www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GeorgeMD

Newcomers
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

6 Neutral

About GeorgeMD

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

1,246 profile views
 1. Vand un set de doze Seymour Duncan Black Winter, noi, la cutie, niciodata instalate. Au fost cumparate acum vreun an, un an si jumatate, si de atunci stau in asteptare. Bridge-ul este varianta Trembucker, F-Spaced. Le dau doar la set, doar la pretul afisat. La Thomann sunt 1250 de lei setul. Am pus ochii pe un Ibanez si strang banii pentru el. Imi pare rau sa le dau, de asta nici nu este negociabil pretul. Voi reveni si cu poze.
 2. Vand un set de cheite Grover Rotomatic aurii, absolut noi, la cutie, provenite dintr-un schimb facut aici pe forum. La thomann sunt 530 de lei setul, eu vreau 280 pe set. Accept si unele schimburi. Gaura de 10 mm, ratio 14:1.
 3. Vand un set de doze pentru telecaster, ceramice, no-name, de pe o copie de telecaster. Le vand doar ca set. Fara probleme, sunet ok, in stare buna.
 4. Vand un bridge pentru telecaster, impreuna cu suruburile pentru montaj. In poze apare lipsa un surub de ajustare a saddle-urilor, dar il am si pe acela.
 5. Vand un neck pentru telecaster, cumparat la randul meu pentru un partscaster. Tastiera palisandru, 22 taste. Cum nu gasesc un corp ieftin de tele, am renuntat la idee. Se da cu tot cu cheițe, generice, dar in stare buna. Tastele sunt practic noi, cu un polish sunt perfecte. Truss-rod-ul funcționează. Pragus nou, de os.
 6. Vand un set de cheite Grover Vintage Deluxe, absolut noi, la cutie, provenite dintr-un schimb facut aici pe forum. La thomann sunt 530 de lei setul, eu vreau 300 pe set. Accept si unele schimburi. Gaura de 10 mm, ratio 14:1.
 7. Vand un set de doze Epiphone Probucker provenite de pe un Les Paul Standard Plus Pro, achizitionat recent. Dozele le-am inlocuit imediat dupa achizitionare (nici nu au tipla dezlipita), astfel ca iese la vanzare setul + tot wiring-ul solderless, cu potentiometri de ton cu push pull care permit coil split. Trimit si in tara.
 8. Vand una bucata Behringer NR300, ca noua, cumpărată anul trecut. Se vede și date code-ul pe ea. Foarte puțin folosita, o dau pentru ca am obținut un Boss NS2 in urma unui schimb. Merge si in X-pattern asemenea pedalei Boss dupa care este copiata. Trimit si in tara.
 9. Sau schimb cu chitara V-shape : Rhoads, Flying V, King V, etc. +/- diferența
 10. Revine la vanzare. Am pus ochii pe alta chitara aici pe forum. 1700 cu dozele EMG, 1000 cu dozele ProBucker.
 11. Se inchide. O arunc la tomberon si o sa se bucure vreun boschetar de ea.
 12. M-am razgandit. O pastrez.
 13. 350 ultimul pret ca sa eliberez spatiu.
 14. 300 de lei, ca nu mai am unde le baga. Ultimul pret, altfel o arunc la tomberon.
 15. Vand o sursa pentru pedale, Caline P6, cu 8 output-uri de 9V, izolat fiecare output astfel incat zgomotul este practic absent. Cumparata de la kytary in primavara cu 300 de lei. O dau pentru ca am trecut la un multieffect si nu mai am nevoie de ea. A stat mai mult nefolosita. Vine la cutie cu toate cablurile. Voi reveni cand ajung acasa si cu poze reale.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.