www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ramurel

Veteran
 • Posts

  3385
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

ramurel last won the day on January 20

ramurel had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  The Rockfans Worldwide

Recent Profile Visitors

30108 profile views

ramurel's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

3.8k

Reputation

 1. Clar îmi trebuie și o placă cu phantom, dacă aș lua condenser( ceea ce mă și tentează) Sau, poate îți amintești tu, este/era un condenser unidirecțional, de genul celor folosite de drummeri deasupra kitului, pentru ambient, acum vreo 10 ani am avut unul cumpărat de la un tobar din Timișoara, l-am folosit o perioadă pentru acustică și avea un compartiment in care se putea pune o baterie și nu mai avea nevoie de phantom power.
 2. Nu sunt "setat" pe vreuna din variante, dinamic sau condenser, important e să capteze eficient volume mai reduse, de genul cum ai menționat și tu. Da, am avut un e906, nu mai știu de ce l-am dat, dar nu-mi amintesc să fi captat cu el volume mici, la vremea aia aveam un Peavey XXL pe 2x12 și dădeam blană volumul.
 3. Alternativ? Am o placă audio Line 6 UX1. Sau întrebai ce anume ar fi de captat? De la un Blackstar Fly 3 stereo până la un head 10W+cabinet 1x12/2x12
 4. Vă salut! Sunt interesat să îmi iau un microfon pentru înregistrări, capabil să lucreze decent pe amplificator/cabinet în zona 3-10 W maxim. Nu aș dori să fie o investiție exorbitantă, deci unul cu un raport preț/calitate bun ar fi ceea ce caut. Mulțumesc anticipat pentru orice părere !
 5. Popular Tube screamer-ul, dar( strict părere personală) pe mine nu prea m-a dat pe spate, cel puțin comparativ cu un MXR Distorsion in categoria clasic rock. Dar aștept și eu să văd ce amplificator zici că ai, că poate ai unul la care nu prea merită să investești în pedale, poate ți-e mai rentabil să iei unul decent cu un set de efecte incluse pe panoul de control ( îți dau 2-3 exemple dacă e, după ce văd ce ai tu) PS: și ce electrică ai exact?
 6. ramurel

  Bancuri

  "- Fiică-mea a mare și-a cumpărat o sanie și toată ziua e pe stradă cu ea - Pai și cine i-o trage, că tu ești la servici toată ziua - Băieții din cartier, pe rând, care cum apucă..."
 7. Era un amp cu preul pe lampă și finalul pe tranzistori, îmi scapă acum, dar caut. Ideea e că dacă exciți lampa din preu la maxim ți-e suficient, nu merită finalul pe lămpi in apartament, părerea mea. Dar oricum, dacă bagi procesului în loop nu știu ce efect mai ai
 8. Cum îs reclamele astea noi la eMag( sau ceva de genul) - Îmi place, hai să-l luăm! ( doi amici in magazin de electronice) - Vi-l împachetez? ( vânzătorul) - Nu ! ... și pleacă
 9. "I got my bell, I'm gonna take you to hell" \m/
 10. Vând amplificator Fender Champion 20 preț 400 lei, perfect funcțional și ca aspect.
 11. Aș dori și eu modificarea username-ului în "Călin R". Mersi!
 12. Lăsând la o parte problemele cu angajații și sincopele în calitate ( destul de exagerate, exagerări proporționale cu renumele brandului, părerea mea ), eu zic că Gibsonul e un brand care va cădea în picioare tot timpul ( idem Fender ), așa că nu-i plângeți de milă, va fi ok, și azi și peste 100 de ani, sau cât va mai fi cerere de chitare pe planeta asta. Părerea mea
 13. ramurel

  Bancuri

  Ioanea, dupa coasă, birt, răchie, "muci"... -Ioi, mă omoară Mărie c-am vomat pă cămeşă ... - Nah, ştii ce fă ? Bagă 5 lei lei în bojnar la chiept şi-i zici lu' Mărie că i-o fo' rău lu' Toader şi din greşeală o vomat pă tine ............... ............... -No, tu, Ioane ce-i cu cămeşa ta, tăt eşti varză ! -Mărie, i-o fo aşe de rău lu' Toader de la beutură, c-o ţâpat pă mine tăt... Da', ni, mi-o dat 5 lei s-o curăţ ! -D-asta-i de 10 lei, mă Ioane, nu de 5. -.... d-apăi s-o şi căcat la mine-n nădragi !
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.