www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

stelica

Active Members
 • Content Count

  172
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by stelica

 1. vand IBANEZ RG 170 DX. dozele stock schimbate cu V7, S1, Seymour duncan jb-4. dozei SD,i-am schimbat magnetul alnico cu unul ceramic,pt un atack mai agresiv. are o mica julitura, corectata...pe marginea spate. reglata perfect,griful drept,suna de rupe. se poate proba la mine acasa.o vand pt ca mi-am luat un schecter. ocazie cu care, cel care va dori sa o probeze,va avea si grad de comparatie... cu schecter-ul. are bineinteles si bara de tremolo."julitura" pare atat de evidenta,pt ca in nesimtirea mea, am pus blitz-ul pe ea,de foarte aproape. altfel, atat la palpare cat si la o vedere normala... e insesizabila.
 2. Vand Marshall JH-1 in stare perfecta, nou. are cutie, cartea tehnica, inclusiv bateria cu care a venit din fabrica, abia desigilata. mai mult de 30 de min n-a cantat... acasa, pt ca nu cant pe nicaieri.
 3. Vand Ibanez RG 170 DX (nu grg). i-am facut urmatoarele modificari: schimbat dozele stock cu, V7-neck, S1-middle, Seymour Duncan JB-4 bridge. numai ca dozei SD JB-4, i-am taiat cu flexul(eram baut) suruburile care ieseau sub plate(sau cum s-or numi), pt un atack mai agresiv. se vorbeste pe google despre asta. in plus i-am schimbat si magnetul alnico cu unul ceramic, tot pt un atack mai bun. pe google, in urma schimbarii magnetului, lumea o denumeste JB-Distorsion+. asa ca pe spate doza arata ordinar , dar suna de crapa....(voi atasa poze si cu spatele dozei). pe fata doza arata impecabil, dupa cum se vede si in poze. griff-ul e impecabil,perfect drept, iar corzile la aproape 2 mm, in dreptul tastei 12. are putin fret-buzz din cauza faptului ca griff-ul n-are pic de curbura, dar a fost alegerea mea. cine vrea altfel, si-o poate regla. corzi noi GHS Boomers 10-46. are si bara de tremolo. singurul "defect" al chitarei e o lovitura lateral-spate-margine-baza pe corpul chitarei,de 1 cm, cu care am facut putina "tamplarie" mai cu finete, si-am adus-o in stadiul in care se vede in poze. voi atasa poze si cu spatele dozei si cu "defectul" renovat al corpului chitarei. potentiometrul de volum il voi schimba, ori cu unul standard, ori cu unul coil-split, avand in vedere ca dozele permit asta. pt coil-split va trebui sa largesc(invizibil) gaura cu 0.5 mm. voi face asta la cererea clientului.
 4. stelica

  vând Chitara Ibanez RG 170 DX

  adaug si un cablu jack-jack de 5 metrii.
 5. Vand Behringer grafic EQ-700, in stare perfecta.are inclus baterie alcalina noua. pe google se poate vedea ce stie sa faca.
 6. stelica

  vând Chitara Ibanez RG 170 DX

  neck-ul este Scarf-Joint, ca toate wizzard II. se vede si in poza...
 7. stelica

  vând Chitara Ibanez RG 170 DX

  specfificatii: Name: RG170DX Years: 2003 Areas: Europe Made in: Indonesia Finishes: BK (Black) / CE (Canal Dark Blue) Body Body type: Solid body Body material: Basswood Neck joint: AANJ Bridge: FAT-20 tremolo Hardware color: Black Neck Neck type: Wizard II Neck material: 1-piece maple Fingerboard: Bound rosewood Inlays: Sharktooth Frets: 24 / jumbo Electronics PU Config: HSH Bridge PU: PSND2 schimbat cu Seymour Duncan JB-TB 4 Mid PU: PSNDS schimbat cu Ibanez S1 Neck PU: PSND1 schimbat cu Ibanez V7 Controls: 1 volume / 1 tone / 5-way lever / push-pull cpoil-split la cerere.
 8. stelica

  vând Chitara Ibanez RG 170 DX

  pe spate n-are zgarieturi, pe fata n-are zgaraieturi. ce vedeti in poze sunt reflexii de la blitz si amprente. in afara de buba reparata de pe baza-spate si modul brutal in care am taiat suruburile iesite sub plate-ul dozei,plus schimbarea magnetului alnico cu unul ceramic(ocazie cu care suna traznet), e in stare intacta. si e ibanez RG,nu GRG. adica, acelasi lemn si griff de la toata seria RG. se vine se probeabeaza, si suta-n mie, cumparatorul va pleca deindata,inainte sa ma razagndesc. am mai trecut prin asta...cand cineva venit sa-mi ia procesorul, hop ca vrea chitara. n-am dat-o, pt ca nu era de dat. am primit alta mai 'oata, si "firesc" dupa 12 ani impreuna, ma despart de Ibanez.
 9. Pret: 300 RON Localitate: bucuresti Contact: 0737195053 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi vand statie chitara harley benton, 40W. ca noua,utilizata la volum minim in casa.
 10. stelica

  vând [EXPIRAT] Dimarzio Super 3

  vand doza cu pricina, sosita acum cateva ore de la VINCSO,ocazie cu care ii si preiau anuntul ,plus pozele: 'Stare impecabila, splitabil , F spaced , output imens, sunet recomandat mai ales pt genuri agresive, cablu lung. Pret fixx, trimit si prin tara - 20 transportul cu curier. " si intrebarea care se pune,acuma dupa ce-am baut cateva beri, e asta: de ce mama dracului, o vand dupa cateva ore de la sosire?!?! (biata doza). pai pentru ca asa (stai sa-mi torn si-o vodca): dupa ce-am tot schimbat , 14 procesoare , 4 amp-uri, 5 chitare ,4 randuri de doze la ultima chitara, in timp ce imbtranesc Zdranganind de Nebun in Bucatarie, sau in Dormitor, sau pe unde mai sunt Suportat,( bucatarie bucatarie, da' de pe la a 5-6-a bere, ma simt tare Hetfield), asa si unde ramasesem? a la vodka, ba nu, la doza! sau ceva p-acolo, procesoare-chitare-lumini-luminite-ah buna-i vodca! ideea e ca biata doza n-are nimic rau in ea, dupa cum dealtfel stie toata terra chitaristica, numai ca eu ca si voi, bantuit de sindromul nu-ma-pot-opri, iata incerc sa ma opresc,deocamdata....asa declarativ. ( pt ca femeia-mi urla isteric despre banii casei cheltuiti pe jucarii...cum c-as fi infantil sau retardat/oligofren si dement. apai io mai stiu ?! ) in fine,io beau ce mi-a mai ramas (mi-a aruncat deja cateva beri, iar pe vodka, cat a mai ramas, o sorb pe ascuns) si astept sa ma sune cineva sa-i vand doza,pt ca dupa ce termin si vodca, nu stiu ce dracu' o sa fac. tre' bani de beutura. si parafarazandu-l pe Jean Constantin cu frigiderele lui Fram, iaca zic si io: dau doza / iau poza ( I.L. Caragiale + A. Vlaicu).
 11. stelica

  vând [EXPIRAT] Dimarzio Super 3

  s-a dat,se poate inchide.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.