www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Christian Cort

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 • Feedback

  100%

Christian Cort last won the day on August 26

Christian Cort had the most liked content!

Community Reputation

211 Excellent

2 Followers

About Christian Cort

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Focsani

Recent Profile Visitors

8612 profile views
 1. Vând un combo pentru chitară bass, are 600W, este utilizat în sala de repetitie, funcționează perfect, are lămpi în preamp (12AU7/ECC82 + 12AX7/ECC83, lămpile sunt în stare foarte buna și nu necesită înlocuirea), din punct de vedere estetic este OK, alimentare 220V, este dotat și cu mânere laterale pentru a fi transportate de două persoane, greutatea este până în 30 kg (deci poate fi transportat de o singură persoană). Are opțiuni de modern sau vintage sound, compressor, Send/Return, ieșire Line Out, intrare footswitch și tuner. Prețul este de 1500 lei fix, fără schimburi, trimit în țară bine ambalat (transportul prin Olx cu tarif redus ). Schimb cu chitare electrice, cu cabinete de chitară 2x12 Marshall 1936/1936V sau Orange PPC 212 closed back, power amp cu lămpi (discutam diferențele dacă e cazul).
 2. Schimb amplificatorul din titlu, sunt interesat de următoarele schimburi: ☆ schimb/schimb - Fender Stratocaster YJM signature (cu Dimarzio sau Seymour Duncan ); - Gibson Les Paul Standard, Traditional sau Classic ( nu mă interesează culoarea sau configurația dozelor ). ☆ schimb + diferență de bani din partea celui cu chitara - Fender Stratocaster USA, Japan, Mexic cu Floyd Rose ( fără modele care au venit cu cu alte sisteme asemănătoare Floyd Rose ); - Gibson SG 61 reissue ( modelul standard nu versiuni Custom sau chestii scumpe de genul NOS/VOS ); - modele de Ibanez RG, Jackson, Kramer, Charvel, cu floyd (USA, Japan, Mexic ); - modele de Ibanez clasa S, cu ZPS2 ( în funcție de țara de fabricație discutăm diferenta ); - modele de power amp cu lămpi. Nu sunt interesat de schimburi cu altceva. Doar cu chitare electrice, am un loc liber în stand prin plecarea Gibson SG Standard 2016. Dacă e cineva care-și dorește un amp Mesa și nu a avut ocazia, acum este timpul! Schimb la schimb sau cu diferență de bani, pretul de referință este de 6000 lei, modelul nou este super scump, oricum Triple Rectifier a fost întotdeauna foarte scump, ca preț de nou fiind mereu mai mare decât al modelelor de chitare electrice luate în calcul pentru schimb. Dacă e cineva interesat de achiziție, pretul este același, trimit in țară bine ambalat, am o cutie mare în care încape amp-ul. Este perfect functional, arată ca în poze, are câteva urme pe tolex în zona tampoanelor de cauciuc, nimic serios și care să deranjeze vizual. Amplificatorul are lămpi Mesa (final, preamp și rectifier), lămpile sunt în stare foarte bună și nu necesită înlocuirea. Este model european 220V - 250V. Are footswitch și cablu, huse originale pentru amp și footswitch, footswitch-ul are atașat velcro. Este un amplificator cu foarte multe opțiuni, puteti aborda orice gen și stil muzical, de la clean la high gain, de la vintage până la modern. Amplificatorul fuctioneaza în prezent cu lampi de putere 6l6, se poate trece și pe EL34, prin înlocuirea lămpilor și acționarea switch-ului din spate. Pentru orice întrebări legate de amp, transport, schimb sau achiziție, aștept mesajele voastre sau telefonul.
 3. Vând un difuzor Celestion G12T-75, made in England, provine dintr-un cabinet Marshall, dimensiune 12", putere 75W, impedanta 16ohm. Am un singur difuzor, se poate folosi ca upgrade la un combo sau cabinet asiatic sau care este echipat cu un dif no name. Fără schimburi, pret fix 200 lei, transportul ti-l plătești.
 4. Vand mai multe pedale Boss, sunt ca noi, perfect functionale, au ambalajul original. Momentan stau printr-o cutie așa că ies la vânzare și anume: - DD-3/300 lei; - DD-6/300 lei; - OC-3/300 lei; - PH-3/300 lei; - BF-3/300 lei; - CE-5/200 lei; - CH-1/200 lei; - MD-2/200 lei. Trimit în țară, nu sunt interesat de schimburi, pretul este fix pentru fiecare pedala în parte chiar dacă se achiziționează mai multe odată, transportul costă 23 lei și ti-l plătești.
 5. Chitara este ambalată si așteaptă curierul să plece către noul proprietar. Cu plăcere!
 6. Vând trei bucăți Goldo Back Box, sunt noi, una e desfăcuta. Sunt niște accesorii asemănătoare mai scumpelor Tremol-No si Hipshot, cresc performantele sistemului tremolo de la straturi (se pot monta și pe chitare cu floyd rose, ca în film), sunt ușor de instalat. Preț/buc. 50 lei, transportul ti-l plătești și mai costă 23 lei. https://m.thomann.de/ro/goeldo_backbox.htm
 7. Vând distorsul din titlu, este o pedala dedicată zonei metal, se pot obține tonuri foarte agresive cu ea și acoperă toată zona metal, de la 80s metal până la stilurile moderne. Raportat pret/calitate/sound agresiv cred că este una din cele mai bune pedale de acest gen de pe piața. Arată ca noua, are cutia originală și manualul, este perfect functionala. Pretul este fix și este de 150 lei, trimit în țară, nu sunt interesat de schimburi.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.