www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GeorgeMD

Newcomers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Recent Profile Visitors

3736 profile views

GeorgeMD's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

13

Reputation

  1. Vand un amplificator pentru chitara electrica, full lampa, marca Bugera, model Trirec, cu tehnologia Infinium pentru lampi. Timp de utilizare probabil maxim 20 de ore. Se da din nevoie rapida de bani. E masiv, prefer predare personala în Iași și Suceava.
  2. Vand un grif pentru telecaster, netastat, pregătit pentru tastare, cu tastiera nivelata. Bonus, ofer fre wire-ul pentru tastare. Lemnul este finisat cu Tru Oil.
  3. Vand un grif pentru Stratocaster, handmade de către colegul Adrico, din Galați, tastiera de ovangkol, tastat si nivelat perfect, niciodata montat pe vreun corp. Se da pentru ca am abandonat proiectul din lipsa de timp.
  4. Vand un corp + grif de Squier Jaguar, cu scala de 24", n-au fost niciodată unite. Era în program un proiect, din lipsa de timp, abandonat. In stare ca noua amândouă.
  5. Vand o chitara electrica Ibanez RG421MSP in stare foarte bună. Chitara a fost cumpărată de pe forum și o vand pentru ca timpul pentru cantat s-a redus recent la 0 si as prefera sa investesc banii in altceva (si anume un Kindle Oasis - sau schimb cu unul, daca e cineva doritor). Chitara este in stare foarte bună, setata, gata de cantat. Se da cu softcase Gibson si o pot preda personal in Iasi si Suceava, sau trimit prin curier. Revin cu mai multe poze.
  6. Vand un grif pentru telecaster, tastiera palisandru, inlay-uri abalone, radius de 9.5", pregătit pentru inserat tastele.
  7. Vand un gat de chitara, pentru stratocaster/telecaster, 21 taste jumbo, tastiera palisandru. Se potriveste perfect cu corpul din anunturile mele. Impreuna 250 de lei.
  8. Vand un corp de chitara, model stratocaster, fara bridge-ul din poze. Pret modic, absolut fix. Vopseaua de pe el este nitro. Este pereche cu gatul de chitara din anunturile mele. Impreuna 250 de lei.
  9. Nu te supara, dar cum ai ajuns la prețul tau? https://www.soundstudio.ro/amplificator-chitara-electrica-joyo-jta-05.html
  10. Vand un set de doze pentru Telecaster - Bootstrap Original Recipe - Produse in SUA, Alnico 3, Bridge: ~6.4kOhm, Neck: ~7.2kOhm. Le luasem pentru un proiect care nu s-a mai materializat. Niciodata folosite. Capacul neck-ului este auriu. Predare personala în Iași și Suceava.
  11. Vand un amplificator Bugera Trirec, nou, in cutie, folosit maxim 2 ore pentru proba. Il vand pentru ca am doua, acesta era de rezerva. La cerere pot reveni cu poze, daca e nevoie. Prefer predare in Iasi sau Suceava, pentru ca este deosebit de greu.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.