www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Christian Cort

Newcomers
 • Posts

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Christian Cort last won the day on September 19

Christian Cort had the most liked content!

3 Followers

Profile Information

 • Location
  Focsani

Recent Profile Visitors

11363 profile views

Christian Cort's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

305

Reputation

 1. Se vinde un procesor pentru chitara electrica Boss ME 80, este cel mai avansat procesor din seria ME, atat ca efecte si pedale, este foarte, foarte simplu de utilizat pentru un procesor care incorporeaza aproape toata gama de efecte Boss, se comporta la fel ca pedalele Boss in privinta reglajelor si salvarilor preset-urilor, fara Menu complicat si display in care-ti prinzi urechile la setari (ceva de genul all in one, un fel de pedalboard alcatuit doar din pedale Boss - la un pret mai mult decat accesibil fata de un pedalier cu efecte Boss). Se recomanda inclusiv incepatorilor si celor care nu au folosit niciodata un procesor dar si celor care s-au saturat de procesoare complicate cu setari sofisticate. Se poate folosi in doua moduri de lucru: manual - exact ca un pedalier cu efecte Boss; memory mode - cu bank-uri pentru setari personale sau cele de fabrica. Se alimenteaza la 9V cu Boss PSA230 sau cu orice alimentator compatibile de 9V, functioneaza cu surse pentru pedaliere la 9V (asa cum l-am folosit eu) ori cu 6 baterii de telecomanda TV 1.5V tip AA.
 2. Vand un procesor pentru chitara electrica Boss GT-10, este utilizat dar perfect functional, vine insotit de alimentatorul original Roland si de geanta pentru transport. Are toata gama de efecte de chitara Boss, phrase loop, se pot atasa si alte pedale, conexiune stereo si pentru mixer, conexiune USB (se poate repeta cu track-uri sau direct pe melodies prin cablul USB conectat la un laptop), tuner incorporat, preseturi de fabrica, spatii de lucru pentru setarile utilizatorului, optiune de revenire la setari de fabrica, conexiune casti. Se vinde cu pretul de 1000 de lei fix, accept schimburi cu alte procesoare modele mai vechi ca si Line 6 HD500 (pedalfloor) sau Avid Eleven fara Pro Tools (rack) ori cu diferenta de bani + un procesor mai vechi gen Boss GT-3 sau Boss ME 50, doze pentru chitara electrica, chitare electrice, procesoare, in general deschis la schimburi.
 3. Vand un procesor pentru chitara electrica Boss GT-10, este utilizat dar perfect functional, vine insotit de alimentatorul original Roland si de geanta pentru transport. Are toata gama de efecte de chitara Boss, phrase loop, se pot atasa si alte pedale, conexiune stereo si pentru mixer, conexiune USB (se poate repeta cu track-uri sau direct pe melodies prin cablul USB conectat la un laptop), tuner incorporat, preseturi de fabrica, spatii de lucru pentru setarile utilizatorului, optiune de revenire la setari de fabrica, conexiune casti. Se vinde cu pretul de 1000 de lei fix, accept schimburi cu alte procesoare modele mai vechi ca si Line 6 HD500 (pedalfloor) sau Avid Eleven fara Pro Tools (rack) ori cu diferenta de bani + un procesor mai vechi gen Boss GT-3 sau Boss ME 50, doze pentru chitara electrica, chitare electrice, procesoare, in general deschis la schimburi. Am gresit rubrica. Se inchide.
 4. Vand un mini head cu lampi Peavey Valveking, este ca nou (mint condition), are lampi noi JJ pe finali si in preamp ( 2xEl84 si 3×12AX7 ), vine insotit de footswitch si cablul de alimentare, am si cutia originala + manual. Este un amp de dimensiuni reduse, este destul de usor pentru un amplificator cu tuburi electronice, utilizatorul are practic tot ce doreste in el: atenuator de putere de la 20W (putere maxima) la 5W si 1W (atenuator inclus, perfect pentru cantat si repetat in casa sau spatii de dimensiuni reduse), conexiune USB, conexiune mixer, conexiune pentru casti (se poate folosi cu casti fara a lega un cabinet la el, conexiune sigura fara a pune in peril finalii), iesire pentru cabinet 8 sau 16 ohm, Effects Loop pentru iubitorii de pedale, reverb incorporat, potentiometru A sau A/B class amp pentru tonalitati diferit, boost incorporat care se poate activa din footswitch, doua canale (canal de drive si canal de clean/canalul de clean nu are optiunea de gain, ramane clean indiferent de volumul la care se canta sau de dozele folosite, este ideal pentru cei care folosesc un amp pe lampi ca platforma pentru pedale), amp-ul se preteaza de la classic rock pana metale suparate (are gain ca un Mesa Dual sau Triple Rectifier). Se vinde cu 1500 lei pret fix, nu sunt interesat de schimburi, transport inclus in pret.
 5. Vand un Boss AC-3, este un simulator de chitara acustica pentru chitara electrica, este ca nou, perfect functional, se vinde cu 300 de lei pret fix, fara schimburi.
 6. Sunt interesat si de schimburi cu procesoare (rack sau pedalfloor).
 7. Vand un mini wah AMT, este ca nou, perfect functional, are si cutie originala, pret fix 300 lei, fara schimburi.
 8. Vand doua pedale, pret fix 50, sunt defecte, daca sunt doritori/amatori pentru reparatii, piese, carcase, se pot trimite in tara, Coron este un tremolo japonez de la inceput anilor '80, Lell este un chorus/reverb societies late 80s.
 9. Vand un difuzor Celestion G12T-100, dimensiune 12", impedanta 8 ohm, putere 100W, pret fix 200 lei, fara schimburi.
 10. Se vinde o pereche de doze Epiphone din anii '90, pereche bridge + neck, gold cover, pret fix 200 lei, fara schimburi.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.