www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Overdrive Mike

Newcomers
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9
 • Feedback

  100%

Overdrive Mike last won the day on May 22 2020

Overdrive Mike had the most liked content!

Community Reputation

100 Excellent

About Overdrive Mike

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ofertă expirată, se închide. Mulțumesc pentru găzduire, RGC!
 2. Flash-sale valabil pana maine seara, 05 martie, ora 20:00. Pretul la Thomann este 3165 lei: eu cer 1998 lei, non-negociabil, ceea ce reprezinta 63% din pretul de magazin. Vand aceasta chitara achizitionata de la Thomann in aprilie 2020 si abandonata in iunie 2020, de cand m-am mutat (pandemia...) Chitara este putin cantata, dar, ca toate instrumentele mele, intretinuta bine, este in stare excelenta. Un mic defect la nut, unde cineva (nu spun cine) a adancit putin cam mult santul la coarda Si, dar a fost remediat si nu exista buzz. Am tinut cont la pret si ofer si un nut (pragus) de os cumparatorului, pentru a-l avea pentru un eventual schimb. Göldo Vintage Bone Nut Foto am mai putine decat de obicei, neavand-o cu mine. Ca de obicei, nu accept schimburi Pentru cei ce vor extra-reduceri sau negocieri la pretul asta: pentru pomana, poimaine e Sambata Mortilor la biserica Sfantul Nectarie. Clientii existenti au prioritate Vine cu pickguard O sa inchid anuntul maine, la ora 20:00 Specs: Body: Mahogany Top: Maple Neck: Mahogany Neck attachment: Set-in Fretboard: Rosewood Neck profile: Medium Scale: 628 mm Nut width: 43 mm Nut: Urea Frets: 22 Jumbo Pickups: 2 VP5 P-90 single coils Controls: 1 Volume, 1 Tone 3-Way switch Bridge: Tune-O-Matic/Aluminium tailpiece Pickguard: Cream-coloured Machine heads: Diecast Hardware: Nickel Colour: Vintage Japanese Denim Includes a gig bag
 3. Vândută în afara RGC. Mulțumesc pentru găzduire și pentru pin! 🏆
 4. Vândută în afara RGC. Mulțumesc pentru găzduire și pentru pin! 🏆
 5. Ofertă de Black Friday: 2699€ !! Doar cu ridicare personală din București. Ofertă valabilă 13-27 noiembrie. Exclus schimburi.
 6. Ofertă de Black Friday: 2699€ !! Doar cu ridicare personală din București. Ofertă valabilă 13-27 noiembrie. Exclus schimburi.
 7. Update: sunt deschis la schimb cu chitara electrica cu 6 corzi, cu valoarea <1500€ plus diferenta. Pentru schimb, pretul este ajustat la 3200€. Chitara poate sa fie Strat, Tele, Les Paul, Superstrat - doar sa fie in stare buna. Va astept ofertele prin PM.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.