www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Roberto2001

Active Members
 • Content Count

  220
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28
 • Feedback

  100%

Roberto2001 last won the day on July 6

Roberto2001 had the most liked content!

Community Reputation

517 Excellent

3 Followers

About Roberto2001

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear

Recent Profile Visitors

4,040 profile views
 1. Roberto2001

  Chitare Handmade

  Am inițiat proiectul acesta de 7 string multiscale, corp de nuc, top de plop bubos, gât din 5 bucăți de wenge+furnir de frasin.
 2. Roberto2001

  Chitare Handmade

 3. Roberto2001

  Chitarist - caut trupa Metal - Iasi

  Blană, man! Să mă anunți când scoateți un album că sună bine de tot!
 4. Chitară electrică fanned-fret semi-hollow body construită de mână. Terminată recent, cântă fără probleme, are acțiune joasă fără buzz, intonație corectă etc. Lemnele folosite sunt calitative, toate cu umiditatea între 6-7%, rezonante. Chitara este ușoară, cântărind 2,85 Kg și este puțin mai mică față de un single cut tradițional. Freturile sunt rotunjite pe margini și polișate pentru luciu. Specificații: Lemne: Corp de meranti Top de nuc Gât laminat din 3 bucați de nuc si paltin(quartersawn) Fretboard de bocote Semi-hollow body25.25"-26.5" multiscaleLuminlaysCameleon fosforescent at 12th fretZero fret42 mm lațime gât10" rază tastieră18 mm grosime la primul fret20,5 mm grosime la al 12-lea fret Hardware:Color: GoldLuminlays Gotoh SG301 3+3 tuning keysBone nut 22 Nickel alloy fretsIbanez Super 58 neck pickupEMG H4 HZ bridge pickupIndividual saddlesPush-pull volume with coil split-bridgeVolume-Neck Demo sunet la minutul 3:15
 5. Roberto2001

  Chitare Handmade

  Mi-a sosit un top de poplar burl acum câteva saptamani, iar ieri am primit ceva lemne de la @CiocanelBloodyCIocanel, căruia îi mulțumesc și aici pentru gest; omul s-a cărat cu ele din China până în Europa ca să mi le pună la poștă(cu cea din China e mai greu). De la stânga la dreapta: neck blank de wenge; în rest sunt tastiere de: padouk, katalox, topul, granadillo, bocote, alt granadillo. #pareidoliiintensifies
 6. Roberto2001

  vând Potențiometre EMG solderless

  Vând 2 potențiometre EMG solderless, volum, respectiv ton, împreună cu jack și cabluri; provenite de la o doză EMG HZ-H4, pasivă. Piulița jack-ului prezintă semne de uzură.
 7. Roberto2001

  Cum sa conectez numai pickupul cu volumul si out

  Fă o poză la firele dozei. La cea pusa de tine nu se observa bine. Hot-ul ar trebui sa fie exact in aceeasi poziție ca in diagramă pe volum. Daca ai un multimetru poți afla ce face fiecare.
 8. Roberto2001

  Cum sa conectez numai pickupul cu volumul si out

  Asta e schema cu ce vrei tu, 1 pickup, 1 volum. Firul negru de la doza la volum e hot-ul, iar firul verde si cel neizolat reprezintă împământarea, asta daca ai doza cu 4 fire. Dacă e doza bifilară, atunci vei conecta hot-ul in pozitia lui si vei mai avea unicul fir de împământare ce vine lipit pe capacul potentiometrului.
 9. Roberto2001

  Chitare Handmade

  E terminată: Tranziție lac și ceara de pe gât. O să fac alt string retainer auriu. În afară de asta, aștept să primesc un log făcut la laser pentru headstock. Fret zero.Gâtul are 18 mm la primul fret și 20,5 mm la al 12-lea.
 10. Vând 8 saddle-uri de bas individuale, cu imbus de reglare intonație/acțiune și holșuruburi; culoare nichel inchis. Sunt noi, nefolosite. Vreau să le dau cât mai repede, de aceea este prețul așa scăzut.
 11. Roberto2001

  Chitare Handmade

 12. Roberto2001

  Chitare Handmade

  Truss-rod channel gone wrong.
 13. Roberto2001

  Chitare Handmade

  Mulțumesc! Îți scriu acum în privat.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.