Paul Fagadar

Active Members
 • Content count

  44
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  98%

Paul Fagadar last won the day on June 28

Paul Fagadar had the most liked content!

Community Reputation

176 Excellent

1 Follower

About Paul Fagadar

Profile Information

 • Location
  Cluj

Other Information

 • Gear
  PRS SE Custom 22 Semihollow
  Alhambra 4P
  Boss GT-100
  Vox AD50VT

Recent Profile Visitors

9,537 profile views
 1. Vand pedala Wampler Slostortion in stare impecabila, este o pedala foarte complexa care beneficiaza si de un boost foarte calitativ si util. Se gasesc demouri pe netca sa va faceti o idee. Pret: 400 lei FIX + transport daca este cazul.
 2. Paul Fagadar

  schimb Dimarzio Tone Zone S

  Salutare, as dorii sa schimb o doza Dimarzio Tone Zone varianta mini humbucker alb, cu ceva similar Dimarzio (alt tone zone, cruiser, chopper, pro track, fast track, etc...) dar neaparat pe negru. SAU daca cumva este cineva care are un capac dimarzio negru, potrivit pentru doza asta, pot sa il cumpar. Schimb si cu single coil de la Dimarzio dar neaparat si aici tot pe negru. Pentru cine doreste sa cumpere doza pretul este de 250 de lei. Rog ofertele sa fie facute in P.M. Multumesc.
 3. Paul Fagadar

  vând [EXPIRAT] Seymour Duncan STK 1N

  Vand o doza Seymour Duncan STK 1N , pe care am folosito aprox 1 an si jumatate intr-o chitara Charvette si care suna exceptional. Este o doza care nu are deloc zgomot de fond si care pastreaza caracterul unei doze single coil. Pret:180 FIX (putin peste jumatate fate de pretul ei de pe Thomann) Cumparatorul plateste transporul prin curier/posta unde este cazul. Multumesc.
 4. Vand un delay Wampler, anume Tape Echo varianta 1, in stare foarte buna, este un delay exceptional cu posibilitate de tap, construit cu materiale calitative, si care a devenit deja foarte cunoscut. https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=-a_L86DYtEg pentru a va face o idee. Pretul este de 500 lei FIX (varianta actuala costa peste 1100 la Thomann) + transport daca este cazul. Va rog ca orice oferta sau intrebare o faceti sa fie in P.M. Multumesc.
 5. Paul Fagadar

  vând NUX OD-3

  Vand o pedala NUX copie Tube Screamer, in stare foarte buna, Pret 100 lei fix (+transport unde este cazul). Specificatii: Delivers that warm, natural tube overdrive sound. By rotating the knobs you can boost the guitar amp for colorful tone or overdrive itself for unique pedal sound. True bypass design, minimizes tone loss and get more control of your pedal. Aluminum alloy housing, good durability. LED indicator shows status of effect and battery condition. The pedal can be powered by 9V battery or AC 9V adapter.
 6. Paul Fagadar

  vând [EXPIRAT] Charvette 150

  Vand Charvette 150, dupa multe cautari am aflat ca este din 1988-1989, este varianta japoneza care are corp din basswood, este in stare foarte buna pentru anii pe care ii are. Are urmatoarele caracteristici si imbunatatiri: 1.Cheitele sunt originale Charvel care au fost fabricate in acea perioada de Gotoh, prin urmare isi fac treaba foarte bine. 2.Dozele au fost inlocuite cu Seymour Duncan STK1 pentru neck si Seymour Duncan TB4 (JB varianta F-Spaced) 3.Potentiometre volum/ton noi; potentiometrul de ton este Push/Pull care spliteaza doza de bridge. 4.Jack inlocuit cu unul nou. 5.Blocul de tremolo era in mare parte sfarmat cand am luat chitara, astfel a fost inlocuit cu un block tremolo de Fender Highway One care se potriveste la fix (consecinta nu am bara de tremolo la el) 6.Chitara este ecranata cu folie adeziva de Aluminiu, si refacuta toata electronica. 7.Am montat un sistem Tremolo No pentru a face chitara mult mai stabila, avand in vedere ca tremolo-ul este unul single locking specific perioadei in care a fost fabricata chitara. 8.Tastele sunt cele originale si nu prezinta uzura. 9.Switch-ul original cu 3 pozitii a fost inlocuit cu unul JHS nou. 10.Logo-ul ,,Pirat" de langa potentiometrul de ton acopera locasul ton-ului original (potentiometrul de ton era pozitionat foarte incomfortabil din fabricatie , asa ca a fost mutat putin mai jos, iar locasul ramas acoperit) As prefera ca cine vrea sa cumpere chitara sa vina sa o probeze deoarece din punctul meu de vedere este mult peste ce face azi Jackson si Charvel astazi. Daca cumparatorul doreste transport prin curierat , el isi asuma transportul. Pretul este 1200 Lei FIX , nu negociez si nu achit eu transportul. In privinta schimburilor nu spun nu, insa ma intereseaza chitari de calitate medie Fender Mexico, Ibanez de la 321/421 in sus, sau alte raritati. (fara harley benton si alte made in china).
 7. Paul Fagadar

