu de milisecunde între cele două trackuri , Efectul e deosebit şi aşează instrumentele în spaţiul audio al mixului mai distinct.
 12. Nu știu în live, unde sunetistul devine cel mai bun "instrumentist" de cele mai multe ori, jos pălăria pentru ei, dar în mixaje cele mai de efect soluții simple , cu efect fantastic asupra mixului, sunt overdubbingul ( unde poți jongla cu ușor delay între trackuri ) și panning-ul. Nici nu mai contează de multe ori cum setezi eq . Iar dacă și tobarul are multitracker e o plăcere.
 13. Dar de ce-ar trebui să ne uităm la bucile babelor, că n-am înţeles ?!?
 14. A, ok, acum am înțeles !
 15. Nu știu ce să zic, eu chiar acu' am dat un Bump la al meu, fără să scriu nimic și s-a dus sus în categorie.