www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Geiger

Veteran
 • Posts

  903
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Geiger last won the day on October 18

Geiger had the most liked content!

2 Followers

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

10261 profile views

Geiger's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done

Recent Badges

71

Reputation

 1. Vand Bearfoot Honey Bee prima serie BJFE designed. Pretul este 250 euro. Multumesc!
 2. Vand Fender Stratocaster Classic Series 60 din 2008 Mexic. Stare buna, intretinuta, fara probleme, vine cu doza Barknuckle Irish Tour in neck. Vine cu tunere Wilkinson, husa, dar fara bara de tremolo si placa de plastic de pe spate. 0724078075 Multumesc!
 3. Salut. Vand un set de doze Lollar Tweed noi. Au cutia originala, abia le-am montat cu mare grija pe chitara, dar nu se potrivesc cu sunetul pe care il caut eu.. ele suna exceptional, vintage, classy.. dar nu sunt chiar ce vreau eu. Dozele sunt montate pe un Fender stratocaster, si pot fi ascultate. Firele sunt lungi si lipite cu mare grija. Sunt practic noi, de aici si pretul care este in EURO. Multumesc!
 4. Cumpar pedala Bearfoot Honey Bee. Daca vinde cineva, va rog contactati-ma telefonic. Multumesc.
 5. Vandut. Multumesc
 6. Vand doza DiMarzio DP182 in stare perfecta. O vand pt ca trec pe Gibson si tot ce tine de strat se vinde.
 7. Vand Seymour Duncan SSL1 in stare perfecta. O vand pt ca trec pe Gibson si tot ce tine de strat se vinde.
 8. Vand pedala Boss LS2 line selector. Aceasta poate fi folosita ca fx loop paralel (are chiar 2 bucle de fx care pot fi folosite in acelasi timp), poate fi folosita pentru a schimba intre doua lanturi de pedale sau a trimite semnalul catre un alt amplificator, sau chiar si pentru a putea canta cu inca un instrument in acelasi timp. Detalii: https://stinkfoot.se/archives/4080
 9. Vand groovebox Roland MC505. In stare buna de functionare, suna f bine, din pacate un fader nu functioneaza, probabil poate fi reparat, dar asta nu afecteaza cu nimic.
 10. Salut. Caut chitara Fender Stratocaster model Eric Johnson care i-a apartinut lui Manu Savu si care apare in acest topic: Din pacate, vanzatorul nu mai are datele celui care a cumparat-o. Stie careva ceva? As vrea sa fac o oferta si sa o cumpar. Apreciez orice pont. Multumesc!
 11. Salut. Caut chitara Fender Stratocaster model Eric Johnson care i-a apartinut lui Manu Savu si care apare in acest topic: Din pacate, vanzatorul nu mai are datele celui care a cumparat-o. Stie careva ceva? As vrea sa fac o oferta si sa o cumpar. Apreciez orice pont. Multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.