www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Christian Cort

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12
 • Feedback

  100%

Christian Cort last won the day on July 11

Christian Cort had the most liked content!

Community Reputation

251 Excellent

3 Followers

About Christian Cort

Profile Information

 • Location
  Focsani

Recent Profile Visitors

9866 profile views
 1. Vand chitara din titlu, este practic noua fara urme de folosire la exterior , uzura zero la taste , hardware gold, are hardcase din ABS, doze tip P90, setup facut (intonatie si actiune joasa), este o chitara foarte comoda atat ca greutate cat si ca forma a neck-ului, se preteaza foarte bine si la rockareala (cu overdrive mai suparat sau distors). Se vinde cu 1400 lei pret fix, fara schimburi, trimit in tara. https://www.senia.ro/chitara-electrica-ltd-ec-256p-blk/38050-1
 2. Vand un Ibanez Prestige Rg3550MZ, in link sunt toate detaliile tehnice ale chitarei: https://ibanez.fandom.com/wiki/RG3550MZ Fata de versiunea stock chitara in cauza are: - doza DiMarzio Super 3 in bridge; - doza Seymour Duncan RW/RP single coil in middle; - doza DiMarzio DP158 Evo in neck; - potentiometre Seymour Duncan 500 John noi (are condensator de ton TAD), - JHS 5 way selector switch; - pickguard 1 ply black; - capace verzi Ibanez; - setup profesional (intonatie, reglat bridge, low action, fret leveling). Chitara nu are lovituri, cracks sau alte minuni de genul aceasta, in schimb este o chitara cantata, la ultimul setup a fost facut si fret leveling prin urmare uzura la taste egal cu zero, tastele sunt jumbo si mai au foarte, foarte mult pana sa fie inlocuite, este model Prestige cu bindings, look de anii '80, are un neck super slim (pentru cine nu a cantat pe Prestige sau RG550/560/570), bridge ZPS3 usor de reglat, mai usor decat la modele clasice de floyd, chitara are un acordaj teapan, poate fi abuzata sau lasata timp indelungat in case si la folosire este perfect acordata (o recomand celor care au vrut sa aiba o chitara cu floyd dar au avut experiente neplacute cu diferite modele de superstrat cu floyd, in ceea ce priveste stabilitatea acordajului si reglarea bridge-ului), pe spate exista portiuni in care vopseaua s-a decojit pe muchie (nu sunt lovituri). Trimit in tara, nu sunt interesat de schimburi, pret fix 3500 lei.
 3. Vand doua difuzoare Celestion G12T-100, 12", 100W, 8 ohm, sunt in stare perfecta de functionare, se pot folosi in cabinete deschise in spate pentru ca au mult low-end sau in diferite cabinete pentru cei care cauta un sound mai dark cu mult low-end opus celui bright cu mult Presence ex. Vintage 30, difuzoarele in cauza sunt opusul lui Celestion V30, sunt un model mai vechi made in China. Pret/buc. 200 lei fix, ambele: 400 lei fix, transportul ti-l platesti, fara schimburi.
 4. Se vinde hardcase Gibson, pentru chitare electrice tip LP, l-am folosit cu Gibson LP Standard si Tribute, nu stiu daca se potriveste cu SG. Pret fix 300 lei, transport gratuit, fara schimburi.
 5. Revine la vanzare, pret fix 2500 lei, transportul ti-l platesti, schimb doar cu Fender Stratocaster cu Floyd Rose MIM.
 6. Vand un Fender American Standard Stratocaster maple neck din 1995, chitara este intr-o stare foarte buna din punct de vedere estetic, are ceva ani, este un instrument cantat dar nu are lovituri, ding-uri si alte semne de genul asta, doar urmele fine care se fac de la cantat (degete si pana), tastele sunt intr-o stare foarte buna (se vede in poze ), pentru detalii constructive consultati internetul. Fata de modelul stock, chitara vine cu urmatoatele: - doze Fender Noiseless; - potentiometre Fender CTS; - condensatori de ton Orange sau TAD ( nu-mi aduc aminte care dar sigur e unul din cei mentionati); - nut din os; - chei locking Fender; - pickguard Fender 1 ply black; -setup recent (actiune, intonatie, polish taste). Ca aspect s-a vrut sa semene cu modelul custom signature David Gilmour, toate capacele din plastic sunt aged white, are case-ul original Fender, capac plastic spate - lipsa (nu stiu daca a avut dar la mine toate stau fara capac), am maneta de tremolo. Important!!! Acest model de Fender Stratocaster are body cu pool, decupajul din zona dozelor permite in functie de pickguard mai multe configuratii (SSS, HSS, HSH, HHH, SSH, HH, SH, HS, ex. poti sa-ti faci un pickguard Dave Murray respectand schema de culori si datele tehnice). Trimit in tara, ai transport gratuit, nu sunt interesat de schimburi, pretul este 5000 lei fix, un pret mai mult decat bun fata de ce s-a mai vandut pe RGC sau Olx si de ce se poate gasi pe Reverb si Ebay, tinand cont de model, an, dotari si alte aspecte, plus ca este peste alte chitare Fender, modele mai recente, care se vand la aceiasi bani sau chiar mai scump.
 7. Vand OCD Fulltone 1.4, perfect functional, made in USA, are cutia si manualul, are atasat velcro. Este una din cele mai cunoscute versiuni de OCD, este construit manual cu componente de cea mai buna calitate, este un Tube Screamer cu steroizi, se poate folosi si individual pentru tonuri british sau american modern high gain. Se vinde cu pretul de 500 lei fix, fara schimburi, trimit in tara, transport gratuit.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.