www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

norbid

Active Members
 • Posts

  109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

norbid last won the day on September 12 2018

norbid had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  baia mare / cluj napoca

Other Information

 • Gear
  Ibanez rga32, Blackstar ht-1

Recent Profile Visitors

8527 profile views

norbid's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

182

Reputation

 1. Boxe M-audio BX5 D2 in stare foarte buna. Foarte bune pentru inregistrat. Amplificare separata pe fiecare boxa. Pretul este pentru pereche. Pentru orice alte detalii, nu va sfiiti sa intrebati.
 2. Salut Rgc, Vand cabinet Harley benton g212 vintage cu difuzoare v30. Are cateva urme de uzura, dar nu afecteaza cu nimic pret 750 lei. Valabil pentru Bucuresti. Vreau sa fie incercat si vazut obiectul. Nu ma mai complic cu curieri.
 3. S-a dus blackstarul. A ramas cabinetul de vanzare. Din pacate a dobandit o zgarietura mica in momentul in care l-am transportat. Am pus o poza. Ca sa nu ma mai complic cu transportul, il dau doar in Bucuresti.
 4. Da e valabil. Headul: 600 Head + cab :1350 Cabul nu il dau separat, doar impreuna sau dupa ce dau headul.
 5. Si-a cumparat cumva cineva o chitara noua si i-a ramas ambalajul intreg de la ea? M-ar ajuta super mult in momentul asta, chiar nu am nimic cu ce sa protejez chitara in caz de transport prin curier. Stiu ca erau in general la magazine de profil, dar din pacate sunt inchise mai toate. Multumesc.
 6. Salut Poate e plin inboxul? Am mai sters din mesaje..... deci nu ar mai trebui sa fie probleme acuma. Din pacate si acest amplificator e destul de mare, dar multumesc mult de oferta. Eu caut ceva mai mic, unul de desktop de preferat. O zi faina!
 7. Vand efect de distors cumparat de nou de la guitar shop. Este construit ca un tanc, iar sunetul produs este bine cunoscut. De asemenea dau si un alimentator care se asorteaza perfect cu el. Sunt perechea perfecta. Pentru orice alte detalii...... feel free to ask Happy Monday to all Workaholics!
 8. Vand head Blackstar Ht-1RH si cab Harley Benton g212 Vintage, amandoua cumparate de noi. Ca sa nu raman cu headul degeaba, acesta are prioritate, iar cabul o sa il vand abia dupa ce dau blackstarul (sau le pot vinde ca set daca e cineva interesat). De ceva timp nu mai cant asa de des la chitara si nu prea se justifica mostrozitatea aceasta de cab cu un mini head :)) Prefer sa reduc putin dimensiunile. Deci sunt deschis la schimb cu ceva mai mic (boss katana mini, yamaha thr10x, puteti veni si cu alte oferte, doar sa fie de dimensiuni ceva mai reduse). Ampul suna foarte bine iar in combinatie cu cabul e absolut genial. Recomand numai pentru apartament. Sunetul e plin si tasty, dar nu acopera nici pe departe un set de tobe. E doar pentru practice, dar la alt nivel I-am schimbat lampa din preamp la un moment dat cu o lampa tung-sol 12AX7 cumparata de noua. Il dau numai in Bucuresti, nu vreau sa ma mai complic cu transportul. Pretul pentru fiecare: Blackstar 750 lei Harley Benton 750 lei Pentru orice alte detalii... feel free to ask. Thanks all folks!
 9. Chiar nu au de ce sa se supere man :)) Nu e vorba de o firma care a copiat modelul si l-a pus pe banda rulanta ca sa concureze cu ei (ca in cazul chibson si asa mai departe). Ar fi de prost gust sa nu aprecieze. Eu unul as fi mandru sa stiu ca oamenii doresc sa imi copieze lucrarile. Sfatul meu e sa nu stai sa studiezi ce zice toata lumea. Just do your thing. Keep it up man. In curand o sa faci si chitari originale. Dont worry.
 10. Nu stiu daca ai vazut sau nu dar astia de la Skervesen guitars ti-am dat share la video :)) Poate ar trebui sa le dai un reply macar.
 11. inca un cover la pian. I dont know whats wrong with me lately :))
 12. norbid

  Poze de tot felul

  Adventuring prin lume: Potsdam: And "crappy" Vienna
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.