www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GeorgeMD

Newcomers
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

2750 profile views

GeorgeMD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

11

Reputation

 1. Vand un blackstar fly 3, ca nou, la cutie + garanție inca un an. Merge perfect, fara nici o problema. La cerere dau si poze. Trimit si in tara.
 2. Vand un stratocaster cumpărat inițial pentru un proiect de relic, insa timpul puțin m-a făcut sa renunț la el. Ca bube - ding-uri, zgârieturi pe ici colo, ingalbeneala naturala, lipsa un buton de la o cheita si block-ul trem-ului are lipsa o bucățică, nume de diverse formații scrise cu negru pe spatele corpului (nu se vad decât in reflexie).
 3. Vand un amplificator pentru chitara electrica pentru casti Fender Mustang Micro. Ca nou, foarte puțin folosit. Am si cutia si este in garantie inca un an si ceva.
 4. Vand chitara mea de suflet, anume un Schecter Sun Valley Super Shredder negru mat, cu mai multe upgrade-uri: - locking nut-ul înlocuit cu unul Schaller - floyd-ul înlocuit cu Gotoh 1996T - dozele înlocuite cu un set de Seymour Duncan Blackouts Setup complet facut, action foarte mic. In ultimul an a stat necantata, dupa cum se vede si dupa praful de pe ea si corzile corodate. Predare personala în Iași și Suceava.
 5. Vand o chitara electrica Ibanez RG421MSP in stare foarte bună. Chitara a fost cumpărată de pe forum și o vand pentru ca timpul pentru cantat s-a redus recent la 0 si as prefera sa investesc banii in altceva (si anume un Kindle Oasis - sau schimb cu unul, daca e cineva doritor). Chitara este in stare foarte bună, setata, gata de cantat. Se da cu softcase Gibson si o pot preda personal in Iasi si Suceava, sau trimit prin curier. Revin cu mai multe poze.
 6. Vand un gat de chitara electrica pentru Stratocaster, 21 de taste jumbo, in stare perfecta, tastiera de palisandru, finish de tru oil. Vine cu taste vintage locking. Nu apare in poze dar are si pragus de os. Predare personala în Iași și Suceava.
 7. Vand un corp de chitara electrica, in stare destul de proasta, in sensul in care s-a încercat montarea mai multor bridge-uri fara succes, cu urmele de rigoare. Se vinde asa cum se vede in poze, cu tot cu suruburi si neck plate. Pot preda personal in Iasi si Suceava.
 8. Vand o pedala de wah, marca Behringer, model Hellbabe, nefolosita vreodata, impecabila, la cutie. O dau pentru ca nu o folosesc si ocupa spațiu degeaba. Predare personala în Iași și Suceava.
 9. Vand un grif pentru telecaster, tastiera palisandru, inlay-uri abalone, radius de 9.5", pregătit pentru inserat tastele.
 10. Vand un gat de chitara, pentru stratocaster/telecaster, 21 taste jumbo, tastiera palisandru. Se potriveste perfect cu corpul din anunturile mele. Impreuna 250 de lei.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.