www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

randomdisplayname

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  0%

randomdisplayname last won the day on March 19

randomdisplayname had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About randomdisplayname

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  none at the moment
 • Gear
  Ibanez EHB1005MS
  Ibanez SR505
  Ibanez S61AL
  Gretsch G2655T
  Epiphone LP Custom

Recent Profile Visitors

444 profile views
 1. Revine la vânzare, acum că ne-am mai liniștit cu guturaiul. Prețul nou este de 1300.
 2. Salutare, T-bird-urile de la Epiphone sunt foarte mișto. Știu că aveau și un mic preamp activ, ceva EQ - destul de versatile și practice, cu sunet bun, mai ales pentru cât costă. Las și eu bașii cu care mă laud Primul este din seria nouă de la Ibanez, EHB, headless + multiscale (33”-35”), al doilea e un SR505 din 2014 - my favorite bass ever. Sunt cam fanboy Ibanez, recunosc. Cele bune și spor la cântat!
 3. Salutare, Pun spre vânzare acest hollowbody, luat de nou de la GuitarShop, acum un an. Am cumpărat-o exact cum cumpără consoarta poșete - mi-a plăcut cum arată și am vrut s-o am, deși mai am acasă altele și nu am neapărat ultilitate pentru ea. Din păcate, o cânt prea puțin și trebuie să finanțez alt GAS. Toate specificațiile sunt pe site-ul producătorului. Ca simplu upgrade, vine cu strap locks Schaller. În rest, chitara e setată cu acțiune foarte joasă și intonată. Exclusiv predare personală, în București. Nu trimit prin curier. Dacă vă pot ajuta cu orice informație/poză în plus, vă stau la dispoziție în privat. Singurele schimburi ce m-ar putea interesa ar fi cu un amp. de bass Orange Crush 150W sau un bass P/PJ +/- diferență (Vintage Icon V4, Marcus Miller P7 2nd gen sau Fender MIM).
 4. Am revenit cu ceva poze mai HD, inclusiv cu tunerul Încoporat și opțiunile preamp-ului.
 5. Salutare, Pun spre vânzare această chitară electro-acustică, marca Takamine, model GD51CE. A fost cumpărată impulsiv de la McMusic acum un an și cântată exclusiv în casă - nu are nicio urmă de uzură. Vine și cu corzi noi D'Addario. Singurul motiv pentru care o dau e că o cânt mult prea rar încât să merite să o mai țin. Exclusiv predare personală, în București. Nu mă interesează niciun schimb. Mai multe detalii și discuții în privat, vă rog. Mulțumesc și o zi bună!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.