www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GeorgeMD

Newcomers
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

9 Neutral

About GeorgeMD

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

1859 profile views
 1. Vand 6 bucati fret wire, de 2.9mm latimea coroanei, 1.4mm inaltime. 60 de cm fiecare bucata. 25 de lei fiecare bucata, 100 toate 5.
 2. Vand un set de cheite, noi, nemontate vreodata. Bucsele sunt pentru gauri de 8mm.
 3. Vand doua Goldo Back Box. Se folosesc pentru imbunatatirea stabilității acordajului dupa ce se folosește tremolo-ul. 50 de lei fiecare, ambele 90.
 4. Cam mari pretele... https://www.fly-music.ro/chitare-chitari-chitara-electro-acustice-acustica-seturi/23561-chitara-electro-acustica-epiphone-hummingbird-pro-fcb.html?utm_campaign=Shopping&utm_source=google&utm_medium=cpc&gclid=Cj0KCQiA7qP9BRCLARIsABDaZzgvzIikrZblRvoSlC4sXkjzmcrmRAc1XQfUTkNL6c6zhPoets2kKfwaAgMQEALw_wcB
 5. Vand un tremolo Wilkinson WVP in 2 puncte, nou, cu modificari, si anume block de alama si saddles de inox. Absolut impecabil, la pachet cu pivoti, arcuri, claw, brat. Se da pentru ca nu mai am timp de proiecte (a se vedea anunțurile mele unde dau tot). Pret gata negociat.
 6. Vand un tremolo in 2 puncte, nou, culoare crom, cu sustain block de alama si saddles de inox. Cu arcuri, brat, gheara pentru arcuri, suruburi, pivoti.
 7. Vand doua gaturi de chitara - unul de strat, cu logo Fender (cred ca se intelege ca e dpar de forma), nou, nemontat vreodata. Hiba lui este ca inlay-urile au fost montate de catre un retardat (se poate vedea in poze). Nu se simt imperfecțiunile la mana, sunt umplute cu lac. Gatul de telecaster este in stare buna, cu excepția unei zone din lateral unde s-a folosit filler pentru a umple un defect. Din nou, nu se simte la mana. Aveam de gand sa le folosesc in diferite proiecte. Nema timp. 100 de lei fiecare.
 8. Vand un corp de stratocaster, din 2 bucati de arin care se imbina superb, nou, impecabil. Este dat doar cu sealer, se poate vopsi sau lasa natur. Cumparat la pret dublu, il dau pentru ca nu am timp si de proiectul asta.
 9. Vand un set de doze Artec, FN si FB (neck si bridge), aparent copii PAF. Niscaiva urme de adeziv pe spate (au fost montate direct mount). Sunet foarte bun, posibilitate splitare. Ca noi, de altfel nici n-au fost folosite mult. Nu au nici o urma.
 10. Atunci aveam de gand sa le folosesc. Intre timp s-au mai schimbat prioritățile...
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.