www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GeorgeMD

Newcomers
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

9 Neutral

About GeorgeMD

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

2210 profile views
 1. Vand un amplificator Bugera Trirec, nou, in cutie, folosit maxim 2 ore pentru proba. Il vand pentru ca am doua, acesta era de rezerva. La cerere pot reveni cu poze, daca e nevoie. Prefer predare in Iasi sau Suceava, pentru ca este deosebit de greu.
 2. Vand un set de doze active de pe Squier Jazzmaster, fara wiring. Dozele suna foarte bine atat clean cat mai ales cu distortion. Le dau pentru ca aveam un set de Blackouts in urma unui schimb. Se aud cvasi-la fel.
 3. Vand un pickguard de lemn gravat, din lemn, cu doze alnico, wiring cu fir pushback, potențiometru push pull pentru adaugat doza de bridge la sunet, jack, butoanele de lemn + capacul pentru spate. M-a costat 90 de dolari pe ebay, il dau pentru ca am renunțat la proiectul pentru care era pregătit.
 4. Vand un pickguard + doze SSH, scos de pe o chitara electrica Alvarez. Dozele se aud foarte bine, mai ales humbuckerul, dar l-am înlocuit cu unul SSS pentru ca am deja prea multe chitare cu humbucker in bridge. Stare foarte bună, cu shielding din banda de cupru. Sunt si butoanele, dar nu in poza.
 5. Vand un corp de chitara stratocaster, lemn de tei, baituit si finisat, polishat, cavitatea izolata cu banda de cupru. Gatul este din artar, la fel baituit si dat cu shellac, tastele au leveling făcut + polish. Cheitele sunt noi, locking. Aveam de gand sa asamblez chitara dar nu mai am nici timp nici tragere de inima. Se vinde la pret fix, doar pe cheite am dat 180 de lei.
 6. Vand un amplificator Bugera Trirec, nou, in cutie, folosit maxim 2 ore pentru proba. Il vand pentru ca am doua, acesta era de rezerva. La cerere pot reveni cu poze, daca e nevoie. Prefer predare in Iasi sau Suceava, pentru ca este deosebit de greu.
 7. Vand un set de doze active Artec active, cu tot cu pickguard, potentiometre, jack, butoane, etc. Suna foarte bine, fără hum, bateria tine foarte mult. Il dau doar pentru ca as vrea sa incerc si altceva. Am ramas doar cu chitare cu doze active si vreau sa probez si alt sunet.
 8. Vand un corp de telecaster, in stare foarte bună. Il pastram ca sa construiesc un telcaster. Il dau cu tot cu placuta spate + suruburi si placuta de control. Are si output jack. Am si pickguard pentru el, pentru 30 de lei in plus.
 9. Cumpar un Ibanez s521 sau s621, sau altceva din seria S de la Ibanez, musao cu bridge fix. Discutam preturi sau eventuale schimburi.
 10. Vand o. Pedala multi-efect Hotone Xtomp Mini. Prin intermediul unei aplicații si conexiunii bluetooth, pedala poate clona diverse pedale de drive, delay, reverb etc, precum si amplificatoare sau cabinete. Super versatila, o dau din nevoie de bani. E ca noua, la cutie, cu manual cu tot.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.