www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

George

Administrator
 • Content Count

  1521
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

350 Excellent

About George

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

19779 profile views
 1. am eu unul pe care nu-l mai folosesc. da-mi un semn
 2. Pretul minuscul e de urgenta, as vrea sa iau altceva, deci exclus schimburi. E modelul ala cel mai cautat/hyped, Rev.F. Adica ce e in Racktifier. Alimentare europeana, 230V. E dream amp, face toate tonurile dintr-un Roadster, dar mai bine. Bineinteles fara versatilitatea de switching, are doar doua canale, dar din care faci orice. Se comporta la mana ca un SLO, dar cu amprenta tonala specifica seriei Rectifier. Lampi de preamp JJ noi, finali EL34 aproape noi. Nu are probleme. Estetic e cam abuzat, n-am prea avut grija sa nu-l murdaresc, si albul asta nu iarta Pret 899 euro. Contact la 0721337738 sau PM. Merci frumos.
 3. Haussel fac ambalaje frumoase )) daca si suna cum trebuie e perfect.
 4. Pret: 950 Eur Localitate: Bucuresti Contact: 0721337738 Link producator: http://www.warwick.de/en/Warwick---Basses-Made-in-Germany--Vampyre--Vampyre-SN--4-5-6-string--Pictures.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Basul e impecabil, cumparat personal din magazin, am la el certificatul de garantie si certificatul de autenticitate Warwick. Nu se mai gaseste de nou decat la Custom Shop, unde e foarte scump, sau second hand. Am urmarit un pic piata si au crescut preturile second destul de tare.
 5. Frate, e ceva vreme de cand n-am mai vazut poza asta Din tot ce e acolo nu mai am decat microfonul ) Spor la vanzare!!!
 6. Arata foarte bine, si inteleg perfect cum e sa-ti placa un model asa tare incat sa ai mai mult de una. Dar de la a 2-a in sus, sint curios cum de nu te-au tentat si altele, ca sint atatea straturi si tele faine, si Lp si Explorere si atatea altele super frumoase
 7. Am fost in perioada Soldano, da Rectifierul si Ecstasy-ul se simt la mana exact ca SLO-ul, dar voicing diferit. Fiecare cu felia lui.
 8. Vremuri bune Sigur nu ramane asa, dar Bognerul nu cred ca mai pleaca vreodata.
 9. Pret: 1450 RON Localitate: Bucuresti Contact: +40721337738 Link producator: http://www.prsguitars.com/semarktremonti/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara e in stare impecabila functional si estetic. Nu am motive ascunse pentru care o dau, dar am nevoie sa platesc repede un tele, de aici si pretul extrem de mic fata de media pe piata second hand. Vine fara husa. Contact la 0721337738 sau PM. merci frumos.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.