Christian Cort

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Christian Cort last won the day on March 31

Christian Cort had the most liked content!

Community Reputation

88 Excellent

1 Follower

About Christian Cort

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Focsani

Recent Profile Visitors

5,703 profile views
 1. Christian Cort

  vând [EXPIRAT] Rocktron Micro Hush

  Sold!
 2. Christian Cort

  vând [EXPIRAT] Rocktron Micro Hush

  Preț nou: 200 lei. Până la mijlocul lui octombrie.
 3. Christian Cort

  vând Edge Zero II Ibanez Tremolo

  Rezervat!
 4. Christian Cort

  vând Edge Zero II Ibanez Tremolo

  Schimb cu un humbucker, Regular sau F-Spaced, neck sau bridge, exclus modele stock.
 5. Vand un difuzor Kustom, putere 30W RMS, dimensiune 12", impedanta 16ohm. Provine de la un cabinet Kustom 1X12, nu prea a fost folosit, pretul de vânzare este de 50 lei fix, transportul aparține cumpărătorului. Este un upgrade bun și ieftin, pentru amplificatoarele de studiu, asiatice, de 10, 15 sau 20W, care au dif-uri no name, chiar dacă sunt de firma, gen Ibanez, Squier. Nu fac schimburi, trimit in tara.
 6. Christian Cort

  vând [EXPIRAT] Doze Fender Vintage Style Strat cu wiring complet

  Sold!
 7. Christian Cort

  vând [EXPIRAT] Unitati rack

  S-a dat și preamp-ul BBE!
 8. Christian Cort

  vând Preamplificator pe lampa AC AUDIO

  Schimb cu doze de chitara.
 9. Schimb o putere stereo Peavey Classic 50/50, handcrafted USA, scoate 50W/canal, se poate folosi si in regim mono din switch-ul din spate, se poate regla la 4/8/16ohm/canal, alimentarea se face la 220V, foloseste 4x12AX7 si 8xEL84, lampile sunt in stare buna, nu necesita schimbare/biasare si nu produc zgomote nedorite, arata ca in poze, cu urme de utilizare. Ma intereseaza pentru schimb urmatoarele: chitare hollow body de la Ibanez sau Epiphone, modele de Ibanez seria S cu bridge ZPS2 (nu ofer diferenta de bani pentru modele imbunatatite, ma intereseaza doar versiuni stock, modele mai ieftine indoneziene sau made in Korea, exclus versiuni Premium sau Prestige), Seymour Duncan Invader SH-8/neck si bridge, Seymour Duncan Black Winter/neck+bridge, Seymour Duncan Distortion SH-6/neck si bridge, Seymour Duncan Nazgul/ neck si bridge, Gibson Classic 57 metalic cover/neck+bridge, Gibson 500T bridge/ metalic cover sau fara, DiMarzio DP100 Super Distortion cu DiMarzio PAF 36/ pereche/ cu cover negru sau cream (humbuckerele pot fi Regular ori F-Spaced, versiuni 6 strings), DiMarzio H4/H2/H3 single coils, Seymour Duncan YJM set complet, Fender Custom 69 pickups/set, Fender Vintage Noiseless pickups/set, Fender Custom Shop Texas Tele pickups/set, Seymour Duncan Hot Rails for strat/set, cabinet de chitara 1X12 (poate fi si fara difuzor, am eu unul de 100W/8ohm, nu sunt interesat de cabinete foarte scumpe). In cazul chitarelor se face schimb/schimb, fara diferente, in cazul dozelor, cu diferenta de bani din partea celui care ofera setul de doze la schimb, daca este criza financiara se pot oferi si alte chestii pentru chitara sau doua seturi din cele mentionate mai sus. Nu ofer diferente de bani, o putere full lampa este la second hand undeva intre 2000 si 3000 lei, daca este cineva interesat sa o cumpere, pretul este de 1000 lei FIX, trimit in tara prin curier. /
 10. Christian Cort

  vând [EXPIRAT] Unitati rack

  Delay-ul Ken Multi s-a dat. A ramas preamp ul BBE. Preț nou 150 lei. Se poate folosi prin effects loop la un Marshall MG series, pentru un ton de clean mai bun, asemănător cu Fender Frontman și cu distors versus overdrive fata de MG.
 11. Christian Cort

  vând [EXPIRAT] Putere Peavey lampa + preamp BBE 381

  Am vândut rack case-ul din anunt. Nu se mai vinde în forma prezentata. Preamp ul BBE rămâne în vanzare în anunțul cu unități rack iar puterea Peavey se retrage pentru scurt timp de la vanzare.
 12. Christian Cort

  vând [EXPIRAT] Procesor Line6 Pod XT

  Nu mai este valabil.
 13. Christian Cort

  vând [EXPIRAT] Husa, corzi acustică, distors Boss

  Anunțul nu mai este valabil.
 14. Christian Cort

  vând [EXPIRAT] Vox ToneLab SE

  Sold!