www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sorin_popovici

Active Members
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 • Feedback

  100%

sorin_popovici last won the day on September 17

sorin_popovici had the most liked content!

Community Reputation

64 Excellent

1 Follower

About sorin_popovici

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  iasi

Other Information

 • Gear
  some strats and fender like amps

Recent Profile Visitors

7459 profile views
 1. Custom shop-urile isi pastreaza foarte bine valoarea pe piata. Daca te uiti pe o piata cum e cea din uk, unde sunt mult mai multe nu se vand aproape niciodata sub 2200 gbp si ma uit de vreo 3 - 4 ani cel putin, despre masterbuilt nu prea stiu ...asa ca nu comentez. Spor la vanzare.
 2. bump, negociabil ...ca am pus ochii pe ceva si am nevoie de cash repede
 3. Si pe mine ma iubesc toți vecinii.
 4. Revine la vanzare la un pret nou (nici leul nu mai e ce era o data), sper pentru o perioada scurta. Il am si pe reverb la un pret putin mai mare, so daca va intereseaza mai bine rezolvam pe plan local Accept unele schimburi, ma intereseaza un Gibson les paul standard sau mai scump, 335 sau 339 sau ceva pentru jazz/blues bun, poate un marshall vintage model 1959, chiar si unele pedale, dar ma cam feresc de procesoare. Il vand pentru ca mi-am facut upgrade la un model mai nou tot de la ei si mai am si un fender twin, care-s toate cam in teritoriul fender. https://reverb.com/item/39534355-two-rock-bi-onyx-40-watts
 5. Eu am auzit ca nici internetul nu-l mai foloseste nimeni. E pentru babaci.
 6. sales are up https://www.rollingstone.com/pro/news/music-instruments-sweetwater-reverb-guitar-center-1119868/
 7. Hey, ai putea te rog recomanda cumva un stabilizator de tensiune? Am auzit niste povesti horror de la un prieten si parca nu-mi da pace acuma ☺️ Asa la un prim google pe emag vad stabilizatoare de la 100 de ron la mii de ron si nici nu l-as lua pe cel mai ieftin, dar parca nici 2000 n-as da.
 8. Multumim, sigur cand o sa avem ocazia o sa dam un semn. Ne place Timisoara, aveti jazz tm si garana oleaca mai incolo 👍.
 9. Salut, Suntem doi chitaristi din Iasi. Facem un jam saptamanal (sau de doua ori pe saptamana cand avem timp). Deocamdata, invatam niste standarde jazz, dar ne place si blues, rock, funk. Cautam bassist, tobosar si voce sa ni se alature. Pe termen lung, am vrea sa facem si o trupa, dar e ok si daca doar ramane la nivel de jam. Ca idee, cam asa suna.
 10. Salut, Vand un univibe boutique facut de o firma sweet sound - mojo vibe. Foarte bine cotat (zic si eu ca e in cam toate comparatiile pe care le fac cei de la that pedal show si e preferatul lui Mick) si destul de greu de gasit. Cred ca e unul singur acuma pe reverb si ebay. Un review foarte bun si aici de la Josh de la JHS: Al meu are o zgarietura fina, dar nu are nici o problema. Are un trimmer interior cu care poti sa te joci, daca vrei sa accentuezi throb-ul. Am si cutia si "manualul", care e o cutie simpla alba si o pagina A4 cu mici instructiuni cum sa te joci cu trimmerul ala dinauntru. Nu prea ma intereseaza schimburi, dar cine stie. Candva era vandut de analogman. https://www.analogman.com/mojovibe.htm
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.