www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MusicmanJP

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

MusicmanJP last won the day on July 20 2023

MusicmanJP had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Jibou

Recent Profile Visitors

8763 profile views

MusicmanJP's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

107

Reputation

  1. Se vinde un set Mojotone 58 Quiet Coil HSS Pickguard PA made in USA! Au fost achizitionate de pe Reverb cu cateva saptamani in urma! Motivul vanzarii: Au stat la mine pe chitara doar o zi si nu mai am nevoie de ele deoarce in cele din urma am pus dimarzio pe chitara. Pickguard precablat pentru chitare electrice stil ST Nu este necesară lipirea - pur și simplu atașați și jucați Pickguard standard cu 11 găuri cu 3 straturi 2 bobine simple fără zgomot (mijloc și gât) și 1 humbucker (punte) cu distanță între șiruri F-spațiate Bobinele '58 Quiet oferă un sunet strat vintage fără zumzet, fără a compromite vreodată claritatea reală a bobinei simple sau senzația de redare Humbucker special din '58 în poziţia de punte pentru tonuri PAF cremoase, care taie ix Ieșire: vintage și mediu Controlul volumului cu scurgere înalte Controlul tonului Controlul blenderului poate fi adăugat la pickup-urile gâtului sau punții în pozițiile 1, 2, 4 și 5 Humbucker-ul este conectat în poziția 2 pentru un sunet cu bobină simplă 3 potențiometre personalizate cu arbore divizat CTS 500k (lungime filet de 9,5 mm) Comutator CRL cu 5 căi Pozițiile comutatorului: 1 - Pod, 2 - Pod și Mijloc, 3 - Mijloc, 4 - Mijloc și Gât, 5 - Gât Mufă de intrare mono Switchcraft Condensator de 0,047 uf umplut cu vitamina "T". Sârmă preconservată, acoperită cu pânză Rezistență DC (punte): 8,3 kOhm Rezistență DC (medie): 5,9 kOhm Rezistență DC (gât): 5,9 kOhm Material magnetic: AlNiCo 5 Culoarea capacului: pergament Culoare pickguard: alb Produs in SUA
  2. Vand pedala noua Mesa/Boogie Flux Drive Eq cumparata recent din SUA! Am testat-o doar si am decis sa raman la JHS AT+ deoarece are mai mut gain! Pedala se vinde cu ambalajul si manualul original impreuna cu stcikerele de la magazinul de la care a fost cumparata! Pretul este usor negociabil! Pedala are o mica zgarietura filigranata pe fata dupa cum reiese si din poze si nu este observabila decat din anumite unghiuri!
  3. Se vinde o doza dimarzio DP207 (DSONIC) F-SPACED cumparata de noua recent de pe reverb. Se vinde pentru ca am trecut la un gen de muzica si as vrea sa trec la Dimarzio AT1! Pretul este fix!
  4. Strymon Sunset este rezervat, ramane doar Strymon Timeline la 1800 RON (cu garantie Zeedoshop)!
  5. Se vand pedalele Strymon din poze in conditii excelente, cu ambalajul si toate accesoriile originale Pedalutele sunt ca si noi si vin cu certificate de garantie Zeedo Shop! Strymon Timeline 1800 RON! Strymon Sunset 1300 RON! Preturile sunt negociabile! Nu accept schimburi!
  6. Vand un set de 4 lampi Mesa/Boogie 12AX7 pereche noi cu dovada de cumparare din Italia de la Musicworks! Pretul este usor negociabil!
  7. Vand set de doze Ibanez vintage V7&V8 made in Japan modificate. Dozele nu sunt modificate ca bobinaj. Modificarile care s-au adus sunt urmatoarele: La doza VB s-a substituit magnetul alnico 5 cu ceramic de calitate superioara La doza V7 s-a substituit magnetul ceramic cu magnet alnico 5 de calitate superioara. Rezultatul este un sustain extraordinar si un sunet foarte apropiat de dozele dimarzio air norton la neck si paf la bridge. Le vand pentru ca sunt un mare fan Crunch Lab si Liquifire.
  8. Se vinde o pedaluta mooer preamp 017 cali MKIV folosita foarte foarte putin doar in casa! Nu prezinta semne de uzura, zgarieturi! Pedala a fost cumparata de la MC Music in urma cu putina vreme si detine certificat de garantie pe 2 ani. Pedaluta suna exceptional, o vand pentru ca trec la procesor!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.