www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Overdrive Mike

Newcomers
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Overdrive Mike last won the day on April 12

Overdrive Mike had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Overdrive Mike's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done

Recent Badges

116

Reputation

 1. Donez o rolă de folie cu bule rămasă de la o expediție recentă. Din cei 100m lungime, cred că am folosit maxim 40, deci mai sunt vreo 60m care pot fi folositori. Disponibil pentru ridicare personală doar în București, zona Romancierilor. Oferta e valabilă până vineri, 13 mai. Primul venit, primul servit.
 2. Specs: Power: 50 W Equipped with: 12" Custom speakers 5 Amplifier types: Clean, Crunch, Lead, Brown & Acoustic 5 Independent effects: Booster, Mod, FX, Delay and Reverb - 3 of them can be used simultaneously 2 Memory locations for amplifiers and effects settings plus panel setting Power amp input for the use of multi-effects devices Power Control (0.5 / 25/50 watts) for full amp sound at any volume Controls: Amp Type, Gain, Volume, Bass, Middle, Treble, Booster / Mod, Delay / FX, Reverb, Master & Power Control, Sounds Updated Boss Tone Studio sound customization software with over 60 different Boss effects, channel and global EQs, customisable routing and more (free on Bosstonecentral.com) Connectivity for up to two footswitches or an expression pedal USB connection for recording and changing effect settings (matching USB cable: art. 450531 - not included) Dimensions (W x D x H): 470 x 238 x 398 mm Weight: 11.6 kg
 3. Un amplificator care nu are nevoie de introducere, în stare perfectă dpdv funcțional și estetic. A fost achiziționat de la Guitar Shop în decembrie 2020, deci beneficiază de garanție până în decembrie anul curent. A fost cumpărat ca amp de vacanță în Provincie, cântat vreo săptămână, apoi a adunat praf vreo lună, iar din ianuarie 2021 a fost păstrat în cutie. Prețul la Thomann este 1479 lei: eu cer 1100 lei, non-negociabil, ceea ce reprezintă 75% din prețul de magazin. Note: Prețul este fix, non-negociabil, plată în cont bancar; Nu accept schimburi; Clienții existenți au prioritate; Ridicare personală în București sau expediere în țară prin curier (costul suportat de către cumpărător); Vine în ambalajul original. Revin cu foto, amp-ul fiind en route spre București momentan.
 4. Vă mulțumesc pentru recomandare și sfaturi! Am ales AltExpress și am fost mulțumit de calitatea serviciilor. Las aici detaliile pentru alți colegi care or să aibă nevoie de info. comunicare eficientă: email-uri prompte, cu informații despre proceduri / răspunsuri punctuale. În toate etapele, mi s-a răspuns prompt la email-uri, iar în etapa completării documentației, un reprezentant m-a asistat și mi-a răspuns la toate nelămuririle. promptitudine: răspund și se mobilizează rapid costuri competititve: pe scurt - servicii UPS la 50% din preț. Pentru coletul meu de 60x60x40cm, 30Kg, UPS cereau 700€. AlteExpress mi-au cerut 350€ pentru serviciul Express Rapid (RO - US în max. 3 zile), cu asigurare pentru valoare de sub 1000€. Coletul a fost ridicat de UPS 😄 proceduri și documentație clare: pe lângă procesul explicat clar în secțiunea de FAQ, răspund la orice alte întrebări și explică punctual cum trebuie completată documentația de export, pe care o trimit după preluarea comenzii. Pentru expedierea în afara U.E. este nevoie de numărul EORI. Cererea se face pe site-ul Direcției Generale a Vămilor. Parcurgeți tutorialul pentru persoane fizice Consultați Structura DGV pentru a afla care este biroul către care trebuie trimisă cererea. Acesta este derivat în funcție de județul în care domiciliați (cel care figurează pe cartea de identitate), nu de locul din care expediați. Completați cererea pentru persoane fizice on-line, către biroul determinat la punctul 2), după care va trebui să o printați și să o trimiteți semnată și scanată, împreună cu o copie scanată a CI, către biroul determinat la punctul 2), via email. Veți primi via email răspunsul și numărul EORI. corpul email-ului se va copy/paste-ui într-un document Word. Documentația necesară expediției: etichetă de transport (AWB) - dublu-exemplar, furnizată de AltExpress model factură proformă - furnizată de AltExpress declarație pe proprie răspundere - furnizată de AltExpress împuternicire directă persoană fizică - furnizată de AltExpress număr EORI - expeditor copie CI - expeditor Spor și baftă!
 5. Salutări, Caut o cutie solidă pentru un amplificator solid, care să poată susține 25Kg. Dimensiunile sunt: 50 cm înălțime, 55 cm lățime, 30 cm adâncime. Ideal ar fi să aibă și colțarii din polistiren + celelalte materiale de împachetare. Prefer ridicarea personal în București, dar sunt deschis și către oferte din țară, suportând costul transportului, bineînțeles.
 6. Un obiectiv ultrawide de o calitate optică desăvârșită, în stare excelentă, ca nou. Ideal pentru astrofotografie sau fotografia de peisaj / arhitectură. Achiziționat în aprilie 2021 de la HotGear, a fost folosit doar de 5 ori și păstrat mereu în sacul original. Vine cu capacele față-spate și sacul original. Se află în garanție până în aprilie 2023. Note: Predare personală în București Sau expediție via curier în țară Prețul este uşor negociabil Plata se face în cont bancar Fără schimburi sau oferte low-ball, vă rog --------------------------------------------------Descriere-------------------------------------------------- Samyang Premium MF 14mm F2.4 este un obiectiv premium cu focus manual, construit pentru a realiza fotografii la rezoluție mare (50 de megapixeli) și filmări la rezoluție 8K. Construcția cuprinde 18 elemente în 14 grupuri, printre care o lentilă hibridă asferică, producând imagini de calitate ridicată, cu aberații minime. --------------------------------------------------Specificații-------------------------------------------------- · Montura: Canon EF · Distanta focala: 14mm · Tip focalizare: Focus Manual · Diafragma maxima: f2.4 · Diafragma minima: f22 · Numar lamele diafragma: 9 · Distanta minima de focus: 0,28m · Unghi de cuprindere: - 35mm: 114.12° - APS-C: 89.52° · Constructie: 18 elemente in 14 grupuri · Compatibil full frame: Da · Lungime: 109.4mm · Diametru maxim: 95mm · Greutate: 791g
 7. Salutare tuturor! Urmează să expediez un amp către State și, fiind prima dată când fac asta, aș aprecia dacă ați putea ajuta cu câteva detalii din experiența voastră: ce furnizor ați recomanda experiența cu furnizorul (calitatea serviciilor, probleme, cost etc.) procedură / hârțogăraie orice alt sfat Mersi fain!
 8. Vând această chitară achiziționată de la Thomann, în stare excelentă, ca nouă. A fost cântată de câteva ori, iar apoi păstrată în gig-bag-ul original. A avut un mic defect la nut (unde șanțul la coarda Si era mai adânc), dar a fost remediat și nu există buzz. Am ajustat prețul și ofer si un nut (prăguș) de os Göldo Vintage Bone Nut cumpărătorului, pentru a-l avea pentru un eventual schimb. Prețul la Thomann este ~3300 lei: eu cer 2500 lei, ceea ce reprezintă ~75% din prețul de magazin. Includ cadou un set de corzi .10 Ernie Ball 2227. Note: prețul este fix, non-negociabil plata în cont bancar nu accept schimburi gigbag și cutie originale greutate: 3.85 kg predare personală în București expediere în țară via curier (cost suportat de către cumpărător)
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.