• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

ramurel

Veteran
 • Content count

  3,358
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  91
 • Feedback

  100%

ramurel last won the day on September 17

ramurel had the most liked content!

Community Reputation

3,647 Excellent

About ramurel

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 02/08/67

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Nume
  Călin
 • Trupa
  The Rockfans Worldwide

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/user/ramurel2006/videos

Recent Profile Visitors

25,863 profile views
 1. - Salut, ce faci ! - Uite, dau jos kilograme ! - Aaa, eşti la sală ? - Nu, frate, pe budă !
 2. Dacă e vorba de boss katana, ai un Noise supressor pe care îl poți regla, dar nu e pe panou, ci trebuie sa intri în Boss Tone Studio pentru asta !
 3. Nu ! Eu zic sa rămâi pe subiecte de specialitatea la care te pricepi bine, amplificatoare și efecte ( cred, nu stiu ) și să nu polemizezi la rubrica de bancuri pe teme de limba română ! Numai bine !
 4. Mie mai puțin, dar m-au sunat disperați ăia de la fabrica de bancuri, dupa ce-ți văzură postarea, că n-or face iar față cu producția și desfacerea ! ( still )
 5. Ahahaha hahahahah hahaaaaa hahahaaa , cel mai bun banc din ultima vreme de pe topicul ăsta !
 6. Personal le-am catalogat întotdeauna după capacitatea de aderență, să nu alunece adică, pentru că am avut vreo două modele de chitare, în timp, care aveau partea de gât și headstock mai grea decât corpul și trăgeau astfel chitara in jos. Dar după greutate... Nu m-am gândit, o simți oricum, doar dacă legi baloane de hidrogen de chitară ( și cânți Led Zeppelin ).... I don't get it ?
 7. Foarte... aerodinamică ! Nu scrie şi cât consumă ?
 8. Da, din vorbă-n vorbă am ajuns şi la un Trio, super-ok scula, dar tot am făcut şi stompboxurile alea. Şi pt că mi-am luat elan mare , am făcut chiar două, pe care le pot folosi separat, ba chiar le pot conecta pe ambele, în serie, având piezo diferite şi volum diferit al cutiei iese un snare&kick de toată frumuseţea !
 9. Poate găseşti o variantă de genul ăsta, ca să nu-ţi distrugi accidental intrarea de linie, cum zicea colegul mai sus Despre cablu de chitară cu capăt USB... cred că am pierdut contactul cu tehnologia, că nu știu la ce fel de cablu te referi ! Probabil dintr-ăla de la jocul ăla Rocksmith de Playstation ? Nu știu, dar cablul e una, iar interfață cu USB e altceva. Cred că omul de la magazin ți-a recomandat interfață cu USB, nu cablu ! Ia-ți un adaptor, folosește-l cu chitara pe PC, iar dacă nu adaugi multe efecte în Guitar Rig s-ar putea să îți meargă decent, cu latență acceptabilă ! Dacă nu, o interfață ieftină !
 10. Da ! Când am dat reply-ul scrisese "nut" ! Apoi a corectat postul, schimbând cu "căluş" ! Acuma, numa' el ştie !
 11. Dacă îl poţi înlocui singur, ok ! Mai poţi încerca mici trucuri pentru înălţarea canalului, pentru că înlocuirea nutului nu-i întotdeauna soluţie simplă, nutul e brut de obicei, mai trebuie să ajustezi ulterior adâncimile canalelor, iar pentru asta ai nevoie de scule speciale. Deci... : LE : Am văzut ca ai modificat postul şi ai precizat că de calus e vorba. Ok ! .
 12. Apropo de Ernie ball, citeam pe un alt forum GearPage, despre corzile lor îmbunătățire cu Cobalt, sunt destule păreri că ar provoca uzura prematură a freturilor. Și alte modele din corzile cu super-aliaje pe ele , NYXL, M-steel, ... Just sayin' !
 13. Nu se retrage, doar nu va mai fi membru activ ! Cu alte cuvinte, o să avem mai puţine linkuri cu bancuri, ţâţe şi iutubvideouri ! Din punctul meu de vedere vektor şi-a făcut treaba ok ! Neuromantul a zburat, stratman a primit un warn pentru insulte, mare brânză un warn, hai să nu...
 14. Cei de la Digitech au scos acum o pedală mai deșteaptă pentru partea de ritm/tobe , care văd că are o ieșire de sincronizare cu Jamman
 15. Damn links, not working... [/IMG] [/IMG] . The rock'nroll new generation !