Roberto2001

Active Members
 • Content count

  144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
 • Feedback

  100%

Roberto2001 last won the day on June 2

Roberto2001 had the most liked content!

Community Reputation

229 Excellent

1 Follower

About Roberto2001

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  ✠ Jackson Kelly Handmade

Recent Profile Visitors

1,544 profile views
 1. Roberto2001

  vând Handmade Iron Cross Custom Les Paul

  1400 RON Nut nou de ceva vreme.
 2. Roberto2001

  Gaming Corner

  PUBG careva?
 3. Roberto2001

  vând Handmade Iron Cross Custom Les Paul

  1600 RON
 4. Roberto2001

  Jackson Kelly custom

  Dupa o scurta refinisare:
 5. Roberto2001

  vând Handmade Iron Cross Custom Les Paul

  Ceva monstra bruta de sunet.
 6. Roberto2001

  Chitare Handmade

 7. Roberto2001

  vând Handmade Iron Cross Custom Les Paul

  1800
 8. Roberto2001

  vând Handmade Iron Cross Custom Les Paul

  1900 RON
 9. Roberto2001

  Schema push-pull tone

  Asta ar fi, switch-ul trebuie sa fie on/off/on. Merge si un dpdt, se folosesc 3 pin de pe aceeasi parte in cazul asta, din cate stiu.
 10. Roberto2001

  vând Handmade Iron Cross Custom Les Paul

  2300 RON Am reslefuit tastele, rotunjit marginile, polisat. Actiune de 2mm la tasta 12 pe mi-ul subtire, fara buzz 2,5mm pe mi-ul gros
 11. Roberto2001

  vând Handmade Iron Cross Custom Les Paul

  Pana la urma amuzant este lucrul ca voi tot incercati din rasputeri sa gasiti fiecare 'weak-spot' al chitarei mele, sa faceti cumva sa ma puneți într-o lumina proasta. Pana acum ati venit cu presupuneri proaste, pe care le-am suportat. -Nu, am copiat modelul de nut fender: la ultimele 5 corzi distanta este la fel ca in poza, intre b si e distanta fiind ceva mai mica, din motivele ca mi-ul poate fugi de pe fretboard si pentru ca, personal, mi se pare mai usor sa construiesc acorduri cu primele corzi mai apropriate, iar la solistica nu imi confera dezavantaje: Se poate observa alinierea in oglinda a corzilor. Aaa, mai putin pentru corzile mi. Extraordinar, din cauza acestui fapt coarda se dezacordeaza din doua in doua secunde Va intreb, chiar nu aveti alte preocupări decat sa imi criticati instrumentul?Comicul acesta triumfa cu presupunerile eronate, lipsite de sens într-o critica. Chestia cu finishul, am recunoscut ca nu e perfect, însă chitara este un relic, deci nu reprezinta o importanta majora. Chitara, pentru mine, este una reusita, se justifica pretul ei. Doar pentru că voua nu va convine nu inseamna ca trebuie sa adoptati clasica pozitie de hater. @'mnezău Fac si eu o presupunere: doar pentru că tu *poate* ai facut cateva chitare si ți-au iesit prost, la nivelul alora sovietica, cum zici tu, nu inseamna ca dupa ce am construit cateva chitare, obligatoriu acele instrumente trebuie sa se ia la intrecere cu ultimele jafuri. Prima chitara pe care am făcut-o a iesit prost, recunosc. Non-cantabila si cu probleme de intonatie etc. Din pasiune am reusit sa trec peste acel stagiu si sa imi construiesc una cu care sunt foarte fericit, a doua chitara. La a 3-a am incercat sa perfectionez si gafele facute ultimului instrument.
 12. Roberto2001

  Chitare Handmade

  @kiske13 Multumesc de feedback! Gatul are un unghi pentru care bridge-ul este nevoit sa stea in pozitia aproape cea mai de jos, in nici un caz ridicat, cum poate induce in eroare pozitiile din care am facut pozele. Gatul este ridicat la doza de neck 5 mm, tot fretboardul. Chestia cu piesele din china mi se pare ok. Am fost sfatuit de lutieri sa folosesc aceste piese, pentru raportul lor calitate/pret. Cum am spus, chitara este foarte stabila; am mentionat mai sus ca a iesit peste asteptari, asta se datoreaza pieselor care isi fac treaba cum trebuie. Initial am pus in calcul schimbarea cheitelor din teama de nestabilitate, dar nu este necesar. Se simt bine, tight, sunt vopsite cum trebuie etc. Nu ma consider un custom shop, chestia custom vine doar de la chestiile estetice pe care le-am facut chitarei: headstock-ul, gravura, ergonomia corpului. Restul sunt doar imprumutate de la original. Ramane la latitudinea fiecaruia perceperea de 'custom'. Lemnul este de la Vasco Forest, umiditate testata pentru cele 2 scanduri: 9% pentru ambele la inceput, ulterior le-am lasat in mansarda, pana s-au eliberat de 1%, procent destul de important.
 13. Roberto2001

  vând Handmade Iron Cross Custom Les Paul

  Am scris si mai sus ca freturile sunt prinse pe fretboard, fara gap. Nutul e taiat bine, cum vezi tu o problema cu el in poza? Primele corzi sunt intentionat mai apropriate. Afirmatia ta despre constructia chitarei mele este eronata, nu se coboara nici de cum la nivelul unui Bullet. Crede-ma, am pus mana pe cateva chitare mai scumpe si nu sunt cu mult diferite de aceasta. Nu am nicio treaba cu Avatar, doar pentru ca s-a nimerit sa ii placa si lui Iron Cross-ul inseamna ca l-am copiat? M-am inspirat dupa modelul original, al lui Hetfield. Doar asa, ca fapt divers, strainii, in general vin cu critici constructive, nu negative, si nu contesta un asemenea pret, tinand cont ca, chitara nu este perfecta. Pe alte forumuri este o comuniune intre membrii, aici este o dezbinare totala.
 14. Roberto2001

  vând Handmade Iron Cross Custom Les Paul

  Defectele sunt in finish, si atat, si alea sunt mici. Restul sunt alte lucruri minore, rezolvabile, cum am spus.
 15. Roberto2001

  vând Handmade Iron Cross Custom Les Paul

  2350 RON