www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

stelica

Active Members
 • Content Count

  172
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

31 Excellent

About stelica

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  bucuresti

Recent Profile Visitors

6,765 profile views
 1. cer scuze celor care s-au interesat de chitara, si nu le-am mai raspuns. trebuia sa o trimit cuiva si n-am apucat. probleme cu telefonul(pierdut telefon, agenda,mesaje,adrese,etc), probleme cu viata, ghinion de nesansa... reiau vanzarea chitarei. pentru cine o mai vrea, nr meu: 0737 195 053
 2. stelica

  vând procesor Line 6 HD-300

  eu cand vreau ceva ,caut,iau legatura cu omul. noi ne tot trimite mesaje. te-am sunat, nu poti fi contactat. SUNA-MA! si stabilim.
 3. stelica

  vând procesor Line 6 HD-300

  600, ultimul pret.
 4. stelica

  vând procesor Line 6 HD-300

  nu, multumesc!
 5. dupa cum spune si titlul,il vand. stare impecabila.
 6. vand IBANEZ RG 170 DX. dozele stock schimbate cu V7, S1, Seymour duncan jb-4. dozei SD,i-am schimbat magnetul alnico cu unul ceramic,pt un atack mai agresiv. are o mica julitura, corectata...pe marginea spate. reglata perfect,griful drept,suna de rupe. se poate proba la mine acasa.o vand pt ca mi-am luat un schecter. ocazie cu care, cel care va dori sa o probeze,va avea si grad de comparatie... cu schecter-ul. are bineinteles si bara de tremolo."julitura" pare atat de evidenta,pt ca in nesimtirea mea, am pus blitz-ul pe ea,de foarte aproape. altfel, atat la palpare cat si la o vedere normala... e insesizabila.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.