George

Moderator
 • Content count

  1,521
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

348 Excellent

About George

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 03/04/1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

18,674 profile views
 1. Cabinet orange / fender

  Framus 2x12? 400 de lei gol.
 2. Pretul minuscul e de urgenta, as vrea sa iau altceva, deci exclus schimburi. E modelul ala cel mai cautat/hyped, Rev.F. Adica ce e in Racktifier. Alimentare europeana, 230V. E dream amp, face toate tonurile dintr-un Roadster, dar mai bine. Bineinteles fara versatilitatea de switching, are doar doua canale, dar din care faci orice. Se comporta la mana ca un SLO, dar cu amprenta tonala specifica seriei Rectifier. Lampi de preamp JJ noi, finali EL34 aproape noi. Nu are probleme. Estetic e cam abuzat, n-am prea avut grija sa nu-l murdaresc, si albul asta nu iarta Pret 899 euro. Contact la 0721337738 sau PM. Merci frumos.
 3. Poze cu chitarele noastre

  Haussel fac ambalaje frumoase )) daca si suna cum trebuie e perfect.
 4. vând Warwick Vampyre Sn 4

  Pret: 950 Eur Localitate: Bucuresti Contact: 0721337738 Link producator: http://www.warwick.de/en/Warwick---Basses-Made-in-Germany--Vampyre--Vampyre-SN--4-5-6-string--Pictures.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Basul e impecabil, cumparat personal din magazin, am la el certificatul de garantie si certificatul de autenticitate Warwick. Nu se mai gaseste de nou decat la Custom Shop, unde e foarte scump, sau second hand. Am urmarit un pic piata si au crescut preturile second destul de tare.
 5. Vand Cabinet 2X12 Addict

  Frate, e ceva vreme de cand n-am mai vazut poza asta Din tot ce e acolo nu mai am decat microfonul ) Spor la vanzare!!!
 6. Poze cu chitarele noastre

  Arata foarte bine, si inteleg perfect cum e sa-ti placa un model asa tare incat sa ai mai mult de una. Dar de la a 2-a in sus, sint curios cum de nu te-au tentat si altele, ca sint atatea straturi si tele faine, si Lp si Explorere si atatea altele super frumoase
 7. Poze Cu Amplificatoarele Si Efectele Noastre

  Am fost in perioada Soldano, da Rectifierul si Ecstasy-ul se simt la mana exact ca SLO-ul, dar voicing diferit. Fiecare cu felia lui.
 8. Poze Cu Amplificatoarele Si Efectele Noastre

  Vremuri bune Sigur nu ramane asa, dar Bognerul nu cred ca mai pleaca vreodata.
 9. vând Set Doze Fender Custom Shop Custom 54's

  Salut Tase. Nu prea imi dau seama de ce e la jumatate de pret fata de Guitarshop, Thomann si eBay. vad ca e si o diferenta la designul cutiei, desi, daca-s autentice, probabil dozele sunt fix aceleasi. Daca stie cineva de ce se poate gasi setul asta in mai multe variante de ambalaj sa-mi explice si mie ) Daca esti interesat de set, si cu presupunerea ca oferta din link e autentica, ti le dau cu 400 de lei, scutesti practic asteptarea si transportul.
 10. Pret: 499 RON Localitate: Bucuresti Contact: +40721337738 Link producator: http://www.guitarshop.ro/doze-chitara-fender-custom-shop-custom-54-stratocaster_p1069.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Dozele sunt impecabile estetic si functional. Stau de cam mult timp intr-un sertar, si am hotarat sa le dau cuiva care le va folosi. Pret 499 lei. Contact la 0721337738 sau PM. Merci frumos.