www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

russdodo

Active Members
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

russdodo last won the day on January 25

russdodo had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  M-Ciuc

Other Information

 • Band
  am
 • Gear
  o groaza de lemne decorate cu corzi.

Recent Profile Visitors

13546 profile views

russdodo's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter
 • Reacting Well Rare

Recent Badges

149

Reputation

 1. Vand Music Man JP6, BFR. - 2015 Starea chitarei este impecabila.*(in afara de un mic ding pe latura de sus a chitarei cca 3mm, zgarieturi fine pe spatele chitarei, si lipsa inel de cauciuc de pe potentiometrul de volum) Freturile (SS ) sunt absolut fara urme de uzura. Piezoul este prefect functional, tremoloul fara uzura si stabil. Este setat floating, cu corzi de .10. Nu am reusit sa evidentiez in poza dar este absolut spectaculoasa chitara. Chitara vine cu caseul original BFR, cu certificatul de autenticitate BFR. Sunt interesat de chitare mai ieftine, evaluate la pret corect, ma intereseza in special Gibson LP Standard ori Classic. Daca este nevoie de orice informatie, va stau la dispozitie. Am incercat sa comand acel inel de cauciuc, este 4 dolari setul pe siteul musicman. Transportul 430 RON. M-am gandit, ca nu merita.
 2. Iata si pozele. Cutia nu am mai fotografiat-o, este fix in cel mai greu accesibil loc al casei.
 3. Vand GX 100, stare absolut impecabila. Vine cu cutie, alimentator si modul Bluetooth. Trimit si prin curier, daca este cazul - ambalat in mod corespunzator. https://kytary.ro/boss-bt-dual/HN233036/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA8YyuBhBSEiwA5R3-ExxnOryCV4U7nibSOLrqhHcQwFexMIfKVROEcxwJOZGuWaA5hJL5QBoCCtIQAvD_BwE https://kytary.ro/boss-gx-100/HN241540/?s=rG2cuq6AKqkQZq9Nv1J2nQ%3d%3d&source=Autocomplete&kw=gx 100 Voi face si ceva poze in cursul zilei de azi.
 4. 13.500 . Accept diverse schimburi.
 5. Vand chitara Music Man Luke III, stare absolut impecabila. chitara vine cu hardcase original. Pot trimite si prin curier, dar totusi as prefera predarea personala. Sunt interesat de anumite schimburi cu chitare evaluate in mod corect +/- diferentele de rigoare. diferenta.
 6. Vand Boss Fs6, stare absolut impecabila. L-am folosit extrem de putin. Dau cu el si un patch cablu stereo. Trimit si prin curier, ambalat in mod raspunzator.
 7. Salut, eu am avut vreo 5-6 chitare facute de Grosmann. Una nu excela (acela l-am cumparat de aici de pe forum, nu a fost comandata de catre mine), insa restul au fost lucrate excelent. Am fost multumit atat de chitare, cat si de colaborarea cu Cristi Grosu. In timp le am vandut mi-am cam schimbat stilul muzical, Varsta probabil.:) Pot sa-l recomand , insa chiar nu stiu daca mai face chitare.
 8. Schimb si cu un procesor mai bunicel..+/- diferente in bani.
 9. Schimb si cu un amp considerabil mai mic + diferenta.
 10. Vand amplificator Hughes & Kettner Coreblade, stare absolut impecabila, tuburi schimbate de 2 saptamani. Vine cu Footswitchul programabil, si acesta in stare impecabila. Poze voi face cand ajung pe la sala. Motivul vanzarii: starea de sanatate nu-mi mai permite sa ridic greutati. Vine insotit de un cabinet HB, stare absolut impecabila, fara lovituri, zgatieturi, rupturi etc. Acesta este modelul de cab: https://www.thomann.de/ro/harley_benton_g212_vintage_vertical.htm?glp=1&gclid=CjwKCAiAu5agBhBzEiwAdiR5tNYuLocmIh_IgSUYam6lA7zumv1BXO1K_zMDpKYj6ux8e9NRgptl0xoCKA8QAvD_BwE Ca si eventual schimb sunt interesat doar de chitare evaluate corect +/- diferentele de rigoare. Trimit si prin curier, dar nu cred ca este foarte avantajos din pct de vedere financiar. Cateva prezentari pe youtube: DAca insistati, pot sa va dau si un atenuator de putere, fix acesta:
 11. Salut, mai este disponibil ?
 12. Vezi, daca nu s-au rotit nitel potentiometrele, si picioarele sa atingavlemnul din cavitate. Acesta este mazgalit cu o vopsea care face ecranare, astfel este un bun conductor. Eu asta cred ca s-a intamplat. Bafta
 13. Salut, kemper stage profiler, cumparat acum 3 luni, stare absolut impecabila. Nu a fost scos din casa.. de fapt asta e si motivul vanzarii, de o vreme nu ne scoatem instrumentele din casa.:) pret: 6000 RON
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.