www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MusicmanJP

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  86%

Community Reputation

100 Excellent

About MusicmanJP

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Jibou

Recent Profile Visitors

7533 profile views
 1. Vand chitara electrica Ibanez RGA42HPT in stare exceptionala cumparata in luna martie de la Muziker. Chitara nu are zgarieturi sau lovituri. Detin garantie pentru inca 20 de luni. Chitara se vinde cu hardcase achizitionat acum 1 luna de la Soundstudio!
 2. Se vinde o pedaluta mooer preamp 017 cali MKIV folosita foarte foarte putin doar in casa! Nu prezinta semne de uzura, zgarieturi! Pedala a fost cumparata de la MC Music in urma cu putina vreme si detine certificat de garantie pe 2 ani. Pedaluta suna exceptional, o vand pentru ca trec la procesor!
 3. Vand combo Mesa/Boogie DC3 din anul 1993! Combo-ul a trecut revizia tehnica facuta de maestrul Sorin Dragoi, un adevarat guru al amplificatoarelor pe lampi! Tuburile sunt TAD-uri atat pe partea de preamp cat si pe partea de final si au fost schimbate recent. Atasez la poze factura de achizitie de la Thomann! Difuzorul este Mesa/Boogie Black Shadow 50W la 8 ohmi! Accept schimburi doar cu amplificatoare Mesa/Boogie!
 4. Se vinde pedaluta delay TC Electronic Flashback Delay 2! Pedala nu prezinta urme de uzura sau zgarieturi! Se vinde in cutia originala!
 5. Se vinde o pedaluta mooer preamp 017 cali MKIV folosita foarte foarte putin doar in casa! Pedala a fost cumparata de la MC Music in urma cu putina vreme si detine certificat de garantie pe 2 ani. Pedaluta suna exceptional, o vand pentru ca trec la procesor!
 6. Vand quartet EL84 CZ noi noute cumparate recent de la Thomann. Pretul este negociabil!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.