www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mr.e

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

mr.e last won the day on May 8 2018

mr.e had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About mr.e

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Tg Mures, Ro

Other Information

 • Band
  Prospekt
 • Gear
  Epiphone Les Paul Custom Prophecy GX; Epiphone SG G-400, Epiphone Gothic Explorer, Epiphone Studio LT
  Empress Heavy,Empress Tape Delay,Empress Nebulus
  Tc Hypergravity, tc spark mini, Mxr Phase 100
  KORG Pitchblack mini,
  DV Mark Micro 50M, Mesa Bogie recto 2x12.

Recent Profile Visitors

6,347 profile views
 1. De vanzare un amplificator Vox AC 30 CC2 (CLASSIC CUSTOM), pe lampi, 30W, cumparat in 2009, seria CC nu se mai fabrica, cum vad, dar specificatii aceleasi ca si Vox AC30 C2. Tuburi de preamp si final originale. Stare buna, functional. cu urme de uzura, dar fara alte probleme, musamaua a fost rupta de un toc de chitara, (se vede in poza), in timpul transportului, de atunci are cutie din pal, rezistent. Pret: 2500 Ron , NENEGOCIABIL. Fara schimburi Transport pe o raza de 100 km gratuit, in rest se trimite oriunde in tara, si ne intelegem. Alte poze , detalii in privat
 2. mr.e

  cumpăr Seymour Duncan Invader

  ... nici alea nu sunt excluse nazgul/sentinent, sau black winter... sunt mai piperate, dar daca gasesc.....
 3. mr.e

  cumpăr Seymour Duncan Invader

  Cumpar Seymour Duncan Invader, set, sau bridge, doar neck nu ma intereseaza separat. In stare buna, daca este posibil, la pret acceptabil, ... la valoarea pietei second hand...
 4. Vand un Samson S-amp, amplificator de casti, 4 canale, stereo, volum separat pt fiecare canal. ideal pt repetitii, sau inregistrari. stare excelenta, abia folosit, functional fara probleme. Adaptor 18 V inclus. Cutia originala nu o mai am. Pret: 120 ron. Fara schimburi. Transport si taxe pe cheltuiala cumparatorului. Alte poze sau detalii in privat.
 5. Vand Cheite 3+3, chrome, de pe un Epiphone studio LT, date jos in stare noua, atat din punct de vedere estetic cat si functional. pret: 100 ron Transport si taxe suportate de cumparator. Alte detalii , poze , etc. in privat.
 6. - transport gratuit pe o raza de 150 km.... - difuzoarele separat 300 lei/buc. (60 w, 8 Ohm.)
 7. Vand un tuner Korrg Pitchblack, cromatic, display lizibil usor, stare buna, functional, fără probleme, aspect 9/10. Velcro pe spate, ( cauciucul a fost scos pt a lipi velcro). Ca motiv doar ca nu mai am loc pe board... Pret: 150 ron, NEnegociabil. Fără schimburi. Alte poze, detalii in privat. Taxe transport si ramburs pe cheltuiala cumpărătorului.
 8. Vând cabinet Laney 4x12, cu difuri Celestion Vintage 30 (chinezesti.... Sa nu mai itrebe cineva încă o dată...), deci total 240W, la 8 Ohmi, difurile au c-am 1 an jumatate, fara defecte sau probleme, cabul in stare buna cu cateva urme de uzură , fara dinguri... Roti cu frane montate. Vând si separat, diffuri cab, asta discutam in privat. Fără schimburi. Alte detalli in privat. Taxe transport, ramburs pe cheltuiala cumparatorului.
 9. Vand Boss Cs 3 Compressor/Sustainer, in stare excelentă , fără probleme, câteva zgârieturi mici, acumulate in timp, functional 10/10, aspect 9/10, velcro pe spate. Are cutia originală , neagră . Pret: 250 ron, usor negociabil, fără schimburi. - Eventual alte compresoare. Taxe transport, ramburs pe cheltuiala cumpărătorului. Alte informatii, poze in privat.
 10. Oferta de sarbatori: luna asta pot oferi transport cu cost redus sau chiar gratuit...
 11. Au ramas cheitele, retul s-a dat. Pret: 100 ron, negociabil
 12. Vand um MXR Phase 90, block logo, in stare superba, arata ca nou, functioneaza impecabil, cutie, hartii etc... velcro pe spate. pret 350 ron, usor negociabil. Fara schimburi. Taxe transport si ramburs apartin cumparatorului. Alte detalii poze in privat.
 13. Vând cabinet Laney 4x12, cu difuri Celestion Vintage 30 (chinezesti.... Sa nu mai itrebe cineva încă o dată...), deci total 240W, la 8 Ohmi, difurile au c-am 1 an jumatate, fara defecte sau probleme, cabul in stare buna cu cateva urme de uzură , fara dinguri... Roti cu frane montate. Vând si separat, diffuri cab, asta discutam in privat. Alte detalli in privat. Taxe transport ramburs se aloca cumparatorului.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.