www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GeorgeMD

Newcomers
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

3 Neutral

About GeorgeMD

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

508 profile views
 1. GeorgeMD

  vând Set HSH DiMarzio IBZ practic nou

  Single coil-ul revine la vanzare.
 2. GeorgeMD

  vând [EXPIRAT] Eagletone model Strat SSS

  Sau schimb cu telecaster entry-level.
 3. GeorgeMD

  vând [EXPIRAT] Eagletone model Strat SSS

  Accept schimb cu bass entry-level, eventual cu diferenta.
 4. Vand doua perechi de pivoti de Floyd Rose, noi, culoare Black Nickel, achiziționați anul trecut de pe muziker. Nu mai am trebuință de ei, pentru ca am renunțat la chitarele cu Floyd. Pretul este pe fiecare pereche.
 5. Vand un pickguard format HSH, modelul cu 11 suruburi, nou, cu tipla pe el. Am vrut mai demult sa fac un pickguard complet, dar am vândut dozele între timp. Șuruburile incluse.
 6. GeorgeMD

  vând Set HSH DiMarzio IBZ practic nou

  Single coil-ul rezervat momentan. Raman humbuckerele, 400 amandoua.
 7. GeorgeMD

  vând Set HSH DiMarzio IBZ practic nou

  Vand un set de doze, confirmatie HSH, marca DiMarzio/IBZ, scoase de pe o chitara Ibanez RG970WQMZ abia achizitionata de noua, deci si dozele sunt practic noi. In principiu as vrea sa le dau ca set, dar poate ma gandesc sa le dau si separat, daca sunt doritori.
 8. GeorgeMD

  vând [EXPIRAT] Eagletone model Strat SSS

  Pretul scade la 350 de lei.
 9. GeorgeMD

  vând [EXPIRAT] Alvarez Classic II MIK

  M-am razgandit. Iese de la vanzare. Multumesc RGC!
 10. Vand o chitara electrica marca Eagletone, model asemanator Fender Stratocaster. Corp de arin, culoare rosie, gat de artar, tastiera de palisandru, 22 de taste, 3 doze single coil. Chitara este aproape impecabila, am cantat foarte puțin pe ea, a primit in primavara setup complet si fret leveling si dressing. Corzi noi, D'addario 10-46. O dau pentru ca ma mut des si e o corvoada sa car toate chitarele. Accept si oferte de negociere, daca sunt de bun simt. Pentru orice fel de întrebări, astept mesaje.
 11. Vand o chitara electrica marca Alvarez Classic II produsa in anii 95-97 in Korea. Marca Alvarez este arhicunoscuta pentru modelele de chitare acustice, dar in anii 90 au produs si cateva modele reusite de chitare electrice in fabrica lor din Korea de sud. Fiind o chitara de aproximativ 21 de ani, se vad semnele trecerii timpului pe ea, toate piesele fiind cele originale. Corpul are ceva zgârieturi, gatul este impecabil. Tastiera este din palisandru, de foarte buna calitate, are 21 de taste, 3 doze, HSS, deci versatila. Motivul pentru care am pus-o la vanzare este ca ma mut des, si devine greu sa merg cu toate chitarele dupa mine. Am achizitionat-o acum vreo 10 ani, din Danemarca, de la un amanet. Are setup facut, corzi noi D'addario 9-42, actiune joasa si comoda. Daca aveti orice fel de intrebare, nu ezitati sa imi dati un mesaj. Voi raspunde cat mai repede posibil. Sunt deschis si la negociere, daca sunt oferte de bun simt.
 12. Vand un set de doze active EMG Retro Active Hot 70, varianta zebra. A fost achizitionat din state, acum vreo doua luni. Sunt varianta cu spacing pentru Floyd Rose. Le dau fara partea de wiring, pentru ca vreau sa pun un set de 81/85 in locul lor. Nu se potrivesc prea bine pentru metal greu, ci mai degraba pentru hard rock si heavy metal ( ZZ Top, EVH, etc). Negociabil in limita bunului simt.
 13. Salut. Caut un head Peavey JSX in stare buna. Astept PM daca aveti unul de vanzare. Numai bine!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.