www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GrP

Veteran
  • Posts

    579
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Medias / Cluj-Napoca

Other Information

  • Band
    Scars of a Story
  • Gear
    Multe dar nu destule...

Recent Profile Visitors

10244 profile views

GrP's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

24

Reputation

  1. GrP

    Scars Of A Story

    Salutare, tocmai am lansat primul extras de pe albumul ce urmeaza sa-l lansam. Enjoy!! Scars of a Story - The Burden Is Yours To Bear Scars of a Story - Facebook Page
  2. Sincer sa fiu, eu nu am gasit chitara acustica mai buna sub 600 lei decat cel de la Fender. Nu am probat Cort sub 800 RON, dar am probat Epiphone, Hohner, (L)Ibanez, Aria, Hora, Stagg, iar ultimele 4 firme mi se par glume proaste .
  3. Cum zice in titlu. Pret: 140 RON. Predare: in Bucuresti vineri(ajung undeva pe la 8 dimineata) sau in Cluj-Napoca pana joi seara. Telefon: 0743604037
  4. Salutare din nou! Mi-am adus sculele la Cluj si, interesant, cablurile nu mai baga zgomot in sala de repetitii. Intre timp mi-am luat ceva cablu cordial, si acuma nu pot sa-mi dau seama daca e vreo diferenta intre cablurile ce le-am avut si cablul cordial ce l-am luat acum. O fi oare de la impamantare? Acasa am impamantare la priza la care ma conectam cu ampul si cu pedalele.
  5. Merci frumos pentru raspuns! Am cateva patch-cable-uri de pe thomann cu care nu am probleme, nu baga niciun fel de zgomot. Gain-ul mi-e la aprox 50-55%. Fara cablul mentionat in postarile anterioare am un zgomot decent, ce nu ma deranjeaza. Problema cred ca e totusi acest cablu, care nu mi se pare ecranat(din cate am inteles eu ce inseamna ecranare... sorry, nu prea ma pricep ). Asadar, am sa incerc sa cumpar un cablu de chitara ecranat, daca gasesc prin Cluj. Poate stie cineva unde se gaseste la metru?
  6. Exista vreo solutie pentru asta?
  7. Daca folosesc cablul inainte de preamp imi baga zgomotul respectiv, daca il folosesc dupa preamp(in FX LOOP) zgomotul dispare. Stie cineva de ce?
  8. Da, zgomot de fond. Daca imi amintesc bine, cablul e ecranat. Va trebui sa verific cand ajung acasa.
  9. Salutare! Am cumparat in urma cu ceva timp(cam de un an) niste mufe(http://www.thomann.de/de/neutrik_nys_207.htm si http://www.thomann.de/de/neutrik_nys_234.htm) si ceva cablu de microfon(nu am gasit de chitara, dar am luat ce am gasit mai scump). Un prieten a facut lipiturile(electronist, se pricepe), insa am un zgomot foarte mare de la cabluri. Stie cineva de ce?
  10. Urmeaza cat de curand un MXR EVH Flanger, si, putin mai incolo, un Wolfgang(asta nu se stie cand, ca mosu a adus un Fender ).
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.