www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GeorgeMD

Newcomers
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

3 Neutral

About GeorgeMD

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

604 profile views
 1. GeorgeMD

  vând Floyd Rose 1000 Tremolo Chrome set complet, nou

  Sustain block-ul de alama a plecat impreuna cu alt Floyd Rose Special. Succes cumparatorului! Ramane Floyd-ul crom, in varianta initiala.
 2. Vand un set de cheite Grover 406c, culoare Crom, varianta 3+3, ratio de 18:1, noi, in perfecta stare, achiziționate anul trecut de pe banzaimusic. Nu au mai fost folosite si nici nu cred ca voi mai avea nevoie de ele, asa ca le pun la vanzare.
 3. GeorgeMD

  vând Floyd Rose 1000 Tremolo Chrome set complet, nou

  Optional se poate vinde cu sustain block de alama, de 32mm, varianta fat. Se adauga 100 de lei la pret. https://floydrose.com/products/froftb?variant=29837560210
 4. Vand un pickguard HH pentru strat, model cu 11 suruburi, nou, tipla pe el. Cumparat pentru un proiect, am schimbat culoarea initiala a corpului si nu se mai potrivea ca si culoare pickguardul. Pret fix, nu ma intereseaza schimburi.
 5. Vand un set complet Floyd Rose 1000, culoare crom, nou-nout, complet, incluzand nut (42mm), string retainer, arm, arcuri, claw, trem-ul (block de 34 de mm). A fost cumparat initial pentru a inlocui trem-ul floyd special de pe una dintre chitarele mele, dar care pana la urma a fost inlocuit cu un Gotoh GE1996T. Nu a fost montat niciodata. Pret fix, nu ma intereseaza nici un fel de schimb.
 6. Vand un set de doze de pe o chitara Gear4music Harlem X, la care s-a făcut praf imbinarea neck-body. Dozele suna foarte ok pentru gama de pret, singurul inconvenient fiind ca nu sunt splitabile.
 7. Vand doua pickguard-uri configuratie SSS, model vintage, cel cu 8 suruburi. Un pickguard este alb intreg, 60 lei, si unul alb, 3 ply, 70 lei. Noi, tipla pe ele, suruburi incluse. Poze maine.
 8. GeorgeMD

  vând Set HSH DiMarzio IBZ practic nou

  Single coil-ul revine la vanzare.
 9. GeorgeMD

  vând [EXPIRAT] Eagletone model Strat SSS

  Sau schimb cu telecaster entry-level.
 10. GeorgeMD

  vând [EXPIRAT] Eagletone model Strat SSS

  Accept schimb cu bass entry-level, eventual cu diferenta.
 11. Vand doua perechi de pivoti de Floyd Rose, noi, culoare Black Nickel, achiziționați anul trecut de pe muziker. Nu mai am trebuință de ei, pentru ca am renunțat la chitarele cu Floyd. Pretul este pe fiecare pereche.
 12. Vand un pickguard format HSH, modelul cu 11 suruburi, nou, cu tipla pe el. Am vrut mai demult sa fac un pickguard complet, dar am vândut dozele între timp. Șuruburile incluse.
 13. GeorgeMD

  vând Set HSH DiMarzio IBZ practic nou

  Single coil-ul rezervat momentan. Raman humbuckerele, 400 amandoua.
 14. GeorgeMD

  vând Set HSH DiMarzio IBZ practic nou

  Vand un set de doze, confirmatie HSH, marca DiMarzio/IBZ, scoase de pe o chitara Ibanez RG970WQMZ abia achizitionata de noua, deci si dozele sunt practic noi. In principiu as vrea sa le dau ca set, dar poate ma gandesc sa le dau si separat, daca sunt doritori.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.