www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

KerteszHuba

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Sfântu Gheorghe

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KerteszHuba's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

6

Reputation

  1. Este vândut acest monstru de amplificare! Nu cred că trebuie să prezint cuiva în mod special sunetul 5150, care poate fi auzit pe numeroase albume de rock și metal. Amplificatorul este în condiții perfecte, folosit puțin. Sunt interesat și de un schimb cu un Axe fx AX8 sau un Kemper Stage, evident, cu o diferență suplimentară de plată, sau dacă te interesează, mai am și alte pedale de vânzare. Numai predare personala.
  2. Pret usor negociabil, foarte putin folosita. Nu sunt interesat de schimburi.
  3. Aproape noua. Cu cutie. Schimb nunai cu Warm Audio Centavo!
  4. Vând următoarele pedale: Boss - CS-2 : 500 Ron Marshall EH-1 + tap tempo : 300 Ron Boss CE-3 : 500 Ron Boss DSD-2 : 300 Ron Mxr Dyna Comp : 400 Ron Ibanez BB9 : 150 Ron EH Small Stone :150 Ron Strymon Flint V1 : 1.200 Ron Strymon Sunset : 1.100 Ron Mooer Pure Boost: 100 Ron În cazul achiziționării mai multor pedale, prețul poate fi negociat. Trimit prin curier,transportul este plătit de către dumneavoastră.
  5. Vand pedalboard-ul meu, aproape nou foarte putin folosit.Un sistem compact dar puternic si versatil cu pedale si cabluri/alimentator de calitate!! Pretul la thomann e 9200 fara pedalier si cabluri. (Numai pedale) Se vinde doar in integrime,nu separat! Sunt interesat doar de schimbul cu Quad Cortex.
  6. Un adevărat clasic! Mulți îl numesc pe Boss CS-2 Compressor drept "pedala Gilmour". Și nu fără motiv, deoarece a fost una dintre pedalele preferate ale lui David Gilmour. Această pedala, fabricată în Japonia, se află în stare originală. Deși este folosită și prezintă câteva zgârieturi care pot apărea în timp, acestea nu afectează funcționarea sa. De fapt, această pedala a fost cu adevărat utilizată și nu este doar un obiect expus în vitrină. Boss CS-2 Compressor este o pedală rară și, sincer vorbind, nu am avut niciodată intenția să o vând. Din păcate, totuși, nu o folosesc niciodată.
  7. Nu e modelul asta dar am vazut un Epi LP Negru second hand la e-music. https://e-music.ro/produs/epiphone-les-paul-standard/
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.