Christian Cort

Newcomers
 • Content count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Christian Cort last won the day on March 31

Christian Cort had the most liked content!

Community Reputation

88 Excellent

1 Follower

About Christian Cort

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Focsani

Recent Profile Visitors

5,524 profile views
 1. Christian Cort

  vând Preamplificator pe lampa AC AUDIO

  Schimb cu doze de chitara.
 2. Schimb o putere stereo Peavey Classic 50/50, handcrafted USA, scoate 50W/canal, se poate folosi si in regim mono din switch-ul din spate, se poate regla la 4/8/16ohm/canal, alimentarea se face la 220V, foloseste 4x12AX7 si 8xEL84, lampile sunt in stare buna, nu necesita schimbare/biasare si nu produc zgomote nedorite, arata ca in poze, cu urme de utilizare. Ma intereseaza pentru schimb urmatoarele: chitare hollow body de la Ibanez sau Epiphone, modele de Ibanez seria S cu bridge ZPS2 (nu ofer diferenta de bani pentru modele imbunatatite, ma intereseaza doar versiuni stock, modele mai ieftine indoneziene sau made in Korea, exclus versiuni Premium sau Prestige), Seymour Duncan Invader SH-8/neck si bridge, Seymour Duncan Black Winter/neck+bridge, Seymour Duncan Distortion SH-6/neck si bridge, Seymour Duncan Nazgul/ neck si bridge, Gibson Classic 57 metalic cover/neck+bridge, Gibson 500T bridge/ metalic cover sau fara, DiMarzio DP100 Super Distortion cu DiMarzio PAF 36/ pereche/ cu cover negru sau cream (humbuckerele pot fi Regular ori F-Spaced, versiuni 6 strings), DiMarzio H4/H2/H3 single coils, Seymour Duncan YJM set complet, Fender Custom 69 pickups/set, Fender Vintage Noiseless pickups/set, Fender Custom Shop Texas Tele pickups/set, Seymour Duncan Hot Rails for strat/set, cabinet de chitara 1X12 (poate fi si fara difuzor, am eu unul de 100W/8ohm, nu sunt interesat de cabinete foarte scumpe). In cazul chitarelor se face schimb/schimb, fara diferente, in cazul dozelor, cu diferenta de bani din partea celui care ofera setul de doze la schimb, daca este criza financiara se pot oferi si alte chestii pentru chitara sau doua seturi din cele mentionate mai sus. Nu ofer diferente de bani, o putere full lampa este la second hand undeva intre 2000 si 3000 lei, daca este cineva interesat sa o cumpere, pretul este de 1000 lei FIX, trimit in tara prin curier. /
 3. Christian Cort

  vând Unitati rack

  Delay-ul Ken Multi s-a dat. A ramas preamp ul BBE. Preț nou 150 lei. Se poate folosi prin effects loop la un Marshall MG series, pentru un ton de clean mai bun, asemănător cu Fender Frontman și cu distors versus overdrive fata de MG.
 4. Christian Cort

  vând [EXPIRAT] Putere Peavey lampa + preamp BBE 381

  Am vândut rack case-ul din anunt. Nu se mai vinde în forma prezentata. Preamp ul BBE rămâne în vanzare în anunțul cu unități rack iar puterea Peavey se retrage pentru scurt timp de la vanzare.
 5. Christian Cort

