www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

randomdisplayname

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

randomdisplayname last won the day on March 19 2020

randomdisplayname had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About randomdisplayname

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  none at the moment
 • Gear
  Ibanez EHB1005MS
  Ibanez SR505
  Osworks modded P bass
  Fender Classic 50s Strat
  Epiphone LP Custom

  Fender Rumble Studio 40
  BOSS Katana Head

Recent Profile Visitors

919 profile views
 1. Salut și mulțumesc frumos! Este într-adevăr modelul corect, dar m-ar interesa exclusiv cele două finish-uri/modele din anunț. Aș lua chitara asta drept o platformă de modding și am ceva foarte clar în cap cu finish-ul.
 2. Vă salut! Îmi încerc și eu norocul pe aici, într-o căutare foarte specifică. Here goes nothing. Caut unul dintre cele două modele de Ibanez: RGDIR6M sau RGDIX6MPB. Mă interesează exclusiv aceste două modele pentru scala de 26.5 și, sincer, aspect. Nimic altceva din seria RGD și nimic altceva marca Ibanez. Nu mă interesează în varianta de 7 corzi. București, detalii și preț discutăm în privat. Mulțumesc și cele bune! https://ibanez.fandom.com/wiki/RGDIR6M https://ibanez.fandom.com/wiki/RGDIX6MPB
 3. Salutare! Vând un combo micuț de bass, de 10W, marca Ibanez - numai bun pentru apartament și pe post de practice amp. Am făcut upgrade de practice amp la Fender Rumble și nu mai am nevoie de el. E foarte ușor, mic și practic. Are EQ pe 3 benzi - bass, middle și treble - și un buton de volum. Funcționează ca-n prima zi și sună foarte OK pentru cât costă. Iertați stickerele. Cel mai ieftin l-am găsit la McMusic cu 300 de lei - eu vreau fix jumate. Doar București, predare personală - nu am cutie pentru transport.
 4. Vă salut! Sunt în căutare de un P bass, platformă pentru un proiect de modding. Cum n-am reușit să găsesc ceva să-mi facă cu ochiul în alte brand-uri, m-ar interesa un Squier CV 60s P bass (exclusiv P, deci nu P/J sau J) în 3 tone Sunburst sau Olympic White: https://img.kytary.com/eshop_ro/velky_v2/na/636843844595700000/e36ac434/64629866/fender-squier-classic-vibe-60s-precision-bass-lfb-3tsb.jpg https://img.audiofanzine.com/images/u/product/normal/squier-classic-vibe-60s-precision-bass-276186.jpg N-aș zice nu nici unui CV 70s P bass în Surf Green: https://www.guitar.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/800x400/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/q/squier_fsr_classic_vibe_70s_precision_bass_surf_green_front.jpeg Vă aștept ofertele în PM, unde putem discuta mai multe. Exclusiv București (și împrejurimi), din considerente de transport. Mulțumesc!
 5. Revine la vânzare, acum că ne-am mai liniștit cu guturaiul. Prețul nou este de 1300.
 6. Salutare, T-bird-urile de la Epiphone sunt foarte mișto. Știu că aveau și un mic preamp activ, ceva EQ - destul de versatile și practice, cu sunet bun, mai ales pentru cât costă. Las și eu bașii cu care mă laud Primul este din seria nouă de la Ibanez, EHB, headless + multiscale (33”-35”), al doilea e un SR505 din 2014 - my favorite bass ever. Sunt cam fanboy Ibanez, recunosc. Cele bune și spor la cântat!
 7. Salutare, Pun spre vânzare acest hollowbody, luat de nou de la GuitarShop, acum un an. Am cumpărat-o exact cum cumpără consoarta poșete - mi-a plăcut cum arată și am vrut s-o am, deși mai am acasă altele și nu am neapărat ultilitate pentru ea. Din păcate, o cânt prea puțin și trebuie să finanțez alt GAS. Toate specificațiile sunt pe site-ul producătorului. Ca simplu upgrade, vine cu strap locks Schaller. În rest, chitara e setată cu acțiune foarte joasă și intonată. Exclusiv predare personală, în București. Nu trimit prin curier. Dacă vă pot ajuta cu orice informație/poză în plus, vă stau la dispoziție în privat. Singurele schimburi ce m-ar putea interesa ar fi cu un amp. de bass Orange Crush 150W sau un bass P/PJ +/- diferență (Vintage Icon V4, Marcus Miller P7 2nd gen sau Fender MIM).
 8. Am revenit cu ceva poze mai HD, inclusiv cu tunerul Încoporat și opțiunile preamp-ului.
 9. Salutare, Pun spre vânzare această chitară electro-acustică, marca Takamine, model GD51CE. A fost cumpărată impulsiv de la McMusic acum un an și cântată exclusiv în casă - nu are nicio urmă de uzură. Vine și cu corzi noi D'Addario. Singurul motiv pentru care o dau e că o cânt mult prea rar încât să merite să o mai țin. Exclusiv predare personală, în București. Nu mă interesează niciun schimb. Mai multe detalii și discuții în privat, vă rog. Mulțumesc și o zi bună!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.