www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Christian Cort

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    33

Christian Cort last won the day on February 19

Christian Cort had the most liked content!

3 Followers

Profile Information

  • Location
    Focsani

Recent Profile Visitors

13342 profile views

Christian Cort's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter
  • Dedicated Rare
  • First Post

Recent Badges

375

Reputation

  1. Vand un humbucker DiMarzio DP158 Evolution, pozitia neck, F-Spaced, 4 conectori, splitabila, utilizata, fir lung. Pret fix 300 lei, fara schimburi.
  2. Vand un booster activ Seymour Duncan, nou, are toate piesele, alimentare cu baterie de 9V, este un sistem cu booster activ pentru doze pasive (nu ai nevoie de doze active), aveti schema de instalare, cred ca merge si cu doze de la alti producatori, modele cu 5 fire, posibil sa mearga si cu modele cu mai putini conectori (trebuie sa stiti semnificatia culorilor de la conectori, pentru doze Seymour Duncan aveti in manualul de instalare). Pret fix 100 de lei.
  3. Foot Controller pentru Guitar Rig 3, 4 si 5. Se foloseste cu Rig Kontrol 3 pentru a merge cu Guitar Rig. Este o interfata audio - USB, se foloseste exact ca un procesor. Poti conecta la ea diferite sisteme audio, eu am folosit casti si un cab activ Laney. Se vinde cu 200 lei, pret fix, nu fac schimburi.
  4. Vand un procesor pentru chitara electrica Valeton GP-200, este ca nou, are cutia originala, manual, accesorii. Este o versiune de procesor situat in aceiasi clasa cu Mooer GE300, Zoom G11 si G6, Line 6 Pod Go, Boss GX-100. Ca si procesoarele enumerate mai sus, este un device destinat celor care sunt inventivi si creaza tonuri, vine cu foarte multe simulari de amplificatoare, cabinete si efecte, looper, 100 ritmuri pentru toate genurile muzicale, conexiune USB, are soft care se poate descarca gratuit de pe site-ul producatorului, software pentru creat patch-uri , intuitiv si foarte simplu de folosit, se pot descarca si incarca patch-uri de pe PC (pentru mai multe detalii vizitati site-ul producatorului, vezi demo-uri pe YouTube). Pret de vanzare 1300 lei fix, nu sunt interesat de schimburi, pentru vanzare si transport vorbim la telefon.
  5. Vand o doza Seymour Duncan SH1N 59, este gold cover, 4 conectori, splitabila, fir lung, suruburi, pret fix 400 lei (noua costa 850 lei), fara schimburi, pentru transport discutat la telefon.
  6. Vand un superstrat Jackson DK2 Dinky, made in Japan, an de fabricatie 2004, configuratie doze HSS, doze Duncan Designed, bridge JT580 Jackson/Takeuchi (este mai bun ca Floyd Rose Special made in Korea sau alte versiuni Floyd Rose ieftine asiatice). Corpul este din alder, este o constructie foarte rezonanta comparativ cu superstraturile din poplar, basswood ori plywood. Setup facut recent la Fix My Guitar (fret leveling, intonatie, actiune), tastele sunt practic noi, jumbo frets. Estetic arata foarte bine, doar ceva minor, fara crapaturi si lovituri de la scapat pe jos. Se vinde cu un case mai vechi, din lemn, nu am altceva in care sa se potriveasca si este bun ca protectie pe timpul transportului. Se vinde cu 2500 lei fix, nu sunt interesat de schimburi, comparativ cu ce gasiti in magazine la scorurile actuale (doar China si Indonezia) pretul este mai mult decat bun, Jackson made in Japan este deja la 10000 pe Thomann.
  7. De vanzare un Celestion G12T-75, 12", 16 ohm, 75W, con 1777, made in UK, o singura bucata. Pret fix 300 lei, transportul ti-l platesti.
  8. Vand doua footswitch-uri (carcase cu switch-uri), nu am ce face cu ele, daca este cineva interesat/pasionat de proiecte (pedale pentru amplificatoare sau efecte de chitara) plata se face in avans in cont bancar, pret 60 lei fix, cu 10 lei platesc la posta transportul si 50 de lei raman la baiatu' (am auzit ca dom' Ciolacu vrea sa impoziteze rambursul de la curier).
  9. Seria Player este cu mult sub Classic Player, le-am avut pe ambele, nu poti pune semnul egal intre ele, nu trebuiesc confundate din cauza numelui. Seria Classic Player ajunsese la 1000 euro pret de vanzare in magazin prin 2019, inainte de a disparea din oferte, recomand chitara si pretul este OK.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.