www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Weriwulf

Newcomers
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

63 Excellent

About Weriwulf

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

4,904 profile views
 1. Weriwulf

  vând Beatbuddy Mini

  up!
 2. up! 1800! Este impecabil, tinut in casa, acoperit, nu are zgarieturi/lovituri, este ca nou.
 3. Marshall DSL15C, combo full lampa in stare impecabila. Sta nefolosit in apartament, am un alt amplificator pe care il cant. Suna foarte bine, are 2 canale si reverb incorporat. Am la el si footswitch. La magazine e 2700, eu vreau 1900 de lei. Prefer predare personala.
 4. Vand Beatbuddy Mini Pedala este in stare perfectă, sunt primul proprietar. Funcționează impecabil, o vând pentru că nu o folosesc. Pret: 400 ron
 5. Se retrage, multumesc RGC!
 6. Up! 6500 pret fix, predare personala.
 7. Up! Aceasta este o prezentare. A mea arata fix ca cea din clip, honeyburst. Pickguard-ul este detasabil fara suruburi.
 8. Up! Les Paul cu corp plin (fara weight relief), gat gros, orange drop capacitors si sunet vintage. Este exact modelul urmator: http://www.gibson.com/Products/Electric-Guitars/2015/USA/Les-Paul-Traditional.aspx
 9. Vand un Gibson Les Paul Traditional 100 Anniversary Honey Burst. Chitara este fabricata in 2015, in anul in care s-au implinit 100 ani de la nasterea lui Les Paul. Chitara este foarte bine ingrijita si am cumparat-o pentru ca mi-a placut foarte mult cum este facuta si cum arata. Topul arata foarte bine iar chitara este lucrata cu o atentie deosebita. Este singurul model de serie care are corpul plin, fara weight relief, astfel specificatiile o apropie mai mult de chitarele Gibson Custom. si pentru specificatiile care o fac cel mai apropiat model de serie de specificatiile Gibson Historic Reissue. Les Paul-ul acesta vine cu specificatii moderne de top, dar respecta si reteta de Gibson vintage. Dozele chitarei sunt Tribute 59, care suna foarte frumos si plin, putin mai bright comparativ cu alte doze se serie si se apropie astfel exact de tonul acela vintage. Cu un overdrive si cateva efecte ajunge exact in zona de ton a lui Eric Clapton din perioada BluesBreakers ori chiar mai modern in stilul lui Joe Bonamassa. Lemnul este foarte bine ales si spun acest lucru pentru ca acest Les Paul rezoneaza foarte bine chiar si la rece. Hardware-ul este unul de top, cu saddle-uri din titan, nut ajustabil tot din titan, orange drop capacitors, mother of pearl inlays si tunere automate Geforce. Tastarea s-a facut cu Plek si este perfecta, iar inlay-urile din mother of pearl arata incredibil. Ca particularitate acest model are pe spate o holograma cu Les Paul si scris Les Paul 100 sub sigla Gibson. Profilul gatului este Rounded XL si este foarte similar cu profilurile seriilor Historic, fiind mai gros si mai rotunjit. Aduce destul de mult spre un R8 la grosime. Aceasta chitara este in stare foarte buna cosmetic si perfecta functional si vine insotita de toate accesoriile din fabrica, inclusiv case-ul american auriu, editie limitata. Vreau pe chitara 1500 de euro, nu ma intereseaza schimburi, nu negociez.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.