www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GeorgeMD

Newcomers
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

10 Good

About GeorgeMD

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

2363 profile views
 1. Vand un gat de chitara electrica pentru Stratocaster, 21 de taste jumbo, in stare perfecta, tastiera de palisandru, finish de tru oil. Vine cu taste vintage locking. Nu apare in poze dar are si pragus de os. Predare personala în Iași și Suceava.
 2. Vand un corp de chitara electrica, in stare destul de proasta, in sensul in care s-a încercat montarea mai multor bridge-uri fara succes, cu urmele de rigoare. Se vinde asa cum se vede in poze, cu tot cu suruburi si neck plate. Pot preda personal in Iasi si Suceava.
 3. Vand o pedala de wah, marca Behringer, model Hellbabe, nefolosita vreodata, impecabila, la cutie. O dau pentru ca nu o folosesc si ocupa spațiu degeaba. Predare personala în Iași și Suceava.
 4. Vand un grif pentru telecaster, tastiera palisandru, inlay-uri abalone, radius de 9.5", pregătit pentru inserat tastele.
 5. Vand un gat de chitara, pentru stratocaster/telecaster, 21 taste jumbo, tastiera palisandru. Se potriveste perfect cu corpul din anunturile mele. Impreuna 250 de lei.
 6. Vand un corp de chitara, model stratocaster, fara bridge-ul din poze. Pret modic, absolut fix. Vopseaua de pe el este nitro. Este pereche cu gatul de chitara din anunturile mele. Impreuna 250 de lei.
 7. Nu te supara, dar cum ai ajuns la prețul tau? https://www.soundstudio.ro/amplificator-chitara-electrica-joyo-jta-05.html
 8. Vand o chitara electrica, marca Alvarez, cu multiple modificări : - cheite vintage locking - pickguard nou + doze Alnico 5 + wiring push-pull care adauga doza de bridge la neck - tremolo Wilkinson cu block de otel - lacul de pe gat înlocuit complet cu Tru Oil Pretul este modic si absolut fix. Predare personala în Iași și Suceava.
 9. Vand un set de doze pentru Telecaster - Bootstrap Original Recipe - Produse in SUA, Alnico 3, Bridge: ~6.4kOhm, Neck: ~7.2kOhm. Le luasem pentru un proiect care nu s-a mai materializat. Niciodata folosite. Capacul neck-ului este auriu. Predare personala în Iași și Suceava.
 10. Vand un amplificator Bugera Trirec, nou, in cutie, folosit maxim 2 ore pentru proba. Il vand pentru ca am doua, acesta era de rezerva. La cerere pot reveni cu poze, daca e nevoie. Prefer predare in Iasi sau Suceava, pentru ca este deosebit de greu.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.