www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GeorgeMD

Newcomers
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

7 Neutral

About GeorgeMD

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

1,497 profile views
 1. Vand un set de 6 saddle-uri de 10.5mm, provenite de pe un tremolo pentru Stratocaster. Noi, fara nicio problema.
 2. Vand un pickguard HSH, nou, cu folia pe el, cukoare alb perlat. Se potrivește probat pe corpul de RG 350, nu stiu daca se potrivește si pe alte modele.
 3. Vand un tremolo locking gen Floyd Rose, in stare buna, cutitele cu marginile bune, cu tot cu locking nut si arcuri, dar care nu apar in poze.
 4. Vand un roller bridge cumparat pentru un Les Paul pe care voiam sa instalez un Bigsby. Am renuntat la idee. Nou, gaurile sunt de 6.3mm.
 5. Vand un set de cheite Grover, negre, pentru chitare pe stanga, sau cu headstock reversed. Stare foarte buna, niciodata montate.
 6. Vand un set de 6 saddle-uri Fender de otel, noi, nefolosite, de 10.8mm, provenite de pe un bridge fix Fender. Le dau doar ca set.
 7. Vand un neck pentru stratocaster, care era pregatit pentru un proiect acum abandonat. 21 taste de 2.7mm, fret level si polish facut, nu am idee din ce lemn e tastiera, dar e aproape negru, gauri pentru tunere de 10mm, finish subtire făcut cu Tru Oil. Predare personala in Iasi si Piatra Neamt.
 8. Vand un bridge pentru telecaster, nou, Wilkinson, culoare crom, saddle-uri de alama, construcție solida, posibilitate trecere corzi fie pe string-through fie rear-fed. Il dau pentru ca am vandut pe bucati telecasterul pentru care l-am luat si nu imi mai este de trebuinta. Vine si cu suruburile pentru montaj. Predare personala in Iasi si Piatra Neamt.
 9. Vand o chitara Schecter Jeff Loomis, modelul JLV-7, cu bridge fix, gatul este set-in, tastiera maple, scala 26.5", 7 corzi, doze EMG 707. Chitara este in stare foarte buna, cu exceptia vârfurilor coarnelor unde in urma unui accident (a cazut din stativ direct jos pe coarne, iar acestea s-au crapat la aproximativ 2 cm de varf). Zonele au fost reparate, usor vizibil. Acesta este singurul defect, in afara de asta, suna bine, o dau pentru ca nu se pupa grif-ul lat de 7 string si scala usor mai lunga cu degetele mele. Am încercat, nu ma pot acomoda. Schimb cu hollow-body sau archtop. In pret inclusa si husa Warwick Rockbag (~350 de lei). Revin cu poze cat de curand.
 10. Vand un set de doze Seymour Duncan Black Winter, noi, la cutie, niciodata instalate. Au fost cumparate acum vreun an, un an si jumatate, si de atunci stau in asteptare. Bridge-ul este varianta Trembucker, F-Spaced. Le dau doar la set, doar la pretul afisat. La Thomann sunt 1250 de lei setul. Am pus ochii pe un Ibanez si strang banii pentru el. Imi pare rau sa le dau, de asta nici nu este negociabil pretul. Voi reveni si cu poze.
 11. Vand un set de cheite Grover Rotomatic aurii, absolut noi, la cutie, provenite dintr-un schimb facut aici pe forum. La thomann sunt 530 de lei setul, eu vreau 280 pe set. Accept si unele schimburi. Gaura de 10 mm, ratio 14:1.
 12. Vand un set de doze pentru telecaster, ceramice, no-name, de pe o copie de telecaster. Le vand doar ca set. Fara probleme, sunet ok, in stare buna.
 13. Vand un bridge pentru telecaster, impreuna cu suruburile pentru montaj. In poze apare lipsa un surub de ajustare a saddle-urilor, dar il am si pe acela.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.