www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sorin_popovici

Active Members
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

sorin_popovici last won the day on September 6

sorin_popovici had the most liked content!

Community Reputation

33 Excellent

1 Follower

About sorin_popovici

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  iasi

Other Information

 • Gear
  suhr scott henderson, squier classic vibe, RMC3 wah, free the tone ms-sov1, fender twin

Recent Profile Visitors

6,317 profile views
 1. hai cu banutii, ca zboara fluturii din portofel de la mine...negociem noi
 2. sorin_popovici

  vând jhs archer si xotic sp compressor

  500 archer
 3. sorin_popovici

  vând Arion Chorus SCH-1

  450 pentru un chorus foarte dragut
 4. sorin_popovici

  A murit meseria de textier?

  Eu cred ca sunt si destul de multe lucruri care se aplica, chiar daca limba e diferita. Oricum, nu o sa gasesti cursul ala pentru limba romana prea curand.
 5. sorin_popovici

  A murit meseria de textier?

  oameni nu stiu, dar uite un curs moca de berklee college of music despre cum sa scrii versuri e foarte tare pat pattison, daca ai timp sa te uiti la cursuri de la el o sa te surprinda placut si are gusturi foarte misto in muzica https://www.coursera.org/learn/songwriting-lyrics eu am facut o parte din alt curs de-al lui care se numea songwriting, nu-s sigur ca nu e chiar asta si mi-a placut Tin minte ca la un moment dat dadea si o lista de 10 cantece pe care le analiza. Unul din ele era
 6. sorin_popovici

  vând [EXPIRAT] Xotic EP Booster

  Vandut, multumesc RGC
 7. sorin_popovici

  vând Arion Chorus SCH-1

  http://www.online-discussion.com/ScottHenderson/viewtopic.php?t=1361&highlight=sch1 Scott Henderson: Mine is an original SCH-1 and the true bypass mod was done by Xotic effects. They sell one which is already modded with true bypass, but unfortunately it's not an SCH-1, it's an SCH-Z, which sounds terrible. The SCH-1 isn't made anymore - the only one who I can think of who might have one already modded is Mason at Vertex. Al meu nu e modat true bypass.
 8. sorin_popovici

  vând jhs archer si xotic sp compressor

  super oferta - 475 ron Archer
 9. E destul de cunoscuta pedala. E o pedala de genul celor always on care-ti coloreaza oleaca sunetul. "What do the tones of renowned guitarist such as Page, EVH and Johnson have in common? They all used the legendary echo machine EP-3 as a pre-amp. We've captured that magic in a new Xotic Effects pedal, the EP Booster. ... The EP-Booster,great tone starts here!" Fara lingurita 400 ron. Cu lingurita 500 ron .
 10. 14th Harmonia Cordis International Guitar Festival» Târgu-Mureș / Marosvásárhely • Odorheiu Secuiesc / Székelyudvarhely» 6–11 August 2019 Concert Vicente Amigo intrarea moca....Duminica asta si multa multa chitara clasica si oleaca de gipsy jazz cu Stochelo Rosenberg (asta a fost deja pe 6 ) https://www.harmoniacordis.org/index.php L-am vazut pe Paco de Lucia singura data cand a fost in Romania la Timisoara la festivalul de la Plai. Vicente Amigo, e cam de acelasi calibru si are si el de acuma 52 de ani ...nu mai e un newcomer, are deja 10 albume solo.
 11. sorin_popovici

  vând Arion Chorus SCH-1

  450 really nice 80s chorus, uite-l cum suna pe pedalboardul lui Michael Landau
 12. schimb si cu Boss ES8, + diferenta sau cu chitari Gibson, Fender, PRS plus diferenta din partea mea
 13. sorin_popovici

  vând Vand Chitara flamenco Yamaha CG171SF

  Recomand, eu am 182sf care e modelul urmator si nu cred sa fie vreo diferenta alta decat ca au pus un alt nume, in rest e aceeasi reteta ...si e 2100 ron pe thomann acum (https://www.thomann.de/ro/yamaha_cg182sf.htm) Daca gaseam pe cineva care vindea atunci modelul asta, ieseam la mai putin de jumatate din pret :(...dar le gasesti rar sh, ca nu e o piata asa dezvoltata piata de chitari flamenco Daca nu vrei sa dai peste 1000 de euro, yamaha sf e o alegere foarte buna.
 14. sorin_popovici

  vând jhs archer si xotic sp compressor

  Sp compresor vandut, Up pentru archer, e mai putin de 50% de pretul de pe thomann:/ ca sa nu mai zic ca platesti transport mai mult
 15. sorin_popovici

  vând jhs archer si xotic sp compressor

  Rezervat SP Compressor, cam 99% vandut. Up Archer
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.