www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Jimmy67

Newcomers
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  95%

Community Reputation

34 Excellent

About Jimmy67

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Sfantu Gheorghe

Other Information

 • Gear
  chitari: - Gibson Les Paul Custom, Ibanez S 670 fm ,,turbo", amp - Egnater Rebel 30 Combo, efecte - Tonelab SE, bass Warwick Cutom Shop Fortress One 5 strings, G&L 5 strings, Markbass Mini CMD 121 P

Recent Profile Visitors

5,605 profile views
 1. Jimmy67

  vând Tc Helicon Voicelive Touch

  Pozele promise:
 2. Se vinde un Tc Helicon Voicelive Touch in stare exceptionala, nu are loviri, zgarieturi, etc... functioneaza impecabil. Are o multime de efecte (vezi linkul din anunt), recunoaste armoniile de chitara sau clapa si adauga niste vocaluri exceptionale, foarte naturale. Poti adauga de ex. un cor de gospel care suna absolut natural, se pot selecta pana la 7 vocaluri adaugate la vocea principala. Vine cu alimentatorul original. Poze in curand (trebuie sa ma duc la sala de repetitie sa le fac)
 3. 170 RON, stare noua
 4. Jimmy67

  vând Suhr DSV bridge

  Vand o doza de bridge, Suhr DSV, cu spacing de 53 mm, in stare absolut impecabila, noua. Am cumparat-o pentru a o monta intr - o chitara de - a mea, insa nu s - a potrivit ca si impedanta cu celelalte doze. Se poate splita, rezultand niste tonuri frumoase de single coil.
 5. Vand un recorder Boss BR 900CD, in stare impecabila din punct de vedere al aspectului, totul functioneaza, in afara de faptul ca nu recunoaste flash cardul. Se poate folosi pentru a exersa cu chitara, bassul, etc.. are o multime de simulari de ampuri COSM, precum si foarte multe alte efecte pentru orice instrument si pentru mixaj. Are si drum machine programabil incorporat, si se poate conecta prin USB cu computerul. Nu am gasit alt flash card cu care sa - l probez, sa vad daca cardul este defect sau recorderul, de aceea se vinde ca si DEFECT, doar pentru a exersa acasa, etc... A ajuns la mine in urma unui schimb, vine cu alimentatorul original Boss, care face si el apr. 100 RON.
 6. Vand un controller-clapa midi (usb) M-Audio Keystation cu 49 clape, este in stare impecabila, totul functioneaza impecabil. Se livreaza impreuna cu cablul usb cu care a venit.
 7. 3000 RON Fryette fara cabinet
 8. De vanzare un Fryette Power Station PS2, un power amp pe lampi exceptional, foarte transparent, folosit foarte des cu Fractal Audio Axe fx, Line 6 Helix, Kemper, Pod HD 500X, etc...precum si pentru amplificarea unor amplificatoare de putere mai mica (head-uri, combouri pe lampi, pe tranzistor) fara a schimba caracteristica sunetului acestora. Eu l- am folosit cu Pod HD 500X si cu Axe fx AX8, suna intr - un mare fel cu amandoua. A fost folosit la cateva concerte si cateva repetitii, in total are max. 25 ore de functionare. Vine in cutia originala, fara zgarieturi, loviri, etc. Se poate cumpara impreuna cu un cabinet Session cu difuzor Celestion Made in England 80 Wati, la pretul de 3600 RON.. La cerere mai fac poze. Pe langa cele specificate mai sus se poate folosi pentru o multime de alte aplicatii, vezi descrierea de la Thomann (reactive load, silent recording, etc...) https://www.thomann.de/ro/fryette_power_station_ps2.htm
 9. Vand un Pod HD 500X DEFECT, in sensul ca porneste foarte greu (tarziu), si mai nou nu se aude nimic in casti. L - am folosit ca back - up si interfata audio, insa in prezent nu functioneaza nici ca interfata audio. Probabil este reparabil, insa nu ma mai complic cu el. Pretul este ca pentru piese de schimb, numai alimentatorul si switchurile (care functioneaza perfect si care nu se gasesc la vanzare in Europa), pedala, conectorii, etc.. fac banii acestia. In rest, arata ca nou, vine in cutia originala, etc... M - ar interesa schimburi cu Tc Helicon Harmony Singer sau un looper Boss RC 3, cu diferentele cash din partea mea, eventual cu un keyboard controller midi/usb.
 10. Ramane de vanzare Fryette la 3200 RON sau 3600 impreuna cu cabinetul Session.
 11. S - ar putea sa ma intereseze si schimb cu chitari electrice USA sau Japan.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.