www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

russdodo

Active Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

russdodo last won the day on October 23 2020

russdodo had the most liked content!

Community Reputation

129 Excellent

About russdodo

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  M-Ciuc

Other Information

 • Band
  am
 • Gear
  o groaza de lemne decorate cu corzi.

Recent Profile Visitors

10925 profile views
 1. Mii de scuze, am si uitat de acest anunt. Din pacate nu mai am looperul.
 2. Salut, kemper stage profiler, cumparat acum 3 luni, stare absolut impecabila. Nu a fost scos din casa.. de fapt asta e si motivul vanzarii, de o vreme nu ne scoatem instrumentele din casa.:) pret: 6000 RON
 3. In urma unor schimburi am ajuns in posesia unor pedale pe care nu intentionez sa le folosesc. Am rigul complet si perfect. Se vand urmatoarele pedale, atasez postarea fostului proprietar, sper sa nu fie ofensat cineva, dar sincer nu prea am timp sa fac poze, descrieri etc. Si oricum descrierea amanuntit facuta este mai buna decat ce as face eu.:) 1.Mojo Hand fx Rook Royale - 600 RON 2 Strymon BlueSky - 1100 RON 3.Mesa Boogie Vtwin - 900 RON 4. Proco You Dirty Rat - impecabil, in cutie - 350 RON 5. Pedalboard Palmer Pedaltrain 60L - stare absolut impecabila - 150 RON.
 4. Vand amp Blackstar HT1, stare absolut impecabila, fara rupturi, zgarieturi. Trimit si in tara, ambalat in mod corespunzator. In principiu nu sunt interesat de schimburi.
 5. Vand/Schimb Fender SRV, in stare foarta foarta buna. Chitara a fost retastata zilele trecute si setata de catre FLorin Dobrescu. Chitara o dau cu hardcase Fender, insa caseul este crapat in mai multe locuri. Si-a facut treaba.:) . Ca si schimb ma intereseaza chitare de configuratie HH ori HSS, HSH, de valoare apropiata ori inferioara, + diferenta de bani.
 6. Nu mai am nevoie de chorus.. Eventual schimb cu un case pentru stratocaster..
 7. Vand Boss Katana 50, stare foarte foarte buna. Boss katana 50, unul dintre cele mai apreciate amplificatoare tip modelling in categoria lui de pret. Prezinta 5 tipuri de amplificator ( acoutic, clean, crunch, lead si brown) si ogramada de efecte de la overdrive la flanger si wah, trei dintre acestea pot fi folosite simultan. Output reglabil de 0.5/25/50w. Sunetul poate fi customizat si mai mult conectand amplificatorul la pc. Difuzor de 12", suna bine si la volum scazut, home practice etc. Poze, mai spre seara
 8. Vand pedala din titlu, stare impecabila. Are Velcro pe spate. Trimit si in tara.
 9. Vand Mesa V Twin , mk2, stare foarte buna. Tuburile sunt JJ si Mesa. Mai dau si doua tuburi Egnater. Alimentatorul nu este cel original, ci un electro Harmonix de 12, i-si face bine de tot treaba. Trimit si in tara.
 10. Vand Blackstar HT dual. Este un preamp excelent, insa, din pacate nu prea este compatibil cu ampul meu. Este in stare absolut impecabila, L-am achizitionat de aici chiar ieri.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.