Roberto2001

Active Members
 • Content count

  160
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9
 • Feedback

  100%

Roberto2001 last won the day on August 16

Roberto2001 had the most liked content!

Community Reputation

263 Excellent

1 Follower

About Roberto2001

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  ✠ Jackson Kelly Handmade

Recent Profile Visitors

1,766 profile views
 1. Roberto2001

  Chitare Handmade

  Doamne ajuta :))
 2. Roberto2001

  Chitare Handmade

  Merci!
 3. Roberto2001

  Chitare Handmade

  Nu, a 3-a, si a 2-a electrica. Nu neapărat ca e mai slaba, dar am si componente mai bune pe asta, gatul e mai "friendly", la cross fiind destul de gros. In rest am realizat si ca nu-mi place Les Paul-ul prea mult :))
 4. Roberto2001

  Chitare Handmade

  Daca e asa, probabil ai vazut ca am fost descurajat de niste colegi de aici cand am pus Iron Cross-ul la vanzare. Am gresit si eu in primul rand pentru cererea acelei sume la inceput, dar ei tot o tineau pe calomniile lor. Chitara asta e mai bine contruita decat predecesoarele, sper sa continui cu aceeasi evolutie si la altele.
 5. Roberto2001

  Chitare Handmade

  @Mr Vintage Multumesc de cuvintele frumoase! Astea sunt grosimile la primul, respectiv al 12-lea fret + 2 bucăți de banda adeziva pe fiecare parte a șublerului, deci ar fi o idee mai subtire decat ce arata el. Dozele nu mai sunt Fleor Am ales Donlis, bazat pe review-uri din afară: http://www.strat-talk.com/threads/a-double-cream-humbucker-set-that-isnt-dimarzio-and-costs-only-25.409574/ Cum am spus mai devreme, am legat doza de bridge direct la jack. Cu tot cu impamantare si ecranarea cavității nu "tipa" deloc atunci cand nu o cant, in ciuda faptului ca e o doza high-output. Notele sunt bine definite, mid-urile bune, suna mai mult decat ok. In rest, momentan am 17 ani, nu ma gandesc serios la o meserie de genul, ramane doar hobby-ul preferat.
 6. Roberto2001

  Chitare Handmade

  Probabil, eu am copiat decat corpul de Ibanez RGA, restul e design propriu, sper. Bineinteles, nici headstock-ul nu e opera mea.
 7. Roberto2001

  Chitare Handmade

  Doar cateva poze din ce a mai ramas de facut: Finish-ul consta in 3 straturi de ulei, acelasi numar si pentru ceara. Nut-ul are 42 mm. Freturi luate la semirotund, polisate pana la 7000+pasta de polish. Estetic, chitara arata acum asa: Paltinul a capatat si un aspect "flamed". Nu m-am putut abtine Am intampinat un inconvenient cu potentiometrul de volum, care este defect din fabrica; Am putut observa lucrul acesta doar cand am facut wiring-ul. Prin urmare, pana nu rezolv aceasta problema voi sta cu doza de bridge legata direct la jack. Chitara canta fantastic, din primul set-ul am adus actiunea la 2mm, fara buzz, etc.
 8. Roberto2001

  Poze cu chitarele noastre

  Baiatu' are Suhr! Nice corner!
 9. Roberto2001

  vând Set Gibson Mini-Humbucker

  Imi cer scuze de interventie, dar trebuia sa postezi bobinele in categoria "Doze"
 10. Roberto2001

  vând Doză PAF ieftină - bridge

  Doză chinezească "Fleor" stil PAF, cu sunet cald, magneți Alnico 5, 4 fire, deci posibilitate de coil split și low-output. Este o doza decentă, poate reprezenta un upgrade la dozele de pe chitarele mai ieftine.
 11. Roberto2001

  vând Handmade Iron Cross Custom Les Paul

  Las la 1100 RON. Vreau sa scap mai repede de ea ca sa fac un 7 string
 12. Roberto2001

  Diy Acoustic - Tamplarie

  Asta chiar iese mișto, mane!
 13. Roberto2001

  Chitare Handmade

  Merci! Da, o sa mai lucrez la ea zilele astea la detalii. Are gatul ala acum zici ca e cobra
 14. Roberto2001

  Chitare Handmade

  O sa am un pot de volum CTS, un 3-way switch si 2 dpdt-uri. Astea-s doar de proba. Linii de referinta pentru profil. Gatul are 21mm la fretul 1 si vreo 24 mm la tasta 12, cred ca o sa-l mai subtiez acolo. De acum mai am de lucrat la tastiera si de dat gauri pentru bridge, cand mi-o veni.
 15. Roberto2001

  Chitarist licean - Caut membri de trupa

  Salut! Caut mai intai de toate alt chitarist, așa doar noi doi ar fi mai greu. Te anunt cand il gasesc!