www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mr.e

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

mr.e last won the day on May 8 2018

mr.e had the most liked content!

Community Reputation

18 Good

About mr.e

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Tg Mures, Ro

Other Information

 • Band
  Prospekt
 • Gear
  Epiphone Les Paul Custom Prophecy GX; Epiphone SG G-400, Epiphone Gothic Explorer, Epiphone Studio LT
  Empress Heavy,Empress Tape Delay,Empress Nebulus
  Tc Hypergravity, tc spark mini, Mxr Phase 100
  KORG Pitchblack mini,
  DV Mark Micro 50M, Mesa Bogie recto 2x12.

Recent Profile Visitors

7032 profile views
 1. Vand un Empress Tape Delay, in stare buna, functional, estetic 9/10, fara probleme, multe posibilitati de reglaje, 3 presets, nu am cutie , hartii... etc la el , am cumparat folosit, switchul de tap trebuia schimbat, acum functioneaza perfect. Are velcro pe spate. Pret: 800 ron Nu ma intereseaza schimburi. Transport si taxe suportate de cumparator. Alte detalii , poze , etc. in privat.
 2. Epiphone studio lite, foarte negru, cu mecanica, doze schimbate de pe un epi gothic,... cheițe grover, bridge epi lock, doze epi classic 57, , stare excelenta, entry plus level, eu foloseam ca și back up, si repetiții, 1200 ron. Fara schimburi. Usor negociabil. Alte detalii la cerere, transport prin curier, pe cheltuiala cumparatorului, are cutia originala, din carton, pt trasport.....
 3. Vand un switch One Control, 5 canale, cu tuner out, separat, true bypass. Aproape nou, fara probleme, ambalaj original. 450 ron, nenegociabil. Fara schimburi. Trimit in tara, pe cheltuiala cumparatorului. Alte poze detalii la cerere.
 4. Vand un Dietrich Parts String Butler V3 G, gold, ABSOLUT NOU , sigilat. Pt chitari tip Les Paul, sau altele cu cheitele in format 3+3, un aparat, ce corecteaza unghiul corzilor la pragus stabilizand acordajul. Am primit in pachet cu o chitara , si nu-l voi folosi. Detalii, si eventual, marimi, mod de instalare, se pot vedea de pe linkul de la Thomann: https://m.thomann.de/ro/dietrich_parts_string_butler_v3_g.htm?ref=msg_a_5&fbclid=IwAR2O8Gx7ehBIDN-VeVKAl0pRCX6IcbsFyE80xNxbA6-bOeukyqrZsEMfRzU Nou costa 179 ron pe thomann. Pret:140 ron, plus taxe curier, etc. nenegociabil. Fara schimburi.
 5. suna tentant, am avut unul mai demult, exact la fel... acum nu am nevoie si nici unde-l folosi . disstors, gen wampler eventual, sau asemanator, etc. m-ar interesa..
 6. MXR Phase 100, Block Logo, in stare superba, arata ca nou, functioneaza impecabil... velcro pe spate., fara cutie sau hatrii. Il dau ca este prea vintage pentru mine, caut un sound mai modern... Pret: 450 ron, NEnegociabil. Fara schimburi. Taxe transport si ramburs apartin cumparatorului. Alte detalii poze in privat.
 7. https://www.thomann.de/ro/tc_electronic_dark_matter.htm 185 ron, nou
 8. De vanzare un amplificator Vox AC 30 CC2 (CLASSIC CUSTOM), pe lampi, 30W, cumparat in 2009, seria CC nu se mai fabrica, cum vad, dar specificatii aceleasi ca si Vox AC30 C2. Tuburi de preamp si final originale. Stare buna, functional. cu urme de uzura, dar fara alte probleme, musamaua a fost rupta de un toc de chitara, (se vede in poza), in timpul transportului, de atunci are cutie din pal, rezistent. Pret: 2500 Ron , NENEGOCIABIL. Fara schimburi Transport pe o raza de 100 km gratuit, in rest se trimite oriunde in tara, si ne intelegem. Alte poze , detalii in privat
 9. ... nici alea nu sunt excluse nazgul/sentinent, sau black winter... sunt mai piperate, dar daca gasesc.....
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.