www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GrP

Veteran
  • Posts

    579
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GrP

  1. GrP

    Scars Of A Story

    Salutare, tocmai am lansat primul extras de pe albumul ce urmeaza sa-l lansam. Enjoy!! Scars of a Story - The Burden Is Yours To Bear Scars of a Story - Facebook Page
  2. Sincer sa fiu, eu nu am gasit chitara acustica mai buna sub 600 lei decat cel de la Fender. Nu am probat Cort sub 800 RON, dar am probat Epiphone, Hohner, (L)Ibanez, Aria, Hora, Stagg, iar ultimele 4 firme mi se par glume proaste .
  3. Cum zice in titlu. Pret: 140 RON. Predare: in Bucuresti vineri(ajung undeva pe la 8 dimineata) sau in Cluj-Napoca pana joi seara. Telefon: 0743604037
  4. Salutare din nou! Mi-am adus sculele la Cluj si, interesant, cablurile nu mai baga zgomot in sala de repetitii. Intre timp mi-am luat ceva cablu cordial, si acuma nu pot sa-mi dau seama daca e vreo diferenta intre cablurile ce le-am avut si cablul cordial ce l-am luat acum. O fi oare de la impamantare? Acasa am impamantare la priza la care ma conectam cu ampul si cu pedalele.
  5. Merci frumos pentru raspuns! Am cateva patch-cable-uri de pe thomann cu care nu am probleme, nu baga niciun fel de zgomot. Gain-ul mi-e la aprox 50-55%. Fara cablul mentionat in postarile anterioare am un zgomot decent, ce nu ma deranjeaza. Problema cred ca e totusi acest cablu, care nu mi se pare ecranat(din cate am inteles eu ce inseamna ecranare... sorry, nu prea ma pricep ). Asadar, am sa incerc sa cumpar un cablu de chitara ecranat, daca gasesc prin Cluj. Poate stie cineva unde se gaseste la metru?
  6. Exista vreo solutie pentru asta?
  7. Daca folosesc cablul inainte de preamp imi baga zgomotul respectiv, daca il folosesc dupa preamp(in FX LOOP) zgomotul dispare. Stie cineva de ce?
  8. Da, zgomot de fond. Daca imi amintesc bine, cablul e ecranat. Va trebui sa verific cand ajung acasa.
  9. Salutare! Am cumparat in urma cu ceva timp(cam de un an) niste mufe(http://www.thomann.de/de/neutrik_nys_207.htm si http://www.thomann.de/de/neutrik_nys_234.htm) si ceva cablu de microfon(nu am gasit de chitara, dar am luat ce am gasit mai scump). Un prieten a facut lipiturile(electronist, se pricepe), insa am un zgomot foarte mare de la cabluri. Stie cineva de ce?
  10. Urmeaza cat de curand un MXR EVH Flanger, si, putin mai incolo, un Wolfgang(asta nu se stie cand, ca mosu a adus un Fender ).
  11. Iote ce a lasat mosu sub brad...
  12. Da, este un mit. Gandindu-ma logic, nu vad de ce s-ar strica daca nu ar fi cantata, si de ce nu s-ar strica in caz contrar. Este un mit si mai tare, cel care zice sa nu tii chitara pe un stativ de acela ce se prinde pe un perete.
  13. Nivelul semnalului nu e mereu deasupra threshold-ului. Dimpotriva, asta e rolul noisegate-ului: sa lase doar sunetele de deasupra threshold-ului sa sune. Totusi, s-ar putea sa fi inteles gresit ce ai vrut sa zici , dar ceea ce zic eu e exemplificat si in pagina de pe wiki.
  14. Oarecum aici vroiam sa bat si eu, dar am luat-o pe drumul cel lung. Cel mai bine e sa reduci zgomotul cat se poate de mult prin verificarea lipiturilor si prin folosirea cablurilor de chitara si adaptoarelor de calitate, abia apoi sa folosesti un noisegate. In felul asta, il poti folosi cu un threshold setat cat mai jos, si nu o sa-ti moara notele dupa o secunda .
  15. 1. Presupunand ca suntem in cazul lui. Zgomotul este peste cel normal(am patit-o si eu din cauza unor cabluri). La unele noisegate-uri nu poti seta pragul threshold-ului asa sus, sau chiar daca poti, iti omoara nota instant. Nu apuca sa intre in feedback. 2. Stiu ca e o situatie oribila, dar e una posibila, si din cate am auzit zgomotul in acel video, cam asta e situatia celui care a initiat acest topic. Probabil ar putea scapa de acel noise, insa mai mult de un powerchord nu va putea canta cu noisegate-ul pornit. 3. Iar... PS: Sorry pentru desen, dar mi-a fost lene sa deschid PS
  16. Sunt convins ca functioneaza pentru ce iti trebuie tie, dar, repet, in cazul lui nu cred ca ii va face pe plac. Stiu cum functioneste un noisegate
  17. Din pacate problema lui nu dispare cu asa ceva. Zgomotul e prezent si cand suna chitara, pe cand decimatorul elimina zgomotul doar cand nu suna chitara.
  18. Mie imi pare rau ca isi pierde Paula Seling vremea cu maimutoii aia doi.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.