• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

Paul Fagadar

Active Members
 • Content count

  44
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  98%

Community Reputation

119 Excellent

About Paul Fagadar

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cluj

Other Information

 • Scule
  PRS SE Custom 22 Semihollow
  Alhambra 4P
  Boss GT-100
  Vox AD50VT

Recent Profile Visitors

8,212 profile views
 1. vând

  Vand urmatoarele componente ramase din diferite proiecte: 1.4 manete de tremolo/floyd rose , potrivite pt fender squier, ibanez premium, ibanez rg etc... - 20 lei/ bucata 2.4 capace pt doze, 3 sunt fender cumparare d ela guitar shop, unul este no name. 10 lei/bucata sau toate 3 30 lei 3.pickguard SSS mint green - 35 lei 4.rame pt doze, 2 sunt cu fata de lemn de pe PRS - pret 40 lei ambele, celelalte sunt 2 de plastic si una de metal , 10 lei bucata 5.capodastru nou 20 lei 6.capace GHS pt potentiometre ,cumparare de la mc music nemontate - 20 lei toate 7.3 backplate-uri 10 lei bucata sau 25 toate 3 8, bridge in 6 puncte de pe Jay Tuser 70 de lei 9,Doza Dimarzio True Velvet, modificata pt a intra intro cavitate uniforma, practic am taiat partea din fata a dozei si am scos firele prin lateral, pret 80 de lei FIX, este o doza care suna super intr-un strat sau la mijloc intr-un ibanez. total ar fi: 445, pentru cine doreste tot pachetul pretul este 350 FIX. multumesc
 2. vând

  SCHIMB cu Strat sau Tele squier/fender, rog propunerile in P.M.
 3. vând

  Se poate inchide, multumesc, am decis sa o pastrez
 4. Vand sau schimb Squier Bullet One made in Korea in 1988, potentiometre CTS, cavitatea ecranata foarte bine, dozele sunt fender MIM vintage reissue ( au seria 016730 inscriptionata pe ele), tastele sunt in stare foarte buna, bridge in 2 puncte cu saddeluri fender (din fabrica), am confectionat un nut de os, am tratat tastiera, etc... De mentionat , cheitele nu sunt cele originale, sunt Aria Pro II, de altfel sunt stantate pe interior cu Made in Japan. Cand am cumparat chitara fostul proprietar nu a mentionat ca partea de sus a truss rod-ului nu este functonala (se invartea imbusul in ea) am reusit sa scot acea piesa si am inlocuito cu una asemanatoare care isi indeplineste functia foarte bine, astfel am putut regla gatul. Pot spune ca lucrarea mea in partea headstock-ului nu este prea grozava, dupa cum se vede si in poze. Va rog sa nu imi lasati comentarii aici, doar in privat, legat de starea chitarii, eu am incercat sa mentionez atat punctele ei bune cat si cele mai putin bune, am mentionat operatiunile suferite de cand este la mine si consider ca 700 lei FIX este un pret decent pentru o chitara ca aceasta. Sunt interesat de diferite schimburi cu doze sau alte chitari electrice. Multumesc.
 5. vând

  Vand chitara electrica hora in stare foarte buna (doar o mica ciupitura care se vede in poze), in rest tastele sunt impecabile, suna destul de bine pentru pretul ei, gatul este drept, pret 190 lei FIX, nu accept schimburi. Multumesc.
 6. vând

  Vand Ibanez Rg421 din 2013, doza de neck este originala Inf 3 iar in bridge am montat un Seymour Dunan SH5 foarte versatil, am inlocuit potentiometrele cu Goldo la volum si un Seymour Duncan Push-Pull la ton care spliteaza dozele, astfel am inlocuit si switch-ul cu unul cu 3 pozitii Fender care este clar de o calitate superioara celui original. Tastele nu au uzura deloc, actiunea este foarte buna , chitara este foarte versatila datorita noii configuratii, iar estetic am slefuit lateralele si spatele corpului, finisat si tratat lemnul , ca parere proprie mi se pare o modificare in foarte bine din punct de vedere estetic. Pretul este 1100 lei insa pentru cine doreste pot pune inapoi doza originala si restul electronicii iar pretul este 900 in acest caz Accept schimburi cu diferite chitari, procesoare de chitara sau doze , rog orice oferta sa fie facuta in privat. NU sunt interesat de schimb cu pedale sau echipament de studio. Multumesc.
 7. vând

