www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Christian Cort

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9
 • Feedback

  100%

Christian Cort last won the day on November 13

Christian Cort had the most liked content!

Community Reputation

226 Excellent

2 Followers

About Christian Cort

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Focsani

Recent Profile Visitors

8971 profile views
 1. Vand un power amp cu lampi Marshall 9005 50W, este un model mai vechi, are cred ca cel putin 30 de ani, vine echipat cu transformatoarele Drake care echipau seria JCM800 si JMP, foloseste o pereche de EL34 pentru fiecare canal si doua 12AX7/canal. Este un stereo amp la care se pot lega 4 cabinete, are impedanta selectabila/canal de la 4 si 8 la 16ohm, in spate are si doua switch-uri pentru a reduce puterea la 20W/canal. Pe langa Input exista si un jack-mama LINK/canal pentru a face legatura cu alt amp. Pe panoul frontal sunt cate doua comenzi/canal Presence si Gain, butoanele de Stand-by si On/Off. Lampile din el sunt toate JJ mai putin o pereche de lampi de putere care sunt Electro-Harmonix. Din punct de vedere estetic are niste semne de uzura. Este functional, nu stiu cat de vechi sunt lampile din ele sau cand a fost intr-un service ultima data, eu l-am folosit cu procesoare si doua cabinete. Pretul de vanzare este de 1500 lei, fara schimburi, trimit in tara bine ambalat pentru ca este greu (30-35kg), transportul ti-l platesti, fac comanda prin Olx pentru a avea reducere la transport tinand cont de greutate, nu e mare ca dimensiuni dar e greu (30kg costa vreo 60 lei).
 2. Vând un head Marshall, putere 20W, butonul de Stand-By funcționează ca un switch de putere (între 20W și 10W), amplificatorul este nou, cumpărat recent, este în garanție și are puține ore de utilizare, este impecabil din punct de vedere estetic, are toate cutiile de fabrică și vine însoțit de accesorii: footswitch și cablu de amplificare. Este un head care utilizează două lămpi de putere EL34 și trei lămpi în preamp 12AX7, lămpile sunt JJ rebranduite pentru Marshall, amplificatorul este cathode biased (nu are pot de bias, prin urmare este ideal pentru cei care nu se pricep la așa ceva când doresc schimbarea lampilor și pentru cei care doresc să experimenteze diferite sound-uri prin schimbarea lampilor cu altele). Este un head cu două canale, un canal de Classic Gain (clean) și unul de Ultra Gain (overdrive), se schimbă prin footswitch sau buton, ce este de remarcat la canalul de Classic Gain e că oferă un clean mai bun decât la alte modele de Marshall, cel puțin pe single coils (strat si tele) este super cool cât despre canalul de overdrive el este foarte agresiv, ceva în genul lui OD2 de pe JCM2000. Amp-ul vine cu reverb digital și cu o combinație de Presence și Resonance pentru Dry/Wet plus un buton de Tone Shift. Head-ul este dotat cu Effects Loop care se activează din pedala, are intrare pentru Aux, deci poți lega un Smart, PC, CD-Player ori laptop pentru a repeta direct pe melodie sau cu backing track, are Emulated Out pentru mixer/recording sau căști (se recomandă si cuplarea cabinetului dacă se folosește această opțiune). Este un head de dimensiuni reduse și este foarte ușor, cel puțin față de alte head-uri care au până în 20-40W, e foarte, foarte ușor. La 20W este chiar foarte zgomotos dar are și opțiunea de 10W. Amplificatorul este practic nou, este cumpărat recent, este în garanție, nu poate fi considerat un B-stock pentru că nu are semne pe exterior sau multe ore de funcționare la fel ca un produs expus pentru probe. Se vinde cu 1700 lei cu transportul inclus, nu sunt interesat de schimburi și nu mă interesează negocierile.
 3. Vând pedala din titlu, este perfect functionala, alimentare la baterie sau sursa de 9V, are cutia originală și este utilizata. Se adresează celor care cântă la chitară bass și doresc un sound mai agresiv/distorsionat. Trimit în țară, cumpărătorul plătește transportul, fără schimburi, pret fix 250 lei.
 4. Vând un egalizator parametric, este o pedala vintage made in URSS, e fabricată în perioada 1989-1991, este perfect functionala și arată foarte bine pentru vârsta sa. Este construită ca un tanc nefiind mai prejos față de versiunile japoneze sau americane din acea perioada ori față de cele actuale. Este o piesa vintage care valorează mai mult pe Ebay sau Reverb. Trimit în țară, cumpărătorul plătește transportul, fără schimburi, pret fix 300 lei.
 5. Vând o pedală complexă de overdrive/distortion Boss OD-20, este perfect functionala, se alimentează la 9V cu sursă pentru pedale sau cu baterii de 1.5V, este utilizata și are cutia originală. Această pedala vine echipată cu toată gama de overdrive/distortion/fuzz și poate satisface toate gusturile în materie de cântat distorsionat. Oferă efecte de Drive și Overdrive pentru rock vintage și blues, overdrive și distors pentru metal clasic, metal distortion pentru zona agresivă a rock-ului și fuzz pentru zona moderna de stones, alternative sau indie, practic niciunu stil sau gen muzical modern nefiind uitat. Pedala poate fi folosită și ca pedala de Tube Screamer având la dispoziția sound-ul lui DS-1, SD-1, Ibanez Tube Screamer sau Rat ori se poate folosi direct o versiune de overdrive sau distors din pedala. Aceasta dublă pedala este dotată cu 4 bancurilor de memorie în care se pot salva 4 setări de overdrive/distortion (memory mode) ori se poate folosi în modul manual, simplu ca orice pedala de distors. Pedala include aproape toate pedalele Boss și efectele întâlnite pe procesoare Boss dar și unele modele foarte apreciate de efecte distortion, ale altor cunoscuți producatori de pedale distortion. Efectul are mai multe opțiuni de reglaj al sunetului față de versiunile simple (Level, Tone, Gain) și poate fi folosită direct prin mixer pentru înregistrare. Trimit în țară, cumpărătorul plătește transportul, fără schimburi, pret fix 400 lei.
