www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Paul Fagadar

Active Members
 • Posts

  44
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Paul Fagadar last won the day on July 5 2021

Paul Fagadar had the most liked content!

2 Followers

Profile Information

 • Location
  Cluj

Other Information

 • Gear
  PRS SE Custom 22 Semihollow
  Alhambra 4P
  Boss GT-100
  Vox AD50VT

Recent Profile Visitors

12731 profile views

Paul Fagadar's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare

Recent Badges

210

Reputation

 1. Vand o doza pentru chitara EMG semnatura Alexi Laiho, este practic un EMG HZ cu booster actionat prin push/pull. Este folosita insa perfect functionala. Pachetul contind doza, boosterul, potentiometru de tot, plus cablurile aferente. Pentru detalii va rog sa ma contactati in privat. Pret: 300 lei FIX (sub jumatate fata de pretul la care se gaseste noua) Predare personala in Cluj sau trimit in tara pe cheltuiala cumparatorului.
 2. Vand urmatoarele piese ramase in urma unor proiecte: 1. Set Doze Epiphone ProBucker USA, in stare impecabila, au medium output si sunt splitabile (firul de split este izolat in poze), au un sunet cald si suna bine cam pe orice gen muzical. Pret: 200 lei fix 2. Set Doze HSH Made in Japan de pe Ibanez RG450 ltd. 2002. Sunt niste doze cu output mare care suna incredibil de bine, sunt splitabile si ofera cam tot ce ai nevoie in orice situatie. Pret: 200 lei 3. Pickguard pentru Strat d'andreea HSS nou, nu a fost niciodata montat. Pret: 70 lei Prefer vanzare in zona Cluj, insa trimit in tara pe cheltuiala cumparatorului.
 3. Salutare, daca are cineva si e dispus sa vanda o doza Dimarzio Crunch Lab, as fi recunoscator. Contact la nr de telefon sau in P.M. Multumesc.
 4. dozele s au vandut, restul raman la vanzare
 5. Vand Fender Classic Series '60 made in Mexico, 2011, in stare foarte buna (cu exceptia a 2 mici ding uri - vezi ultima poza). Este un instrument incredibil de versatil, mult peste seria Player care se gaseste astazi in magazine. Chitara a beneficiat de nivelare si polishare taste, curatare potentiometre, ajustat nut si un setup cu actiune joasa si intonatie impecabila. Totodata a primit recent un set de Elixir 9-42. Totul este original, nu a fost inlocuit absolut nimic la chitara. Vine impreuna cu husa originala si maneta de tremolo. Pret: 2500 absolut FIX + transport (daca e cazul de trimis prin curier. Nu sunt interesat de schimburi.
 6. Vand urmatoarele doze si componente ramase in urma unor proiecte, anume: 1. Tremolo de Kramer Baretta Special (nu cre ca mai am maneta) - 50 lei 2. Tremolo Fender '60 (are gaurile de prindere o idee mai indepartate decat cel Standard) - 100 lei 3. Tremolo cu saddles & bloc de brass (foarte calitativ, are si maneta) - 200 lei 4. Set doze Epiphone negre - 120 lei/set 5. Doza G&B neck (de la PRS SE primele modele, impedanta ~ 8,7 kohmi) - 100 lei 6. Doza Single pentru neck sau mijloc de pe Ibanez (~6,2 kohmi) - 50 lei 7. Set capace Goldo noi, nemontate, decupate pentru magnetii ambelor bobine - 80 lei 8. Doua capace, folosite, relic oricum vrei sa le numesti - 50 lei impreuna 9. Potentiometru Fender 250/1000, folosit - 30 lei 10. Rotary Switch cu 4 pozitii de pe bass Fender, inlocuit de cum a fost cumparata chitara - 50 lei Preturile sunt absolut fixe, trimit si prin curier/posta pe cheltuiala cumparatorului sau predare personala in zona Cluj.
 7. Vand Squier Vintage Modified fabricat in India in 2008, absolut totul original pe ea si in stare ireprosabila. Chitara spre deosebire de modelul actual, are corpul de aceeasi grosime ca al unui Fender fabricat in Mexic. Dozele sunt Duncan Designed din fabricatie, iar cele doua singleuri sunt stack, nu au zgomot. Este o chitara versatila si foarte comoda. Detin si placa alba de pe spatele chitare, doar ca nu e montata. Pret: 1150 lei foarte usor negociabil Prefer predare personala in Cluj sau inprejurimi, dar pot trimite ambalat bine si prin curier, costurile fiind suportate de cumparator. Sunt deschis la anumite schimburi: doze seymour duncan/dimarzio, chitari Ibanez etc ... NU ma intereseaza pedale sau ampuri.
 8. Salutare, caut o chitara model superstrat, dar nu numai, in principiu fabricata in anii '80-'90, care sa aibe nevoie de reparatii/piese/etc.. Sunt interesat in principiu de Kramer/Charvel/Ibanez, dar sunt deschis si altor propuneri. Pentru orice oferta. nelamurire, va stau la dispozitie in privat sau la tel. Multumesc.
 9. Vand Fender Classic Series '60 made in Mexico, 2011, in stare foarte buna (cu exceptia a 2 mici ding uri - vezi ultima poza). Este un instrument incredibil de versatil, mult peste seria Player care se gaseste astazi in magazine. Chitara a beneficiat de nivelare si polishare taste, curatare potentiometre, ajustat nut si un setup cu actiune joasa si intonatie impecabila. Totodata a primit recent un set de Elixir 9-42. Totul este original, nu a fost inlocuit absolut nimic la chitara. Vine impreuna cu husa originala si maneta de tremolo. Pret: 3200 lei foarte putin negociabil + transport (daca e cazul de trimis prin curier) Nu sunt interesat de schimburi.
 10. Salutare, daca are cineva si e dispus sa vanda un pickguard Fender HSS de culoare deschisa (alb,mint green,perlat etc...) il rog sa imi scrie. Multumesc.
 11. Salutare, Caut un combo Fender Champ 12, fie varianta normala, fie cea red knobs, nu am pretentia sa fie perfect estetic, insa sa fie perfect functional. In ceea ce priveste pretul, ofer pretul corect in functie de stare, asa ca, daca cineva are si doreste sa il vanda il rog sa ia legatura cu mine. Multumesc frumos.
 12. Salutare, in urma unui proiect au ramas un Bridge Wilkinson pentru telecaster, cu brass saddles, in stare impecabila. Dimensiuni 77 mm latime si 87 mm lungime. si a mai ramas o doza Fender Japan cumparata recent de aici de pe forum (initial cumparasem setul neck si bridge dar am folosit doar neck-ul). PRET pachet Bridge Wilkinson + Doza = 120 lei FIX + transport prin posta/curier Multumesc.
 13. Salutare, caut un Dimarzio Twang King, indiferent daca e auriu sau argintiu, nu ma intereseaza nici starea, dar sa fie perfect funtional. Cine vrea sa scape de doza in cauza, il rog sa ma contacteze aici in P.M. sau telefonic. Multumesc.
 14. Salutare, daca cineva are un bridge de telecaster si vrea sa il vanda, as fi interesat in special de modelul care se gaseste pe tele-urile mexicane. Astept oferte in P.M. sau la telefon. Multumesc.
 15. Vand Cry Baby Dunlop CGB95, absolut impecabil, folosit de doua ori. Se vinde exact asa cum se vede, fara alimentator. PRET: 270 FIX (plus transport unde este cazul) NU sunt interesat de schimburi; pentru alte detalii va rog sa imi scrieti in privat. Multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.