www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Christian Cort

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10
 • Feedback

  100%

Christian Cort last won the day on December 22 2020

Christian Cort had the most liked content!

Community Reputation

235 Excellent

2 Followers

About Christian Cort

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Focsani

Recent Profile Visitors

9255 profile views
 1. Vând următoarele: - pickguard negru SSS , 3 ply, Harley Benton, nou, cu folia pe el, 50 lei. - pickguard negru SSD, 1 ply, Goldo, negru mat, margini drepte, nou, ar da bine pe straturi cu look mai agresiv, 50 lei. - pickguard mint green HSS, 3 ply, nou, cu tipla pe el, Harley Benton, 50 lei. - arcuri din teflon Ibanez, hard tension, produs nou, 50 lei. - saddles Graphtech pentru American Standard Stratocaster, 100 lei. Prețuri fixe, transportul ti-l plătești.
 2. Vând un neck Fender pentru chitare tip stratocaster, anul fabricației este 1982, este intr-o stare excepțional de bună pentru vârsta pe care o are, este un neck mult mai slim prin comparație cu neck-urile seriei S din '70 sau a modelelor reissue, profilul este un soft V, o idee mai lat față de versiunile de neck dinainte de anii '80, are taste medium jumbo fără uzură, radius 7.5" bullet truss road funcțional (se învârte stânga-dreapta), chei originale Fender 70s style perfect funcționale, prindere în 3 puncte (nu a fost modificat pentru a se monta pe body-uri Fender cu prindere în 4 puncte), condiție estetică excelentă. Este o piesă veche, greu de găsit mai ales în condiția fizică în care se află și la un preț bun, pe site-urile de profil din străinătate se vinde cu peste 1200-1500 dolari/euro și cu uzură avansată, eu vreau pe el 3000 lei fix, nu sunt interesat de schimburi, trimit în țară bine ambalat, ai transport gratuit.
 3. Vând un Delay DOD, made in USA, fabricația acestei serii de pedale a început în 1989, este un delay digital, alimentare 9V cu baterie sau sursă, arată exact ca în poze, este perfect funcțional (au fost trei serii de delay digital DOD DFX9, DFX91, DFX94, efectul în cauză fiind al doilea model din această linie). Trimit în țară bine ambalat, fără schimburi, preț fix 250 lei.
 4. Vând un stereo chorus DOD, made in USA, este fabricat înainte de 1990, alimentare la 9V cu baterie sau sursă, funcționează perfect, arată ca în poze, este analog. Fără schimburi, trimit în țară, transportul ti-l plătești, preț fix 150 lei.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.