www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Toto97

Newcomers
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Satu Mare

Other Information

 • Band
  -
 • Gear
  Fender Custom Telecaster. Charvel DK24 Shell Pink. HELIX Floorboard.

Recent Profile Visitors

1323 profile views

Toto97's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

7

Reputation

 1. Nu cred că are rost să discutăm adicția fiecăruia dintre noi pentru o anumită nișă când vine vorba de achiziționarea unui exemplar remarcabil. Ok, probabil nu tuturor, dar cel puțin unora dintre noi ne sclipesc ochii când mai apare (tho destul de rar) o chitara mega mișto. Însă de multe ori, ba e prea scumpă, ba n-am buget luna asta, ba e prea departe și nu o livrează. Astea-s impedimente peste care poți trece, după părerea mea, cu ușurință. Uiți repede, "eh, n-a fost să fie" "vor mai apărea". Situația mea face ca acum câteva săptămâni să dau peste minunăția pe care o vedeți în pozele de mai jos. Am întârziat 10 minute (fiind postată pe facebook marketplace cu juma' de oră înainte să o fi văzut eu) astfel, mi-am "pierdut locul la rând". Se pare că nu fusesem destul de rapid. 10 minute au fost de ajuns. Proprietarul a fost mai mult decât corect și prietenos, explicându-mi exact situația (urma ca în scurt timp să o cumpere cineva). Ba chiar mi-a propus alte modele pe care le avea la vânzare, însă eu aveam nevoie de strat exclusiv. Eu, pe de altă parte, renunțasem de tot la ideea că aș mai avea vreo șansă să pun mâna pe ea. Faptul că am recurs la a scrie un mini eseu despre întâmplarea mea vă dă o oarecare impresie vis-a-vis de subtila frustrare care încă mă macină. Lăsând orice încercare de a dramatico-hiperboliza această situație, dacă cumva ai această chitară, și te gândești vreodată să o vinzi, please let me know 😂. Dacă cumva nu ai această chitară, dar deți sau cunoști pe cineva care deține o chitara asemănătoare, care urmeaza a fi dată spre vânzare, lasă-mi un mesaj, te rog. O să închei prin a-mi cere scuze pentru dramatizare, știu sigur că pot empatiza cu o parte din voi. Dacă cumva n-ai trecut prin asta, sper că măcar te-am amuzat prin penibilitatea mea 😂 numai bine! Ps. N-am bani de Fender Custom Shop (nici prestanță) Pss. Nu vreau să încep eu un proiect.
 2. Caut Charvel Angel Vivaldi Siganture DK24-7 NOVA, în oricare dintre cele doua culori disponibile. Caut chitara asta de ceva timp și observ ca apare foarte rar. Recurg la această postare în speranța că o are cineva și se gândește să scape de ea. Uzura nu mă deranjează, atâta timp cât nu s-a săpat cu ea prin curte 😄. Dat fiind faptul că e o bijuterie absolută, m-aș mira să nu fie tratată ca atare. Dacă o ai și totuși nu te gândești să o vinzi, te-aș ruga să lași o părere în comentarii. Dacă cunoști alternative ținând cont de preț, looks și funcții, te aștept în secțiunea de comentarii. Mersi mult! 😃
 3. Vând Squier Jazzbass Deluxe cu doze active cu switch la pasive. Are urme de uzură subtile. Funcțional este în stare perfectă, bine setat. Nou e undeva la 2200 de lei. Luând în considerare starea în care se prezintă, eu cer 1500, usor negociabil. Culoarea e Olympic White, o culoare destul de rară, fiind înlocuită în ultima vreme cu arctic white. Bassul are un set nou de elixir pe el. Prefer predare personală deoarece nu am în ce să îl trimit. Mă deplasez în Baia Mare, Zalău, Cluj sau Oradea.
 4. Caut pian electric Roland FP30X (cu output stereo). În perioada 18-21 august am posibilitatea de a-l ridica personal din București sau Constanța. Motivul pentru care îl caut la mâna a doua este bugetul. Mă puteți contacta prin whatsapp. Nu mă interesează aspectul estetic atât cât m-ar interesa funcționalitatea.
 5. Update: nu mă interesează variante la același preț ca în magazin.
 6. Vând clapă MIDI Studiologic SL88 Studio în stare impecabilă atât funcțional cât și estetic. Fără urme de uzură. Dețin factură, cutie originală. Alimentator si pedală originale. Trimit prin curier cu verificare, plata la destinatar. Preț ușor negociabil.
 7. Caut Boss WL-20 Wireless System sau WL-50 în stare de uzură normală. Aștept oferte pe whatsapp prin numarul afisat, sau prin mesaje RGC.
 8. Cumpăr Line6 Helix Backpack în stare bună sau cu minim de uzură. Aștept oferte! Mă puteți contacta pe whatsapp prin numărul afișat, sau prin mesaje RGC.
 9. Caut sistem monitorizare LD Systems MEI 1000 G2 la pret rezonabil. Caut de asemenea si casti Shure SE215-CL. Ma puteti contacta prin whatsapp cu numarul de telefon afisat, sau prin mesaje RGC. Astept oferte!
 10. Vând sintetizator Roland Juno D Limited Edition în stare impecabilă. Nu are nici o urmă de uzură, funcționează perfect. Preț negociabil, trimit prin curier.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.