ramurel

Veteran
 • Content count

  3,363
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  95
 • Feedback

  100%

ramurel last won the day on October 17

ramurel had the most liked content!

Community Reputation

3,686 Excellent

About ramurel

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 02/08/67

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Nume
  Călin
 • Trupa
  The Rockfans Worldwide

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/user/ramurel2006/videos

Recent Profile Visitors

26,015 profile views
 1. RIP Malcolm Young

  Să bată clopotele !
 2. Doua Focusrite Scarlet simultan

  Nici înseriate, nici în paralel nu merg ! Mai degrabă un mixer stand-alone in fața plăcii !
 3. Alea-s reduceri ? Fii atent la ăştia reduceri : http://www.ibanezmall.com/index.php?main_page=index&cPath=526
 4. Bancuri

  Trebuia să zică "Nu te pot refuza !"
 5. Motan

  Încep pozitiv, nu-i rău soundul pe care l-ai scos din Satană, nu cunosc cu ce soft lucrează, da-i bun Dracu' ! Şi zic asta ca sa te scuteşti de-a sparge bani pe pedale şi alte auxiliare, de care n-ai nevoie deocamdată, deşi amplificatorul are tot felul de conexiuni pentru de-astea ! Învaţă efectele de acolo, să ştii ce fac întâi, că aici probabil ai luat un preset gata făcut din listă [ probabil se numeşte chiar "Enter Sandman" ] Altminteri, 100% de acord cu ce-a zis Vale, tempo, groove, efecte şi chiar mai mult decât un metronom, ţi-aş recomanda să cauţi backtrackuri cu piesa asta, de exemplu [ găseşti pe site-ul ala guitarbackingtracks dot com o groază ] sau altele, te-ar ajuta, e şi mai plăcut şi îţi vezi şi groove-ul, ca nu toate piesele sunt cu strumming pe toba mare şi vezi cum stai cu feelingu', te înregistrezi peste backtrack. Nu ştiu de când studiezi, se aude că înca mai ratezi unele corzi şi eu ţi-aş recomanda sa închizi compresoarele din preseturi când exersezi, ca să îţi dai seama dacă baţi corect acordurile, corzile, ca putere, constanţă, compresoarele asta fac, egalizează sunetele cât de cât din track şi-ţi furi căciula singur, ca sa zic aşa. Înregistrează-te peste backtrack şi ascultă-te , ca să-ţi dai singur seama ! Ştii ce zic ? Adică, nu folosi ajutătoare când exersezi ! Am mai vrut sa scriu ceva, da' am uitat, că m-am luat cu scrisu', m-apuc uneori la scris şi mi-e lene să mă opresc, da-mi amintesc io... Şi, recomand să foloseşti playere când postezi, nu de alta, dar nu toată lumea e dispusă să-şi salveze fişiere mari wav în calculatoarele personale, fă-ţi un cont soundcloud de ex, urci bucata acolo şi pui aici linkul la ascultat ! Baftă !
 6. Bancuri

  - Salut, ce faci ! - Uite, dau jos kilograme ! - Aaa, eşti la sală ? - Nu, frate, pe budă !
 7. Zgomot ciudat cand ating chitara

  Dacă e vorba de boss katana, ai un Noise supressor pe care îl poți regla, dar nu e pe panou, ci trebuie sa intri în Boss Tone Studio pentru asta !
 8. Bancuri

  Nu ! Eu zic sa rămâi pe subiecte de specialitatea la care te pricepi bine, amplificatoare și efecte ( cred, nu stiu ) și să nu polemizezi la rubrica de bancuri pe teme de limba română ! Numai bine !
 9. Bancuri

  Mie mai puțin, dar m-au sunat disperați ăia de la fabrica de bancuri, dupa ce-ți văzură postarea, că n-or face iar față cu producția și desfacerea ! ( still )
 10. Bancuri

  Ahahaha hahahahah hahaaaaa hahahaaa , cel mai bun banc din ultima vreme de pe topicul ăsta !
 11. Strap-uri de calitate!!!

  Personal le-am catalogat întotdeauna după capacitatea de aderență, să nu alunece adică, pentru că am avut vreo două modele de chitare, în timp, care aveau partea de gât și headstock mai grea decât corpul și trăgeau astfel chitara in jos. Dar după greutate... Nu m-am gândit, o simți oricum, doar dacă legi baloane de hidrogen de chitară ( și cânți Led Zeppelin ).... I don't get it ?
 12. Chitara.... FORD GT

  Foarte... aerodinamică ! Nu scrie şi cât consumă ?
 13. Device ritm pentru live/recording

  Da, din vorbă-n vorbă am ajuns şi la un Trio, super-ok scula, dar tot am făcut şi stompboxurile alea. Şi pt că mi-am luat elan mare , am făcut chiar două, pe care le pot folosi separat, ba chiar le pot conecta pe ambele, în serie, având piezo diferite şi volum diferit al cutiei iese un snare&kick de toată frumuseţea !
 14. Conectare chitara electrica la PC

  Poate găseşti o variantă de genul ăsta, ca să nu-ţi distrugi accidental intrarea de linie, cum zicea colegul mai sus Despre cablu de chitară cu capăt USB... cred că am pierdut contactul cu tehnologia, că nu știu la ce fel de cablu te referi ! Probabil dintr-ăla de la jocul ăla Rocksmith de Playstation ? Nu știu, dar cablul e una, iar interfață cu USB e altceva. Cred că omul de la magazin ți-a recomandat interfață cu USB, nu cablu ! Ia-ți un adaptor, folosește-l cu chitara pe PC, iar dacă nu adaugi multe efecte în Guitar Rig s-ar putea să îți meargă decent, cu latență acceptabilă ! Dacă nu, o interfață ieftină !
 15. Am o problema cu bazaitul unei corzi

  Da ! Când am dat reply-ul scrisese "nut" ! Apoi a corectat postul, schimbând cu "căluş" ! Acuma, numa' el ştie !