Roberto2001

Active Members
 • Content count

  139
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 • Feedback

  100%

Roberto2001 last won the day on April 16

Roberto2001 had the most liked content!

Community Reputation

215 Excellent

About Roberto2001

 • Rank
  Membru
 • Birthday 13/05/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Scule
  Jackson Kelly Handmade

Recent Profile Visitors

1,238 profile views
 1. Chitare Handmade

  Pai tocmai de lucrul asta m-am ferit, de un cap butucanos. Asta al meu mai slim merge ok cu corpul ergonomic, grosimea de 4 cm. Nazistul ala de pe spate, pentru mine, merge foarte bine cu tema chitarei, si parca era gol spatele fara vreun fel de gravura. Asta e doar stilul meu de a customiza o chitara.
 2. vând Handmade Iron Cross Custom Les Paul

  Adevarat, valabil si pentru a 5-a, a 8-a an `n` chitara; sunt foarte multumit de cum a iesit chitara, nu are vreun defect care sa deranjeze cantabilitatea, asta daca nu cumva cineva, oricine, nu poate canta pe o chitara pentru o mica eroare in finish. -Stai, ce?? Ai vazut chitara in realitate? Numai eu stiu cat am slefuit la radiusul tastierei, cu un block de 16" pentru a atinge acea raza dorita. Actiunea este de 2 mm, daca o consideri mare si pe asta..... ar fi trebuit totusi sa specific. :)))) -Freturile alea `iesite` sunt, de fapt, doar niste pete de vopsea, neslefuite. Se pot lua oricand, dar mi s-a parut ca arata mai ok in contrast cu toata chitara. -Estetic, ramele nu fac decat sa-mi ia toata placerea pentru o chitara, de aceea am ales sa nu le pun. Aici ar fi ceva de punctat: Inca nu am primit arcurile pentru doze, asa ca am apelat la o metoda provizorie. De aceea dozele nu stau cum trebuie. -Doza de bridge e pozitionata intentionat acolo, pentru un sunet cat mai bright: -Pai, e in ton cu chitara, relic thing etc. Paltinul simplu nu imi placea. -Pretul este unul.... ceva exagerat, ce-i drept; Totusi asta nu inseamna ca e batut in cuie, pot negocia oricand. Pai, cu un buget de 650 RON......chitara handmade.....vrei un pret de 1200 RON, sau ce?
 3. vând Handmade Iron Cross Custom Les Paul

  Bineinteles, glumeam la ultima parte. Pretul este 2700 RON
 4. Chitare Handmade

  Alte poze, din vanitate Chitara trece la vanzare:
 5. Chitara este construita in totalitate de mine, design inspirat dupa chitara signature al lui James Hetfield, fiind a 3-a chitara pe care am facut-o. Corp: 2 bucati de paltin pentru top imbinate cu alte 2 de tei Gat: Paltin Din cauza bugetului restrans am folosit componente chinezesti, de la firma Fleor. Cheite: Locking 3+3 Truss-rod: Dubla actiune Freturi: 24, otel inoxidabil Doza gat: Paf ceramic, 7-8 kOhmi Doza bridge: Paf ceramic, 13-14 kOhmi Bridge: Tune-o-matic Control: 2 volume push-pull pentru split coil / 1 ton / 3-way switch Finish negru satin Tot progresul se poate vedea aici: Chitara canta bine, nu are fretbuzz, actiune joasa, stabilitate a acordajului, intonatie buna, doze decente, truss-rod cu reglabilitate buna. Are mici erori in finish. Mai multe detalii in privat. Neo-nazistii / misantropii primesc o reducere de 100 RON.
 6. Chitare Handmade

  Wolfenstein flashbacks, si magneti. Grund. Wet sanding Sieg heil Mai am de pus crucea mare pe fata, in rest a iesit peste asteptari :))) Actiune joasa fara buzz, gat tapan, intonatie buna. Un demo cu ce pot canta si eu :))
 7. Chitare Handmade

  Multumesc!
 8. Chitare Handmade

 9. Chitare Handmade

  Am născocit un headstock folosindu-ma de cel Gibson, cu partea superioara mai ingusta pentru alinierea cat mai naturala a lui D si G. Practic, am facut o corcitura de Prs-Schecter-Esp.
 10. Chitare Handmade

  Am facut rost azi de Bison Poliuretanic: E tare ca piatra dupa vreo 5 ore de uscare.
 11. Chitare Handmade

  Da, eu am folosit pentru scarf joint "Moment D3". Colegii de aici m-au convins sa iau ceva profesional, asa ca am luat un Bizon Poliuretanic. Tocmai ce am lipit lemnele de corp cu dansul.
 12. Chitare Handmade

  Interesant..... n-am mai auzit asa ceva. Daca e cum spui tu atunci de ce inca mai e pe piata? :))))
 13. Chitare Handmade

  Multumesc! Spor la treaba!
 14. Chitare Handmade

  La ce l-ai testat tu? Sunt curios.
 15. Chitare Handmade

  Ba da, nu am mai luat poliuretanic. Am experienta buna cu aracetul totusi.