www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GeorgeMD

Newcomers
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

6 Neutral

About GeorgeMD

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

948 profile views
 1. Vand o sursa pentru pedale, Caline P6, cu 8 output-uri de 9V, izolat fiecare output astfel incat zgomotul este practic absent. Cumparata de la kytary in primavara cu 300 de lei. O dau pentru ca am trecut la un multieffect si nu mai am nevoie de ea. A stat mai mult nefolosita. Vine la cutie cu toate cablurile. Voi reveni cand ajung acasa si cu poze reale.
 2. Vand una bucata Behringer NR300, ca noua, cumpărată anul trecut. Se vede și date code-ul pe ea. Foarte puțin folosita, o dau pentru ca am obținut un Boss NS2 in urma unui schimb. Merge si in X-pattern asemenea pedalei Boss dupa care este copiata. Trimit si in tara.
 3. GeorgeMD

  vând Vand Stratocaster Eagletone SSS ca nou

  350 ultima strigare
 4. GeorgeMD

  vând Stativ Gravity Vari-G 9 pentru 9 chitare

  200 lei. Ultimul pret. Peste 300 de lei in magazine. Absolut nou.
 5. GeorgeMD

  vând Epiphone Les Paul Studio cu doze EMG HET

  Prețul scade la 1700, sau se poate da cu doze Epiphone Probucker la 1000 de lei.
 6. Salut! Am decis din lipsa de spatiu sa ma mai debarasez de chitarele adunate. Astfel ca imi scot la vanzare Les Paul-ul. Este un Epiphone Les Paul Studio, culoare neagra, in stare buna, cu urmatoarele modificari fata de standard: - doze EMG Hetfield - https://m.thomann.de/ro/emg_james_hetfield_set_bc.htm - nut Graphtech XL - roller bridge Chitara are setup facut, inclusiv fret polish si dressing al capetelor freturilor. Suna demential. Nu sunt 100% hotărât ca vreau sa o vand asa ca prețul este minim discutabil. Voi reveni si cu poze.
 7. Vand un bass marca Collins Masterbass, produs in Korea, pentru stangaci. Bass-ul este in stare foarte bună, ca defecte fiind câteva ciobituri. Corzi noi. Il vand pentru ca sunt dreptaci. L-am primit cadou de la cineva care nu cunoaște diferența. Predare personala in Iasi si in jud. Neamt.
 8. GeorgeMD

  vând Vand Stratocaster Eagletone SSS ca nou

  Am uitat sa specific ca se poate livra personal si in județul Neamt.
 9. Vand o chitara electrica marca Eagletone, model asemanator Fender Stratocaster. Corp de arin, culoare rosie, gat de artar, tastiera de palisandru, 22 de taste, 3 doze single coil.Chitara este aproape impecabila, am cantat foarte puțin pe ea, a primit in primavara setup complet si fret leveling si dressing. Corzi noi, D'addario 10-46. O dau pentru ca ma mut des si e o corvoada sa car toate chitarele. Accept si oferte de negociere, daca sunt de bun simt. Pentru orice fel de întrebări, astept mesaje.
 10. GeorgeMD

  vând Stativ Gravity Vari-G 9 pentru 9 chitare

  Este nou, refund nu cred ca pot face pentru ca in zona unde imbini tevile, chiar la imbinare, s-a luat vopseaua la montaj. E inevitabil. Demontat se observa.
 11. Vand un stativ marca Gravity Vari-G 9, in care incap pana la 9 chitare. Suportii pentru grif sunt variabili, astfel incat incap orice fel de chitare, fie electrice, acustice sau bass. Este nou, cumpărat de 2 zile, montat o singura data si demontat înapoi. Il dau pentru ca este prea mare pentru apartamentul meu si nu am loc unde sa il pun. Are 1 metru lungime. Transportul inclus in pret.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.