www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Paul Fagadar

Active Members
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  98%

Paul Fagadar last won the day on June 28 2018

Paul Fagadar had the most liked content!

Community Reputation

179 Excellent

2 Followers

About Paul Fagadar

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Cluj

Other Information

 • Gear
  PRS SE Custom 22 Semihollow
  Alhambra 4P
  Boss GT-100
  Vox AD50VT

Recent Profile Visitors

10,267 profile views
 1. Paul Fagadar

  vând [EXPIRAT] Squier II Korea

  Salutare, vand acest Squier II Stratocaster, Made in Korea in anul 1990-1991 dupa serie. Am luat chitara pentru a o aduce la alt nivel, astfel i s-au facut urmatoarele modificacari. Cheitele originale erau foarte slabute si le-am inlocuit cu un set nou de Gotoh (identic cu cel de pe Ibanez Prestige), nut-ul de plastic a fost schimbat cu unul facut din os care este mult mai calitativ, tastele chitarei erau in mare parte desprinse de tastiera cand am cumparat chitara, astfel am decis sa o retastez cu taste Fender Medium (deci e zero km uzura la taste), actiunea fiind 1mm la Mi subtire si sub 1.5 mm la Mi gros. Toata electronica a fost pusa la punc, switch-ul a fost schimbat cu unul Fender, potentiometrele sunt CTS-uri foarte calitative, cavitatea si pickguard-ul au fost ecranate pt a reduce zgomotul de fond. Dozele au primit urmatoarele modificari: Doza de neck a primit magnetii de la o doza Suhr , doza de middle a primit magnetii de la o doza Dimarzio Blue Velvet destul de veche, iar doza de bridge a fost inlocuita cu o doza Dimarzio ISCV (adica dimarzio Evo single coil, cel folosit de Steve Vai in pozitia de mijloc). Tremolo-ul era in stare destul de rea astfel a fost inlocuit cu unul Wilkinson cu bloc mare si saddel-uri vintage. Chitara se canta foarte usor, actiunea este mica, gat-ul drept, si suna foarte foarte bine (pot atasa sau trimite un demo pentru cine este interesat), insa nu este o chitara noua ci are aproapte 30 de ani prin urmare prezinta mici imperfectiuni estetice (zgarieturi si mici ding-uri ) aferente varstei. Pretul este de 1400 de lei FIX In privinta schimburilor ma intereseaza doar Stratocaster Made in Mexico dar inainte de 2010 plus diferenta din partea mea. Multumesc!
 2. Paul Fagadar

  cumpăr [EXPIRAT] Stratocaster

  Salutare, sunt in cautarea unei chitari de tip strat, in principiu sunt interesat de un Squier (classic vibe, squier II, japan etc...), sau un Fender Mexic, care sa reprezinte o platforma buna pentru upgrade-uri. Tocmai din acest motiv sunt interesat poate chiar mai tare daca cineva are o chitara de genul asta dar fara electronica cheite etc, doar gat si corp intr-o stare decenta. Sunt interesat de oferte pana in 1200 de lei , dar pretul si alte detalii as prefera sa le vorbim in privat. ! NU ma intereseaza modelele : bullet/affinity/standard de la squier Multumesc si va rog daca aveti vreo oferta sau nelamurire sa fie facuta in P.M.
 3. Paul Fagadar

  vând [EXPIRAT] Harley Benton CST-24 Upgrade

  Accept unele schimburi: 1.tube screamer maxon sau ibanez 2.doze dimarzio humbucker/single (pentru neck sau mijloc) si minihumbucker 3.alte chitari ibanez sau ciudatenii detalii in privat va rog. Multumesc
 4. Paul Fagadar

