www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GeorgeMD

Newcomers
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

7 Neutral

About GeorgeMD

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

1750 profile views
 1. Vand un set de doze active Artec active, cu tot cu pickguard, potentiometre, jack, butoane, etc. Suna foarte bine, fără hum, bateria tine foarte mult. Il dau doar pentru ca as vrea sa incerc si altceva. Am ramas doar cu chitare cu doze active si vreau sa probez si alt sunet.
 2. Am si un set din otel, bent-steel, simple, 25 lei.
 3. Vand un amplificator DV Mark Little Jazz, practic nou, utilizat in casa in total cateva zeci de ore. Estetic impecabil. 60w, difuzor neodymium de 8", se poate folosi difuzor extern, are line-out, ground lift. Micut, ~ 27cm toate dimensiunile, cam 6 kg cu totul. Sunet care umple lejer un local. Este varianta îmbunătățită, fara probleme cu ventilatorul. Pret la Thomann ~ 1700 lei, il dau cu 800 de lei. Este un amplificator super bun, clean exceptional, ia pedale foarte bine. Jale de bani, trebuie sa plece.
 4. Vand un gat de stratocaster, 22 de taste, tastiera palisandru, nou, cumparat pentru un proiect, acum vand cam tot ce am strans de-a lungul timpului. Gatul nu are nici o problema, n-a fost niciodată montat, e gata de pus pe un corp. Pentru orice intrebari, aștept mesaje.
 5. Vand un set de doze noiseless, copii Fender Vintage Noiseless, cu dummy coil, in stare foarte bună, practic noi. N-au fost montate niciodată, zac in cutia mea cu doze de vreo 2 ani. Au si foille (cam prafuite) pe ele. Le dau doar la set.
 6. Vand un set de cheite pentru Strat-uri sau Tele, impreuna cu bucsile, care se potrivesc pe gauri de 8mm. In stare foarte bună, funcționează perfect, tin acordajul bine. Le-am folosit cam 2 luni, le-am luat pentru aspect, dar chit ca arata bine, prefer comoditatea unora locking.
 7. Vand un set de 6 saddle-uri de 10.5mm, provenite de pe un tremolo pentru Stratocaster. Noi, fara nicio problema.
 8. Vand un pickguard HSH, nou, cu folia pe el, cukoare alb perlat. Se potrivește probat pe corpul de RG 350, nu stiu daca se potrivește si pe alte modele.
 9. Vand un tremolo locking gen Floyd Rose, in stare buna, cutitele cu marginile bune, cu tot cu locking nut si arcuri, dar care nu apar in poze.
 10. Vand un roller bridge cumparat pentru un Les Paul pe care voiam sa instalez un Bigsby. Am renuntat la idee. Nou, gaurile sunt de 6.3mm.
 11. Vand un set de cheite Grover, negre, pentru chitare pe stanga, sau cu headstock reversed. Stare foarte buna, niciodata montate.
 12. Vand un set de 6 saddle-uri Fender de otel, noi, nefolosite, de 10.8mm, provenite de pe un bridge fix Fender. Le dau doar ca set.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.