www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

russdodo

Active Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

124 Excellent

About russdodo

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  M-Ciuc

Other Information

 • Band
  am
 • Gear
  o groaza de lemne decorate cu corzi.

Recent Profile Visitors

10,347 profile views
 1. russdodo

  vând Fender VG stratocaster

  Accespt si schimburi cu chitare +/- diferenta.
 2. russdodo

  vând Pedalboard complet

  Intre timp am descompletat, astfel vand si separat pedalele. Au iesit de la vanzare: Ibanez TS mini Visual Sound Route 66 Electro Harmonix - Double Muff
 3. russdodo

  vând Fender VG stratocaster

  Vand Fender VG stratocaster, stare foarte foarte buna, absolut totul functional. Este o chitara destul de rara. Singura modificare adusa este montarea unui micro switch pentru intreruperea alimentarii cu 6v. modificare extrem de utila. NU apre in poze, dar are maneta tremolo. Vine cu o husa Rockbag, ori pentru +50 EUR cu hardcase Fender. In principiu nu sint interesat de schimburi, dar incercati, poate poate apare ceva interesant.
 4. Vand pedalboard Palmer 6l - cu geanta sa originala + adaptor Joyo cu cablajele aferente, continand urmatoarele pedale: Moer Robot- - stare absolut impecabila, a fost folosit doar cateva ore - cu cutia originala +adaptor original Boss Loop Station Rc2 + Boss Fs -%U - stare absolut impecabila Tc Electronic, Hall of Fame - impecabil, Korg Pitchback Custom - nou, in cutie Bear Foot mini Vibe - varianta mint green - Stare foarte buna Ibanez TS mini - Absolut impecabil Visual Sound Route 66 - stare impecabila Electro Harmonix - Double Muff - Stare impecabila Evident, as dori sa vand pachetul complet.
 5. russdodo

  vând [EXPIRAT] Godin Solidac

  3500 ?
 6. Vand Ibanez JS100, rosu, stare absolut impecabila, fara zgarieturi/lovituri. Floydul este extraordinar de stabil, nu se dezacordeaza oricat de abuzat ar fi.:) In pret este inclus un hardcase ibanez. Trimit si in tara. Poze voi puen in cursul zilei de maine. In principiu nu sunt interesat de schimburi, insa nu se stie niciodata.:) Orice discuztie as prefera sa o purtam in PM. O seara faina va doresc!
 7. Vand Godin Solidac ( cu piezo) in stare absolut impecabila, fara uzura, fara zgarieturi ori lovituri. Softcaseul Godin, maneta tremolo desi nu apar in poze, evident sunt incluse in pret. Trimit si in tara, ambalat corespunzator. In principiu nu sunt interesat de schimburi, insa nu se stie niciodata.:) As prefera ca intrebarile/propunerile sa le faceti PM. O zi faina va doresc!
 8. Vand Mesa Express 5:25, stare foarte buna, fara uzura, rupturi, zgarieturi . Ca si schimb ma intereseaza amp mai ieftin+ diferenta considerabila, ori chitara Electrica de valoare apropiata.
 9. russdodo

  vând Ibanez SZ720

  Vand aceasta chitara: Este in starea in care a ajuns la mine. Nu sunt interesat de schimburi.
 10. russdodo

  cumpăr Pickguard strat H H

  Doresc sa cumpar un pickguard HH, ori HSH pentru American Sandard strat. De preferat alb.
 11. russdodo

  cumpăr [EXPIRAT] Preamp chitara acustica+doza piezo

  am eu daca te intereseaza, fishman presys blend - nou nout, nefolosit,
 12. russdodo

  vând [EXPIRAT] Ibanez Andy Timons AT10

  Buna, Pot sa-ti ofer 2500 RON. Stima: Cristian
 13. Vand Variax600, stare impecabila, cu o minima uzura a tastelor + Line6 xt live, stare absolut impecabila. Evident dau si cablul aferent. Poze incerc sa pun mai spre seara. Trimit si prin curier daca este cazul. un mic demo cu modelul de chitara:
 14. russdodo

  cumpăr Poweramp

  Mesa boogie 50/50 . este 2U. are iesiri pe 4 ohmi, 8 ohmi. Stereo. Stare foarte buna, cu racck de 4 U.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.