Jimmy67

Newcomers
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  94%

Community Reputation

23 Excellent

About Jimmy67

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sfantu Gheorghe

Other Information

 • Scule
  chitari: - Gibson Les Paul Custom, Ibanez S 670 fm ,,turbo", amp - Egnater Rebel 30 Combo, efecte - Tonelab SE, bass Warwick Cutom Shop Fortress One 5 strings, G&L 5 strings, Markbass Mini CMD 121 P

Recent Profile Visitors

4,953 profile views
 1. vând Doze Seymour Duncan

  650 RON, doze in ambalajul original, nedeschise.
 2. vând Boss GT3

  De vanzare un procesor de chitara (analog!) Boss GT3, in stare absolut impecabila, fara zgarieturi, loviri, etc...Este una dintre cele mai bune procesoare de chitara, alaturi de Boss GT5, cu drive analog si cu toate posibilele efecte profesionale (harmony pitch shifter programabil). Probabil nu exista prea multe in starea aceasta, de aceea pretul nu este discutabil. Vine cu alimentatorul original in stare noua. Dau si CD cu program de editare PC, si cele mai bune tonuri adunate din toata lumea (cateva sute de tonuri).
 3. De vanzare pedalboard Behringer PB 600 cu sursa pentru 7 pedale, in stare noua, nu este lovita, zgariata, etc.. atat ca s - a pierdut una dintre inchizatoare, insa se inchide perfect si cu una, in partea cealalta se poate inchide cu lacat, etc... Pretul de nou este intre 470-490 RON. Schimb cu midi foot controller de dimensiune mica, min 3 switchuri.
 4. Vand un Quilter 101 Mini Head, un head de chitara compact, si care suna extraordinar. Specificatiile se pot vedea in linkul producatorului, video despre ce stie, cum suna pe YouTube... L - am cumparat de pe forum acum nu mult timp de la userul Blackthorn, l - am folosit o singura data, pentru ca am trecut (definitiv?) de partea digitala, si nu il folosesc. Este in stare absolut impecabila (noua), in Europa nu prea se gaseste, cu transport, etc... ajunge pana la 350 - 400 EUR. Eu vreau pe el 1100 RON. Fara schimburi, de data aceasta.
 5. Salut! Daca te mai intereseaza, iti propun schimb cu un Hohner St 59, un Stratocaster Made in Germany, in stare buna, eventual cu hardcase. Mie - mi convine Ibanezul si fara doze. Toate cele bune!

   

   

   

   

  1. Wild_child

   Wild_child

   Salut! In etapa asta as prefera bani. Nici nu ma mai grabesc in vreun fel la vanzare.

  2. Jimmy67

   Jimmy67

   Ok, mersi pentru raspuns. Daca te razgandesti, anunta - ma. Toate cele bune!

 6. vând [EXPIRAT] Harmony G-XT

  550 RON saptamana aceasta
 7. 550 RON saptamana aceasta
 8. vând Doze Seymour Duncan

  700 RON
 9. vând [EXPIRAT] EBS Multicomp

  500 RON cu adaptor 9 V.