www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Roberto2001

Active Members
 • Content Count

  239
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38
 • Feedback

  100%

Roberto2001 last won the day on April 28

Roberto2001 had the most liked content!

Community Reputation

648 Excellent

5 Followers

About Roberto2001

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  I Went North/Berzerk

Recent Profile Visitors

6323 profile views
 1. €1840. Pentru cei interesați, pot oferii mostre de sunet și mai multe poze cu instrumentul.
 2. Vând chitară electrică Claas Headless Multiscale cu 6 corzi, construită manual în Germania. E în stare excelentă, acțiune de 0.8 mm, margini ale tastelor semirotunde, luminlays side markers, gât subțire si confortabil. Specificații: Bolt-on construction 25"-26.5" multiscale Hipshot Headless tuning system 24 stainless steel frets Lace Alumitones pickups Controls: 1 push-push volume, comută între cele 2 doze Lemne: Corp de nuc Gât de paltin Tastieră de abanos
 3. Prima chitară pe anul ăsta. Se cântă la fel de bine pe cât e de grea
 4. Am luat chitara asta cu mine in Marea Britanie sa-mi tina de urat. De abia am putut sa lucrez la ea in ultima luna, sunt prins pe mai multe planuri :) Ce arunca lumea la gunoi :)
 5. A ajuns in SUA. Din pacate noul proprietar nu raspunde la mesaje si nu a putut sa-mi faca o recenzie
 6. Am scăpat de BAC/admitere și am facut puțin loc pentru un alt proiect. Va fi similar cu ultimul șeptar construit.
 7. Vând chitară electrică Harley Benton cu 7 corzi, finisaj negru/mat. Specificații: -Cheițe locking -24 de taste -Doza neck hot rail stock -Doza bridge Seymour Duncan Invader -Tune-o-matic bridge -Volum, Ton și 3-way switch Arată foarte bine, singurele urme de uzură fiind între doze și pe spatele gâtului, din cauza frecării. Saddle-urile sunt pilite de fostul proprietar pentru actiune mai joasă; se observă in poze. Are o doză bridge Seymour Duncan Invader, care sună în mare fel, iar cea neck este stock. Cântă fantastic, are acțiune joasă, este intonată, în prezent setată cu corzi de 10-64 in drop G#. Am cumpărat-o acum o lună și am folosit-o destul de puțin. I-am facut setup si am polișat tastele imediat după achiziție. O vând deoarece momentan mă descurc cu 6 corzi si drop pedal.
 8. Execut reglaje, modificări și cam tot ce ține de chitare electrice si acustice. Pot construi de la 0 chitare electrice, după preferințele fiecăruia. Contact: 0773 970 488/PM https://www.facebook.com/solipsistguitars/?eid=ARB-U51z1_KIgMoLM5_C8oXjXDjoI9mlBn_DKLtvHn_KPiSnGDYQ1KbBIskCrDt_yDgVLYDP6Hp10jlT https://www.instagram.com/solipsist_guitars/ Las aici poze cu câteva dintre instrumentele pe care le-am construit, pentru o idee:
 9. Gat din 5 bucati, 3 de wenge si 2 de frasin(furnir, n-am mai mentionat asta ca se vede clar in poza).
 10. Am finalizat de curând un proiect mai simplu pentru un prieten. Am construit doar corpul, gâtul fiind de Squier. Dozele sunt de pe un Blade Texas Pro și mi-au fost donate de cineva de pe forumul acesta, care, din păcate, nu mai figurează pe lista membrilor activi Le-am donat și eu mai departe cu instrumentul în cauză.
 11. Un demo de sunet făcut de către Cezar Popescu:
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.