  vând [EXPIRAT] Korg Pitchblack Custom

  Rezervat!
 8. Paul Fagadar

  vând [EXPIRAT] Boss DD-3

  Rezervat!
 9. Vand un combo Marshall Master Reverb 30, Made in Englan in 1988 (dupa data din interiorul carcasei), in stare foarte buna pentru varsta lui. Combo-ul are un difuzor de 12" Cleserion G12 50 watti care suna intr-un mare fel. Singura modificare adusa este butonul de pe spate (cel rotund) care functioneaza ca Stand By), iar ca lipsuri, dupa cum se vede si in poza lipseste un capac de la maner. Din cate m-am documentat este un marshall facut cu componente mult mai calitative fata de ce se gaseste azi pe piata la seria MG, este proiectat sa raspunda ca un amp pe lampa si dupa cum spune si numele are un Reverb pe arc de foarte buna calitate. Pret: 700 de lei FIX (nu sunt interesat de schimburi), pot sa il trimit si prin firma de curierat pe cheltuiala cumparatorului. Multumesc.
 10. Vand o pedala Tuner Korg Pitchblack Custom, este cea mai recenta varianta a tunerelor Korg. Se afla intr-o stare impecabila, cumparata de la MC music acum aproximativ 1 an. Pedala vine insotita de cutia originala manual si factura. Pret: 170 LEI FIX (nu sunt interesat de schimburi), cumparatorul achita transportul prin curier/posta. Multumesc.
 11. Vand Boss NS-2 , un noise gate deja celebru, in stare ireprosabila. Pedala vine insotita de cutia originala. Pret: 220 FIX (nu accept schimburi), cumparatorul isi plateste curierul/posta. Multumesc.
 12. Vand Boss DD-3 impecabil, este un delay foarte reusit intr-o carcasa indistructibila specifica BOSS. Pedala vine impreuna cu cutia originala Pret: 250 Lei FIX (nu sunt interesat de schimburi), iar cumparatorul isi plateste curierul/posta.
 13. Paul Fagadar

  vând [EXPIRAT] Ibanez RGD320

  Vand Ibanez RGD320, in stare foarte buna, este o chitara conceputa special pentru acordaje joase, astfel are o scala de 26.5", actiunea este foarte ok, taste fara pic de uzura. Pret: 1300 FIX sau schimb cu diferite chitari +/- diferenta. Rog orice propunere sau oferta sa fie adresata in P.M. Multumesc. SPECIFICATIONS Solid Body Double Cutaway Basswood Body 3-piece Bolt-on Maple Neck 26.5" Scale Length Wizard II Neck Profile 1.69" Nut Width 24 Jumbo Frets Rosewood Fretboard 15.75" Fretboard Radius Sharktooth Fretboard Inlays ? Edge III Bridge VK2-DT Bridge Pickup VK1-DT Neck Pickup Master Volume, Master Tone Controls 5-Way Blade Pickup Selector Die Cast Tuners Black Hardware
 14. Paul Fagadar

  vând Digitech Gnx4

  Vand procesor Digitech GNX 4, in stare foarte buna de functionare , insa estetic are usoare urme de folosire. Este un procesor foarte complex, care suna extraordinar, are un mic studio incorporat si foarte multe optiuni de conectare (chitara/bas, microfon, USB, line, etc...). Se gasesc pe net mostre de sunet ca sa va faceti o parere. Am la el alimentatorul original, cutia , CD-ul de instlare si manualul de utilizare. Pret:750 de lei FIX Sunt interesat de anumite schimburi insa rog orice nelamurire sau oferta de schimb sa fie anuntata in privat. Multumesc.
 15. Salutare, revin la vanzare cu Squier-ul meu Bullet 1, made in Korea , in anul 1988, prezinta urme normale de uzura pentru o chitara de varsta ei. Cand am cumparat chitara, nu a specificat respectivul ca imbusul de la trus rod este defect, astfel desi nu arata acum prea bine, am reusit sa indepartez capatul defect si l-am schimbat cu unul care acum se poate folosii. Cheitele sunt Gotoh Aria Pro II ( pe interior au stanta cu sigla Gotoh si Japan), dozele au fost schimbate de mine cu un Charvel in neck si pe middle si bridge sunt 2 doze japoneze care suna foarte ok. Switch-ul a fost si el inlocuit cu unul de pe un ibanez prestige care isi face treaba foarte bine. Pretul este 400 de lei absolut fix , chitara vine exact asa cum este in poze, fara cablu , fara case, fara strap, etc.... Pentru cine doreste sa o trimit in tara,o pot ambala foarte bine, insa isi plateste transportul integral. De data asta fara schimburi. Multumesc!