www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Christian Cort

Newcomers
 • Posts

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Christian Cort last won the day on January 11

Christian Cort had the most liked content!

3 Followers

Profile Information

 • Location
  Focsani

Recent Profile Visitors

11906 profile views

Christian Cort's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

333

Reputation

 1. Vand un head Marshall Mini Plexi, putere 20W, este ca nou, an de fabricatie 2022, are lampi noi JJ, doua intrari in serie si 2 in paralel (se pot lega cu un cablu pentru un sound mai agresiv), are Effects Loop incorporat si DI Out, am cutia originala, manual, cablu de alimentare. Sound clasic Marshall Plexi intr-o constructie mai compacta si mai usoara la un volum acceptabil. Se poate folosi ca platforma pentru pedale, amplificatorul are un clean excelent chiar si la volume mari. Se pot viziona pe Youtube multe demo realizate profesional. Se vinde cu 2800 lei fix, fara schimburi.
 2. Vand un procesor pentru chitara electrica Vox ToneLab ST, este in stare foarte buna de functionare, stare estetica buna, are alimentator, este un procesor cu lampa de preamp incorporata pentru a reproduce sound-ul amplificatoarelor cu lampi si a efectelor vintage analog, are o lampa JJ ECC83S, procesorul include simulari de amp-uri si cabinete celebre, are toata gama de efecte de distors, overdrive, fuzz, compressor, noise gate, acustic, modulatie, delay, chorus, pedala de volum, wah, expresie, tuner incorporat, intrare de casti, aux in pentru conexiune la o sursa audio sa repeti cu melodie, conexiune USB pentru soft Korg/Vox de incarcat patch-uri, are un switch din care se selecteaza iesirea din procesor (pentru casti, stack, combo opened back sau closed back). Pretul este de 500 lei fix, pana sambata este transport gratuit (oferta la mica publicitate, dupa care transportul costa), fara schimburi
 3. Vand un set de chei Grover tip locking, se potrivesc pe toate chitarele care au chei 3L/3R, modelul de prindere din poza. Pret 400 lei fix, ai transport gratuit pana sambata.
 4. 400 de lei si transport gratuit pentru o scurta perioada.
 5. Vand pedala din titlu, este construita manual in USA cu componente de foarte buna calitate, pedala este un overdrive tip Tube Screamer (are cipul JRC 4558D), cu mai multe optiuni de reglaj fata de pedala clasica TS si are boost incorporat care se activeaza prin switch, se poate folosi ca pedala de boost cu un amp pe lampi sau ca pedala de overdrive cu boost in caz ca se foloseste altfel de amplificare, se poate alimenta de la 9V la 18V (suna diferit in functie de voltajul utilizat). Se vinde cu 400 lei pret fix, fara schimburi. Pentru cateva zile exista o oferta de expeditie fara costuri de transport, nu asteptati pentru ca este la jumatate de pret fata de Reverb, daca trece perioada platiti transport!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.