www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GeorgeMD

Newcomers
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

9 Neutral

About GeorgeMD

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

2022 profile views
 1. Vand o. Pedala multi-efect Hotone Xtomp Mini. Prin intermediul unei aplicații si conexiunii bluetooth, pedala poate clona diverse pedale de drive, delay, reverb etc, precum si amplificatoare sau cabinete. Super versatila, o dau din nevoie de bani. E ca noua, la cutie, cu manual cu tot.
 2. Vand un tremolo Kahler X-trem cumparat pentru un proiect pentru care mi-am pierdut entuziasmul. Sta de vreo 2 ani de zile nefolosit. A fost cumpărat new-old stock, nu a fost montat niciodată pe o chitara. Vine cu bara si suruburile de montaj.
 3. Vand un amplificator pe lampi, copie de Vox Nighttrain NT15, in perfecta stare estetica si funcțională, la bani marunti. Il vand doar pentru ca e greu sa ma misc cu el de colo colo si sta de un an de zile nefolosit acasa la părinți.
 4. Sigur. Revin si cu poze. Doar ca nu ma mai arde asa tare portofelul, si revine la 900 prețul.
 5. Vand o chitara electroacustica, cu corzi de nylon, marca Cort, modelul Sunset Nylectric. Chitara este o electroacustica adaptata pentru chitariștii obișnuiți pe electrica, fiind o combinație intre o chitara electrica (grif comod, subtirel, bolt-on, cu acces bun la tastele superioare, nut de 45mm) și o chitara clasica (bridge spacing clasic de 60mm, scala 4/4). Chitara este in stare foarte bună, tastele sunt impecabile, acțiune buna, chitara fiind setata la lutier. Singurul defect este o crăpătura in lac la baza corpului. Fisura este strict in lac, nu este in profunzime. Pot desface capacul de la potentiometri ca sa fac poza inauntru daca e nevoie. Chitara se găsește cel mai ieftin pe reverb cu 400 de euro, fara transport. Pretul meu este de 1000 de lei, fix. Cum new years resolution e sa ma apuc de bass, accept schimburi doar cu bass electric. Predare personala în Iași și Suceava.
 6. Vand 6 bucati fret wire, de 2.9mm latimea coroanei, 1.4mm inaltime. 60 de cm fiecare bucata. 25 de lei fiecare bucata, 100 toate 5.
 7. Vand un set de cheite, noi, nemontate vreodata. Bucsele sunt pentru gauri de 8mm.
 8. Vand doua Goldo Back Box. Se folosesc pentru imbunatatirea stabilității acordajului dupa ce se folosește tremolo-ul. 50 de lei fiecare, ambele 90.
 9. Cam mari pretele... https://www.fly-music.ro/chitare-chitari-chitara-electro-acustice-acustica-seturi/23561-chitara-electro-acustica-epiphone-hummingbird-pro-fcb.html?utm_campaign=Shopping&utm_source=google&utm_medium=cpc&gclid=Cj0KCQiA7qP9BRCLARIsABDaZzgvzIikrZblRvoSlC4sXkjzmcrmRAc1XQfUTkNL6c6zhPoets2kKfwaAgMQEALw_wcB
 10. Vand un tremolo Wilkinson WVP in 2 puncte, nou, cu modificari, si anume block de alama si saddles de inox. Absolut impecabil, la pachet cu pivoti, arcuri, claw, brat. Se da pentru ca nu mai am timp de proiecte (a se vedea anunțurile mele unde dau tot). Pret gata negociat.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.