www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Christian Cort

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10
 • Feedback

  100%

Christian Cort last won the day on December 22 2020

Christian Cort had the most liked content!

Community Reputation

237 Excellent

2 Followers

About Christian Cort

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Focsani

Recent Profile Visitors

9503 profile views
 1. Vand un amplificator Marshall JCM 800, model 2210, 100 W, fabricat in 1983. Amplificatorul are tonul clasic de Marshall fiind unul din primele modele de 2210, vine cu Effects Loop din fabrica, cu D.I. Output si cu o doua canale, unul de clean si unul de gain (denumit pe amp: Boost), se foloseste footswitch-ul pentru a comuta intre ele ( inclus in pret ), tot din pedala se poate activa sau dezactiva reverbul pe arcuri ( inca ceva in plus fata de 2203 ). Este perfect functional, arata destul de bine pentru varsta sa ( are cateva lovituri pe tolex ), transformatoare Drake, lampile sunt in stare buna si nu necesita inlocuirea ( lampile de putere sunt Electro-Harmonix EL34 ), ultimul service a avut loc in 2019, in tara de origine, ( fostul proprietar mi-a trimis o poza cu factura ). Se vinde cu pretul de 5000 lei fix, ai transportul inclus in pret, se trimite in tara bine ambalat. La schimb sunt interesat doar de chitare electrice: modele de Gibson LP Studio si Tribute, Gibson SG Standard ( fabricat pana in 2013, inclusiv 2013), Fender Stratocaster ( doar modele cu Floyd Rose ), Fender Stratocaster YJM, Fender 70s Classic Series sau Vintera 70s Stratocaster, Ibanez RG550 seria originala, reissue sau colectia Genesis ( nu ofer diferente de bani, accept diferente de bani + chitara ). Cabinetul din imagini nu este de vanzare.
 2. Vând pedala din titlu, este ca nouă, perfect funcțională, este un combo simulator, reproduce sound-ul lui Vox AC30, preț fix 250 lei, fără schimburi.
 3. Vând pedala din titlu, este ca nouă, perfect funcțională, este un amp simulator, reproduce sound-ul unui Marshall full-stack. Fără schimburi, preț fix 250 lei.
 4. Se vinde pedala din titlu, este considerat a fi cel mai agresiv distors Boss, este dedicat genului metal, arată ca nou, perfect funcțional, calitate Boss, preț fix 250 lei, fără schimburi.
 5. Vând un overdrive cu steroizi calitate Boss, face parte dintr-o serie limitată de efecte Boss, funcționează perfect, fabricat în 1996, alimentare 9V. Preț fix 250 lei, fără schimburi.
 6. Vând distorsul din titlu, este construit în Rusia, este o pedala boutique care provine de la un brand nou, care s-a impus rapid pe piața efectelor pentru chitară în ultimii ani, toate efectele lor sunt construite cu componente de calitate, pedalele se vând la prețuri mari fiind apreciate de toti chitaristii. Efectul în cauză redă sound-ul amplificatoarelor americane moderne high gain, cu lămpi 6l6, dedicate metalelor grele, efectul este agresiv și zgomotos, la fel ca amp-urile în cauză. Se vinde cu 250 lei fix.
 7. Vând pedala din titlu, este un overdrive boutique made in USA, construit cu componente atent alese, la calitate înaltă, pentru a reda un ton clasic de amplificator pe lampă. Se vinde cu prețul de 500 lei fix, schimb cu Maxon OD 808 sau cu Ibanez TS9DX Turbo
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.