www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Jimmy67

Newcomers
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Jimmy67 last won the day on September 1 2019

Jimmy67 had the most liked content!

Community Reputation

44 Excellent

1 Follower

About Jimmy67

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Sfantu Gheorghe

Other Information

 • Gear
  chitari: - Gibson Les Paul Custom, Ibanez S 670 fm ,,turbo", amp - Egnater Rebel 30 Combo, efecte - Tonelab SE, bass Warwick Cutom Shop Fortress One 5 strings, G&L 5 strings, Markbass Mini CMD 121 P

Recent Profile Visitors

7280 profile views
 1. Dau diferenta la chitara mai scumpa!
 2. 2300 RON - chitara plus hardcase
 3. 2300 chitara sau 2500 impreuna cu hardcase-ul din poze. Rock!
 4. Posibil sa ma intereseze si unele schimburi, oferte pe PM. Toate cele bune!
 5. De vanzare un Ibanez SZ720, o chitara foarte versatila, cu un aspect frumos, elegant, fabricat din lemne de inalta calitate. Este o chitara grea (nu am masurat-o, dar oricum peste 4 kg), dar si cu un sunet pe masura, si cu niste tonuri foarte muzicale si pe split (ambele doze se spliteaza separat). Este in stare impecabila, doar niste zagarieturi fine pe spate, abia vizibile. O tineam ca rezerva pe langa Music Man - ul folosit ca chitara principala, insa e pacat, este o chitara foarte buna, cu un ton excelent, si poate fi chitara principala a cuiva. Este echipata cu corzi noi Elixir Nanoweb 10-46. Case-ul din imagine nu este de vanzare, insa o pot trimite oriunde impachetata in siguranta. Este Made in Korea.
 6. Schimb cu chitari cu humbuckere, mai am o chitara S-S-H- si am nevoie si de sunet de humbuckere
 7. Ma intereseaza schimb cu chitara hollow sau semi-hollow body de valoare apropiata sau usor mai scumpa.
 8. Ma intereseaza schimb cu chitara hollow sau semi-hollow body de valoare apropiata sau usor mai scumpa.
 9. Da, asa este, nu am avut timp sa fac poze noi, multumesc mult, Razvan!
 10. Vand o chitara Gary Levinson Blade California Standard, o chitara excelenta, in stare de-asemenea excelenta. Am cumparat-o de aici de pe forum cu 2500 RON, si o dau cu aceeasi suma, in starea ireprosabila in care am cumparat-o. Intre timp chitara a primit o doza de bridge SD Custom Custom si un set-up complet la Razvan Sarbescu (HGE Contraptions) si a devenit dintr-o chitara buna una excelenta. Chitara suna cu mult peste un Fender mexican, si probabil si peste unele americane. Este Made in Korea, are corp din ash foarte rezonant, neck din maple cu fretboard din rosewood, numai lemne de calitate, bridge Wilkinson tremolo si suna bine in orice context muzical. Mai am o chitara la vanzare pe forum, daca se vinde prima, asta se va retrage de la vanzare. Toate cele bune!
 11. 1400 RON - este ultimul pret la care se vinde chitara, si nu include transportul, etc... Chitara este una excelenta, cel putin de calitatea unui Fender mexican (Strat sau Tele) si are niste tonuri extrem de muzicale. Mai am o chitara la vanzare, daca se vinde prima, St Blues ramane la mine pentru foarte multa vreme Toate cele bune!
 12. Tocmai am vazut ca nu se vede bine spatele headstock - ului, mai pun niste poze.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.