www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GeorgeMD

Newcomers
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

4 Neutral

About GeorgeMD

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

688 profile views
 1. Vand un set de doze Epiphone Probucker provenite de pe un Les Paul Standard Plus Pro, achizitionat recent. Dozele le-am inlocuit imediat dupa achizitionare (nici nu au tipla dezlipita), astfel ca iese la vanzare setul + tot wiring-ul solderless, cu potentiometri de ton cu push pull care permit coil split. Trimit si in tara.
 2. Vand doua seturi de cheite Grover Vintage Deluxe, absolut noi, la cutie. La thomann sunt 330 de lei setul, eu vreau 220 pe set, pret fix. Trimit si in tara.
 3. GeorgeMD

  vând Saddles Floyd Rose Special

  Vand saddles de pe un Floyd Rose Special, negru, dintre care la una din cele mai inalte s-a stricat filetul. Se dau celelalte la 25 de lei bucata, sau 120 toate 6 (daca are cineva posibilitatea sa faca alt filet sau sa ii puna o bucsa).
 4. Vand un set de pivoti pentru floyd rose licentiat, la pachet cu suportul metalic. Este nou, cumpărat pentru o chitara pe care intre timp am vândut-o.
 5. Cumpar un corp de chitara , forma telecaster cu 2 single coil-uri, indiferent de stare, lemn, culoare.
 6. Sustain block-ul de alama a plecat impreuna cu alt Floyd Rose Special. Succes cumparatorului! Ramane Floyd-ul crom, in varianta initiala.
 7. Vand un set de cheite Grover 406c, culoare Crom, varianta 3+3, ratio de 18:1, noi, in perfecta stare, achiziționate anul trecut de pe banzaimusic. Nu au mai fost folosite si nici nu cred ca voi mai avea nevoie de ele, asa ca le pun la vanzare.
 8. Optional se poate vinde cu sustain block de alama, de 32mm, varianta fat. Se adauga 100 de lei la pret. https://floydrose.com/products/froftb?variant=29837560210
 9. Vand un pickguard HH pentru strat, model cu 11 suruburi, nou, tipla pe el. Cumparat pentru un proiect, am schimbat culoarea initiala a corpului si nu se mai potrivea ca si culoare pickguardul. Pret fix, nu ma intereseaza schimburi.
 10. Vand un set complet Floyd Rose 1000, culoare crom, nou-nout, complet, incluzand nut (42mm), string retainer, arm, arcuri, claw, trem-ul (block de 34 de mm). A fost cumparat initial pentru a inlocui trem-ul floyd special de pe una dintre chitarele mele, dar care pana la urma a fost inlocuit cu un Gotoh GE1996T. Nu a fost montat niciodata. Pret fix, nu ma intereseaza nici un fel de schimb.
 11. Vand un set de doze de pe o chitara Gear4music Harlem X, la care s-a făcut praf imbinarea neck-body. Dozele suna foarte ok pentru gama de pret, singurul inconvenient fiind ca nu sunt splitabile.
 12. Vand doua pickguard-uri configuratie SSS, model vintage, cel cu 8 suruburi. Un pickguard este alb intreg, 60 lei, si unul alb, 3 ply, 70 lei. Noi, tipla pe ele, suruburi incluse. Poze maine.
 13. GeorgeMD

  vând Set HSH DiMarzio IBZ practic nou

  Single coil-ul revine la vanzare.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.