  vând [EXPIRAT] Procesor Line6 Pod XT

  Nu mai este valabil.
 6. Christian Cort

  vând [EXPIRAT] Husa, corzi acustică, distors Boss

  Anunțul nu mai este valabil.
 7. Christian Cort

  vând [EXPIRAT] Vox ToneLab SE

  Sold!
 8. Christian Cort

  vând [EXPIRAT] Vox ToneLab SE

  Rezervat!
 9. Christian Cort

  vând [EXPIRAT] Vox ToneLab SE

  Vand procesorul din titlu, este perfect functional, are husa originala si alimentatorul original, a capatat in timp datorita folosirii niste zgarieturi (se vad in poze), foloseste o lampa de preamp Electro Harmonix 12AX7 care nu este uzata. Am facut fotografii cu toate sectiunile procesorului pentru a se observa fiecare butonas si optiune pe care o are. Are un manual destul de stufos, deci nu este un procesor la care apesi pe un buton si canta singur, in schimb ofera tonuri de la blues si rockabilly pana la metale high gain, totul la o calitate exceptionala a sound-ului ( pot spune ca este procesorul care mi-a placut cel mai mult, din tot ce am probat pana acum in materie de procesoare digitale, se apropie cel mai bine de pedale si merge ok cu orice amp cu lampi, 6L6, EL84 sau EL34 ). Trimit in tara si nu fac schimburi pentru ca trebuie sa decontez un B.C. Rich Mockingbird proaspat achizitionat, in mod normal nu l-as vinde pentru ca suna beton dar renunt la el pentru ca au mai fost cateva la mica publicitate si e posibil sa reapara in timp unul la fel, nu mi-as fi iertat daca pierdeam chitara pentru ca nu prea am vazut ceva asemanator pe la mica publicitate. Procesorul nu se mai gaseste in vanzare in magazine, am vazut ca se vinde cu preturi intre 1000 si 1200 lei la SH, unul impecabil ca aspect; pentru ca al meu are urme de uzura fizica dar e perfect functional, are accesoriile originale si suna peste GT-uri, ME-uri, Zoom-uri, Korg si alte procesoare care se vand la mica publicitate, pretul de vanzare este de 700 lei fix. Atasez cateva link-uri cu preturi de SH, manual PDF si demo-uri: https://www.ebay.com/p/VOX-Tonelab-SE-Multi-Effects-Guitar-Effect-Pedal/78721939 http://www.valvetronix.net/docs/ToneLabSE_E1.pdf https://www.youtube.com/watch?v=N5CMLeI4rJQ https://www.youtube.com/watch?v=yiu8Q-CSKUI Am apasat din greseala si am postat doar pozele, m-am luat cu treaba si a trecut timpul in care puteam sa editez postarea. Sorry! Aveti descrierea si link-urile.
 10. Christian Cort

  vând Boss Tremolo TR-2

  Vand pedala din titlu, este perfect functionala, alimentare la 9V cu baterie sau sursa, nu are cutia originala. Am folosit-o in pedalier, la fel si primul proprietar, astfel se explica urmele exterioare de uzura. Este un tremolo usor de folosit, suna bine si este la un pret bun. Se vinde pentru ca am mai facut un pic de loc in pedalboard si am inlocuit-o cu un T-Rex Tapsterr Tremolo, o pedala mai buna ca pret si sound. Doar se vinde, fara schimburi, trimit in tara, pret fix 200 lei, in link-uri sunt preturi de magazin si prezentari: http://www.guitarshop.ro/efect-chitara-boss-tr-2-tremolo_p493.html https://esound.ro/boss-tr-2-tremolo.html https://www.youtube.com/watch?v=e8xkukid_2o https://www.youtube.com/watch?v=9OdQivgMOkI Dupa serie e din septembrie 2005, i-am pus si velcro nou.
 11. Christian Cort

  vând [EXPIRAT] Fender ABY Pedal

  Sold!
 12. Christian Cort

  vând Premp Guyatone A-1

  200 lei pentru o piesa vintage!
 13. Vand pedala din titlu, e ca noua, fără urme de folosire, are ambalajul original și manualul, alimentare la 9v, true bypass. Trimit în tara, fără schimburi, pret 100 lei fix, noua nu valorează o avere, cumpărătorul alege modalitatea de transport.
 14. Christian Cort

  vând Edge Zero II Ibanez Tremolo

  Vand sistemul de tremolo din titlu, provine de la un Ibanez RG350 DXZ, se vinde cu 300 de lei, preț fix, fără schimburi, trimit în tara. Se potrivește și pe seria RG Prestige, în locul sistemului Zero Point Tremolo ZPS3, pe seria S nu se potrivește.