www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

randomdisplayname

Newcomers
 • Posts

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

randomdisplayname last won the day on March 19 2020

randomdisplayname had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  none at the moment

Recent Profile Visitors

1689 profile views

randomdisplayname's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

8

Reputation

 1. Lărgesc un pic orizontul aici - vă aștept ofertele pentru orice Epiphone/Gibson/MIJ Thunderbird lawsuit-era copy (implicând că există așa ceva de vânzare ), cât timp e Thunderbird și Vintage Sunburst.
 2. Salutare, Caut (iar) ceva foarte specific și îmi încerc norocul... Dacă aveți cumva un Epiphone Thunderbird, seria Classic PRO (cel set neck, pasiv și cu doze Gibson, care s-a vândut până acum vreun an, doi), Vintage Sunburst și vreți să scăpați de el, let me know. Vă pot oferi și diverse instrumente la schimb, discutăm în privat. Spor în tot! https://img.audiofanzine.com/images/u/product/normal/epiphone-thunderbird-classic-iv-pro-158005.jpg
 3. După ceva mai mult timp de căutări pe net și format de păreri, am decis să lărgesc orizontul și bugetul. Așadar, m-ar interesa și 7 strings, nu doar 8 și, mai ales, nu doar entry-level guitars. Nu cred că m-ar interesa niciun 6 string înafară de acel HB FanFret FBB. Ideal, caut un Ibanez RGD71ALMS ( https://www.ibanez.com/eu/products/detail/rgd71alms_1p_01.html ), dar orice fel de alternativă de 7 string cam în același buget (Cort, Jackson, Schecter, etc.) e binevenită.
 4. Salutare, Caut niște multiscales mai amărâte, așa, entry to mid level max. Fiind ceva ce nu sunt convins că m-ar coafa pe termen lung sau ar ajunge, în cel mai bun caz, modding platforms, nu vreau să dau prea mult. Prioritar este un 8 string, dar cred că m-ar interesa și un 6 string pentru drop A stuff. Vă aștept în privat, să discutăm detalii și prețuri. Exclusiv București. Ideal, caut Harley Benton: - FanFret FBB 2018 DLX ( https://www.youtube.com/watch?v=cu-g3-UwpVo ) - FanFret-8 2018 DLX (https://youtu.be/H7xqvTDRV6w ) - R-458MN ( https://youtu.be/PL-C4u3cwwE ) Orice alternativă la HB, la aceeași bani (dacă există pentru așa ceva) e binevenită. Cheers!
 5. Salutare! Vând un combo micuț de bass, de 10W, marca Ibanez - numai bun pentru apartament și pe post de practice amp. Am făcut upgrade de practice amp la Fender Rumble și nu mai am nevoie de el. E foarte ușor, mic și practic. Are EQ pe 3 benzi - bass, middle și treble - și un buton de volum. Funcționează ca-n prima zi și sună foarte OK pentru cât costă. Iertați stickerele. Cel mai ieftin l-am găsit la McMusic cu 300 de lei - eu vreau fix jumate. Doar București, predare personală - nu am cutie pentru transport.
 6. Vă salut! Sunt în căutare de un P bass, platformă pentru un proiect de modding. Cum n-am reușit să găsesc ceva să-mi facă cu ochiul în alte brand-uri, m-ar interesa un Squier CV 60s P bass (exclusiv P, deci nu P/J sau J) în 3 tone Sunburst sau Olympic White: https://img.kytary.com/eshop_ro/velky_v2/na/636843844595700000/e36ac434/64629866/fender-squier-classic-vibe-60s-precision-bass-lfb-3tsb.jpg https://img.audiofanzine.com/images/u/product/normal/squier-classic-vibe-60s-precision-bass-276186.jpg N-aș zice nu nici unui CV 70s P bass în Surf Green: https://www.guitar.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/800x400/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/q/squier_fsr_classic_vibe_70s_precision_bass_surf_green_front.jpeg Vă aștept ofertele în PM, unde putem discuta mai multe. Exclusiv București (și împrejurimi), din considerente de transport. Mulțumesc!
 7. Revine la vânzare, acum că ne-am mai liniștit cu guturaiul. Prețul nou este de 1300.
 8. Salutare, T-bird-urile de la Epiphone sunt foarte mișto. Știu că aveau și un mic preamp activ, ceva EQ - destul de versatile și practice, cu sunet bun, mai ales pentru cât costă. Las și eu bașii cu care mă laud Primul este din seria nouă de la Ibanez, EHB, headless + multiscale (33”-35”), al doilea e un SR505 din 2014 - my favorite bass ever. Sunt cam fanboy Ibanez, recunosc. Cele bune și spor la cântat!
 9. Salutare, Pun spre vânzare acest hollowbody, luat de nou de la GuitarShop, acum un an. Am cumpărat-o exact cum cumpără consoarta poșete - mi-a plăcut cum arată și am vrut s-o am, deși mai am acasă altele și nu am neapărat ultilitate pentru ea. Din păcate, o cânt prea puțin și trebuie să finanțez alt GAS. Toate specificațiile sunt pe site-ul producătorului. Ca simplu upgrade, vine cu strap locks Schaller. În rest, chitara e setată cu acțiune foarte joasă și intonată. Exclusiv predare personală, în București. Nu trimit prin curier. Dacă vă pot ajuta cu orice informație/poză în plus, vă stau la dispoziție în privat. Singurele schimburi ce m-ar putea interesa ar fi cu un amp. de bass Orange Crush 150W sau un bass P/PJ +/- diferență (Vintage Icon V4, Marcus Miller P7 2nd gen sau Fender MIM).
 10. Am revenit cu ceva poze mai HD, inclusiv cu tunerul Încoporat și opțiunile preamp-ului.
 11. Salutare, Pun spre vânzare această chitară electro-acustică, marca Takamine, model GD51CE. A fost cumpărată impulsiv de la McMusic acum un an și cântată exclusiv în casă - nu are nicio urmă de uzură. Vine și cu corzi noi D'Addario. Singurul motiv pentru care o dau e că o cânt mult prea rar încât să merite să o mai țin. Exclusiv predare personală, în București. Nu mă interesează niciun schimb. Mai multe detalii și discuții în privat, vă rog. Mulțumesc și o zi bună!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.