www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

russdodo

Active Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

russdodo last won the day on July 10

russdodo had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  M-Ciuc

Other Information

 • Band
  am
 • Gear
  o groaza de lemne decorate cu corzi.

Recent Profile Visitors

12100 profile views

russdodo's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare

Recent Badges

135

Reputation

 1. Andrei, mai pastrezi ceva? Acesta este o chitara excelenta, cel care va fi noul detinator, in mod sigur va fi multumit!
 2. Caut sa cumpar un kit Graphtech Ghost. Ma intereseaza doar modelul acesta: https://www.thomann.de/ro/graph_tech_ghost_acoustic_midi_st_b_stock.htm . IN principiu ma intereseaza si fara placa MIDI si fara saddlesuri.
 3. Salut, mai este disponibil ?
 4. Vand Blacksat HT 60 Stage MK2 + footswitch fs 14. Ambele in stare absolut impecabila. In principiu nu sunt interesat de schimburi, s-a ivit o ocazie pentru un amp pe care mi am pus ochii. ocazi
 5. Vand Boss Katana 50 mkII, In stare absolut impecabila, inca in garantie mai mult de un an de zile. O dau cu un footswitch Boss fs6. https://www.thomann.de/ro/boss_fs6.htm . Acesta este in stare perfecta, mai putin capacul bateriei care este defect. Nu mai am cutia originala, insa am factura celui care a cumparat-o. Il am in urma unui schimb. Daca este nevoie, il trimit in tara pe cheltuiala cumparatorului.
 6. Vand MXR Zakk Wylde Berzeker overdrive. Este in stare foarte buna.
 7. Vand Xotic EP booster, stare foarte buna. Are Velcro pe spate. Daca e cazul trimit prin curier.
 8. Vand Mini AKG Pro pt40, stare buna. L-am folosit de mai multe ori, am fost multumit de el.
 9. Vand mesa throttle box, stare impecabila. Trimit si prin curier, daca este cazul.
 10. Vand boss dd7, stare foarte buna. Trimit prin curier daca este cazul.
 11. Salutare! In urma cu 2 ani am achizitionat acest Godin LGX fara partea electronica. Scopul initial era sa o refac, insa in lipsa de interes si timp am tot amanat proiectul. Bridgeul piezo este functional, insa preampul nu l-am reusit sa-l pornesc. Nu inseamna ca nu este bun, doar ca eu nu l-am putut pune in functiune. Tastiera este din abanos, cheitele au fost schimbate cu unele cu blocaj. Acum chitara este echipata cu un set de seymour duncan, Jazz in neck si Invader in bridge. Are doua microintrerupatoare, unul pentru split doza Jazz, si celalalt intrerupator pentru piezo. Piezoul fara preamp suna cam subtirel. Ca si schimb sunt interesat de un combo de valoare apropiata, 40-65w, pe lampi. Daca este doritor evident il pot da si pe bani, dar nu asta este scopul principal. Atasez si niste poze, daca doriti poze detaliate cu un anumit aspect, dati de veste, incerc sa raspund cat mai repede. Chitara o dau cu husa originala Godin, in stare absolut impecabila.
 12. Mi-am permis, ca sa folosesc textul si pozele fostului proprietar. BUDDA SUPERDRIVE 18 combo, 1x12, hand-wired, cabinet pin masiv, versunea pre-Peavey in stare foarte buna, vine cu switch-ul original. Combo ideal: 2 canale, clean de Fender/Vox, drive de Marshall, suficient de puternic pt live cu tobari plini de energie, cca 19kg, facut pt piata europeana cu transformator direct la 220... full lampi, point to point HAND WIRED. Ampul face parte din prima generatie din perioada boutique,100% facut manual in usa(toate componentele), A costat in EU aprox. 2000e. Ca si schimb sunt interesat de chitare electrice de valoare apropiata, de preferat conficuratie HH, HSS. Detalii in PM.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.