www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MHY

Newcomers
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

6 Neutral

About MHY

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  MONARCHY for a while

Recent Profile Visitors

3,376 profile views
 1. Varianta cu difuzoare Celestion nu mai este disponibila.
 2. Revin cu un update la post: as prefera totusi ca difuzoarele sa fie achizitionate toate 4 nu pe buc. Pret nou: 1200 lei (4buc.) Multumesc!
 3. Pedalier custom cu cutie de transport. Dimensiune interioara: 70/40/12 cm. Constructie solida. Pedalierul este tapetat cu un material la care adera foarte bine benzile velcro. Interior cutie tapetat cu burete profil. Cutia se detaseaza complet de pedalier. Livrare personala sau suportata de catre cumparator.
 4. Multiefect TC Electonic NOVA SYSTEM. Excelente tonuri de modulatie de pe G System. Nova Drive incorporat. Un multiefect exceptional pentru cunoscatori. Efectul vine in cutia originala cu manual si cordon de alimentare. Are montate pe spate benzi velcro pentru stabilitate in pedalier. Transportul va fi suportat de catre cumparator.
 5. MIcrofon Sennheiser excelent pentru preluare instrumente Vine cu nuca si cu husa originala. Bonus: Stativ Millenium mini. Pret: 390 RON Transportul va fi suportat de catre cumparator.
 6. Pedala WAH contour semnatura STEVE VAI. Vine cu alimentatorul original. Are aplicata o banda velcro pe spate pentru stabilitate in pedalier. Pret: 350 RON Transportul va fi asigurat de catre cumparator.
 7. Excelenta pedala de volum optica, semnatura STEVE VAI. Folosita foarte putin, numai la sala. Are aplicata o banda velcro pe spate pentru stabilitate in pedalier. Pret: 300 RON Transportul va fi suportat de catre cumparator.
 8. Drive cu "mid scoop" ideal pentru boost. Nefolosit Pret: 150RON Transportul va fi suportat de catre cumparator.
 9. 2 perechi Mesa Boogie 6L6 STR440. Lampile sunt imperecheate de catre producator 2 cate 2. Grad amplificare: GREY Lampile au fost folosit aprox. 10 ore la volum 3.5/10, gain 3 crunch. Pe amp nu au fost folosite booster-e. Montarea si demontarea de pe amp a fost facuta cu f mare grija, fara grasime pe maini etc. Ciclu viata lampi Mesa: https://mesaboogie.zendesk.com/hc/en-us/articles/217178237-How-long-will-tubes-last- Pret: 350 RON /2 perechi (pret Thomann: 71 EUR/buc noi. Transportul va fi suportat de catre cumparator.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.