www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Catalin S.

Veteran
 • Posts

  872
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti, Berceni City, etajul 4 !

Other Information

 • Gear
  Chitara bass Fender Precision, Roger Waters Signature
  Chitara Electroacustica Stagg - model A4006-BLS
  Chitara Acustica Reghin - model Western 1991
  Pian digital Yamaha - model Arius YDP141
  Clapa Yamaha - model PSR 220, midi in, midi out, etc
  Procesor Boss GT-6B
  Peavey TNT 115S
  Laney RB1 Richter

Recent Profile Visitors

8641 profile views

Catalin S.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

 1. Gata! Am aflat cu ajutorul lui Vali, colegul de trupa... "BOB" de pe forum. Las si aici mesajul pentru generatiile viitoare. ) ***************** GT-6B: CHANGING PATCHES WITH THE NUMBER PEDALS. Tags: gt-6b The GT-6B's Number pedals (1-4) default to turn the effects on and off. Use the following procedure to change Patches with the pedals instead: 1. Press UTILITY. 2. Use the PARAMETER right button to select "SYS: Patch Select." 3. Use the PATCH/VALUE dial to select "BANK/NUMBER." 4. Press EXIT when finished.
 2. Salutare! Nu va mai certati! Faza e ca nu "prea"scrie in manual nimic de functia "manual"... sau cel putin nu am gasit-o eu. Sau ma rog, nici eu, nici altii... Solutia o fi, dar in alta parte si are legatura cu functia "assign pedal". Am incercat ceva si acolo conform unor "jumatati" de tutoriale gasite pe net, dar degeaba. Acum sper sa nu credeti ca aberez... dar eu acum ma uit pe varianta pentru bass a acestui procesor... adica pe Boss GT-6B si imi cam prind urechile in legatura cu aceatsa functie. Am cautat pe forumurile din tara sau de afara si nimic... Din acest motiv am ajuns si pe aici. Ba mai mult, la un moment dat un moderator exasperat ca nu se gaseste solutia conform manualului (pe care multi il injura la greu) ii spunea initiatorului de topic ceva de genul: "Daca nici asa nu merge, atunci scrie celor de la Roland". Alt tip, pe alt forum romanesc care facea comparatie cu un GT10: "Din punctul asta de vedere nota maxima flacailor de la Boss, ca s-au gandit sa simpifice procesorul... GT-6 fiind cunoscut ca unu de-ti rupea creierii pana setai ceva." Doar ca pe final, "plange" totusi dupa GT6. Sa mor daca mai inteleg ceva. Misto, nu-i asa? Deci pana la urma a aflat cineva cum se asigneaza efectele (patchurile) pe pedalele de jos? Merci.
 3. Tunerul din cate stiu eu este rezervat. Daca totul e ok o sa plece la Bacau azi sau maine.
 4. Salut! M-ar interesa Over Drive-ul! Care este ultimul pret? Sau... schimbi cu asa ceva? Sta degeaba prin casa... http://forums.rgc.ro/topic/101884-pedala-boss-turbo-distorsion-ds2-cu-tuner-pedala/ Merci.
 5. Salut! Am nevoie de un tuner! Schimbi cu asa ceva? Sta degeaba prin casa... iar pretul este unul ultra decent. http://forums.rgc.ro/topic/101884-pedala-boss-turbo-distorsion-ds2-cu-tuner-pedala/ Merci.
 6. Salut! Am nevoie de un tuner! Schimbi cu asa ceva? Sta degeaba prin casa... http://forums.rgc.ro/topic/101884-pedala-boss-turbo-distorsion-ds2-cu-tuner-pedala/ Merci.
 7. Salut! Am nevoie de un tuner! Schimbi cu asa ceva? Sta degeaba prin casa... http://forums.rgc.ro/topic/101884-pedala-boss-turbo-distorsion-ds2-cu-tuner-pedala/ Merci.
 8. Salutare! Desi am aceasta pedala pe forum la schimb cu un tuner de picior, ma vad nevoit s-o bag si la vanzare deoarece se pare ca nu prea se mai gasesc astfel de tunere ori chitaristi care sa se desparta de asa ceva, multi avand la procesor... Plus ca am observat ca in ultimii ani se merge pe ideea de "tuner - clips", dar asta este alta poveste. Revenind la subiectul anuntului... ...se vinde o pedala Boss "Turbo Distorsion DS-2". Se poate obtine lejer un sound gen AC/DC, DlO... dar si lron Maiden, Judas Priest, Megadeth sau altele (si functie de chitara). Nu-mi foloseste deoarece 80% din timp sunt basist. Pe scurt aceasta sta degeaba si n-am ce face cu ea. Demo: Pedala se poate vedea in zona Timpuri Noi (cladirea Flaros) martea si vinerea (18:00 - 21:00) sau in zona Berceni in restul saptamanii dar prefer la sala unde se poate proba. As dori daca se poate sa fiu contactat telefonic deoarece nu prea stau pe forumuri... dar e ok daca lasati mesaj si aici. Contact (numerele de telefon de mai sus) + facebook.com/catalinozaurusrex PRET: 180 lei (usor negociabil). Multumesc!
 9. Pedala de mai sus "Turbo Distorsion DS-2" merge si la vanzare - 180 lei! ...sau in continuare schimb cu tuner cum am spus in anunt! URGENT! Multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.