 6. Au mai rămas 2 bucăți.
 7. Se poate vinde chitara fără pickguard la prețul de 2000 lei fix, pentru cine este interesat sa-si faca o configurație proprie ori pentru cineva care dispune de un pickguard la gata (se poate demonta pickguardul fără a se deranja setup-ul, are corzi noi Elixir Nanoweb 009-042).
 8. Vând chitara din titlu, este într-o stare perfectă de funcționare, a beneficiat de un setup profesional (făcut coroană taste, acțiune, intonație, reglat înălțime doze, reglaj unghi neck), este o chitară care arată foarte, foarte bine și sună a strat adevărat. Vine echipată cu un set de doze Dimarzio HS3 bridge și Dimarzio HS4 middle+neck, are un potentiometru de volum Seymour Duncan YJM speed pot 250 kohm (are cursa scurtă), două potentiometre de ton Fender CTS 250 kohm, condensator de ton TAD, switch selector 5 poziții JHS (electronica este custom fiind o combinație între echiparea cu care veneau modelele mai vechi YJM signature și cele noi cu Seymour Duncan Fury). Pentru cei care si-au dorit un strat YJM dar au fost reticenți în a cumpără din cauza gâtului scalopat ori pentru cei care nu au avut banii necesari pentru achiziția unui astfel de strat (e destul de scump second iar pentru unul nou trebuie sa te imprumuti la bancă), această chitară este alegerea potrivita. Prețul de vânzare este 3000 lei fix (modelul costa în magazin 5000 lei, inainte de a disparea din oferte, iar raportat la pretul de second din anunt, numai pickguardul si setupul costă jumatate din pretul de vanzare al instrumentului), fără schimburi, trimit în țară și-ți plătești transportul.
 9. Am primit mai multe oferte de schimb, nimic din ce am menționat în anunț. Cobor prețul de vânzare la 4000 lei fix (900 euro), ai case-ul inclus în preț dar transportul ti-l plătești (nu costă mai mult de 60 lei), la acest preț de vânzare schimburile nu sunt luate în calcul, sunt interesat de achiziția unui Fender Stratocaster cu Floyd Rose nou, înainte de a dispărea din oferta magazinelor de instrumente muzicale (se mai găsește doar pe la magazine gen Thomann sau Kytary).
 10. Vand un Fender Telecaster 50th Anniverary made in Japan, serialul arata ca este din 1995-1996, chitara arata foarte, foarte bine, a fost cantata ocazional in casa, prin urmare nu s-au facut inca urme de la degete si pana la nivelul finisajului, tastiera este intr-o stare exceptionala, a fost tratata periodic cu ulei de lamaie, are o culoare deosebita, tastele sunt ca noi, finisajul neck-ului si body-ului sunt superbe, singurul lucru la nivelul finisajului exterior care ar fi de reprosat este la elementele de metal, la care culoarea aurie a inceput sa se duca in timp, am chitara de ceva ani si a fost pastrata doar in case, in casa. Am pastrat electronica originala, nu am considerat ca este necesar sa o inlocuiesc cu altceva pentru ca suna foarte bine asa cum este in schema de fabrica. Este o chitara foarte rezonanta, nu este grea, este bine echilibrata din acest punct de vedere si are un sustain foarte bun. Suna exceptional pe clean dar suna surprinzator de bine si pe distoarse pentru metal sau pe alte pedale high gain. Chitara are hard case care este ca si nou si se vinde impreuna cu acesta, este singurul accesoriu cu care se vinde telecasterul. Nu am gasit pe Reverb sau Ebay un model asemanator la vanzare, este doar pe Reverb un tele japonez din 1994 cu humbucker in neck (aceiasi culoare), dar nu este modelul aniversar. Au mai fost doua modele cu body-ul de culoare neagra lansate impreuna, toate trei fiind modele aniversare, pretul acestor chitare fiind in medie de 1000$/Euro cu transport si vama +/- (din ce am gasit pe diferite forumuri straine sau anunturi expirate de pe Ebay sau Reverb). Se vinde cu pretul de 5000 lei negociabil, transportul si case-ul sunt incluse in pretul final. Sunt interesat de schimburi doar cu chitare electrice si anume: - Fender Stratocaster cu Floyd Rose (doar Floyd Rose nu sisteme asemanatoare sau licentiate);- - Ibanez RG 550 (inclusiv modelul Genesis Collection, fara modele Prestige); - Ibanez seria S modelul Prestige cu Zero Point Tremolo ZPS2; - Gibson Les Paul Studio (fara modele Faded sau Tribute); - Gibson SG Standard ( modelul cu pickguard mare care s-a fabricat pana in 2011-2012 sau modelul 61 reissue care s-a fabricat imediat dupa cel dinainte). Discutam despre diferente de bani sau schimb/schimb (cel putin in cazul unui FENDER cu floyd accept chitara plus diferenta de bani, in cazul celorlalte vorbim). Obligatoriu chitara oferita la schimb sa aiba si case si sa fie intr-o stare fizica buna si functionala.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.