  Vand 3 pedale Boss deoarece renunt la ideea de a imi face pedalboard, MT-2 in stare foarte buna functional insa estetic se vede ca a avut zile mai bune - 190 lei OS-2 cumparat de nou de aprox. 3 luni - 280 lei DD-3 in stare foarte buna, nu este nou insa este impecabil - 350 lei Preturile sunt fixe, rog orice intrebare sau oferta sa fie facuta in P.M. Nu sunt interesat de schimburi,Multumesc
 8. vând

  Pret nou si absolut FIX 1150, insa sunt interesat de schimburi cu alte chitari cu sau fara Floyd din aceasi gama de pret (raportat la pretul inspumentului nou) sau ceva inferior plus diferenta.
 9. vând

  a ramas doar SH-5
 10. M-ar interesa Dimarzio Tone Zone daca mai e de actualitate anuntul cel cu mai multe doze.

  1. Paul Fagadar

   Paul Fagadar

   salut, este valabil, 0742.855.289 ma gasesti la nr asta si vorbim mai usor,mersi

    

 11. vând

  '59 e rezervat
 12. Buna, vreau sa cumpar eu pickupul Seymour Dunacn 59.

  Sunt din Cluj Napoca tf 0743148246

  Am mai cumparat de la tine un Seymour Duncan  Pearly Gates de bridge.

 13. vând

  Vand 3 doze Seymour Duncan ramase de la diferite proiecte: 1.Black Winter pentru bridge F-Spaced, o doza foarte buna, desi este proiectata pentru genuri agresive se descurca de minune si pe ceva mai soft si suna foarte bine si splitata Pret: 280 lei 2. '59 neck normal spaced, output moderat, suna incredibil in neck si face pereche buna cam cu orice bridge de la seymour duncan, cablul a fost schimbat cu unul cu 4 fire pt a avea posibilitate de split, dupa cum se vede a fost si prelungit, insa nu s-a pierdut semnal , are acelasi output masurat in kohmi pe care il indica si pe site-ul oficial. Pret:180 lei 3.SH5 Custom in stare buna, este F-Spaced, splitabila, output mare, suna foarte bine in orice context muzical, are o mica crepatura care se vede in poze, insa eu in perioada in care am folosito nu a afectat cu nimic functionalitatea. Pret: 200 lei Rog ofertele si intrebarile sa fie puse in privat, preturile sunt fixe si va rog inca o data mult de tot cititi anuntul cu atentie . (am mentionat clar la fiecare doza in parte detalii de output, stare si compatibilitate pt floyd rose sau nu). Multumesc.
 14. Vand Schecter Omen Extreme, in stare foarte buna (cu exceptia a 2 ding-uri langa capacul din spate si o zgarietura foarte fina tot pe spate- vezi pozele), taste in stare impecabila, gat drept, potentiometrul de ton este un push-pull cu rolul de a splita dozele si care face chitara sa fie mult mai versatila, dozele sunt high output, brigde-ul fix este ideal pt cine nu doreste sa se chinuie cu acordajul si setarea unui floyd rose. Este o chitara foarte buna, cu sustain incredibil si personal am ramas foarte placut impresionat de ea deoarece este doar al 2lea schecter pe care l-am avut. Pret: 1250 lei (pe thomann modelul nou, care are 3 potentiometre si inlayuri putin diferite, costa 2250 lei) Rog orice oferta sau intrebare sa fie adresata in P.M. Accept schimburi doar cu marshall mg10 (daca se poate seria veche, cea galbena , nu carbon fiber, + diferenta bineinteles
 15. Vand Marshall AVT 50 Tribut, in stare buna estetic si impecabila din punct de vedere functional, echipat cu Celsestion 12'' G12 65, made in England, preamp-ul este pe lampa, suna impecabil, reverb pe arc, etc... Cu exceptia unor mici ding-uri amplificatorul este in stare foarte buna si doresc sa il vand pentru ca este mult prea mare pentru apartament. Schimb cu Marshall MG10/15 + diferenta Pret: 1000 de lei absolut FIX (pe ebay se gaseste de la 250 la 400 $)