• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

ramurel

Veteran
 • Content count

  3,349
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  89
 • Feedback

  100%

ramurel last won the day on July 16

ramurel had the most liked content!

Community Reputation

3,592 Excellent

About ramurel

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Nume
  Călin
 • Trupa
  The Rockfans Worldwide

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/user/ramurel2006/videos

Recent Profile Visitors

25,696 profile views
 1. Da ! Când am dat reply-ul scrisese "nut" ! Apoi a corectat postul, schimbând cu "căluş" ! Acuma, numa' el ştie !
 2. Dacă îl poţi înlocui singur, ok ! Mai poţi încerca mici trucuri pentru înălţarea canalului, pentru că înlocuirea nutului nu-i întotdeauna soluţie simplă, nutul e brut de obicei, mai trebuie să ajustezi ulterior adâncimile canalelor, iar pentru asta ai nevoie de scule speciale. Deci... : LE : Am văzut ca ai modificat postul şi ai precizat că de calus e vorba. Ok ! .
 3. Apropo de Ernie ball, citeam pe un alt forum GearPage, despre corzile lor îmbunătățire cu Cobalt, sunt destule păreri că ar provoca uzura prematură a freturilor. Și alte modele din corzile cu super-aliaje pe ele , NYXL, M-steel, ... Just sayin' !
 4. Nu se retrage, doar nu va mai fi membru activ ! Cu alte cuvinte, o să avem mai puţine linkuri cu bancuri, ţâţe şi iutubvideouri ! Din punctul meu de vedere vektor şi-a făcut treaba ok ! Neuromantul a zburat, stratman a primit un warn pentru insulte, mare brânză un warn, hai să nu...
 5. Cei de la Digitech au scos acum o pedală mai deșteaptă pentru partea de ritm/tobe , care văd că are o ieșire de sincronizare cu Jamman
 6. Damn links, not working... [/IMG] [/IMG] . The rock'nroll new generation !
 7. Da, sincronizarea e o mare problemă, odată ce Trio a început să lucreze, Jammanul fiind cu acționare din footswitch, iar dacă îl pui pe pauză pentru partea de bridge sau refren a piesei slabe șanse să reintri exact pe tempo la re-acționarea butonului de footswitch. Singura variantă e să fii îndemânatic ( din picior ) și să învârti potul de Level al lui la momentul potrivit. Cred că Trio+ , care are looper, nu are problema asta la schimbările de progresii dintre părțile piesei ! Sau poate modelul Stereo pe care îl ai, ține tempoul in memorie in background. XT nu e așa de deștept. De aia ziceam că rolul Jammanul ui din configurația mea e oarecum limitat. Nobody's perfect !
 8. JamMan-ului nu i-am găsit o sarcină prea complicată deocamdată, decât de a-mi ţine armonie peste partea de impro/solo, e mai puţin complex, nu ştiu Jamman stereo cum îl utilizezi. Are căi separate care să permită să îl foloseşti în spatele Trio-ului ? Problema ar fi că ieşirea din Trio necesită un clean pe amplificator sau două amplificatoare dacă doresc un drive care să nu distorsioneze drum&bass-ul Trioului. Ar fi fost super să fi putut intra direct în etajul final al amplificatorului cu ieşirea pentru tobe şi bass, dar nu văd cum. Probabil dacă aș fi avut un amplificator cu intrare AUX... Pe placa audio externă, care are 2 intrări şi trackuri separate pentru ele în Reaper, nu ar fi problema asta, dar nu îmi dau seama la live cum te-ai gândit sa faci, probabil vreun mixer care să permită să aşezi Jamman stereo după Trio ?? Dar chiar și așa, tot trebuie canal clean pe amp, nu ?
 9. gibSon
 10. Şi pentru că muzica bună se transmite din tată în fiu ... [/IMG]
 11. Nu văd nimic neclar aici ! N-ar trebui să ai oarece experienţă în mânuirea unui instrument, ca să scoţi un sound bun din el ? E ca şi cum ai fi pocăit, care nu bea, nu fumează ( teoretic), dar îşi dă cu părerea că Bergenbier peste Tuborg, ş.a. Că unele branduri îşi sacrifică reputaţia, confecţionându-şi instrumentele prin tot felul de ţări din lumea a treia, ca să aibă chitare accesibile orice forumist, e altă discuţie !
 12. Stimate @Neuromantul (ca să punctez și eu de la început ), mă îndoiesc că ( virgulă) contribuția matale pe forumul ăsta e la un așa nivel la care să-ți permiți să tragi lumea de urechi pentru că nu-ți împărtășește părerea, pe care, te asigur, am priceput-o din prima cu toții, sunt sigur de asta (fak aia, fak ailaltă). Fiecare are preferințele lui, din motive care sunt tot ale lui, părerea mea! Dă-i 'nainte la chitară !
 13. Ai primit împreună cu chitara un set de fâșii din plastic subțiri. Ai putea încerca să pui o fâșie din aceea sub saddle, cu grijă, să nu strici piezo. Înainte de asta, încearcă să slăbești un pic truss-rod-ul, un sfert de tură. Astea le poți încerca și singur. Dacă mai ai problema, trebuie să o duci la un meseriaș să vadă unde ai exact defectul. Dacă celelalte corzi nu au probleme, trebuie "înălțată" e6, pt asta va trebui să îți înlocuiască ori nutul, ori saddle-ul și să le seteze, poate s-a adâncit canalul prea mult la coarda aia.
 14. "Băi, crezi că dacă ai botniță mă sperii ?!?" [/IMG] .
 15. Tare ! Tre' să fi avut un galben deja, că nu se dă direct roșu pentru asta ! Problema ar fi că are și o etapă suspendare, tre' să joace cu rezervele !