www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Dragarro

Newcomers
 • Posts

  0
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

1137 profile views

Dragarro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Am de vanzare un ibanez s420 cumparat acum ceva ani de la mcmusic. Pretul este de 1000 de RON. Are in bridge si neck dimarzio evolution (DP159,158) Freturile sunt in stare foarte buna, uzura e visibila doar pe unele elemente cromate(sterse pe alocuri), iar un surub ce tine unul din arcurile de la trem este usor corodat(cred ca se poate desface si curata). Am scos arcurile de la zero point, ca am observat ca sta acordata mai bine fara ele(inca le mai am daca se doreste instalarea lor). Se poate testa in zona Obor. Chitara vine si cu o husa, strap(cel din poza), iar corzile sunt aproape noi montate(D'Addario XL 9-42). Nu livrez, prefer predare personala cu proba. Pentru nelamuriri si alte detalii va rog folositi mesageria forumului(sau in topic) si o sa va raspund cat pot de repede.
 2. Actualizare preturi (mai raman la vanzare saptamana asta): BOSS MT-2 160 RON Ibanez TS-7 100 RON Chorus Clona BOSS CE2 80 RON
 3. Actualizare preturi: BOSS MT-2 180 RON Ibanez TS-7 110 RON Chorus Clona BOSS CE2 80 RON
 4. Actualizare preturi: BOSS MT-2 190 RON Ibanez TS-7 120 RON Chorus Clona BOSS CE2 90 RON In continuare includ un patch pentru fiecare pedala.
 5. Pret: 430 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand uramatoarele efecte de chitara: BOSS MT-2 Metal Zone - 200 RON (arata aproape noua) o am de 1 an jumate (cumparata de la altcineva care nu prea a folosit-o). Ibanez TS-7 130 RON (arata ca noua) am fost foarte multumit de ea, tot de vreun an jumate o am (cumparata de la MC Music). Chorus Clona BOSS CE2 100 RON (conditie buna, putina rugina la jackuri, se vede in poza). Pentru cine vrea un Vintage Chorus, din ce am observat functioneaza foarte bine cu chitare ce au doze cu output mai mic. Pedala a fost realizata de userul liviu.radescu undeva pe la inceputul anului, are un potentiometru in plus, de MIX, fata de versiunea originala. Predare personala in Bucuresti(nu livrez), Pentru orice detalii rog PM.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.