ramurel

Veteran
 • Content count

  3,373
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

3,769 Excellent

About ramurel

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 02/08/1967

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Nume
  Călin
 • Trupa
  The Rockfans Worldwide

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/user/ramurel2006/videos

Recent Profile Visitors

26,229 profile views
 1. Bancuri

  Ioanea, dupa coasă, birt, răchie, "muci"... -Ioi, mă omoară Mărie c-am vomat pă cămeşă ... - Nah, ştii ce fă ? Bagă 5 lei lei în bojnar la chiept şi-i zici lu' Mărie că i-o fo' rău lu' Toader şi din greşeală o vomat pă tine ............... ............... -No, tu, Ioane ce-i cu cămeşa ta, tăt eşti varză ! -Mărie, i-o fo aşe de rău lu' Toader de la beutură, c-o ţâpat pă mine tăt... Da', ni, mi-o dat 5 lei s-o curăţ ! -D-asta-i de 10 lei, mă Ioane, nu de 5. -.... d-apăi s-o şi căcat la mine-n nădragi !
 2. Cantatul pe scaun si in picioare

  Deci, concluzia mea ar fi să-ți cauți chitara potrivită, știu că sună descurajant, la mine a 10-a a fost cu noroc, combinația perfectă între mărime și greutate corp, tip grif ( grosime și profil,) și centru de greutate, comodă la cantat in orice poziție, în picioare, pe scaun, în picioare pe scaun și chiar și tolănit in fotoliu.
 3. Cantatul pe scaun si in picioare

  Că tot ai făcut comparația cu Slash și ai zis de oboseală, contează și ce formă constructivă de chitară ai. Mie îmi era dificil sa fac exact aceeași piesă, de exemplu, pe SG și apoi pe LP sau pe stil telecaster-ușor-ca-fulgul, având centrul de greutate complet diferit la ele, automat și postura mă obliga la altă poziție și întotdeauna am avut strap de chitară pentru fiecare din ele și setat la lungimi complet diferite una față de cealaltă și automat și înălțimea chitarei mi se modifica. Nu mai zic că la SG centrul de greutate era așa de deplasat spre headstock, încât o parte din efortul mâini stângi era direcționat spre susținerea gatului, deci automat nu poți interpreta la fel ca la celelalte, unde gatul stătea practic singur in aer. A trebuit să îmi iau strap "antiderapant" pentru el, ba chiar la un moment dat mi-a trecut prin cap să-l prind cu capsatorul de tricou
 4. Cantatul pe scaun si in picioare

  Eu, în picioare pe scaun...
 5. Fă-o numa, să vadă toate nevestele ce și cum și o să te trezești cu FBI-ul* pe cap, ai de grijă... *( Federația Bărbaților Însurați ) Unele secrete trebuie ținute bine ascunse de ochii dujmanului.
 6. Bade, la tine, la câte scule ai, nici două neveste n-ar fi în stare să țină evidența )))
 7. Nevastă-mea strigă din cealaltă cameră "Mai multe medii, mai multe medii !!!... Și activează compresorul, că îți intră exces dinspre Mi-ul gros plus ai fretbuzz la tasta 6 pe coarda Sol... Și treci dracu' la masă, că se răcește ciorba!!!"
 8. Hai cu interesu' la o pedala ieftină și cu review-uri bune ! https://www.zzounds.com/productreview--BEHDC9
 9. Update preţ, livrare curier rapid, cu ramburs şi verificare colet !
 10. Tunerul s-a dat, a mai rămas compressorul Behringer DC9, 75 lei !
 11. Vând 2 pedale Behringer, tuner TU300 şi compresor DC9, perfect funcţionale Nu am alimentator de vânzare, tunerul merge şi pe baterie de 9V. Preţ 125 lei împreună !
 12. vând Peavey Xxl Head

  Ofertă livrare prin curier rapid, cu ramburs şi verificare colet !
 13. Looperul , un pas înainte în dezvoltarea creativității muzicale, săriți pe el !
 14. Livrare prin curier rapid !