www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

RRobert

Newcomers
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

RRobert last won the day on October 1 2020

RRobert had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RRobert's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In Rare

Recent Badges

9

Reputation

 1. Ca și posesor al amplificatorului Solton Chorus 140 mai sus menționat, confirm că toate problemele au fost rezolvate, ca și bonus am primit și schemele originale, de negăsit pe net. Om super profesionist și pasionat, priceput.
 2. Salut RGC. Recent am terminat conversia unui corp vechi de telecaster (după căutările mele este un Telecaster din Reghin aproximativ din anii '80) întro chitară hollow-body, "electro-acustică" nu chiar în sensul obișnuit (chitară acustică cu electronică), ci chitară electronică având tablă de rezonanță, și m-am gândit să vă arăt procesul cu câteva poze, pentru a primi critică, sugestii constructive de la voi. Scopul meu a fost să ajung la o chitară care este electrică, dar să aibă volum suficient pentru a exersa, eventual pentru a cânta cu prieteni. Sunetul e un pic "boxy" și lipsit de bas acustic (avânt un corp destul de mic), dar electric se schimbă situația, acolo e cu mai mult bas, și cu mai puțin treble de la corzile B și E. Iată corpul original, în stare destul de proastă: După ce am îndepărtat vopsea de pe spate și o parte de pe față: Fața și spatele nou pregătite la dimensiune aproximativă: Corpul "golit" parțial: Verificat și curățăt cu ajutorunl unui șablon de thinline telecaster: Placa de rezonanță cu dozele de telecaster: Fața și spatele lipite, bridge acustic lipit, pregătită pentru finisare: Tratat cu ulei de in: Finisat cu câteva straturi de șerlac: Cu electronica (2 doze standard telecaster, piezo transducer sub căluș, și două discuri piezo, 5-way switch pentru neck => neck+bridge => bridge => bridge + piezo => piezo, push-pull pentru a comuta între discurile piezo și doza piezo de sub căluș, plus push-pull pentru a activa doza piezo în oricare dintre cele cinci poziții - Seven Sound Strat Mod - pentru a avea opțiunile neck + piezo și neck + bridge + piezo), și cele două locuri unde se poate umbla la electronică (unul pentru doze, celălalt pentru potențiometre și switch): Și iată câteva poze cu chitara terminată, cu un grif no-name, destul de comfortabil:
 3. Eu am folosit "aracet" (PVA) de la Moment din Dedeman pentru a lipi mai multe bucăți de lemn (suprafața de lipit să fie lemn curat), strâns foarte bine cu cât mai multe cleme, așteptat mult (24-48 ore), și ține bine.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.