stelica

Active Members
 • Content count

  172
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

30 Excellent

About stelica

 • Rank
  Membru
 • Birthday 28/07/72

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  bucuresti

Other Information

 • Nume
  stelica

Recent Profile Visitors

6,068 profile views
 1. vând Chitara Ibanez RG 170 DX

  700 ron.
 2. vând Chitara Ibanez RG 170 DX

  adaug si un cablu jack-jack de 5 metrii.
 3. vând Chitara Ibanez RG 170 DX

  750 lei.
 4. vând Chitara Ibanez RG 170 DX

  neck-ul este Scarf-Joint, ca toate wizzard II. se vede si in poza...
 5. Vand Behringer grafic EQ-700, in stare perfecta.are inclus baterie alcalina noua. pe google se poate vedea ce stie sa faca.
 6. vând Chitara Ibanez RG 170 DX

  specfificatii: Name: RG170DX Years: 2003 Areas: Europe Made in: Indonesia Finishes: BK (Black) / CE (Canal Dark Blue) Body Body type: Solid body Body material: Basswood Neck joint: AANJ Bridge: FAT-20 tremolo Hardware color: Black Neck Neck type: Wizard II Neck material: 1-piece maple Fingerboard: Bound rosewood Inlays: Sharktooth Frets: 24 / jumbo Electronics PU Config: HSH Bridge PU: PSND2 schimbat cu Seymour Duncan JB-TB 4 Mid PU: PSNDS schimbat cu Ibanez S1 Neck PU: PSND1 schimbat cu Ibanez V7 Controls: 1 volume / 1 tone / 5-way lever / push-pull cpoil-split la cerere.
 7. vând Chitara Ibanez RG 170 DX

  pe spate n-are zgarieturi, pe fata n-are zgaraieturi. ce vedeti in poze sunt reflexii de la blitz si amprente. in afara de buba reparata de pe baza-spate si modul brutal in care am taiat suruburile iesite sub plate-ul dozei,plus schimbarea magnetului alnico cu unul ceramic(ocazie cu care suna traznet), e in stare intacta. si e ibanez RG,nu GRG. adica, acelasi lemn si griff de la toata seria RG. se vine se probeabeaza, si suta-n mie, cumparatorul va pleca deindata,inainte sa ma razagndesc. am mai trecut prin asta...cand cineva venit sa-mi ia procesorul, hop ca vrea chitara. n-am dat-o, pt ca nu era de dat. am primit alta mai 'oata, si "firesc" dupa 12 ani impreuna, ma despart de Ibanez.
 8. Vand Ibanez RG 170 DX (nu grg). i-am facut urmatoarele modificari: schimbat dozele stock cu, V7-neck, S1-middle, Seymour Duncan JB-4 bridge. numai ca dozei SD JB-4, i-am taiat cu flexul(eram baut) suruburile care ieseau sub plate(sau cum s-or numi), pt un atack mai agresiv. se vorbeste pe google despre asta. in plus i-am schimbat si magnetul alnico cu unul ceramic, tot pt un atack mai bun. pe google, in urma schimbarii magnetului, lumea o denumeste JB-Distorsion+. asa ca pe spate doza arata ordinar , dar suna de crapa....(voi atasa poze si cu spatele dozei). pe fata doza arata impecabil, dupa cum se vede si in poze. griff-ul e impecabil,perfect drept, iar corzile la aproape 2 mm, in dreptul tastei 12. are putin fret-buzz din cauza faptului ca griff-ul n-are pic de curbura, dar a fost alegerea mea. cine vrea altfel, si-o poate regla. corzi noi GHS Boomers 10-46. are si bara de tremolo. singurul "defect" al chitarei e o lovitura lateral-spate-margine-baza pe corpul chitarei,de 1 cm, cu care am facut putina "tamplarie" mai cu finete, si-am adus-o in stadiul in care se vede in poze. voi atasa poze si cu spatele dozei si cu "defectul" renovat al corpului chitarei. potentiometrul de volum il voi schimba, ori cu unul standard, ori cu unul coil-split, avand in vedere ca dozele permit asta. pt coil-split va trebui sa largesc(invizibil) gaura cu 0.5 mm. voi face asta la cererea clientului.
 9. vând [EXPIRAT] Dimarzio Super 3

  s-a dat,se poate inchide.