  schimb [EXPIRAT] Doze Dimarzio

  Salutare, deoarece nu mai folosesc aceste doze, este vorba despre Dimarzio Tone Zone F-Spaced folosit in mod normal in bridge si un Dimarzio Steve Lukather Transition Neck F-Spaced. am decis sa incerc si altceva. Sunt interesat sa le schimb cu : Dimarzio IBZ (neck & bridge), IBZ USA (dozele dele Ibanez-urile vechi), Dimarzio DP100 Super Distorsion, Crunch Lab, D-Sonic, Seymour Duncan modelele mai noi Nazgul/Sentient/Black Winter/Alpha/Omega, si poate si alte ciudatenii. Tone Zone-ul dupa cum se vede si in fotografii are firul mai scurt dar pentru cine doreste il pot prelungi , in rest se afla in stare impecabila. Transition-ul a fost montat intr-o chitara cu prindere direct in lemn iar filetul de prindere in rame s-a strica, prin urmare am lipit sub piciorusele doze alte picioruse de la alta doza si acum se poate folosii din nou in rame. Defectul este doar estetic si practic nu se vede cand doza este montata. In principal sunt interesat sa le schimb insa ele sunt si de vanzare la 230 lei fiecare sau 450 impreuna. Multumesc
 5. Vand Harley Benton CST-24 BK in stare foarte buna, practic este o copie de PRS care in ciuda pretului este lucrata foarte bine, are o greutate echilibrata si un gat foarte comod. Deoarece personal mi-a placut foarte mult am decis sa ii fac cateva upgrade-uri : 1. A fost facut un fret leveling iar acum actiunea este foarte joasa si foarte comoda la cantat 2. Tastiera a fost putin lustruita si tratata pentru ca era foarte uscata (am citit multe comentarii cum ca asta ar fi un lucru usor deranjant la aceste chitari) ,iar acum este ceea ce trebuie 3. Cheitele originale no name au fost inlocuite cu un set de ESP foarte bune si care tin acordajul excelent 4. Ramele dozelor au fost inlocuite cu unele mai calitative deoarece cele originale erau foarte casante si erau fisurate in cateva locuri 5. Toata electronica a fost refacuta , Potentiometrul de volum este Goldo 500k, in locul tonului se afla un mini switch care spliteaza dozele, de asemena si jack-il a fost inlocuit 6. Dozele originale Roswell cu care a venit din fabrica erau foarte slabute asa ca au fost inlocuite cu un set de doze Epiphone Standard 7. Chitara a fost ecranata cu folie de Al care stopeaza foarte mult zgomotul de fond 8. Chitara are in momentul de fata corzi Elixir 9-42 noi noute Pretul este de 700 de lei FIX avand in vedere modificarile aduse In privinta schimburilor sunt interesat doar de ceva doza Dimarzio humbucker sau mini humbucker , nu sunt interesat de nimic altceva. Pentru orice nelamurire sau oferta de schimb va rog sa folositi P.M. Multumesc.
 6. Paul Fagadar

  vând [EXPIRAT] Framus 5/18

  Vand sau Schimb o chitara Framus Amateru 5/18, fabricata in anii '60,ideala pentru diferite proiecte de restaurare/modificare ... Chitara am cumparat-o pentru a o restaura insa nu am finalizat proiectul si prin urmare as dorii sa ajunga la cineva care poata sa o aduca pe drumul cel bun. Am nivelat si lustruit tastele, tratat tastiera, insa mai are unele lipsuri precum: LIPSESTE bridge-ul (original este de lemn), are nevoie de un nut nou iar cheitele le am insa inelele de pe ele nu le-am primit asa ca am cumparat altele care sa se potriveasca (nu afecteaza cu nimic inafara de originalitatea instrumentului). Chitara vine intr-o husa de musama/piele vintage, cred ca este cea originala de acum 50-60 de ani. Pret: 250 de lei FIX la care se adauga taxele de curierat In cazul schimburilor sunt interesat de: 1.doze pentru chitara electrica si anume: SD Black Winter/Pegasus/Nazgul/Sentient/'59 SAU Dimarzio Super Distorsion DP100/ Paf36/ Crunch Lab 2.pedala tuner TC Electronic/Korg/Boss Va rog daca aveti oferte sau nelamuriri sa imi scrie-ti in privat. Multumesc.
 7. Vand un procesor Line 6 HD500, in stare foarte buna, cumparat tot de aici de pe forum in urma cu cateva luni, impecabil din punct de vedere functional, foarte versatil (se gasesc destule demo-uri pe internet). Procesorul vine insotit de ambalajul original, alimentator ,cablu USB si husa din fotografii. Pret : 900 ron si nu este negociabil + transport acolo unde este cazul Pentru alte detalii va rog folositi mesageria privata. Multumesc.
 8. Vand Marshall MG30 FX, in stare foarte buna, care suna foarte bine cam pe orice gen de muzica. Product Description: Marshall's exclusive, groundbreaking FDD circuitry plus 30 watts of power for killer tones. The MG30FX includes a 10 inch speaker, four switchable channels, and a 3-band EQ that lets you shape your tone. FDD (Frequency Dependent Damping) circuitry gives the MG4 Series the unbelievable depth of sound and unique feel of their legendary, all-tube amps. It does this by emulating the way an all-tube power amp interacts with the speaker(s) it is driving. Plus the easy to use panel controls include gain, followed by a three-band EQ, volume and Master Volume.Channels On the MG30FX guitar amp combo, the 4 channels are Clean, Crunch, OD1 and OD2. Switching seamlessly between channels is easy with the push button controls. Plus the amp features two modes: Preset and Manual. Preset mode stores the position of all the controls except the master volume while the manual mode is the actual physical position of the controls. Settings for each channel can be customized and saved for instant recall. Effects The MG30FX provides two simultaneous effects, Reverb and one of these four digital effects (Chorus, Phaser, Flanger or Delay). The Delay can be manually set using the front panel Tap button. Recording or Practice The combination line out/headphone out features speaker cabinet emulation, giving you full Marshall sound when recording or practicing through headphones. A line input allows you to play along with MP3 and CD players. The optional Stompware footswitch provides seamless transitioning from sound to sound and tap tempo, plus a built-in tuner with LCD display. Sunt interesat de schimb doar cu una din urmatoarele doze: Dimarzio Paf36, Dimarzio Crunch Lab/D Sonic , Dimarzio Chopper, Dimarzio Cruiser, sau o doza single tot Dimarzio + diferenta Pret: 450 lei absolut fix , la care se adauga costul transportului acolo unde este cazul. Multumesc.
 9. Paul Fagadar

