www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Christian Cort

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 • Feedback

  100%

Christian Cort last won the day on May 2

Christian Cort had the most liked content!

Community Reputation

199 Excellent

2 Followers

About Christian Cort

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Focsani

Recent Profile Visitors

8227 profile views
 1. Preț pentru o vânzare rapidă: 2000 lei fix. Transportul ti-l plătești!
 2. Am gasit doua cutii din carton pentru transportul chitarelor electrice, pot trimite chitara fara hardcase, pretul scade la 1800 lei fix.
 3. Vând o husă Orange pentru combo-uri sau cabinete de chitara, este noua, nu am folosit-o niciodată. Se potrivește pentru combo-urile din link-ul de mai jos inclusiv pentru cabinetul Orange 2x12 opened back (nu se potrivește la cabinetul Orange 2x12 closed back). În cazul în care o vreți cabinete sau combo-uri altele decât Orange, dimensiunile husei sunt aceleași ca pentru cabinetul Orange 2x12 opened back ( vezi link-ul ). https://m.thomann.de/ro/orange_combo_cover_2x12.htm?o=6&search=1589458918 https://m.thomann.de/gb/orange_ppc212cob.htm?o=0&search=1589459423 Trimit în țară, transportul este gratuit, nu sunt interesat de schimburi, pretul este de 150 lei fix.
 4. Vând două difuzoare, provin din dezmembrarea unui cabinet Marshall 1960, made in England, putere 75W, impedanta 16ohm, dimensiune 12", se pot folosi pentru diferite upgrade-uri la combo-uri sau cabinete pentru chitara electrica. Pret/buc. 200 lei, trimit în țară, cumpărătorul plătește transportul, fără schimburi.
 5. Au mai rămas următoare două cabluri, pretul pentru ambele este de 100 lei, tarif transport 23 lei.
 6. Vând head-ul din titlu, este un amp high gain, proiectat de Marshall pentru a concura cu amplificatoarele americane high gain (6l6), la acest amplificator Marshall a introdus în schema lămpi 6l6, a apărut pe piață în anii '90, în mai multe versiuni combo și head, este un amplificator mai mult sau mai puțin apreciat, în functie de preferințe, este un amp cu două canale (clean și overdrive), are incorporat reverb pe arcuri (reverb separat pentru fiecare canal), se poate atașa un footswitch pentru schimbarea canalelor și activarea/dezactivarea reverbului, este prevăzut cu canale de Send/Return. Amplificatorul din anunț a fost modat la cererea fostului proprietar de către Sorin Dragoi (se poate face reconversia la 6l6, eu nu mă pricep dar pentru cei în domeniu e destul de simplu), trecut pe lampi El34, pentru un sound mai cald, mai apropiat de sound-ul Marshall clasic, au fost schimbate lămpile și biasat ( în urmă cu doi ani), eu l-am cumparat anul trecut, l-am cantat doar în casă (nu depășește 100 de ore de funcționare de când sunt proprietarul lui). Pretul de vânzare este de 2500 lei fix, nu sunt interesat de schimburi, pretul este suficient de bun pentru condiția fizică în care se află, starea de funcționare, preț de nou sau de Ebay/Reverb. Trimit în țară, pot face comanda prin Olx pentru un tarif redus de transport, se ambaleaza intr-o cutie originală Marshall pentru head-uri de tip JCM/JVM. https://m.thomann.de/ro/marshall_mr4100_jcm_900.htm
 7. Vând chitara din titlu, este cumpărată de pe Ebay și anume: - body original Fender + bridge Fender + maneta tremolo + pickguard Fender negru 3 straturi + șuruburi și neck plate Fender ( nu a avut cover pentru cavitatea arcurilor, este utilizat, câteva urme de uzură ); - neck nou-nout, original Fender, piesa de schimb pentru modelul din titlu; - chei noi Fender 70s style; - string tree Graftech; - case din lemn, black tolexul, de la Thomann, nou, am și cutia de carton în care a venit de la magazin. Totul este asamblat, se vinde împreună cu case-ul, nu am montat string tree-ul, mai trebuie dozele, switch-ul, potentiometrele și capacele de plastic pentru ele. Chitara are jack. Mai necesita o investiție 300-400 lei (doze-switch-poturi-capace poturi/switch). Nu se încadrează în categoria partcaster deoarece chitara este compusă din piese originale Fender, care apartin modelului în cauză. Mai am două chitare din aceasta serie 70s Classic, una gata și una în aceiași stare cu cea din anunț. Este doar pentru vânzare, nu sunt interesat de schimburi, pretul este de 2000 lei fix pentru tot ce se vede în imagini, trimit in țară, transportul ti-l plătești, pot face comanda prin Olx pentru un tarif redus de transport. Nouă a ajuns să coste un pic sub 5000 lei (vezi Guitarshop), iar pe Ebay sau Reverb tot atât + transport și vamă.
 8. Bravo ție că ai atâtea! Înseamnă că este un model reușit! Deci recomand achiziția lui!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.