www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

stelian9525

Newcomers
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

3 Neutral

About stelian9525

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Gear
  Jackson CB-XV, Ibanez Roadstar II 1983, Dynacord Bass-King T

Recent Profile Visitors

686 profile views
 1. Amplificatorul are o putere de 10 W si este de mici dimensiuni, ideal pentru incaperi mici sau pentru persoanele care nu doresc sa investeasca o suma mare intr-un amplificator. Are si Overdrive, care se poate activa de pe panoul frontal. Este in perfecta stare de functionare. Un video cu aparatul functionand se poate vedea aici: Se poate testa si preda personal in Cluj-Napoca. Se poate expedia in tara. Pentru detalii ofer in privat numarul meu de telefon.
 2. Voi prezenta inca o reparatie. Este vorba despre un amplificator Peavey XR-400 cu reverbul defect. Proprietarul a solicitat de asemenea repararea unui microfon AKG D880S si a unor cabluri de microfon. Toate defectele au fost remediate.
 3. Voi prezenta aici inca o reparatie. Este vorba despre un amplificator Solton Chorus 140. Defectele aparatului au fost: zgomot puternic (brum de 50 Hz) efecte integrate Chorus si Vibrato nefunctionale lipsa mecanismului de reverb lipsa potentiometrului de reverb lipsa semnal la iesirea amplificatorului catre mecanismul de reverb Reparatia a fost o provocare deoarece aparatul a fost modificat, iar schema nu este disponibila online din cauza ca acest model este unul rar. Initial, am extras pe hartie o parte din schema pe baza circuitului, dupa care am contactat producatorul si am primit schema originala. Toate defectele mentionate mai sus au fost remediate.
 4. Inginer electronist, cu experienta in depanare si proiectare de electronice, repar amplificatoare, efecte de chitara si instrumente muzicale electrice. Am experienta in reglarea curentilor de bias in amplificatoarele cu lampi, inlocuire lampi, repararea ansamblului de reverb cu arc, inlocuirea tranzistoarelor finale, etc. Ma adresez in special persoanelor din Cluj-Napoca, dar sunt dispus sa lucrez pentru clienti din alt oras, atata timp cat acestia platesc transportul dus-intors. Contact: Stelian Saracut 0752 227 900 steliansaracut@gmail.com
 5. Pret: 100 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: stelian@saracut.ro Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Acest equalizer este un modul Vermona recuperat dintr-un mixer si montat intr-o carcasa de dimensiunea lui. Are un ton cald, foarte placut, ideal pentru clean, dar este si foarte adaptabil si da rezultate bune pe chitara electrica sau chitara bass. Nu adauga zgomot, are intrare si iesire cu jack mono. Alimentatorul corespunzator este inclus in pret. Se poate testa in Cluj-Napoca. Transport prin curier rapid la alegerea cumparatorului (exclus Posta Romana sau alte alternative).
 6. Pret: 1000 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: stelian@saracut.ro Link producator: http://www.samsontech.com/hartke/products/amplifiers/lh-series-amplifiers/lh500/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Amplificatorul functioneaza perfect. A fost foarte putin folosit. Arata bine, cu exceptia unor zgarieturi superficiale pe capacul de deasupra. Are preamplificare cu lampa (12AX7). Se poate testa in Cluj-Napoca. Livrez prin curier rapid la alegerea cumparatorului (exclus Posta Romana sau alte alternative).
 7. Pret: 1500 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0752227900 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Amplificatorul este functional, arata foarte bine si a fost foarte putin folosit. Putere : 500W (4 ohmi). Preamplificator cu lampa ( 12AX7 ).
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.