www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ittnokia

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  N/A

Community Reputation

2 Neutral

About ittnokia

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Crasna

Other Information

 • Band
  Hellmeton
 • Gear
  Esp custom explorer.Ltd ec-256,Custom flying V,Bugera 6262,Custom made 4x12,Custom made pedalboard

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ittnokia

  vând Proiect Les Paul

  Am trimis PM!
 2. Vand o pedala clona Fulltone Ocd versiunea 2.Un overdrive foarte versatil,cine cunoaste stie despre ce e vorba. Cu optiuni de clipping selectabil din comutator exact ca la original. Pe youtube gasiti mii de sample uri de sunet.Merge si de la baterie/alimentator.In tara trimit prin Posta.Alte detalli in mesaj privat.
 3. ittnokia

  vând Preamp clona EMG PA2

  Vand o placuta preamp copie Emg pa2,realizat din componenete trough hole/smd.Nivelul de boost/gain, se regleaza prin trimmer.Pcb micut,se poate instala la doze Emg active prin cei 5 pini,sau si la orice doza pasiva lipind firele pe solder side.Se alimenteaza de la o baterie 9v bineinteles.Orice alta intrebare in mesaj privat,Trimit si la tara prin Posta.Pret negociabil.
 4. Da eu l am construit.Am mai multe pedale facute,initial am construit pedale numai pentru nevoile mele,asta i prima care scot la vanzare neavand ce face cu el.Degeaba pun pret mare la el,ca nimeni no sa fie interesat.
 5. Link Schematic dupa care e costruit: http://effectslayouts.blogspot.com/2015/05/maxon-od808.html Pret fix,alte detalii in mesaj privat.
 6. ittnokia

  vând Vand 2 Doze Seymour Duncan: YJM Fury Neck si JB

  Salut.Doza Sh-4 mai este valabil?
 7. Vand clona pedala Suhr Riot, o pedala high gain cu un sunet exraordinar,construit din componente de calitate.Pedala are reglaj de Gain,Volume,Tone,footswitch de tip soft push,si un comutator pentru selectarea clippingului.In pozitia de L-doua leduri si 3 diode 1n4148,iar in pozitia Z diode zener .Predare personala sau trimit numai prin Posta Romana.Raspund la sms sau mesaj privat.Pentru cei interesati pot trimite un filmulet despre sunetul pedalei,si schema de montaj dupa care e construit.
 8. Salut.Prin posta trimiti?Il iau ambele pedale.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.