Christian Cort

Newcomers
 • Content count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Christian Cort last won the day on March 31

Christian Cort had the most liked content!

Community Reputation

76 Excellent

About Christian Cort

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Focsani

Recent Profile Visitors

5,146 profile views
 1. vând Epiphone G-400 Custom

  Rezervat!
 2. vând Epiphone G-400 Custom

  Vand chitara din titlu, este cumparata de la primul proprietar care a achizitinat-o din Guitar Shop, an de fabricatie 2010, luna aprilie, China, are electronica stock si nu s-au facut modificari, tastele sunt fara semne de uzura, nu prezinta urme de cantat la greu pe fata/spate - zona body-ului, singurele semne de buna purtare sunt in zona neck-ului ( se vad in poze incercuite cu rosu, am cumparat chitara cu tot cu ding-uri, nu se simt la mana atunci cand esti pe culmile talentului ), nu are accesorii, actiunea corzilor este reglata de mine ( pentru reglaj truss road se poate folosi un imbus standard care merge pe aproape toate chitarele provenite din zona Asiei de Est si de Sud-Est: Cort, Ibanez, Squier si altele ), se trimite in tara prin curier rapid, ambalata in cutia originala de magazin + folie de plastic cu bule, formele de polistiren pentru protectie impotriva socurilor si a loviturilor, exact asa cum am cumparat-o. In urmatorul link aflati un pret de referinta + date tehnice desi este indisponibila de foarte mult timp iar in alta parte nu am mai vazut-o: http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-epiphone-g400-custom_p1360.html Se vinde cu 800 de lei pret fix, nu prea am vazut ca s-a dat la un pret mai mic de 800 lei si nici nu au fost multe in varianta second. Este o chitara cu un finisaj de nota 10, nu are uzura avansata, cu o electronica de calitate o sa sune foarte bine, tastele se simt mai placut la atingere decat la Gibson SG Standard, sunt un medium jumbo, chei Groover - acordaj OK. Schimb cu doar cu un Squier 70's Vintage Modified Strat, versiunea din link https://shop.fender.com/en-RO/squier-electric-guitars/stratocaster/vintage-modified-70s-stratocaster/0301227506.html?rl=en_US, cu neck maple + body black, altceva nu ma intereseaza ori cash, chitarile sunt in aceiasi gama de pret si sunt versiunile buget ale unor modele scumpe, Squier-ul oferit la schimb sa fie in aceiasi conditie ca si Epiphone-ul, cu electronica stock si din punct de vedere estetic, deci fara diferente de bani.
 3. vând [EXPIRAT] Fender Blacktop Stratocaster

  Sold!
 4. vând EHX Metal Muff Top Boost

  Revine la pretul de 300 de lei.
 5. vând Rocktron Micro Hush

  Vand un noise gate Rocktron Micro Hush, fratele mai nou si mai mic al cunoscutei pedale Rocktron Hush The Pedal. Se utilizează si se comporta la fel ca pedala mai mare de la Rocktron sau ca ISP Decimator Noise Reduction. Alimentare la 9V, consuma 15mA. Are dimensiuni mai reduse fata de alte noise gate-uri, acesta fiind principalul avantaj al acestei pedale, intr-una din poze se vede dimensiunea ei in comparatie cu alte pedale de chitară, intr-un pedalier mare nu se observa, iar in unul mic este mai mult decat necesara. Trimit in tara, pretul este de 300 de lei fix, nu fac schimburi pentru ca am nevoie de ceva cash. Se gaseste in vanzare prin magazinele de muzica, cu preturi diferite ( cine este interesat de achiziția ei sa caute un pret de referință ), nu prea s-a gasit in varianta second. Nu mai gasesc cutia, mai am doar manualul.
 6. vând [EXPIRAT] Boss ME 25

  Sold!
 7. vând [EXPIRAT] Fender Blacktop Stratocaster

  Poze cu case-ul. Se potriveste pentru strat, tele, superstrat si SG.
 8. cumpăr [EXPIRAT] Cumpar chitara electrica

  https://forums.rgc.ro/topic/126251-fender-blacktop-stratocaster/?tab=comments#comment-1010645
 9. vând [EXPIRAT] Boss ME 25

  Vand procesorul din titlu, in stare perfecta de functionare, se alimentează la 9V cu Boss PSA230 sau cu un alimentator compatibil de 9V, consuma 150mA, se poate alimenta si cu sursa pentru pedalier la 9V ori cu sase baterii de 1.5V tip AA, este utilizat si are urme de folosire. Se pretează la toate genurile muzicale prin gama variată de efecte si simulatoare de amplificatoare, are setări de fabrica si se pot face setări personale, este de dimensiuni reduse, incape intr-un pedalboard, nu are un soft complicat, ideal pentru începători, recomandat pentru profesionistii care s-au saturat de procesoarele mari cu soft complicat, are conexiune USB. Trimit in tara, fac schimburi doar cu MXR Carbon Copy Analog Delay sau cu Xotic XP Compressor (ca pret de magazin sunt la aceiasi valoare), altceva nu ma intereseaza, pretul este fix 300 lei, cumpărătorul plăteste transportul, la Senia costa 833 lei nou http://www.senia.ro/procesor-chitara-boss-me25/22264-1.
 10. vând [EXPIRAT] Danelectro Dan Echo Delay

  Sold!
 11. vând [EXPIRAT] Boss ME 80

  Sold!
 12. vând EHX Metal Muff Top Boost

  Pret pentru o vanzare rapida: 200 lei. Valabil doar pentru o saptamana.
 13. vând Pedale efect, pedalbord

  Poți sa trimiți prin posta ISP-ul? Vreau sa-l cumpar.
 14. vând [EXPIRAT] Corzi chitara electrica DR Hi Beam 009-046

  Sold!