GeorgeMD

Newcomers
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  N/A

Community Reputation

3 Neutral

About GeorgeMD

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Se ofera spre vanzare una dintre chitarele mele si anume Cort M200. A fost achizitionata de noua, anul trecut in primavara. Fata de cum a venit din fabrica, chitara a mai primit: - Bridge - Seymour Duncan Black Winter - https://www.thomann.de/ro/seymour_duncan_black_winter_bridge.htm - Neck - Warman G-Rail - https://www.warmanguitars.co.uk/product/warman-g-rail-hybrid-pickup/ - Bridge cu role - https://www.ebay.com/itm/Roller-Saddle-Tune-O-Matic-Bridge-w-M4-Posts-for-Gibson-Les-Paul-SG-Gretsch-/123035118074 - Nut de os - Straplocks model Schaller - Potentiometre full size - Ecranaj total cu foita de cupru - Cablaj nou, cu doua switchuri cu care se poate comuta, pentru fiecare din doze, intre: - Pentru neck - split, fie single coil-ul, fie mini-humbucker-ul, fie ambele - Pentru bridge - split, fie north, fie south, fie full humbucker. Chitara vine si impreuna cu strap Fender. Set de corzi D'Addario 010 bonus. Chitara arata superb, a fost ingrijita ca pe copil mic. Pretul este fix, pus ca sa o dau cat mai repede pentru ca ma ingramadeste nevoia de bani. Prefer sa o dau in Iasi, dar daca e nevoie, am cutii de chitare in care o pot trimite.
 2. GeorgeMD

  Cum va intretineti chitara?

  Cu ce curățați tastiera si gatul de maple cu finish satinat? Tot ce găsesc sunt informații contradictorii.
 3. Cumpar pedala delay Behringer EM600. Pot fi contactat atat pe telefon cat si aici, prin mesagerie.
 4. GeorgeMD

  MIM vs CV vs Squier Deluxe

  Nu văzusem chitara pe thomann, e la categoria designuri deosebite. Ca tot vroiam si altceva in materie de gat, mi-ar scarpina mâncărimea gatul compound al EVH-ului. Cat despre tremolo, il pot bloca oricand daca ma sâcâie, desi nici chitari cu floyd nu am si ar fi si asta o experiență. Pare o investiție ok la 2000 de lei. Ma tentează mult.
 5. GeorgeMD

  MIM vs CV vs Squier Deluxe

  Ce bine arata EVH-ul...o sa ma faci sa imi iau un Bullet ca sa vad cum e radiusul de 9.5 ca sa pot cumpăra EVH-ul.
 6. GeorgeMD

  MIM vs CV vs Squier Deluxe

  Am mai gasit un Chapman ML1 Traditional care seamana la specificații cu un stratocaster standard. https://kytary.ro/chapman-guitars-ml1-traditional-lunar/HN174054/ A ținut cineva in mana asa ceva? N-am văzut live o chitara Chapman sa stiu cu ce se mananca.
 7. GeorgeMD

  MIM vs CV vs Squier Deluxe

  Ma refeream la faptul ca nu il au in stoc in depozite in acest moment, asa ca i-am contactat sa vad daca vor mai avea. Multumesc mult pentru raspunsuri si ajutor!
 8. GeorgeMD

  MIM vs CV vs Squier Deluxe

  In principiu va ramane ori Squier-ul Deluxe (pentru care am trimis mail sa vad daca mai pot livra cei de la Thomann), sau MIM-ul. Acum ramane sa ma gandesc daca merita cei 1000 de lei in plus diferenta de pret.
 9. GeorgeMD

  MIM vs CV vs Squier Deluxe

  Vad ca ai luat personal comentariul meu referitor la radius. Nu contesta nimeni ca G&L sunt chitare bune, chiar le-am luat in considerare. Ideea era sa intreb niste oameni care poate au si cantat chitarele de care intreb eu, ca sa imi dea o parere, avand in vedere ca nu ma pot duce eu intr-un magazin sa le probez. Mersi de raspunsuri oricum.
 10. GeorgeMD

  MIM vs CV vs Squier Deluxe

  SO helpful. E asa absurd sa vrei sa ai chitare diferite?
 11. GeorgeMD

  MIM vs CV vs Squier Deluxe

  Artar pentru ca pe de o parte, restul chitarilor mele sunt cu tastiera de palisandru, iar pe de alta parte, pur si simplu imi place cum arata stratocasterele cu tastatura din artar. Cat despre radius, din nou, am chitari cu 12 respectiv compound radius si as vrea sa am si altceva. Chitara o iau ca sa o tin, nu sa o dau mai departe dupa aceea, ar fi primul meu stratocaster si prima chitara cu doze single coil. La CV sincer nu ma atrage foarte mult finish-ul ultra glossy. @apocapsileLa ce alte optiuni te referi, daca nu e cu suparare?
 12. GeorgeMD

  MIM vs CV vs Squier Deluxe

  G&L au radius-ul undeva la 12 inch (fara de 9.5 al Fenderurilor), si destul de putine modele cu tastiera maple. Cat despre probat, cam slabut la magazine fizice in Iasi...
 13. GeorgeMD

  MIM vs CV vs Squier Deluxe

  Salut tuturor! Vreau sa imi achizitionez primul Strat si am ajuns la primul impediment - ce sa aleg? In primul rand, vreau sa achizitionez chitara de noua, cu fretboard maple si am ajuns la trei modele laudate pe ici pe colo pe net : Fender MiM, Squier CV sau Deluxe. Aici m-am cam blocat cu selectia. Am citit tot ce era de citit pe net in legatura cu chestia asta si tot nu ma hotarasc. Ce ati alege si de ce?
 14. Salut! Ofer spre vanzare dozele scoase de pe un Cort M200 nou-nout, dozele sunt Powersound PSLP-1F si PSLP-1R, neck si bridge. Dozele suna mai mult decat bine, au fost schimbate cu un set de SD Black Winter. Pret pentru ambele - 100 de lei.