  cumpăr [EXPIRAT] Dimarzio Single/Minihumbucker

  Salutare, as dorii sa cumpar o doza Dimarzio minihumbucker (chopper, cruiser, etc...) sau un single coil care sa aiba un output mic sau mediu potrivit pentru pozitia de neck. Sunt interesat doar de doze cu capac negru (pentru a se potrivii in contextul respectiv). Pot oferii la schimb diverse efecte, doze, etc... sau Bani. (ofer pretul corect in functie de starea dozei si pretul ei de noua) Contact: P.M. Multumesc.
 10. Vand o pedala de Delay TC Electronic Nova Repeater, este vorba de prima varianta care nu se mai fabrica , este o pedala foarte versatila, avand functia de TAP incorporata si un reglaj pentru modulatie Vibrato, respectiv Chorus. Estetic prezinta urme de folosinta insa tehnic este impecabila. Pretul este de 400 de lei FIX, nu sunt interesat de schimburi, poate doar un humbucker in format single coil de la Dimarzio, nimic altceva. Cumparatorul achita transportul prin curier sau posta. Lean, mean, stereo delay pedal with chorus and vibrato modulation Features six essential delay types with sweet spot delay ranges Control tempo via a tap tempo switch or via innovative audio-tapping feature Two inputs, instrument or line-level, for using in front of your amp or in a loop KillDry switch keeps your dry sound from coming through
 11. Vand pedala Wampler Slostortion in stare impecabila, este o pedala foarte complexa care beneficiaza si de un boost foarte calitativ si util. Se gasesc demouri pe netca sa va faceti o idee. Pret: 400 lei FIX + transport daca este cazul.
 12. Paul Fagadar

  schimb [EXPIRAT] Dimarzio Tone Zone S

  Salutare, as dorii sa schimb o doza Dimarzio Tone Zone varianta mini humbucker alb, cu ceva similar Dimarzio (alt tone zone, cruiser, chopper, pro track, fast track, etc...) dar neaparat pe negru. SAU daca cumva este cineva care are un capac dimarzio negru, potrivit pentru doza asta, pot sa il cumpar. Schimb si cu single coil de la Dimarzio dar neaparat si aici tot pe negru. Pentru cine doreste sa cumpere doza pretul este de 250 de lei. Rog ofertele sa fie facute in P.M. Multumesc.
 13. Paul Fagadar

  vând [EXPIRAT] Seymour Duncan STK 1N

  Vand o doza Seymour Duncan STK 1N , pe care am folosito aprox 1 an si jumatate intr-o chitara Charvette si care suna exceptional. Este o doza care nu are deloc zgomot de fond si care pastreaza caracterul unei doze single coil. Pret:180 FIX (putin peste jumatate fate de pretul ei de pe Thomann) Cumparatorul plateste transporul prin curier/posta unde este cazul. Multumesc.
 14. Vand un delay Wampler, anume Tape Echo varianta 1, in stare foarte buna, este un delay exceptional cu posibilitate de tap, construit cu materiale calitative, si care a devenit deja foarte cunoscut. https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=-a_L86DYtEg pentru a va face o idee. Pretul este de 500 lei FIX (varianta actuala costa peste 1100 la Thomann) + transport daca este cazul. Va rog ca orice oferta sau intrebare o faceti sa fie in P.M. Multumesc.
 15. Paul Fagadar

  vând [EXPIRAT] NUX OD-3

  Vand o pedala NUX copie Tube Screamer, in stare foarte buna, Pret 100 lei fix (+transport unde este cazul). Specificatii: Delivers that warm, natural tube overdrive sound. By rotating the knobs you can boost the guitar amp for colorful tone or overdrive itself for unique pedal sound. True bypass design, minimizes tone loss and get more control of your pedal. Aluminum alloy housing, good durability. LED indicator shows status of effect and battery condition. The pedal can be powered by 9V battery or AC 9V adapter.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.